|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018
Ja napiszę tak niejedzeniowo :-D
Czy któraś z Was źle się czuła po feminionie 2 ? Nadal wymiotuje codziennie i mam mdłości, raz na kilka dni zdąży się lepszy dzień , i zaczynam podejrzewać te tabletki. Gdy rano zapomniałam ich wziąć i wzięłam dopiero wieczorem- wtedy leciałam do wc i się męczyłam cały wieczór
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Naema gratuluję zdrowego maluszka
Cytat:
... Już parę razy się nie pohamowałam i potem żałowałam... Cytat:
lepiej szukać konkretnego modelu w Internecie jeżeli chce się zaoszczędzić. Za jakiś fajniejszy model z dodatkami ceny 1800-2000 złotych. Ale ja mam trochę niższy próg wydatkowy, więc dla mnie to dużo
|
|
#4924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzeba trafić na dobra promocje , chociaż widziałam że mieli też wózki za grubo ponad 2000 zł![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli chodzi o mnie, to ostatnio moim faworytem jest ten wózek:
http://allegro.pl/mega-hit-2017-woze...124806101.html Ale to mi się zmienia co chwilę, zastanawiam się też, czy jest sens tyle wydawać, bo jeszcze miesiąc lub dwa i dojdę do wózków za 2,5 tys. zł
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana.
Summer ładny ten wózek. My stwierdziliśmy, że nie ma sensu kupować nowego wózka jak mamy ten, kolor jakoś przecierpię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4928 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ostatnio mieli wyprzedaże i podobno też super ceny, ale akurat wszystko co nam potrzebne już mamy ceny mają z kosmosu. Jak oglądaliśmy łóżeczka to przeżyłam szok cenowy ale wybór duuuzy, z wyjątkiem fotelikow ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4929 |
|
Zadomowienie
|
hejo. Ja również przespałam noc 😍od 00.40 do 6:50😍😍
Ja bym była za klubem wtedy faktycznie człowiek spokojniejszy. Gratulacje udanych wizyt! Co do wózka, ja mam po dzieciach kupowałam w neutralnym kolorze kiedyś, bo wiedziałam, że chcę dużą rodzinkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Summer ładny model
|
|
#4931 |
|
Wtajemniczenie
|
Naema aa się nam chłopcy rozkrecili na wątku 😊😊 gratuluję zdrowego maluszka!
Pozytywna ooo super, że też wyspana! 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4932 | ||
|
Raczkowanie
|
12+5
Cytat:
Cytat:
Dokładnie, ubranka i zabawki są - jaka to oszczędność miejsca i kasy! Ciąża zupełnie inna od poprzedniej, więc zastanawiałam się gdzie ewentualnie upchniemy te dziewczęce akcesoria, ale problem prawdopodobnie się rozwiązał ![]() A tak naprawdę płeć jest mi obojętna, ważne że zdrowe, cieszę się z chłopca, ale z dziewczynki też bym się bardzo cieszyła ![]() Ja polecałam tako, nadal polecam. Kupowałam wózek w salonie i był tańszy niż w internecie, dostaliśmy jeszcze różne akcesoria gratis (parasolkę, mufki, uchwyt na kubek). Nie ma też problemu z serwisem - nigdy nie chcieli dowodu zakupu, nie kazali też płacić za przebitą dętkę, a tego gwarancja nie obejmuje. Dodam, że awarie w naszym wózku to tylko jakieś drobiazgi, z którymi można funkcjonować, naprawialiśmy je w salonie bo było nam po drodze Jeśli chodzi o cenę to pewnie zależy jak się trafi. Znajomi też kupowali w salonie za 1200 i bardo ładny i komfortowy wózek. Jesteście może z okolic Częstochowy? |
||
|
|
|
#4933 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4934 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odnioslam wrażenie,ze tesciowka sama do konca nie wie co to u mnie znaczy... Ja z piwek lubię radlera cytrynowego chyba z warki 0% alko. Taka troche oranzada,ale mnie bawaria odrzuca całkowicie. Jej smak mi sie kojarzy z wywietrzałym piwem Cytat:
Cytat:
ale juz mam zapas mojej ukochanej cisowianki niegazowanej (pije ją od narodzin Młodej), wiec teraz będę pić. Na razie plan 1 butelka na dzieńCytat:
Wstałam,żyje,jest dobrze 😅 Co do podziału obowiązków to u nas moze nie jest po równo,ale kazdy wie co ma robić. Myślę,ze jak bede pracowac to sie to jeszcze jakos inaczej podzieli Znajoma czerwcowka ma łożysko u ujścia pochwy i bedzie mieć cc z tego powodu Cytat:
Cytat:
Mnie tez nadal od wielu rzeczy odrzuca. A potem jak mi przejdzie to pewnie znow przytyje 18 kg... Kciuki za usg,jutro będą mocniejsze ✊✊✊ Cytat:
Cytat:
Dziś mialam na śniadanie nalesniki z serem i bananem i sos ze śmietany z syropem daktylowym-przysiegam ze smakowal jak toffi. Ja uwielbiam gotować i piec,przed ciążą prawie codziennie coś piekłam,kazdy posilek wymyślalam dla Młodej, a teraz to sie zmuszam pół dnia zeby sie zabrać za gotowanie. Miłej niedzieli życzę:-* Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||||
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4936 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4937 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale na wulkanizacji naprawili mi to za cele 7 zł i raz zabezpieczenie w szlakach w spacerowce się połamało ale serwis mi to zrobić za darmo Cytat:
![]() Ja z takiej dalszej okolicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4938 | |||
|
Zadomowienie
|
Dokładnie tych nie ma, ale musi być coś z lepszymi składami!
![]() Ja tez jestem stałą czytelniczką sroki, już tu wspomnianej. O wlasnie, miałam jeszcze ją dać ma pierwsza stronę... Cytat:
![]() Oczywiście, że tragedie się zdarzają, ale myślenie o tym nic dobrego nie daje! Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia
|
|
#4939 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() My dzisiaj lecimy popatrzec na wośp i na burgera do naszej ulubionej burgerowni A jutro robie gołąbki, jakos mnie naszło. Znowu wyjdzie mi ilość jak dla pułku wojska, ale najwyżej je zawekuje i będą na inne dni. I super, ze w końcu niektóre z Was babeczki sie wyspaly !!!! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4940 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale miałam epizod w kościele.. nagła fala gorąca, ciemno przed oczami.. droga do wyjścia trwała wieczność, mąż mówi, że byłam jak żywy trup bialutka.. wrr to było straszne.. 😑
|
|
#4941 |
|
Zadomowienie
|
My też po kościele. I ciągnie mnie dzisiaj na taką sałatkę z kebaba... pewnie się naciągnę
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
U Was też jest taki mroźny wiatr? Nosa z domu nie chce się wytknąć. Na pocieszenie zrobiłam sernik na zimno, za godzinkę obiad- kurczak z warzywami i ryżem
Sent from my LIVE2 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Ten akyrat z paczki delecty
Przeważnie robię z serków homo, jajek, żelatyny ale dziś mnie naszło na szybszą wersję. Sent from my LIVE2 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4945 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
UG było niesamowitym przeżyciem! Cudownie było oglądać Małego na dużym ekranie! Nasz najpiękniejszy film w życiu! A najlepsze było to, że Mały nie chciał się przewrócić na plecki i musieliśmy latać co dwa stopnie po schodach i zjeść coś słodkiego (takie zalecenia od lekarza to ja mogę mieć ). Śmiałam się do TŻ, że Mały wykończy matkę, bo dostałam zadyszki. Na dodatek w tym samym dniu TŻ wypatrzył auto i...kupiliśmy je. Także emocjonujący tydzień. Po wyniki mam się zgłosić 31.01. Boję się tych z krwi, no ale nie nakręcam się. Nie mieszczę się już w spodnie Dziś na zajęcia wzięłam spodnie od mamy, fajne, luźne, chyba je zatrzymam na dłużejA! I TŻ od tygodnia ma objawy ciążowe. Mdli go od zapachów
W radości i w smutku mój dom jest w Twoich ramionach Edytowane przez kitosa Czas edycji: 2018-01-14 o 13:09 |
|
|
|
#4946 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitosa i kolejny chłopak! Gratuluję zdrowego dzieciątka! 😊
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Ela dziękuję kochana, ja również Ci gratuluję!
|
#4949 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, przyszly wyniki pappy i niepokoi mnie ryzyko skorygowane trisomi 21 - az 1:208..... co mam teraz zrobic, jestem przerażona. Bylam taka spokojna po UG a teraz zjadam paznokcie....
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to ja bym zadzwoniła tam gdzie robiłaś pappe, albo do swojego gin. A ja osobiście zrobiła bym panoramę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

... Już parę razy się nie pohamowałam i potem żałowałam...
nie jestem w stanie nadrobić wszystkich waszych postów
trzymajcie za mnie jutro kciuki mam usg genetyczne!

Dziękujemy 

Dziś na zajęcia wzięłam spodnie od mamy, fajne, luźne, chyba je zatrzymam na dłużej