|
|
#4321 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowe 2018 cz. 6
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dotarła ta koszula do karmienia z Dolce Sonno. Powiedzmy że całkiem okej
ale wyglądam w niej jak wielorybek!Cytat:
|
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4324 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie wywracacie ubranka do prania na lewą stronę?
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam zamiaru w niej długo chodzić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten maly, dziecko i tak lezy na plasko tylko ma troche uniesiona gorna partie ciala. Poduszek nie uzywalam do ponad roczku, teraz mala ma dorosle lozko i plaska podusie, klina juz nie uzywam. Edytowane przez lelowa Czas edycji: 2018-01-09 o 11:03 |
|
|
|
|
#4328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad skargą na tego lekarza. Mam tak jak Torrence i zawsze pilnuje żeby chwalić jak mnie ktoś pozytywnie zaskoczy. Na studiach pracowałam w sklepie odzieżowym i teraz nawet jak mam super obsługę to pytam czy jest kierownik i chwale mu pracownika. Ale to działa w dwie strony, zgłaszam jak ktoś nie respektuje moich praw. Ale łatwo mi to nie przychodzi, niby taka wygadana, ale z pogotowiem nie dyskutowałam. Z resztą u nas w mieście są dwa szpitale i karetka była z A a mój lekarz pracuje w B. Więc i tak by mnie odesłali do B. No i jak widać lekarz miał mnie w dupę.pie mimo że jestem pacjentką jego kolegi z pracy. Dzwoniłam do mojego lekarza ale nie odbiera, z rana ma cesarki z tego co mi wiadomo. Pospałam 2h, dzisiaj mało co będę wychodzić z łóżka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
A gdyby wtedy ściągać i podawać z butelki to to bardziej boli niż z nakładką ? Bo słyszałam że te nakładki potrafią też zmniejszyć laktację
|
|
|
|
#4330 |
|
Zakorzenienie
|
Bloodymarry wspolczuje, to okropne co piszesz. Wazne, ze z dzieciatkiem ok
|
|
|
|
#4331 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba że oceniała na oko, a nie z użyciem usg. Wczoraj doktor mówił, że będzie się już powoli skracać. Mam 35 mm. Jak zbliżasz się do 2 cm, to wtedy są powody do oszczędnego trybu życia.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lekarz z IP to jakiś wybitny specjalista, leczący przy użyciu telefonu ![]() Współczuję Wam nocki i tego spotkania z bucem. Cytat:
![]() Jesteś pewna, że standardy opieki okołoporodowej jeszcze obowiązują, bo coś kojarzę, że mieli je znieść. Jeśli nie jest to standard, tylko coś zależnego od woli i możliwości personelu, to można sobie dać spokój, bo to żadna podstawa prawna. Cytat:
![]() Cytat:
U mnie pranie wstrzymane, bo proszek mi się skończył. Zamówiłam wczoraj w tesco i czekam na dostawę Bo przecież znów coś kupiłam, to trzeba wyprać. Mam nadzieję, że to 56 trochę dzidzia ponosi, bo mam tego najwięcej. Już mnie korci kupowanie 68 Dziś kurier otrzymał 4. szansę, żeby przyjechać po paczkę
|
|||||||
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kapucha jest niezastapiona przy zapqleniu, a przy nawale to pewnie chodzilo o to ze czesto zdarzy sie zapalenie i wtedy obkladanie zmrozona i rozgnieciona kapucha jest mega ulga. Ale co do sutkow to tez nie slyszalam.
|
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i mleko plynie w tym samym tempie, z butelki bedzie szybciej, wiec przy nakladkach dziecko sie nie rozleniwi z ssaniem |
|
|
|
|
#4335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprócz skarpet i bielizny
|
|
|
|
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok wywinę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamierzam w niej rodzić ![]() Cytat:
https://magicznypokoik.pl/pl/p/Hevea...lateksowy/1862 Napisali, że realizacja w 8 dni, zamówiłam 2 stycznia więc dotrzymali słowa nawet włączając w to weekend. Ale jak coś to i na allegro są w takiej samej cenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] A mi się spodobał misiowy kombinezonik i potrzebuję grubej czapki więc bardzo niechętnie ale chyba zawieszę focha i zajadę w czwartek lub piątek do stacjonarnego
Edytowane przez Torrence Czas edycji: 2018-01-09 o 11:03 |
||
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zadomowienie
|
Jeśli mają jakiś nadruk
![]() Cytat:
Tam zawsze mi przyjmą i zwrot, i reklamację i kaskę oddają od ręki Byłam w czwartek spodnie i koszulkę w paski nabyłam. W stacjonarnych są rozmiary tego, czego nie ma już w internetowym i ubranka są tańsze
|
|
|
|
|
#4340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nakladki kupilam ale nie uzywalam ani razu. Mialam poranione sutki, ze hej ale mascia smarowalam i jakos sie dalo.---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
Majtasow mialam 4 szt, zuzylam 3. Chodzi ci o pojemniki na pokarm matki? Mysle ze nie trzeba kupowac, ja kupilam i pojemniczki i foliowe woreczki i w sumie wcale sie nie przydaly. Zawsze mozna dokupic
|
||
