Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-01, 12:30   #3931
0306
Zadomowienie

GG do 0306
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Moja skóra również opala się błyskawicznie, zawsze na złoto-brązowo, nigdy nie miałam poparzeń. Tyle tylko, że ja tego błyskawicznego opalania nie lubię .
Kocham śnieżnobiałą skórę (taką jak Cmoksi), od ubiegłego roku nie rozstaję się z filtrami (30 ciało, 50 twarz). W zimie to nawet ok, udaje mi się zachować bladą skórę, ale teraz musiałabym z domu nie wychodzić . Poza ruchem na powietrzu nie spędziłam na słońcu nawet minuty, a już jestem czekoladowa .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 14:22   #3932
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Moja skóra również opala się błyskawicznie, zawsze na złoto-brązowo, nigdy nie miałam poparzeń. Tyle tylko, że ja tego błyskawicznego opalania nie lubię .
Kocham śnieżnobiałą skórę (taką jak Cmoksi), od ubiegłego roku nie rozstaję się z filtrami (30 ciało, 50 twarz). W zimie to nawet ok, udaje mi się zachować bladą skórę, ale teraz musiałabym z domu nie wychodzić . Poza ruchem na powietrzu nie spędziłam na słońcu nawet minuty, a już jestem czekoladowa .
ojej jak miło z tym, że własnie się zrobiłam różowo-czerwona jak ta wcześniejsza emotka
Stary 2008-07-01, 14:38   #3933
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja mam do twarzy(mieszano-tłusta cera) ten krem Avene SPF 50: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20789 i naprawdę jest super, nie zapycha, nawilża cerę, nie świeci się za bardzo, dobry nawet pod makijaż, choć wiadomo, że przy 30-stopniowym upale się twarz będzie świecić I zauważyłam, że goi u mnie wypryski, co mnie zaskoczyło, bo np. Anthelios DP też goił, ale miał w składzie alkohol a ta Avenka nie ma.
Rok temu miałam "dzieciaczka" SPF 40, ale jednak to było mleczko i trochę się po pewnym czasie lepiło a ten krem nic a nic się nie klei
dziękuję zaraz lecę czytać o Avene chociaż skłaniałabym się bardziej do jakiejś 30tki chyba

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Nosku filtrow rossmana uzywam,swego czasu nawet na buzie uzylam 30 w sumie z koniecznosci a jestem bardzo zadowolona slicznie sie wechlania,nie swieci sie,nie bieli mi buzi..super po prostu a w promocji byla tania jak barszcz.Mam jeszcze 20 i jest gorsza..smierdzi alkoholem..fu.ale do ciala zuzyje kiedys bo zaplacilam za nia 6.90
Z Avene sa takie fajne zestawy np.filtr plus woda termalna albo balsam po opalaniu.

**
jestem chyba chooraaa boli mnie wszystko czuje sie jakbym byla pijane z nosa mi cieknie i chyba mam goraczke...nie pojechalam przez to na lacine bo sie czuje jakby mnie cos jadlo i wyplulo...
zdrowiej szybciutko

kupiłam w rossmannie jedną 30tkę, trzy 25tki i jedną 20tkę (dla TŻ bo on pewnie i tak się nie będzie chciał smarować ) Mam nadzieję że tyle mi na dwa tygodnie wystarczy Akurat były w promocji

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
nosku ja lece do Egiptu 09.07 więc będzie upalnie i słonecznie Biorę na twarz Avene 20, a co ciała Rossmannowe filtry 30, 25, 20 i 15 (dla mnie i dla TŻ). Ja opalam się bardzo szybko, nigdy nie miałam poparzen i wyższe filtry mi chyba niepotrzebne. Ta 30-stka to i tak wydaje mi się za wysoka
Widzę że kombinacja podobna jak u mnie Ja też się raczej szybko opalam i raczej bez sensacji typu poparzenia, więc mam nadzieję że sprawdzą się i u mnie. Ile sztuk bierzesz na wyjazd?

