|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Parapet - przyjdzie co do czego to zalapie co z czym sie zapina
![]() Ilsa - co za ludz!
|
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
Skutek tej imprezy Dziecia w brzuchu od środka nocy jest taki, że wlazł z prawej strony pod zebra i zasnal, a ja sie zgiąć nie moge, bo mnie uwiera
![]() Alley, ja mam ostatnią liste od Komy skopiowaną. Jesli nie bedzie miała nic przeciwko, to wrzucę jeszcze raz. Tylko niech da znac, ze moge ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak tak. Jakoś w tygodniu albo przez święta (zlały mi sie dni to nie określę dokładniej)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2945 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No musi być przecież równowaga w przyrodzie. Cytat:
ZdrówkaCytat:
Ogólnie nie lubię jak mi znajomi wysyłają filmiki z ich dziećmi, czy milion zdjęć. Ja wiem, ze człowiek chce się swoim dzieckiem pochwalić i dla rodzica jego dziecko jest cudem itd, no ale bez przesady. Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do laski z olx brak slow
|
||
|
|
|
#2948 |
|
Wtajemniczenie
|
Czrodziejka bardzo dobrze! Po co takie dyskusje? Jak dla niej za drogo o 1,80 to nich nie kupuje
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Naprawdę faceci mogą mieć problemy z zapieciem ubranek? Dzisiaj swojemu podrzucę, niech trenuje 😂
Czuję się taka paskudna, nie dość że brzuch mi komentują, to jeszcze włosy znowu zaczęły wypadać, syfy powyskakiwaly
|
|
#2950 |
|
Wtajemniczenie
|
Ojanaa - z dziewczynka jeszcze pikus z ubieraniem, z pieluszkami. Z chlopcami jest gorzej bo robia fontanne
![]() Czarodziejka - zycze Ci tego A moj reserved przyszedl i wszystko pasi spodnie rewelacja, jedynie szkoda ze maja dziury ale mam madzieje przezyc w nich kupilam jeszcze taka luzna bluzke sobie, chyba z niej nie wyjde a maludzie o dziwo sukienki sie podobaja choc zawsze walka zeby jakas zalozyx :p
|
|
|
|
#2951 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
generalnie moja teściowa ma świra na punkcie mojej ciąży, która nazywa NASZĄ ciążą albo NASZYM dzieckiem potrafi przy bliższej lub dalszej rodzinie mówić rzeczy które mnie krępują np. "zobaczcie jaką ona ma talie, z tyłu nie widać że jest w ciąży"/"pokaż jaki masz ładny brzuszek" a wtedy ja mówię coś w stylu "może wszyscy pokażmy swoje talie" albo "wy też macie ładne talie/brzuchy". Zazwyczaj to ucina dyskusje na temat mojego wyglądu. Niestety to nie jest tak że jej komplementy są szczere a moja talia wspaniała. Nie czuję się dobrze jak ktoś komentuje mój wygląd, MOJĄ ciążę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2952 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U moich znajomych już sporo dzieci ale starszych. Chciałabym, żeby moja miała się z kim bawić podczas spotkań jeszcze zanim odrośnie od ziemi. O tak, licytowanie się dziećmi - mam nadzieję, że mnie to nie dopadnie. Mam nadzieję, że będę też potrafiła rozmawiać też o innych sprawach niż dzieci. Do tej pory byliśmy prawie ostatni bezdzietni. Nie dziwiło mnie, że dla innych ten temat stał się ważny, ale czasem naprawdę nie było już podczas niektórych spotkań innych tematów. |
|||||
|
|
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
Brilliant, super, że paka doszła. A dla małego coś brałaś? Ja dziś prasowałam bodziaki z re i spodnie i pomyślałam, że milutkie. Tylko, że mają mało modeli w rozmiarówce dla naszych najmniejszych.
Ja jeszcze czekam na kurierów. Ale była furgonetka Fedexu pod blokiem, ale gość ani nie przyszedł, ani nie dzwonił.
|
|
|
|
#2954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz prasujecie? Nie stresujcie mnie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś w Tesco za grosze upolowalam dwa bodziaki, 2x półśpiochy i komplet koszulka + legginsy
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Łupy
![]() Jeszcze muszę kupić pake bodziakow z długim na 62 i z krótkim na 56 i koniec na razie. Potem będę kupować na bieżąco. |
|
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
Czardziejka śliczności!! Moje faworyty to bodziak i półśpiochy w kwiatuszki! Takie dziewczęce
