|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
Cytat:
a gdzie zdajesz? niech się poprawi!! Cytat:
Cytat:
![]() Ty tak nie wątp bo nie wiesz co będzie ![]() Cytat:
jak to ja ![]() Cytat:
Cytat:
naprawdę trzymam mocno kciuki żeby się coś rozwinęło wyspałam się i jest nieco lepiej dziś, aczkolwiek jestem słaba bardzo a muszę iść do biblioteki.... ehhhhhhhza to szklarza chyba załatwiłyśmy, bardzo dobra wiadomość, może dziś już będzie szyba wstawiona ![]() schism - trzymam kciuki za "chwilę prawdy" nie stresuj się (wiem, łatwo powiedzieć :P)miłego dzionka
|
|||||||
|
|
|
#4472 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobra humor był lepszy przez 2 godziny teraz jest taki sobie ![]() Przez bite 2 godziny szukałam z tatą truskawek Przejeżdżaliśmy ulicą gdzie zawsze stały nie ma pobiegałam po 3 sklepach nie ma wracamy do domu tata: a może pojedziemy na targ tam gdzie zawsze są(15km od domu ) i znalazłam! Kupiłam jagody, czereśnie, maliny i truskawki![]()
|
|
#4473 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zazdroszczem.... ![]() hello, a ja juz po lunchu,nie moge sie doczekac az pojde do domu i bede konczyc kuchnie, jutro moze jakies foteczki wrzuce, sie pochwale ![]() milego popoludnia kochane!
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
Noo pewnie jeszcze dzisiaj zadzwoni z groźbami ^^ ![]() Wiecie... zastanawiam się gdzie ja miałam głowę wymyślając sobie taki nick Miało być Angeo
|
|
#4475 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jest całkiem ładny![]()
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Cześc i czołem
![]() RZECZPOSPOLITA POLSKA śWIADECTWO DOJRZAłOSCI Dominika Maria polski 90%-cz,ustna polski-79%-cz.pisemna angielski 75 %-ustna angielski-92 & cz.pisemna Wosem sie nie chwale bo nie ma czym ale zdane ![]() ![]() Anenenenene, zdałam mature siostra mnie o 2 w nocy obudziła zeby mi powiedziec ze zdałam bo sprawdzała mi na necie, serwer był tak przeciążony ze szok, ale fajnie, mam mature, a myslalam ze nie zdałam wos-a
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
<wchodzi niesiona przez dwóch dobrze zbudowanych panów >
![]() Kochane, zdałam! Polski rozszerzony: 62 Wos: 71 Angielski: 78 oczywiście procent. ^^ Zakochana, prawie studentka.. czego wiecje trzeba? ^^
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny.
![]() Miałam z Wami plotkować, ale sesja mnie wciągnęła. ![]() Orzeszku, Nefre, gratulacje! ![]() Ja też w tym roku sobie pisałam maturę - planowałam drugi kierunek, ale już nie mam ochoty go zaczynać, ze względów zdrowotnych. Zrezygnowawszy, lecz nie zdążywszy się wypisać, nie uczyłam się w ogóle, a tu proszę - 54% z matematyki. :OMangolina - Angeo - bardzo mi się podoba, ale Mangolina też jest super - chyba pierwszy nick, który bardzo zapadł mi w pamięć, gdy zaczęłam odwiedzać Dietetykę. ![]() Krytia - fajna akcja z truskawkami, dla nich warto. ![]() No, to się odezwałam wreszcie, idę poczytać książkę. Jutro zaczynam praktyki, więc nie będzie słodkiego lenistwa, i bdb, bo takowe jest fajne max przez 3 dni, a potem się włącza smęcenie i nuda. Pozdrowienia!