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Moje Włochy w końcu nie wypaliły i jadę nad polskie morze na 2 tyg.
Ty 20 do Egiptu, a ja tu panikuję czy 30 starczy rok temu tak się spaliłam, że wolę dmuchać na zimne, choć nigdy wcześniej nie miałam żadnych poparzeń. Wolę nie cierpieć
Ajj.. polskie morze Ale mi się marzy Nigdy nie byłam...
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 14:42   #3934
snowqueen
Zakorzenienie

nosku biorę 4 sztuki sunozonów - 30, 25, 20 i 15, myślę, że wystarczy na dwie osoby, na wszelki wypadek biorę jeszcze kilka próbek, ale z nich mam same wysokie filtry. Najwyżej będziemy się smarowac Avene do twarzy Ale sądze, że nam nie zabraknie.
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 14:49   #3935
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

mój TŻ też (21 na karku, a on wiecznie tylko w góry i w góry), dlatego (jeśli go wojsko nie zgarnie), w sierpniu jedziemy Ale jeżeli byłaś nad jakimś innym morzem to może lepiej polskie sobie odpuść
Stary 2008-07-01, 14:51   #3936
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
nosku biorę 4 sztuki sunozonów - 30, 25, 20 i 15, myślę, że wystarczy na dwie osoby, na wszelki wypadek biorę jeszcze kilka próbek, ale z nich mam same wysokie filtry. Najwyżej będziemy się smarowac Avene do twarzy Ale sądze, że nam nie zabraknie.
No to w takim razie czuję się uspokojona i też liczę na to że 5 butelek wystarczy

cmoksiu no ja też ponad 20 na karku i nie byłam Wstyyyyd. Ale Czarne i Śródziemne już zdołałam poznać
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 14:52   #3937
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jakie filtry i ile zabrać ze sobą na wyjazd? Chcę się opalić, ale w miarę bezpiecznie
Zizou jakie Ty bierzesz? Ja w tej materii jestem totalnie ciemna i proszę o radę
ja biore te rossmannowe, 50, 30, 15 i 6. dla siebie mam tez wysokiego garniera i nivee [TZ niech sie smaruje tymi tanimi ]

nabylam dzis balsam brazujacy bielendy, wieczorem bede opalac odnoza w kolorze martwego kurczaka ciekawe, co z tego wyjdzie, nie cierpie wszelkich specyfikow brazujacych
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:02   #3938
iceflower
Przyjaciółka KWC

Byłam na przeszpiegach promocyjno-perfumowych w Super-Pharm (w końcu gazetka się kończy), wystawili pełno miniaturek Kleina - Obsession i Eternity (E. damskie i męskie) - cena przed promocją 80zł, pewnie będą w gazetce, ciekawe, za ile, jak tanio to może bym Obsession kupiła, chociaż zapachów Kleina generalnie nie lubię. Ale pamiętam, jak kiedyś O. miała moja siostra i mnie zachwycały (tylko że byłam wtedy młodszą nastolatką).

Wystawili też moje uwielbione i wymarzone Dune. Zaczynam już zbierać pieniądze, muszę sprzedać stary telefon. Ciekawe, ile za nie krzykną, pewnie 170zł najmniej, bo to 50ml. Ale tak czy tak muszę je w końcu mieć i należy mi się za odwyk.

Ale kupiłam tylko grzecznie plasterki na nos Beauty Formulas. Jakoś po odwyku w ogóle nie chce mi się kupować kolorówki. Jestem uleczona z nałogu?

Kupiłam też sukienkę w Orsayu, ale wciąz mam nieodparte wrażenie, że w w sukienkach typu tunikowego wyglądam jak w ciążówkach. No ale przyda się na jakieś małe wypady nad wodę czy coś.

