|
|
#4081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4082 | ||
|
Zakorzenienie
|
w oryginale nie tylko z rogów
a co ów Ci zrobił? Cytat:
cześć cześć i i nie wiem o co biega, więc jeszcze raz Cytat:
i o wszystkich Was myślałam, dobrze mi się kojarzycie, tak jakoś zawsze z uśmiechem na ustach
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.I vice wersal maj dir. Jutro mamy miec pobor krwi w domu. Z racji ze nie mam zdrowia na latanie po lekarzach nie mam pomyslu coby tu jeszcze se pobrac - oprocz morfo i tarczycowego kompletu. Ostatnio mam takie objawy i bolesci brzuchowo nerkowe itp ze az sie boje o najgorsze - o raki. No ale markerow jest gazylion i ciezko samemu zdecydowac cobytu se badac. Nie wiem czy warto jaka to jest miarodajnosc? Czuje ze cos mnie toczy, jestem słaba jak mysz ale wyniki pokazaly ze pociazowe zapalenie tarczycy sie cofa więc coś mi innego musi dolegac to juz 4 mc trudno udawac przed samym soba ze to przejsciowe osłabienie i samo minie. A z bezedur to leci do mnie serum liq cc light. Mam nadzieje ze nie jest z tych, co robia nic. Chce cos co wystarczy " slap it on" i rozjasni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-12-27 o 00:37 |
|
|
|
|
#4084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i mam zawzięty plan zrobić porządki w łazience i ostrą selekcję tego co użwam i tego co tylko stoi i kurz zbiera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2017-12-27 o 12:04 |
|||
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czytam ale nie mam weny na pisanie ale jestem na biezaco Cytat:
Fajnie ze wrocilyscie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dorwałam się do kompa w końcu bo z tel to kichawo pisać ![]() Rejcz badaj się koniecznie tylko nie daj się zbyć bo niestety często zbywają że niby pacjent wymyśla ![]() Rozterko witaj znów
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-12-27 o 18:02 |
||
|
|
|
#4087 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
no ja też
![]() ano Super, że u Ciebie się powiodło! Cytat:
pewnie się nie wysypiasz przy małym A boleści... Miałaś cc może? To tam jeszcze się goi pewnie. albo jakieś zrosty?Dziś zaatakowała mnie żarówka, po prostu spadła trzy milimetry przed moim nosem, taka jakby ktoś odpiłował szklaną część od gwintu Czy ktoś ma namiary na egzorcystę?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie pomogę co do konkretów niestety Cytat:
![]() No i po świętach wszędzie dobrze ale home sweet home, można se w szlafroku chodzić cały wieczór
|
||||
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a zamiast markerów usg lub tk w tej chwili najpewniejszym badaniem jest PET, ale z tym ciężko, a koszt prywatnie to chyba 6k. ale daje najpełniejszy obraz tego co się wewnątrz dzieje. a włosowo u mnie koński szampon i odżywka, aik w masce, brzozowy szampon agafii, różana odżywka petal fresh. do rozczesywania polecam to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...-collagen.html jest w biedrze po ok 5 zł
|
||
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4092 |
|
Wtajemniczenie
|
Floooooo
Stazja Rejczelku Tulam wszystkich.
|
|
#4093 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
znad poranka po nocnym graniu w planszówki ![]() Dopsz, że już piątek... ![]() A w niedzielę sylwester u znajomych Odwalam się w bordową kieckę ![]() taką https://www.zalando.co.uk/vero-moda-...1c16q-g11.html tylko zweziłam w pasie, żeby nie była taka workowata i podkreślała wcięcie w talii
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-12-29 o 13:59 |
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kawusi i vegan torciku oreo
![]() pamiętałam gdzie leży ![]() Cytat:
ja niestety nie schudłam tyle ile zamierzałam ![]() i nie wiem jak się ubrać ![]() idziemy do knajpy na starówce, a o północy polonez z rycerstwem
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4100 | |
|
Nindżopesz
|
Rozterko!
Cytat:
Kim jesteś i skont klikasz? Cuś mi się nie chce na forach pisać ostatnimi czasy... Oglądam filmy, seriale, anime, poza tym życie mnie wsysło, tzn. jarl zrobił się jeszcze bardziej absorbujący. |
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane, wesołych Poświąt, dużo zdrowia, radości, spokoju wewnętrznego i spełnienia marzeń w 2018 życzę wszystkim. I żeby był lepszy niż 2017. Wszystkiego pachnącego! ![]() Wejście na Wizaż z nowym Firefoxem graniczy z cudem
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
Nawzajemnie Karkki - oby było tylko lepiej.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wielki sentyment do dawnych barowych czasów i strasznie się cieszę, że powoli się zbiera komplet towarzystwa.
Kupiłam sobie zapach na Sylwestra (i nie tylko). Nie zgadniecie. Black Afgano!
|
#4104 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
udanej imprezy Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Polecam Chroma od kiedy się przełamałam i pożegnałam z Mozillą moje problemy ze stronami internetowymi niemal przestały istnieć ![]() Cytat:
![]() Ja na Sylwestra miałam w domu siedzieć, ale zaprosili nas znajomi więc jednak jedziemy do nich z tej okazji upiekłam ciastka i pomalowałam paznokcie
|
|||||
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam chroma. Mozilla to pomyłka.
Justyno - rozumiem że to zapach okolicznościowy? Jest czaderski. Tak go odbieram. Odlotowy i upajający. I autentycznie po sztachnięciu sie nim zrobiło mi się dobrze Jest współczesny ale jednocześnie wywołał we mnie skojarzenia z jakimis tajemniczymi druidzkimi czasami? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zagubione dusze ściągają do Baru w starym roku
![]() Anastazjo z nowym avatarem i Flo Też miałam to proponować Pocieszę Cię, że ja też dłuuugo dochodziłam do siebie, wszyscy naokoło mnie wyprzedzili. No, ale chyba teraz mogę orzec, że doszłam 8 miesięcy po.Za Ciebie i potomka trzymam zawsze i wszędzie Cytat:
Zmęczyły mnie Święta. Stwierdziliśmy z TŻ definitywnie, że nasi rodzice to już jednak starsze osoby i niebazardzo jest z nimi o czym pogadać A wszyscy jeszcze przed 70tką. Jesssu, boję się być taka ograniczona do własnych rytuałów, zamknięta i niechętna nowemu ![]() Nic to, idę piec ciacho na składkową imprezkę u sąsiadów. Na razie popełniłam hummus i jest orgazmiczny Bawcie się kochane szampańsko i witajcie Nowy Rok z nowymi możliwościami, nadziejami i planami. I oby starczyło zdrowia, kasy i siły psychicznej na realizację tegoż
![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2017-12-31 o 14:19 |
|
|
|
|
#4107 |
|
Panaroja
|
Kochany Baru, lepszego Nowego Roku ! Pod każdym żądanym względem
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4109 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4110 |
|
BAN stały
|
Baru, spełnienia Waszych marzeń w 2018!!!
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

przetoka hula, szwy się szybko goją, Panowie koło mnie skaczą 

A i mam zawzięty plan zrobić porządki w łazience i ostrą selekcję tego co użwam i tego co tylko stoi i kurz zbiera
ja czytam ale nie mam weny na pisanie ale jestem na biezaco

co za ludzie...

8 miesięcy po.