|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
![]() Asiula, może placki ziemniaczane, albo jakiś makaron. Np. cebula, grzyby, śmietana To takie moje szybkie, żeby chłopa nakarmić ![]() Mecassie, witaj Tych podkładów na łóżko biorę tylko 1 paczkę, żeby w szpitalu im nie nabrudzić. Tych podkładów-podpasek mam dwie paki, to można łatwo dokupić w aptece, czy rossmmanie i raczej nie jest drogie. Najwyżej mąż dostanie misję![]() Katstan, daj znać co ten naczyniowiec powie. Ja mam raczej porządne pajączki niż żylaki, gin się tylko dobrotliwie pod nosem uśmiechał, gdy zgłaszałam je jako dolegliwość Ot, uroki ciąży
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Wtajemniczenie
|
Parapet, ja jestem miszczem w takich głupich sprawach. A jak chłop jeszcze brzuch zobaczył to juz nic wiecej nie musiałam tłumaczyć. Sama prędzej bym obtarła cały samochód niz stamtąd wyjechała. Jak tylko wróciłam do domu, to sie poryczalam z tych nerwów. Chyba mam jakąś kumulacje hormonów.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja do 7 miesiąca nie miałam zupełnie nic. Potem mi właśnie takie pajączki wyszły, zaczęły się powiększać a na koniec wyszły takie zgrubienia pod skórą. Nie wygląda to jakoś bardzo źle ale jest bolesne. Mam takie uczucie bardzo ścierpniętej prawej strony. Rano nie mogę się wysikać
|
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Info z innej grupy: Dziewczyny dzis z kodem 0232 na h&m online dodatkowe 18% rabatu (rzeczy przecenione tez moga byc) i darmowa dostawa
|
|
|
|
#3219 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale dzieli nas jeden dzień, nie ma się co dziwić że takie same objawy... Ale witaj z powrotem Parapet bardzo Ci dziękuję za relację w sprawie nexta. To bardzo ważne bo w związku z tym, że 56 wydawało mi się duże miałam cały koszyk pięćdziesiątek, ze 3 trzypaki pajacyków Dobrze, że ostatecznie nie kliknęłam Już mam wypatrzone kompleciki liliowe w króliczki, na pewno zamówię coś z tej kolekcji na Wielkanoc ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
Raz: nie mam jeszcze kasy za anulowane zamówienie. I teraz mam obawy żeby coś zamówić żeby nie było powtórki. dwa: świetne leginsy ciążowe były za 39 zł, teraz nie dość że są za 79 (!!!) to jeszcze trzy-czwarte! A chciałam sobie dokupić dwie pary
|
|
|
#3220 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja mam dzis jaki do Cytat:
Cytat:
trochę energii odzyskasz![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oby powtórne badania nic nie wykazały, mnoże to błąd labolatoriumCytat:
zaraz siadam na gemini i załąduję koszyk i zamówię do końca tygodnia ![]() też zamówiłam ten materac ja żadnej gryki i kokosa bym nie mogła mieć, bo bym zeschizowała, ze są tam robaki także dla spokoju swojego musiałam wziąc lateks ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Mój kochany Pies odszedł przed chwilą ... mama mi napisała że lekarz go zabrał... staruszek żył 17lat a ja miałam go od takiego szczeniaczka... Bardzo przykro ale czuję trochę ulgę bo przed wyjazdem nie umiał już stać na nogach. Czekał aż wrócimy chciał się pożegnać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mecassie Czas edycji: 2018-01-03 o 16:02 |
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3226 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3230 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zdrówka dla Ciebie i córci Katstan, współczuję zęba
|
|||
|
|
|
#3231 |
|
Wtajemniczenie
|
Mecassie
bardzo długo żył jak na pieska. Zwierzaki cos mają, że czekają. W zeszłym roku pies moich teściów odzyskał siły na powrót teścia do domu i po godzinie musieli dzwonic po weterynarza, bo dostał udaru i przeraźliwie wył i piszczał. Musieli mi ulżyć w cierpieniach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Torrence, jeszcze pytanie do Ciebie jako eksperta monural mam wypić teraz od razu czy poczekać bliżej następnego badania moczu pod koniec miesiaca? (Dzisiejszy Kalafior ciążowy nie pozwala mi samej dojść do sensownej odpowiedzi) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#3232 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale chociaż się pożegnaliście