No i oddałam dwie pary butów do szewca - krzyknął mi za naprawę 97zł. Gdyby nie chodziło o jedne z moich ulubionych (i przy okazji najwygodniejsze) szpilek, to na pewno bym tyle nie zapłaciła.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:18   #3939
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Zmykam do pracy, bo choć w mojej branży już sezon ogórkowy w pełni, to popracować i tak trzeba (ot choćby dla zdrowia psychicznego), a ja od rana siedzę na wizażu .
Włączyłam klimę, zasunęłam żaluzje i od razu warunki jakby przyjemniejsze do pracy się zrobiły.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:23   #3940
zizou
Zakorzenienie

dostalam od ojca TZa swoetna torbe podrozna, wieczorem zrobie przepakowanie - reczniki, kosmetyki i buty wlasnie w niej wyladuja i tym sposobem w walizce beda tylko same ubrania a mowilam wam, ze biore ze soba jeszcze mala, skladana torbe podrozna? coby pamiatki i alkohole bylo gdzie spakowac
Stary 2008-07-01, 15:25   #3941
cmoksia
Zakorzenienie

Cytat:
No to w takim razie czuję się uspokojona i też liczę na to że 5 butelek wystarczy

cmoksiu no ja też ponad 20 na karku i nie byłam Wstyyyyd. Ale Czarne i Śródziemne już zdołałam poznać
oj to nasze już lepiej omijaj szerokim łukiem drogo, brudno, tłumy... gdyby nie to, że jest dużo wody, to ja bym nie jeździła nad morze ale ja jestem rakiem i wodę uwielbiam jak nie będzie pogody to się wścieknę..
Stary 2008-07-01, 15:26   #3942
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

Ale jeżeli byłaś nad jakimś innym morzem to może lepiej polskie sobie odpuść
Zupełnie się z Tobą Daria nie zgadzam Jakie by nasze morze nie było - zimne, brudne itp, to ma niepowtarzalny klimat dzikości, niepokoju i swobody, której zagraniczne morza nie posiadają. Nie mówię o obrzydliwych i zatłoczonych plażach Ustronia czy Trójmiasta, ale są takie miejsca, które po prostu trzeba zobaczyć. I Bałtyk po sztormie, i o wschodzie słońca, i nocą, i jesienią...

Warto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg morze.jpg (35,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg baltyk_urzad_miasta_wladys_awowa_ok.jpg (56,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg POL_24578.jpg (40,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg med.jpg (84,0 KB, 10 załadowań)

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 15:46   #3943
isa666
Zakorzenienie

Ja bylam nad Bałtykiem(w Gdyni) jak miałam 6 lat, ale pogoda nie dopisała - było zimno, pochmurnie i wietrznie Ale pojechałabym chętnie jeszcze raz, tylko nie ma jak i z kim

ice tak sobie właśnie myślałam dziś rano, czy przypadkiem ktoś nie będzie w SP, bo się termin gazetki kończy Ja jutro jadę do G.Krak, kupić w Smyku jakiś prezent dla dziecka koleżanki a do SP może w piątek skoczę jak na uczelnię pojadę
Stary 2008-07-01, 16:06   #3944
iceflower
Przyjaciółka KWC

Jakoś tak się składa, że zazwyczaj przed samym końcem gazetki jestem w SP i obczajam, co nowego wystawiają.

Wykończyłam w końcu brązującego L'oreala w sprayu, mam nadzieję, że razem z nim pożegnam też nierówną opaleniznę. Teraz chyba muszę poczekać aż zejdzie całkiem, zanim zacznę stosować Niveę?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-01, 16:13   #3945
rzyrafka
Zakorzenienie

!#$%$&^#^&%*$!(#$(^%&(%@^ #(%&@(%(^%($%!@)$~!@#~!#$ @^%%^
wykładowcę po*******iło jiuz całkiem!!!!!!!!
Na 14 osób zadało dziś tylko 3, te co były na początku potem koleś w ogóle nie słuchał co się do niego mówiło i odsyłal na wrzesień. Co chwile miał jakieś teleofny i ktoś do ni ego łaził. Nie mógł wyjść i powiedzieć żebyśmy to przełożyli skoro i tak nam w indeksy nic nei wpisał??!! Nie orzumiem takich ludzi
Tak więc na wrzesień spadły mi 3 najwieksze egzaminy

Na pocieszenie kupiłam 2 cienie Bell z najnowszej serii
I zakochałam się w najnowszym brązerku Gosha , tym razem się przyjrzałam dokładniej i on jest brązujący z platynowa poświatą będę odkładać kasę na niego

