![]() |
#571 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Agata R życzę Ci by to o czym marzysz Ci się spełniło a to co (Kogo) kochasz by Twoje było
![]() ![]() ![]() ![]() izazusia full romantic ![]() też przydałby mi się taki odwyk-i jeszcze od błyszczyków, torebek, pasków i błyskotek ![]() ![]() dobranoc Dziewczyny.ściskam mocno Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-01 o 00:03 Powód: dopisek:) |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Wtajemniczenie
|
Z góry przepraszam za post pod postem ale dzisiaj urodziny obchodzi Agata R!!!
Dlatego trochę porymuję: Oto stało się to, co stać się musiało Kolejny roczek Agatko w życiu Ci wywiało Czas leci nieubłaganie lecz nie martw się kochana Bo żadna miła chwila nie jest zapomniana Z okazji urodzin przyjmij me życzenia Dużo szczęścia, zdrówka oraz powodzenia By wszystko na ślubie było najpiękniejsze A Wasze uczucie coraz to mocniejsze Byś zawsze tak ładnie, jak dziś wyglądała I często do wszystkich się uśmiechała (ale pamiętaj nie za szeroko, bo kremy na zmarszczki będą Ci opoką) Życzę Ci również byś jadła słodkości Jak dzis,unikając zbędnych krągłości Oraz by Twoja radość się mnożyła i w małej fasolce się objawiła ![]()
#573 | |||||
Wtajemniczenie
|
Jestem po próbnej fryzurze i ... w sumie ładnie, ale tak nie znoszę upięć włosów, że szok. Nic innego mi jednak nie pozostaje, ponieważ moje cienizny będą mokre po dwóch tańcach, muszę je mieć zebrane najciaśniej jak się da. Wkleje później zdjęcia to same ocenicie.
Aha, jak tam dzisiaj kawki i drożdżówki? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tą suknią to podziwiam opanowanie. Moja zamówiona została pod koniec stycznia a ślub w lipcu... To jest tak, że czasami nie mają danej sukni np w Twoim rozmiarze w salonie i muszą ją na Ciebie uszyć a wtedy w miesiąc będzie ciężko. Nie boisz się, że w końcu będziesz musiała wziąć to, co jest? Cytat:
Moja mama juz odebrała kieckę od krawcowej i muszę się pochwalić, że wygląda ślicznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Agata R wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen
![]() ![]() ![]() a ja usmiechnieta chodze bo TZ dostal podwyzke w koncu- pol roku obiecywana ![]() dzieki za wypowiedzi w sprawie zaproszen. ja mam sale i kucharki wiec mi roznicy nie robi pare osob w te czy w te. wypisze wszystkie dzieci imiennie i juz. nazwiska tez w wiekszosci sie nie odmieniaja wiec nie bedzie problemu. jedyny problem to z napisaniem wesela. bo moja sala to tak naprawde swietlica wiejska- ale tak na zaproszeniu nie napisze. chyba zostawie po prostu "przyjecie weselne w T. ( T. to nazwa wsi). i tak wszyscy wiedza o co chodzi ![]()
#575 | |||
Raczkowanie
|
DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI DZISIAJ JUŻ LIPIEC - CZYLI DO NASZEGO ŚLUBU 26 DNI
![]() TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI BO CZEKA MNIE DZIŚ CIĘŻKI DZIEŃ... IDĘ ZAŁATWIAĆ KREDYT NA WŁASNE M, NO I MUSZĘ JECHAĆ NA UCZELNIĘ SPECJALNIE PO 1 PIECZĄTKĘ ![]() ![]() NIE PISZCIE ZA DUŻO ŻEBYM UMIAŁA TO NADROBIĆ ![]() ![]() Cytat:
![]() A wszystko zależy od fasonu buta i nie jest tak, że możesz sobie skrócić o dowolną długość obcas. Mój był skracany o 2 cm i nic nie poznać, że coś było majstrowane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#576 |
Raczkowanie
|
ja tylko na moment...
Agatko zdrowia szczescia pomaranczy....sto lat zyccia,niech sie spelnia Twe marzenia ![]() pozniej zagladne bo teraz jestem niania 4 letniej Kingi...-oglada teledysk FEEL ,,Jak aniola glos"..patrzy i mi mowi:Ewelina!!gdzie jego zona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego Agatka R przede wszystkim zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń tych związanych ze ślubem i nie tylko
![]() 100 lat!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
#578 |
Zadomowienie
|
Agata R, sto lat, sto lat
![]() Toverku, kurczę, zapomniałam kabla i znowu nie mogę wkleic fotek kolczyków ![]() Sierpniowe panny młode, ślubujemy już w przyszłym miesiącu!!! Wczoraj poszłam spisac protokół u ptoboszcza. Zadał tylko trzy pytania (w tym jedno: o czym pisałam pracę magisterską ![]() A dzisiaj z rano poszłam oddac krew. Jutro wyniki. Mam nadzieję, że z fasolką wszystko dobrze.