|
||
|
|
|
#3233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie jeszcze denerwuje duża rozbieżność między ofertą w necie i stacjonarnie, zarówno jeśli chodzi o asortyment jak i ceny. Np. ta nasza kurtka wtedy: stacjonarnie 79 zł a w necie 230! Mecassie nawet nie wiesz jak się spłakałam. Rozumiem Wasz ból. My 2 i pół roku temu byliśmy zmuszeni ulżyć w cierpieniach naszej koteczce. Była z nami od urodzenia, przez 19 lat. Miała nowotwór, parę lat walczyliśmy. A miesiąc wcześniej bardzo nagle pokicał na tęczowy most mój drugi królik. Ja po śmierci zwierząt normalnie przechodziłam żałobę. Jak przeczytałam to co napisałaś to wszystko wróciło pomimo upływu czasu... ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Teraz teraz! Bakterie trzeba jak najszybciej wybić bo rozhulają się jeszcze bardziej!
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak nasz pies odchodzil. Dlugo chorowal i mielismy go uspic jak dziadkowie wyjada na wakacje zeby nie musieli przy tym byc (mieszkalismy razem i glownie oni sie zajmowali psem). W miedzyczasie moja mama zamowila w hodowli kota i tak sie zlozylo ze pies odszedl tego dnia kiedy mielismy kota odebrac. Rano poczekala az wszyscy wstana, kazdy do niej przyszedl i poglaskal i byla juz w tak ciezkim stanie ze mama dzwonila na pogotowie weterynaryjne zeby przyjechali ja uspic. Pamietam jak dzisiaj ten moment kiedy rozmawiala z wetem przez telefon a moj brat przyszedl, pokrecil glowa a ona powiedziala "przepraszam pana, juz nie trzeba, pies wlasnie odszedl". Myslalam ze umre z bolu, mielismy tego psa od urodzenia (urodzila go nasza poprzednia sunia i odeszla zaraz po porodzie zostawiajac nam szczeniaka pod opieka). Karmilismy ja od pierwszego dnia butelka, mielismy dyzury jak przy niemowlaku- 24 godziny na dobe ktos przy psie czuwal i karmil co dwie godziny. Byla z nami 14 lat, byla kaleka bo nie miala jednej lapki- taka nasza bida. Do dzisiaj mi sie plakac chce jak o niej mysle bo cale dziecinstwo z nia spedzilamWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
I to jest najgorsze w posiadaniu zwierząt. Nie zniszczone meble, nie koszty utrzymania, nie to, że jest problem jak się chce wyjechać...
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Oh ciężkie takie przywiązanie do zwierząt...
|
|
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
Torrence, dziękuje
Macie racje. Człowiek sie przywiąże do zwierzaka bardzo mocno, a w drugą stronę jeszcze mocniej to działa. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Ale lecicie
Byłam odebrać książki i od razu złapałam dla małej "Księgę dźwięków", bo czasem robią dodruki, a za chwilę już nigdzie nie można jej dostać i nawet rozpadające się chodzą na allegro po 5 dyszek ![]() Mecassie, współczuję Ja 2 lata temu usypiałam swoją ukochaną 13-letnią sunię, ryczałam jak głupia u weterynarza, ale już strasznie cierpiała, miała raka skóry i nie było szans na wyleczenie Po wycięciu jednego guza nowotwór się rozszalał i weterynarz nie chciał się podejmować kolejnych operacji, za dużo było do wycinania.. Ale mimo tych przeżyć bardzo bym chciała jakiegoś psiaka dla małej.
|
|
#3239 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, ja jednak zamawiam ten termometr microlife. Dorzuciłam też taki elektroniczny zwykły do pomiaru w różnych częściach ciała za niecałe 10 zł.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.

albo dzis mam gorszy dzien. Musiałam zrobic z siebie idiotkę i prosić instruktora jazdy zeby pomógł mi wyjechac z miejsca parkingowego, bo zaklinowała samochód tak, ze nie wiedziałam jak wyjechac 
To takie moje szybkie, żeby chłopa nakarmić 

a do tego tam była non stop 4 dzieci
nie da się tak funkcjonować. Caly czas któreś płakało albo czymś trzaskało

np. Takie podkłady pp to jedna paczka wystarczy ? Mam listę chyba od lelowej ale bez ilości hehe

13.03.2008

także dla spokoju swojego musiałam wziąc lateks
kolejna wizyta 23.01
Mnie jeszcze denerwuje duża rozbieżność między ofertą w necie i stacjonarnie, zarówno jeśli chodzi o asortyment jak i ceny. Np. ta nasza kurtka wtedy: stacjonarnie 79 zł a w necie 230!