W GC jest 30% na wybrane produkty
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 16:16   #3946
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

zdrowiej szybciutko

.
Nosku Mam nadzieje ze mi sie uda wyzdrowiec jakos bo poki co od rana czuje sie coraz gorzej..Wyslalam krecika po jakies gripeksy czy inne cuda bo lekarz mnie przyjmie dopiero w piatek...
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Zupełnie się z Tobą Daria nie zgadzam Jakie by nasze morze nie było - zimne, brudne itp, to ma niepowtarzalny klimat dzikości, niepokoju i swobody, której zagraniczne morza nie posiadają. Nie mówię o obrzydliwych i zatłoczonych plażach Ustronia czy Trójmiasta, ale są takie miejsca, które po prostu trzeba zobaczyć. I Bałtyk po sztormie, i o wschodzie słońca, i nocą, i jesienią...

Warto
Pakosta zgadzam sie nasze morze jest cuuudne
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jakoś tak się składa, że zazwyczaj przed samym końcem gazetki jestem w SP i obczajam, co nowego wystawiają.

Wykończyłam w końcu brązującego L'oreala w sprayu, mam nadzieję, że razem z nim pożegnam też nierówną opaleniznę. Teraz chyba muszę poczekać aż zejdzie całkiem, zanim zacznę stosować Niveę?
A od kiedy nowa gazetka?
Ice to zalezy...ja jak chce sie na nowo przybrazowic to robie mocny peeling:sol plus cukier plus oliwa z oliwek i kawa.Moze byc jeszcze sok z cytrynki i jak sie wymasuje to czasem cos zostanie ale malutko mozna na to klasc samoopalacz spokojnie,przynajmniej mi nic sie nie stalozero zaciekow i plam.Ale ja samoopalacz wcieram bardzo mocno kolistymi ruchami zupelnie inaczej niz zwykly balsam.Moja przyjaciolka jest tancerka i musi byc bardzo brazowa w 1 dzien czasem i nauczyla mnei tej techniki trzeba sie pomeczyc ale efekt wart jest zachodu
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 16:20   #3947
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
jestes niereformowalna
Stary 2008-07-01, 16:27   #3948
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Na 14 osób zadało dziś tylko 3, te co były na początku potem koleś w ogóle nie słuchał co się do niego mówiło i odsyłal na wrzesień. Co chwile miał jakieś teleofny i ktoś do ni ego łaził. Nie mógł wyjść i powiedzieć żebyśmy to przełożyli skoro i tak nam w indeksy nic nei wpisał??!! Nie orzumiem takich ludzi

I zakochałam się w najnowszym brązerku Gosha , tym razem się przyjrzałam dokładniej i on jest brązujący z platynowa poświatą będę odkładać kasę na niego

Rzyrafko, współczuję, ale nie martw się - teraz masz już wakacje i do września daleko. Przynajmniej ja wychodze z takiego założenia.

Coż to za brązerek Gosh? Gdzie można go obejrzeć?

Cytat:
A od kiedy nowa gazetka?
Ice to zalezy...ja jak chce sie na nowo przybrazowic to robie mocny peeling:sol plus cukier plus oliwa z oliwek i kawa.Moze byc jeszcze sok z cytrynki i jak sie wymasuje to czasem cos zostanie ale malutko mozna na to klasc samoopalacz spokojnie,przynajmniej mi nic sie nie stalozero zaciekow i plam.Ale ja samoopalacz wcieram bardzo mocno kolistymi ruchami zupelnie inaczej niz zwykly balsam.Moja przyjaciolka jest tancerka i musi byc bardzo brazowa w 1 dzien czasem i nauczyla mnei tej techniki trzeba sie pomeczyc ale efekt wart jest zachodu
Od 3.07.

Ciekawy przepis na peeling, muszę wypróbować, do tej pory robiłam cukier + kawa + żel pod prysznic. Mam też w domu pod dostatkiem scukrzonego miodu, planuję go wymieszać z kawą następnym razem, może dodam sok z cytrynki.

Myślę, że jednak poczekam do przyszłego tygodnia z nowym brązowaniem i ścieraniem, tak chyba będzie lepiej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-01, 16:37   #3949
Estella
Zakorzenienie

Byłam dziś na depilacji woskiem okolic bikini, mam nadzieję, że włosy nie będą mi za bardzo wrastać. Ogólnie spoko, najbardziej bolało na samej górze, niżej średnio, do przeżycia.

