![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
a coś na koniec sesji ?? ;] na pewno sie przyda wizażowym studentkom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
brak kampani wrześniowej
![]() ![]()
#1293 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
też coś. miłości mi się zachciało! moje serce, Jego serce. poznajcie się.
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
mam prosbe ;d
przegladam wszystkie 5 czesci i wie, ze macie rewelacyjne opisy.. Chcialabym prosic, jakies o tym, ze zmieniam swoje zycie i, ze zapewne dla wielu ludzi zabraknie miejsca, a zwlaszcza dla przyjaciela ktory ranil.. [przyjaciel :| ] i moze jak juz marudze, to takie o tym, ze jestem bardzo chora, i o tym, ze ktos wazny zapomnial o moich urodzinach ;d wszystkie w/w moga byc b. dosadne prosze o jakiekolwiek ale zwlaszcza opisy frizz [ sorry za skrot;d ] kr0pka jesli gdzie tu jest, destinyxB _Anusia_ baj de łej wasze opisy sa boskie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
od tak czegoś zabrakło .
nieustanie Kocham Cię . ! Nie chcę być niczyja . Z nadzieją , że nadal mnie kochasz . Przegrałam z uczuciem ? . Nie chciałabym tak poprostu zniknąć ;( . Nie mogę w to uwierzyć . Naprawdę chcesz odejść ? Nie zabijesz tego co wiecznie trwa. Skłam - bylebyś przy mnie był ! przyda się ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Spróbuję. *Jeden krok w moją stronę. I teraz wszystko zależy od Ciebie ![]() * Stań w moich drzwiach, pozbaw wszelkich rozterek. * Możemy być dalej razem. Zrobię Ci kawę, bo wiem ile słodzisz. * Stawiam na nasze, lepsze jutro. Postawisz ze mną? * Mogłabym nie spać tylko po to, aby słyszeć jak oddychasz. * Jesteś moim światem, który wylatuje mi z rąk. Jak mam temu zapobiec? I tak ode mnie. Off. * Jeśli patrzy się razem w górę, niebo się przybliża. * Dla świata możesz być nikim, ale dla kogoś możesz być całym światem. * Uśmiech to połowa pocałunku, więc uśmiechnij się do mnie dwa razy. * Odmierzam swe życie łyżeczkami kawy * Człowiek to rzeczownik, a rzeczownikiem rządzą przypadki...
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2008-06-23 o 22:36 Powód: Błąd w tekście |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
BAN stały
|
TYSIAMAR
![]() jeden tylko przychodzi mi na myśl ![]() 1. Ja bedę przy Tobie. To obietnica którą mogę Ci dać ![]() Mój chłopak też miał miesiąc temu wypadek..własnie wyszedł ze szpitala.. Wiem jakie to będzie dla tego chłopaka trudnee..Więc staraj sie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Miło mi przeogromnie, że sie przydam ![]() ![]() bo dedukuję, że o mne biega ![]() ![]() że zmiany i Friend do kitu: 1. I tak wszystko ulega zmianom. Nieuchronnym zmianom.. zejdź z drogi 2. Bo dla "niby-przyjaciół" nie ma miejsca. 3. Przyjaciel rani, rani, aż w końcu rana sięga duszy i kaleczy ostatni już raz.. ![]() 4. I tak zmienił się wiatr, wieje pomyślnie, a niektórych pochłonęła nawałnica ![]() 5. Wszystko zakręciło się w druga stronę... Niektóryzy pospadali niczym z karuzeli że chora : /btw. co by to nie było, trzymam kciuki za powrót do zdrówka i główka do góry ![]() 1. Choroba to taki wielki mur... właśnie zaczęłam wspinaczkę.. 2. Mam tylko nadzieje, że dzielnie przetrwam każdą burzę, choćby niosła gorsze zło i ból 3. Chore ciało, żyje, chce żyć.. tak bardzo 4. Ludzie bardzo chorzy niezwykle dokładnie kalkuluja swoje dotychczasowe życie ![]() 5. Jestem przeciez dzielna, silna i co kolwiek by nie było i z chorobą sie uporam.. i na deser te z urodzinami: 1. Jak to jest, że najwazniejsi ludzie zapominają o Twoim najważniejszym dniu w roku? ![]() 2. Gdy ten ktoś "naj" zapomina powiedzieć chociaż zwykłe "naj".. 3. Zapominać, rzecz ludzka, tylko dlaczego akurat o tym i akurat Ty...? ![]() 4. To juz nawet o tym nie pamiętałeś/łaś/? Taki to wielki trud? 5. Bo brak pamięci w takich sprawach boli czasem bardziej niż cokolwiek innego... ![]() mam nadzieję, że cos sobie powybierasz z tego wszystkiego, przesyłam buziaki i głowa do góry, bo widze, że tematyka generalnie mało radosna, także trzymaj sie cieplutko ![]() Cmoki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zadomowienie
|
kee świetne!