#579 |
Raczkowanie
|
![]() BUUUUUUUUUUUUUUUUUU i mam nadzieje ze sie wystraszylyscie i ze wam przejdzie to pisanie jak opetane. ![]() Nie bylo mnie kilka dni ( wiem podczytywalam ![]() Nowe panny mlode Witam ![]() Jubilatkom ( a moze solenizantkom ) STO LAT! STO LAT! 5WIEM ZE AgataR sie tutaj Zidentyfikuje ![]() CZas leci okropnie ![]() Za 25 dni jedziemy do Polski ( na tydzien przed weselem) mam nadzieje ze uda nam sie wszystko dopiac, Potem nie bedzie mnie jeszcze dwa tygodnie bo po weselu zostajemy da tygodnie w Polsce a potem zaloguje sie na wizaz i sie zastrzele ![]() Mamy problem z jedna sukieneczka dla druchny ta co moja tesciowa zamawiala, wysylka zostala przelozona na ................15 sierpnia, to nic ze slub 2 ![]() ![]() Pan od tablic sie odezwal , w pierwszym projekcie pomylil czcionki , jak bede miala projekt definitywny to wkleje go tutaj. Udalo mi sie kupic majteczki ecru do mojego gorsetu ecru byly o 50% przecenione ![]() Co do gosci na razie przestaja odwolywac przybycie. Niestety nie mam kogo doprosic bo ja juz dawno jestem we Francji i, z wyjatkiemkilku znajomych z liceum to nie mam duzo znajomych w polsce. Szczegolnie ze teraz 2/3 sa w Anglii to by chyba bylo na tyle. Ps wiem ze mam paranoje , ale czy m.a.r.t.a nas uprzedzi w wypadku trolla? |
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |||||||||||
Zadomowienie
|
Kochana Nasza Agatko R z okazji urodzin życzę Ci samych słonecznych i uśmiechniętych dni, żebyś była zawsze szczęśliwa i żeby spełniły Ci się wszystkie marzenia! Buziaki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() m.a.r.t.a znają Dodę chyba z Vivy czy MTV, bo lecą tam jej piosenki a że to biuściasta blondi to wpadła im w oko ![]() ![]() Byliśmy 7 dni, hotel 4*, all inclusive za 2300 za 2 osoby. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba jestem taka, bo ona bardzo zraniła mojego męża. Po ponad 6 latach po prostu pewnego dnia oznajmiła, że poznała kogoś innego i że to tamten będzie jej mężem po czym (oni mieszkali w jednym pokoju w 3pokojowym mieszkaniu) wyprowadziła się do innego pokoju i tak mieszkała tam 3 m-ce jeszcze raz zachowując się jakby byli nadal razem a raz jakby nie byli już parą. Mój Łukasz przez to miał depresje, brał proszki, ogólnie źle z nim było. Potem jak już razem byliśmy to wydzwaniała i mówiła żeby do niej wrócił. Pewnie dlatgo nigdy jej tego nie daruję. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uffff |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
A jesli chodzi o nasza klase to ja mam na nia sposob, ogolnie to mam wlaczone ta opcje co mnie widzia, bo chce widziec kto po moim profilu lata, tyllko ze u mnie generalnie nie ma trolli tylko jakies zupelnie obce mi osoby
![]() ![]() ![]() Co do odwiedzania osob ktore mam ochote odwiedzic a anie chce zeby o tym wiedzialy to wchodze do profilu mojego, wlaczam ta prywatnosc, ide sobie skonsultowac profile tych osobb , potem na koniec wchodze spowrotem w moj profil odchaczam, tak przynajmniej widze kto u mnie byl a mnie nie widza ![]() ![]() szczegolnie chodzi o profil mojej bylej najlepszej przyjaciolki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Spryciula z Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
jejciu dziewczyny
![]() tyle zescie naskrobaly, ze juz nie wiem, co chcialam napisac ![]() Agatko przede wszystkim chcialam zlozyc Ci najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin, duuuuuzo szczescia i milosci ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz po kawce ![]() ![]() aha, w sobote bylam u fryzjerki i powiedzialam jej juz jaka chce fryzurke ![]() ![]() ![]() milego dnia moje Bazgrolinki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny w ten piekny lipcowy poranek
Wczoraj nareszcie udało nam sie załatwić licencje i odwiedziliśmy ksiedza, który za 26 dni ![]() ![]() ![]() AgataR jeszcze raz sto lat sto lat oraz miłości szcześcia
#585 |
Zadomowienie
|
dziewczyny moze wy mi powiecie jak to jest?ta opłata z USC za to zaswiadczenie(84zł) to na gowę czy razem na nas oboje?