Cytat:
A ja prawie zawsze nawiedzam SP w pierwszy dzień promocji
Cytat:

Biedactwo
Jest w GC coś ciekawego?
Cytat:
A od kiedy nowa gazetka?
Od tego czwartku.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 16:40   #3950
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko Rozumiem trochę co czujesz, bo ja będę też na wrzesień miała parę egzaminów zapewne(2-3 na bank ). Ale damy radę jakoś

Ja sobie ostatnio zrobiłam peeling: kawa + oliwka do ciała + cukier. Był ostry i jednocześnie dzięki oliwce fajnie się ślizgał po ciele(fusy nie były takie suche jak bez oliwki)

BTW. Wykosili u moich sąsiadek właśnie takie wielkie trawsko i 5 bocianów przyleciało na tą wykoszoną trawę Pierwszy raz widziałam boćki w takiej ilości na raz i tak z bliska, fotki im nawet zrobiłam
Stary 2008-07-01, 16:54   #3951
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
To rozumiem, że w czwartek będziemy mieć informacje z pierwszej ręki, jeszcze zanim gazetka trafi na stronę?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-07-01, 17:05   #3952
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
oj to nasze już lepiej omijaj szerokim łukiem drogo, brudno, tłumy...
Nieprawda!! Po prostu trzeba wiedzieć, gdzie jechać.

Cytat:
Oo, a jakie kolorki? (stawiam na żółty i niebieski )
I nie przejmuj się za bardzo, do września sporo czasu. Dasz radę.
Stary 2008-07-01, 17:07   #3953
agnieska
Zakorzenienie

Polskie morze jest absolutnie fantastyczne, ale trzeba wiedzieć gdzie jechać. Zatłoczone, głośne plaże popularnych kurortów rzeczywiście potrafią zniechęcić. Ja od kilku lat jeżdżę już tylko na Hel (ech, gdyby nie to że może go zalać to trułabym ojcu o jakiś dom ), wszyscy siedzą po stronie zatoki, a plaża nad morzem niemal pusta - przynajmniej od drugiej połowy sierpnia. Niesamowicie relaksujące, spokojne
Niestety, czasem rezerwujemy za późno miejsca w jednym hotelu w Chałupach i musimy się na kilka dni przenosić do Władka czy Juraty - wtedy człowieka aż cofa na widok tych tłumów. Buda przy budzie, lody, automaty z brelokami i piłeczkami, krzyk, tłok... pfe. Nawet nie wchodzimy wtedy na plażę, po co się stresować gdy kwadrans później można być w cudownych Chałupach

Na takie relaksacyjne wyjazdy polecam małe, nadmorskie wsie (np. na odcinku między Ustką a Łebą).
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 17:21   #3954
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko, nie wiem czy dobrze nas zrozumiałaś. Po pierwszym miesiącu po prostu masz prawo do pierwszego urlopu (czyli tych dwóch dni), nie przysługują Ci dodatkowe dni.
Chodzi mi o to, że po każdych 30 dniach ma się prawo do kolejnych 2 dni - czyli np. po 3 miesiacach, nie wykorzystujac wcześniej zadnego dnia, można wziąć 6 dni urlopu. Chyba że źle zrozumiałam

Cytat:
Narobiłam sobie wątkowych zaległości. Jutro postaram się nadrobić Dzisiaj oficjalnie zakończyłam rok IV ze średnią 4,9 Haha, jeszcze nigdy takiej na studiach nie miałam i pewnie mieć już nie będę
Piękna średnia - gratuluje

Cytat:
Hmm..musze sie zastanowic..Hosenko a pomaga na rozstepy? Bo ja akurat nie mam za wiele ale mamie bym moze kupila..bo sie ostatnio intensywnie odchudza ,trzeba trzymac reke na pulsie Hmm...a jesli nie mam rozstepow to moge uzywac tego przeciw rozstepom? Da jakis efekt?
U mnie na rozstępy działa, ale zalezy to zapewne od "stopnia zaawansowania" i oczywiście regularnego stosowania