![]() happysadowa dzięki ![]() xxedkaaxx kradnij , kradnij ![]() "to jak z jazda na rowerze. opanujesz raz to i juz wszędzie pojedziesz" ja i Ty, rozumiesz, intymnie.|;* już prosiłam. ale ja zawsze chce wiecej ![]() coś o tym , żeby Pan zrobił kroczek w moją stronę... tzn, On zrobił kroczek i się zastał xDD więc taki opis, na popęd ![]() pozdrawiam ; ) ; *
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
...sabat czarownic...
...gdy zagadka istnienia trudna jest do zniesienia...
#1302 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No to ja postaram się pomóc ![]() * No chodź, ja nie gryzę. * Oby nie zabrakło Ci czasu by mnie odnaleźć… * Zdobądź się na zwykły gest, odnajdź radość wspólnych chwil... * Nie żeby coś, ale jak już coś to chodź do mnie… * Mów, powiedz, że zostaniesz jeszcze Nim odbierzesz mi powietrze * I tylko mnie poproś do tańca Jakbyś mnie kochał nad życie I tak ode mnie. * Kiedy mówię skacz, masz pytać jak wysoko. * Albo go kocha albo się uparła. Na dobre, na niedobre i na litość boską. * Może zadzwoniłabym do Ciebie z budki mówiąc, że zależy mi na Tobie. * Mam swój własny świat i swoje własne kredki.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Rozeznanie
|
Kto Nie Próbuje Ten Nic Nie Zmieni Kolor Jest Jeden.. Lecz Ma Wiele Odcieni..
Dziś wiem, że jutro to nie pusta kartka .. tylko konsekwencja wczoraj .. Rzeczy niewykonalne robię od razu, cuda zajmują mi trochę więcej czasu... ![]() ...czuje się jak pijana / wykończona / zmarnowana / zrezygnowana
![]() |
#1304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś the best;D uwielbiam Twe opisy;PP jak zwykle kradnę;>
![]() |
#1305 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki kocham wasze opisy;* nie ma takiej osoby, od której nie ukradłabym jakiegoś;* jesteście boskie;*
coś ode mnie; ~ Bo kocham na Ciebie patrzeć... ~jeszcze jedna taka noc.. jeszcze jeden taki dzień... ~sama nie znaczy samotna... ~'bo bez Ciebie wszystko jest głupie!' ~chwilowa nieregularność w reakcji na chłód, pustkę, i obojętność dookoła. ~Serce poruszone ponad normę. Przyśpiesza, tłucze się jak oszalałe, potyka i kołacze. ~jeszcze żarzy... jeszcze nie jest za późno... |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Musi się ułożyć, okazało się, ze nidługo nawet wyjdzie z tego jego brat... uff.. wystraszył mnie...
![]() |
#1307 |
BAN stały
|
1. Może masz myśli bardziej szalone niż ja.?
2. Żeby bliżej Ciebie być znów stanę na palcach ![]() 3. Wypełnimy pustkę, która wypełniała mnie od rana.. 4. Będę rajem dla Twych ust… Będę ogniem, gdy Twe ciało drży… 5. .i zeschła się jak stary ser bo czekała na księcia z bajki. 6. 100% kociak: na widok spodni - gotowa do zbrodni ![]() 7. Chwila?..myślałam,że Cię dobrze znam...! 8. cio mas? mięsko!! a skąd masz?! siamo przypełzło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podbijam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
you can't run away from the person who is in your heart /nie możesz uciekać przed osobą,która jest w Twoim sercu
I'm happy only in my dreams. But lately, I can't sleep. / Jestem szczęśliwa tylko w snach. Ale ostatnio nie mogę spać. Today Is Funeral Of My Heart ... Do You Wanna Come?/dziś jest pogrzeb mojego serca..chcesz przyjść? through the lies You were the truth .. # pomiędzy kłamstwami Ty byłeś prawdą .. <3 Do you believe in love at first sight or I have to walk again?/wierzysz w milośc od pierwszego wejrzenia czy mam przejsc jeszcze raz?? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
`summer time. `czekam na kolejną szansę. `smak marzeń. `każda chwila ma inny zapach. Wizażanki, a może jakieś wesołe.. ?
Wakacyjne, i wgl.. ? ;> ^^ bo tak tylko o miłości piszemyy. ![]() nie każda ją ma, ale i tak ejsteśmy szczęśliwee.. ;> Liczę na Was . ;****
![]() |
#1311 |
Raczkowanie
|
Rozpieszczona.! Rozentuzjazmowana.!
![]() Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego.! Bez stresu, bez okresu, bez agresu.! ![]() Leże gdzieś rozlana, załatwiona jak tusz od flamastra.! :[ Zaopiekuj sie mną.! Mam skrzyyydła.! Takie różowe.! Nigdy nie spełnione sny.! Nie chce Cie w moim świecie - zabierasz mi za duzo powietrza.! Ludzkie uczucia, kto tak naucza.?!