#586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A podławiaj co tylko chcesz, po to tu jesteśmy. W paczce jest ok 50 orzeszków. Do jednej saszetki wrzucałam po 5 sztuk. Zrobiłam sto podziękowań, żeby się potem nie denerwować, że mi zabraknie. Często zdarza się tak, ze pod kościołem składają życzenia też goście weselni. Wolałam mieć zapas. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Raczkowanie
|
Ale ze mnie gapa życzeń solenizantce nie złożyć
![]() wszystkiego najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjj
no i oczywiście, żeby ten najpiękniejszy dzień w życiu był naprawde wspaniały ![]()
#588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tej sukieneczki, to rzeczywiście nieciekawie, jak to się stało że wszystkie doszły na czas tylko nie ta jedna ![]() Co do gości mam nadzieję, i trzymam za to kciuki, żeby nikt już Ci nie odmówił. Wiem jakie to przykre, bo u nas jeszcze zaproszenia nie poszły a już kilka osób zapowiedziało, że ich nie będzie, ale przynajmniej mieli ku temu poważniejsze powody. W przyszłym tyg zaczynamy rozdawać zaproszenia więc zobaczymy co będzie dalej. Dzisiaj zaliczyłam nocny koszmarek ślubny. Śniło mi się, że wszystko było robione na ostatnią chwilę. Jak zaczęłam się ubierać, to okazało się że suknia nie ma halki i welon jest nie taki jak miał być. Na koniec ubrałam się (jak nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a teraz z przyjemniejszych rzeczy, kochana Agatko, teraz to co piszę kieruje do Ciebie, bądź zawsze pięknie uśmiechnięta, miej z życia jak najwięcej radości, a w swoim przyszłym mężu pełne oparcie. Kochajcie się zawsze tak jak teraz, a w przyszłości miej pociechę ze swojej fasolki, na którą tak bardzo czekasz ![]() ![]() ![]() EDIT: Katia ta opłata jest za Was oboje
![]() |
#589 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
cześć Dziewczyny
![]() mam jakiś gorszy dzień, nic mi się nie chce, nic mnie nie cieszy, nie mogę się na niczym skupić ![]() milszego dnia Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Raczkowanie
|
#592 |
Zakorzenienie
|
Te podziękowania są dla tych, którzy byli na ślubie i pod kościołem złożą nam życzenia. Przede wszystkim dla gości nieweselnych. Jak weselni zaczną składac, to nic sie nie stanie, też dostaną paczuszkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() teraz wiem ze nie jestem sama ![]()
![]() |
#594 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dekoracja samochodu ładna, skromna - podoba mi się ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Możesz sobie zablokować opcję komentowania i czytania komentarzy dla osób, które nie są na liście Twoich znajomych. Tak będzie dla Ciebie najlepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Z tą kawą i drożdżówką to jakiś nowy zwyczaj? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ps: A czy jakiś troll tutaj znów krąży? Cosik nie zacytowały mi sie wszystkie posty ![]() Ja z byłymi mojego TŻ nie mam problemu, w końcu to ja jestem pierwszą poważną kobietą w jego życiu ![]() A propos NK, co niektóre dziewczyny mają tam takie foty, że ręce opadają ![]() Hydraulik do kuchni będzie jednak w czwartek. Ach, ci fachowcy ![]() AAAA, jutro jadę do fryzjera ![]() ![]() Agatko, wszystkiego najlepszego! ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
byl ??? Nazwijcie mnie paranoja ![]() ![]() zieki wlasnie dj mi napisal maila ze nie moze znalzezc wiekszosci muzyki francuskiej wiec wiecie comnie czeka ale ciiiiiiiii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#598 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem tak, ja lubię lekki (podkreślam: lekki) stresik. Wtedy czuję, że żyję, pracuję na większych obrotach. Macie już tyle załatwione, że na pewno uda Wam się na spokojnie (w miarę) zniwelować niedociągnięcia ![]() Cytat:
![]() Z tym pierdnięciem to prawie posikałam sie ze śmiechu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Agata R wszystkiego Naj z okazji urodzin ![]() ![]()
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
No dziewczynki powiem jedno- kończę moje wypociny- zostało mi wklepanie literatury
Wczoraj pół dnia płakałam bo nie umiałam policzyć energii aktywacji lepkiego płynięcia- nigdy wcześniej na studiach tego nie miałam, i w żadnej z przykładowych prac też tego nie było ![]() ![]() Jadę do Wrocławia na łowy zakupowe- coś mi się od życia należy- przynajmniej jakiś biały stanik pod bluzkę na obronę ![]() ![]() Jak mówicie o wpadkach ślubnych to aż mnie pot zalewa. W kościele w którym będziemy ślubować miałam komunię i ksiądz wyróżnił mnie pozwalając nieść dary do ołtarza ![]() Na próbie potknęłam się i podstawiłam nogę chłopcu który szedł ze mna- efekt taki ze on niósł te dzbaneczki które się zbiły. Na Komunii mama była blada z przerażenia, ale wszystko poszło jak po maśle do czasu gdy juz dałam kielich i zamiast czekać na Adama zawinęłam kiecę-dosłownie ją podniosłam- i zbiegłam z ołtarza. Słychac było takie "stóóóóóóój" naszego proboszcza ![]() ![]() Mam nadzieje że przez te 16 lat dorosłam i zmądrzałam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.