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokupie jeszcze jedne majty bo w Auchan taniej niż na gemini Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W takim razie zajadę.
|
|
|
#4343 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety nie wiem co mam robić w razie takiego ataku. Wczoraj instynktownie zadzwoniłam na 112 i bez wahania przyjechali. Czekam az oddzwoni mój ginekolog prowadzący żeby powiedział mi co robić. Oczywiście cały internet już przeczytałam. Wczoraj na promce Kauflandzie zaopatrzyłam się w proszki, ale będę prać na koniec stycznia przed przeprowadzką, mama zapowiedziała że zrobimy u niej pranie bo jak będą plusowe temperatury to będzie schło na dworze. Może dziś leżąc w łóżku porobie jakieś zamówienia. Mam w planie uszyć czarno-białą matę i zabawki dla dzidziusia. Jak ktoś lubi DIY to polecam instrukcje z bloga Od inspiracji do realizacji. Także może uda mi się zamówić materiały. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4344 |
|
Zadomowienie
|
Parapet niestety na komórkę dzwonią
![]() Pytanie z tych glupszych po co odwracać ubranka na lewą stronę? Ja nie odwracalam Zosi ubranek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
białe rzeczy ledwo moi weszły do bębna pralki na raz Przeraża mnie, że to wszystko takie maleńkie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytalam wasze przejscia na ip i po prostu masakra co sie dzieje. Asiula twoja sytuacje pamietam bardzo dobrze, cos okropnego, jak w ogole patalach mogl tak powiedziec
Sama tez moge przybic wam piatke, na poczatku ciazy zostalam przemilo potraktowana jak zglosilam sie z zapaleniem oskrzeli bo lekarz rodzinny i ginka stwierdzili, ze nie moga mi pomoc wiec dostalam skierowanie na szpital, a tam odsylanie i podsmiechiwanie z czym ja przychodze Tylko zmartwienie i stres mi po tym zostaly bo ostatecznie odeslali mnie do domu nie dajac nic, ginka sie ulitowala i dala antybiotyk, niestety drugi w przeciagu tygodnia i caly czas mam we lbie, ze infekcja i taka dawka antyb w 6-7 tc moze bardzo zle wplynac na dziecko bo wtedy sie wszystko zaczyna tworzyc i rozwijac. To juz do konca bedzie w mojej glowie, przed kazdym usg mam takiego stresa, ze to az nienormalne. Cytat:
Ja juz zapomnialam jak moja byla takim okruszkiem i wczoraj robiac pierwsze pranie spojrzalam na te ciuszki i tak sobie jakos nie moglam uzmyslowic, ze znowu takie malenstwo bedzie trzeba ubierac i obchodzic sie jak z jajkiem
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
boję się w czasie mojej tachykardii dziecko nie dostało wystarczająco dużo tlenu, albo że leki które mi podali działały też na jej serduszko. Najgorsze że takie rzeczy okażą się dopiero po urodzeniu, pewnie żadne USG nie rozwieje teraz wątpliwości. Do tego dochodzą wyrzuty sumienia bo ten atak mialam na 90% przez stres. Ostatnio mam rodzinne problemy, nawet nie do końca moje, ale przejmuje się sytuacją i stresuje. No i w nocy obudzilam się leżąc na plecach a mam wtedy duszności ;/ nie wiem jak się uchować przed obróceniem na plecy przez sen :/ Kiedyś słyszałam, że taka wczesna ciąża jest chroniona przez organizm bo matka często nie wie wtedy że jest w ciąży. Także Lelowa, oby skończyło się na strachu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Poprasowałam część ubranek przygotowanych do szpitala, poprasowałam pieluszki i chyba pękną mi plecy, jeszcze muszę powiesić jedno pranie i nic więcej dzisiaj nie robię, nawet najmniejszym palcem nie ruszę
Szkoda, że nie mam za bardzo w co się spakować i będą teraz leżały takie czyste i pachnące ciuszki ![]() A jeszcze czeka tyle ubranek na pranie po przeprowadzce
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Pffff byłam oddać ten telefon do pracy, akurat nie było kierowniczki, była koleżanka z galopującą menopauzą, której nie lubimy z innymi koleżankami
i na mnie z fochem że jak chciałam oddać telefon kierowniczce to wypadałoby napisać jej SMS z godziną. Odpowiedziałam że kierowniczka prosiła abym przyszła tak jak mi pasuje i nawet proponowala że kogoś pośle do mojego domu co za flądra To ona brała to oszukane L4 przez które ja straciłam robotę. Bo jej by musieli wypłacić roczną odprawę a mi starczyło nie przedłużyć A telefon zostawiłam kolesiowi któremu ma teraz służyć Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2018-01-09 o 11:49 |
|
|
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty, sporo was wizytuje Nadalka, Mecassie, Koma, Domi Przyniescie dobre wiesci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

. Do jakości wykonania nie ma co się przyczepić. I dostałam milusi kocyk w gratisie z którego jestem bardzo zadowolona bo jest z tych cieńszych a ja mam same grube właściwie 

ale wyglądam w niej jak wielorybek!

za dzisiejsze wizyty, badania
nie mam zamiaru w niej długo chodzić 

13.03.2008

dokupie jeszcze jedne majty bo w Auchan taniej niż na gemini 
Szkoda, że nie mam za bardzo w co się spakować i będą teraz leżały takie czyste i pachnące ciuszki