![]() |
#1312 |
Raczkowanie
|
Smakujesz jak lody waniliowe.! ;*
Myślałeś, że będę och, ach i ech.?! Myliłeś się.! :P W dzień anioł, a w nocy diabeł.! xD Łączyć wyobraźnie z marzeniami.! <3 Najpiękniejszy poranek.! Nasz poranek.! x3 Ułamek sekundy, niech nie decyduje o moim patrzeniu na świat.!
![]() |
#1313 |
Rozeznanie
|
...Twoja nieobecności boli ciągle tak samo...
Tak żyć, aby było jaśniej innym. Wierzyć w człowieka właśnie, bo zawodzi. ta miłość jest skazańcem zasądzonym na śmierć umrze za krótkie dwa miesiące
![]() |
#1314 |
Rozeznanie
|
Hehehe Dzięki ![]() ..Serce nie głaz, jak każdy z Was upadłam też nie jeden raz... Już taka jestem - zimna jak drań! ..i dobrze mi z tym - bez dwóch zdań! ![]() ..a ja jak zawsze - żyję z całych Sił.. =) ...w Miasto gdy Światła Dnia Już Gasną i Pora Zasnąć ![]()
![]() |
#1315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podbijam ![]() "...potwornie nudno, mówi się trudno, ja mogę dużo znieść..."
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
„Choć od dawna mają zmywarkę, zawsze zmywają ręcznie , razem”
„ Amplituda mojego humoru jest bardzo duża.” macie coś w stylu ' zycie bez bliskiej osoby to g_wno a nie życie' mogę być takie dobiitne... prosszee! bardzo mi są potrzebne ; [
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-06-24 o 16:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
BAN stały
|
1. Nie byc jedna z wielu.
2. "A co tropisz?- Coś, coś, coś - odparł tajemniczo Puchatek" ![]() 3. Moj chomiczku... Ja nie wiedzialam, ze pralka dziala... ![]() ![]() 4. Jestem na imprezie w ramach promocji 'Hulaj dusza, piekła nie ma' ![]() 5. 'Nie popędzaj mnie.nie dalejwięcuj mnie' 6. "Więc nie martwmy się, bo w końcu nie nam jednym sie nie klei ![]() 7. czekanie sprawia, że gorzknieje cała słodycz w nas.. 8. "...nadwrażliwość jest jak bilet w jedną stronę stąd..." 9. Pomyśl co Ty możesz zrobić dla mnie,a ja zrobię dla Ciebie wszystko.. 10.Pojde za Toba na koniec swiata.. a jak sie wrocisz - to ja tez chce wracac .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Rozeznanie
|
cosik dodam:P
michelle ma belle tak mówił mi! ;* on sie mógł naprawdę przyśnić.. mówił "chodź" - w ogień szłam! dał mi zamiast kłamstw odrobinę swojej prawdy... o0 [ senny tłum karnie brał miłość na kartki ] śpiewał mi po środku zimy...! ;* żyją osobno, choć do siebie należeć chcą! mają jescze czas, mogą zmieniać świat! mają tysiąc szans, moga wiecznie trwać! on zaluje, ze pozwolil odejsc jej, a ona wierzy, ze bedzie okej... jasne, ze zadne z nich nie zrobi nigdy nic, co za uparci ludzie! zasypiać pod swoją gwiazda i kcohac jak pierwszy raz!;* nie wytrzymał nikt, a Ty nadal znosisz mnie! ;* :P zyję tak jak chcę, ale wiem oddac moge wszystko, byś na zawsze blisko przy mnie był, przy mnie śnił;* (trzeba skrócic:P) przetrwam każdą burze, diabłu sprzedam dusze, tylko BĄDŹ!;* kłócę się, choć wiem, ze ty znowu rację masz. ;* więc nigdy więcej nie tańcz ze mną.! NIE, już Cię za dobrze znam... :| serce za głupie jest. nie slucham juz jego rad. oszukało mnie. zmieniłam sie. czy poznajesz mnie.? nie wiem kochanie jak jest w niebie. 3 dni, 3 łzy - na ratunek aniołów nie ma. 3 dni, 3 łzy - sam na sam z butelką wina. [ zostawiasz mi 68 łez ]
#1319 |
Przyczajenie
|
Pod wpływem czyichś słów odżywają wspomnienia...
Aniele mój, czasem nie wierze w Ciebie, w samą siebie też wiary brak... Aniele mój, zraniłam wiele serc lecz nie opuszczaj mnie...
![]() |
#1320 |
Raczkowanie
|
xxxJuanaxxx cuuuuuudne masz opisy
![]() ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ....................... On nie wie,ze ona mysli o nim ... te dziesiatki stron za miloscia ...
Zamykam sie w swoim świecie, a w pudełeczku trzymam biedronki, na szczęście. Mam jeszcze kamyczek, mały, trzymam go w lewej kieszonce. To on jest moim przyjacielem, a biedronki pocieszycielkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:16.