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
Haa, zdałam,zdałam ,jeszcze raz zdałam
![]() Z przedmiotów rozszerzonych: Polski- 70% *_______________* Anglik- 51% ;P Wos-48% o_O Na podstawowej ge(j)ografii-56 Mogło być lepiej ,no ale... Zarejestrowałam sie już na uniwersyteckie kulturoznawstwo,plując se w brodę,że nie przystąpiłam do (de facto znienawidzonej)historii, bez problemu mogłabym startować na Amerykanistykę. Cóż za rok,może dwa No i pozdrowiła mnie dyrektorka LO,która przez czas mego pobytu w stolycy często dzwoniła ,spytać sie co i jak. ...Teraz pozostaje się upić, ze szczęścia |
|
|
|
#4480 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No to teraz trzeba to uczcić![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mnie się poprawił humor Wsiadłam na rolki i fruu do koleżanki wracając od niej z nią (nie no całe 500m . Kurcze ale mi tera gorąco
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Jak po 12 wyszłam,tak dopiero przed chwilą wróciłam,w końcu usiadłam na moim zadeczku w ogóle w czwartek idę do kina na 'Ściganych',mam nadzieję,że nie wywaliłam kasy w błoto ![]() Smutno bez TŻ-ta,jakoś tak inaczej,no ale już tylko odliczam dni do powrotu,myślę sobie,że to już w następny piątek,więc przeżyję jakoś ^^ Nefre,Orzeszku,Schism - super,gratulacje ![]() Tamo - ojjj coś tu się rozwija,powodzenia hihi ^^ ![]() Krytio - się rozshasałaś ale dobrze robi taki aktywny dzień![]() Miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' Edytowane przez agness51 Czas edycji: 2008-06-30 o 19:44 |
|
|
|
#4482 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
widzę, że z ustawianiem rodziców coraz lepiej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
braaaaawo! Cytat:
a lepiej mogło być zawsze ![]() kurczę, ale macie szczęście, Maturzystki xDDDDDDDDD ja za rokkk będę na Wasyzm miejscu aaaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
#4483 |
|
Zadomowienie
|
![]() Izuś- Lepiej i owszem, zwłaszcza,że wiem co ,a raczej kto wpłynął na ich pogorszenie :P Na pierwszym egzaminie zajarana byłam ożywieniem kontaktów z dawną wielką sympatią (ambicjonalnie poprawiał niezłe wyniki i to na jednej sali ;>) w dalszych dniach zaś przybita uparcie główkowałam jak by to dalej rozwinąć, ot przez nieśmiałość et.c coś się spieprzyło. Od tego czasu kontakt z panem X definitywnie się urwał (nawet dziś nie raczył o punktację spytać) Acz przyznaję,że fizycznie mi się podoba (jak wielu innych _^_)Rozkminiałam sobie zamierzchłe czasy klasy maturalnej Podsumowując pełne były u mnie ostrych wagarów,lenistwa (słynne d przyszłego miesiąca biorę sie za naukę xD), na przemian z wielogodzinnym czytaniem notatek,śmiganiem na korki.Przynajmniej 'ulubiony' przedmiot mi dobrze poszedł. Wsio dzięki wierszu ulubionego poety T.Różewicza ![]() Ze studiami na uniwerku może być różnie. Wyszło 89.4 pkta, a próg jest do 150, chętnych wielu. Najwyżej zadowolę się hardocorem na prywacie No nic ,przyswoję jakąś kolację i wziuuum do łóżka. Dzień pełen emocji ,więc wypada się wyspać
|
|
|
|
#4484 |
|
Wtajemniczenie
|
Gratuluję zdanych matur Orzeszkowi, Nefre i Schism
![]() A propos nicków to mogłam się bardziej wysilić i wymyślić coś lepszego, ale cóż ![]() Coś ode mnie ? Nic mi się nie chce . I nawet nie ma co robić . Więc zakończę na tym ![]()
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby wszystko fajnie, motylki w brzuchu ( ), endorfiny, ale obok facetów są jeszcze inne sprawy, które popadają no cóż - nie tyle co w zapomnienie, spadają na dalszy plan po prostu acz taką wakacyjną miłością bym nie pogardziła ![]() 'od przyszłego miesiąca biorę się za naukę' - skąd ja to znam
|
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4487 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
od początku plotkowego doszło mnóstwo nowych osóbek,pojęcia nie mam co się stało z Sathi,czemu sylwia18 do nas nie zagląda itd itp![]() Cytat:
widziałam fotki na naszej klasie a ten przystojny ktoś,to Twój Tż-et tak?![]() Ja podobnie znowu nas coś łączy![]() Cytat:
![]() Ostatnio jadłam,ale nie przepadam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Tiaaaaaaa ![]() Dziewczyny dziękuje za wszystkie gratulację etc w Wiśle było cudownie,pogoda nam dopisała jechaliśmy sobie godzinę ciufcią Tż-et słuchał biadolenia przewodnika,a ja z racji tego,że mało mnie to interesowało słuchałam radia w telefonie
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4489 |
|
♥
|
Witam
powiekszone węzły chłonne mam , mój głos troche zachrypniety w sobote miałam gorączke w pracy było mi zimno strasznie wszyscy w krótkich rękawku , z niektórych sie lało a ja pracowałam w polarze wszystko przez klime - ma zły wpływ na mnie. Nefre , Orzeszku,Schism gratuluje wyników ![]() Ewus łoo dobrze ze nic ci sie nie stało ![]() Lolcia ja tez nie przepadam za Mcflurry o to super ze sie udał wyjazd.![]() Krytia super Ze Ci sie humorek poprawił ![]() Izus lolcia skonczyła teraz 1 klase technikum
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziękuje za gratulacje rocznicowe
maturzystką to nie jestem ![]() ![]() Ania w którym McDonaldzie pracujesz?na 3stawach?