Kurczę szkoda, że nie mam tesco w pobliżu Kolejny raz wrzucacie ciuszki z tesco i zawsze są takie ładne!---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ja nie prasuję bo nie mam komody
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2961 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z drugiej strony na ktg jak mam zaznaczać ruchy i sie na tym skupiam to jest ich bardzo dużo Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
Czarodziejka śliczne ubranka
![]() Mała ma drzemkę, też idę sie przespać, dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrzał na mnie dziwnie i raz dwa wszystko dobrze pozapinal, ciekawe jak będzie na dziecku
![]() U mnie też nie ma nigdzie Tesco, więc staram się dobrze nie przyglądać co tam ładnego kupujecie 😂
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy inaczej jestem spokojna, moj dziec zdecydowanie w te normy sie wpisuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2965 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
każda z nas bedzie musiała przez to przejść, oby poszło szybko i bezproblemowoCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A mi sie zrobiły rozstępy na piersiach Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Z pakowaniem toreb przez TZ słyszałam ze to dobry patent, bo często to wlasnie facet musi cos podać, ogarnąć a jak sam spakuje to bedzie wiedział gdzie co jest Cytat:
Cytat:
Ja chyba tez idę sie zdrzemnąć ![]() Dzis byłam w pracy, zaniosłam zwolnienie. Oczywiście juz każdy sie pyta czy mam wyprawkę gotowa i czy jestem spakowana do szpitala, a ja tylko kiwam głowa |
|||||||
|
|
|
#2966 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczęta, jestem już w domu z antybiotykiem, ale w swoim łóżku. Napatrzylam się, mam sporo wniosków i przemyśleń odnośnie pacjentek, położnych, lekarzy, opieki, jedzenia...jedno jest pewne, dobrze, kiedy nasz lekarz pracuje w szpitalu i trzeba chociaż się starać panować nad swoimi emocjami, bo po przebywaniu w jednym pomieszczeniu z dorosłą kobietą, która dzień i noc płacze nie wiadomo dlaczego i nie może znieść bólu skurczy przepowiadajacych, do tego cały czas mówi...czuję się jakbym przebiegła maraton, a na mecie ktoś mi kazał wrócić tą samą drogą... Bogu dzięki za moje łóżeczko, tę ciszę i spokój, których właśnie doswiadczam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2967 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Kurczaczek. Specjalnie wyjechałam ponad godzinę wczesniej zeby byc pierwsza u lekarza. Zanim mnie zważyli/zmierzyli i pielęgniarki doszły do porozumienia z zastrzykiem to juz jestem 4 w kolejce
Czarodziejka, śliczności zakupiłas ![]() Ja każe mężowi torbę pakować i co tydzien bedzie sprawdzał co gdzie włożył zeby miał ogarnięte ładnie ![]() Koma, w szpitalu zadziałali szybko, ale to w domu dojdziesz do siebie w spokoju. Oby szybko Cie puściło ![]() Jak każą mi liczyć ruchy to ja wezmę sposób z godziną, bo przez 12 to bym zapomniała i wezmę najaktywniejszy czas. Wyjdzie, ze mam rozrabiake a nie dziecko ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Lunak Czas edycji: 2018-01-02 o 15:50 |
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Czarodziejka ciuszki przesliczne.
Koma super, ze juz w domku! |
|
|
|
#2969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- W końcu 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec jak tu liczyc ruchy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

No to juz pocieszam
No musi być przecież równowaga w przyrodzie.
zaczęłam głęboko oddychać i jakoś przeszło. Na dodatek jestem sama z Z. W domu..
No faktycznie, mam się uczepić jednej osoby i czekać aż łaskawie weźmie darmowy regał i dopiero jak mnie oleje przez 3 dni to szukać następnej 

zycze Ci tego
potrafi przy bliższej lub dalszej rodzinie mówić rzeczy które mnie krępują np. "zobaczcie jaką ona ma talie, z tyłu nie widać że jest w ciąży"/"pokaż jaki masz ładny brzuszek" a wtedy ja mówię coś w stylu "może wszyscy pokażmy swoje talie" albo "wy też macie ładne talie/brzuchy". Zazwyczaj to ucina dyskusje na temat mojego wyglądu. Niestety to nie jest tak że jej komplementy są szczere a moja talia wspaniała. Nie czuję się dobrze jak ktoś komentuje mój wygląd, MOJĄ ciążę. 

Kolejny raz wrzucacie ciuszki z tesco i zawsze są takie ładne!