|
#4491 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla wszystkich maturzystek
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla dziewcząt!
![]() Lolciu, pasujemy do siebie ![]() Więc wiesz... różnie to w życiu bywa i jakby tak coś było nie tak z TŻ, to wiadomo Ale póki co - super, że wyjazd się udał ![]() monochrome, dziękuję Ci bardzo ![]() I Tobie Krytio za pocieszenie ![]() Izuuuś, Twój nick nie brzmi tak głupkowato jak mój I można do Ciebie tak fajnie zdrabniać "Izuś", "Wiosenka" etc. ![]() Anniuu! Lecę tam na Mc Flurry jak będziesz na zmianie (no właśnie, kiedy? )
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do Tż-eta własnie się pokłóciliśmy
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
No no no cze cze czeeeeść
![]() Manguś - łoo widze, ze Sląsk ![]() Lolciu - wzloty i upadki.. cóż poradzić... Tez dzisiaj nie mam najlepszego dnia - co chwila fukam na TŻ-a. Jakoś dzisiaj działa mi na nerwy, ale cóż...Jutro wybieramy się do Krakowa Musze zrobić jeszcze zdjęcia do szkoły i wnieśc opłatę ![]() Pozdrawiam kochane plotkary ;*
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Nefre-ja juztro tez do Krakowa sie wybieram i tez składac papiery na Uj i AP
![]() Ogólnie dzien mi sredniawo minęła, nie było zadnego swietowania zdanej matury ani nic.. ![]() Tz powiedział ze byc moze w przyszlym tyg pojedzie do pracy za granice..narazie to nic pewnego a mnie juz nieciekawie na mysl ze 2 miesiace bez Niego bym była... Cos pocwicze i ide spac, bo jutro o 8 mam autobus ![]() ![]() Dobranoc
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Krakowa wybieram się w przyszłą sobotę
kiedy robimy zlot Katowicki?
|
#4498 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczor robaczki
![]() Orzeszku, Nefre, Schism - gratulacje!!! a ja juz prawie skonczylam kuchnie!! zostalo jeszcze jedno malowanie,roletki i okap i wykonczeniowe pierdy ale juz jest pieknie moim zdaniem ![]() zalaczam fotek kilka, mam nadzieje,ze sie wam podoba... kolorowych snow
|
#4499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() sami to zrbiliście????
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
agolek - ładniasto
![]() Maturzystkom gratulejszon ![]() A a idę pisać notkę na bloga - doła ciąg dalszy i głebszy...
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

Ciekawam czy sie dostane, chcialabym...
Albo do mojej mamy mówię jak do koleżanki, zarządzam też kiedy na zakupy (w każdy jej dzień odrobinę wolny od pracy
). Ale oczywiście szanuję swoją mamcię
znalazłam chwile czasu na pokomentowanie Was
A z tym, że nie pijesz to jak znam zycie to mowisz tak teraz, do następeego razu
jak to ja
a On ma ją gdzieś... Chyba jej powiem, że się spotykamy
a muszę iść do biblioteki.... ehhhhhhh
nie stresuj się

Hyh ciekawe o czym tym razem zapomną .
a ja glupia zawsze myslalam,ze one na polu rosna...

No to teraz trzeba to uczcić