Cytat:
ps.Moj Tz zerknal przez ramie i powiedzial ze masz swietny avatar
Dziękuję twojemu TŻ

Cytat:
Prawo, złożyłam papiery na UJ i UW. Na wrocławski powinnam się dostać bez problemu, bo mam wysoką punktację. Niestety na UJ (na którym zależy mi bardziej) przyjmują wg kolejności zgłoszeń, więc przy moim szczęściu może się okazać, że będę np 601 (na 600 miejsc) . Wolałabym, by mieli takjakwe Wrocku jakiś system rankingowy.
Niom i mam nadzieję, że na UJ nikt się nigdzie nie dogrzebie faktu, że 10 lat temu zostałam tam przyjęta na edytorstwo (na którym było tylko kilkanaście miejsc) i we wrześniu zrobiłam im kuku stwierdzając, że wolę studiować w Opolu . Nie wiem, czy to będzie dla mnie najlepsza rekomendacja .
Życze powodzenia

Cytat:
Organzzo dzięki ale czy przy takich wysokich faktorach da się ładnie przybrązowić?
Czytałam właśnie o tych żółtych z Rossmanna - zapowiadają się fajnie
Na twarz używam emulsji Avene spf 50+ i jestem opalona Co prawda nie aż tak jak to zwykle bywało, ale jest ładny brąz

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dostalam od ojca TZa swoetna torbe podrozna, wieczorem zrobie przepakowanie - reczniki, kosmetyki i buty wlasnie w niej wyladuja i tym sposobem w walizce beda tylko same ubrania a mowilam wam, ze biore ze soba jeszcze mala, skladana torbe podrozna? coby pamiatki i alkohole bylo gdzie spakowac
To Ty już spakowana jesteś Ja zawsze pakuję się dzień przed, chyba że wyjezdzam wieczorem - to w tym samym dniu

No i I dzień pracy za mna Całkiem miło było. Zostałam zawalona sterta materiałów do zapoznania się Umwoy jeszcze nie podpisałam, ale wg. Regulaminu Pracy do 7 dni to nastapi. Poczatkowo jest to umowa na pół roku, a potem jest przedłużana na czas nieokreślony (jeśli zarówno jedna jak i druga strona wyrazi na to chęć )

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 17:25   #3955
zizou
Zakorzenienie

Hosenko ja teraz siedze nad jeziorem czorsztynskim i stad jedziemy na wakacje, nie wracajac do krakowa. musialam sie spakowac
Stary 2008-07-01, 18:04   #3956
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja też chce już na wakacje

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:10   #3957
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
jestes niereformowalna
No, i dobrze mi z tym
Cytat:
Coż to za brązerek Gosh? Gdzie można go obejrzeć?
mam fotkę która dobrze oddaje efekt jesli się sporo nałoży. gdy srozetrzeć to delikatnei to eychodzi efekt skóry bardzo delikatnie zbrązowionej i opruszonej swietliscie w Gc jeszcze nie było nowej kolekcji al ejest w kefirku tym duzym na końcu karmelickiej. tam kosztuje 63 zł, na allegro jest za 56 bodajże

Cytat:
Biedactwo
Jest w GC coś ciekawego?
A tam biedactwo, w sumie to przyzwyczajona jestem do porawek, ani jednych wakacji jeszcze nei miałam normalnych. Ale tak się wkurzyłam na tego profesora że szkod agadać
Kilkanaście zapachów na osobnym stojaku, z makijażu na pewno wszystko Manhattanu i w dziale pielęgnacyjnym widziałam Titillapailla, bielenda, fruttini _oczywiście mgiełka imbirowo-granatowa na którą od zimy poluję została już tylko w egzemplarzu wypsikanym - trochę farb do włosów, i ogólnie pielegnacja. Tylko przypuszzcam ze to resztki po zimie więc w innych miastahc nie wiem jak jest.
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Oo, a jakie kolorki? (stawiam na żółty i niebieski )
I nie przejmuj się za bardzo, do września sporo czasu. Dasz radę.
to nie z tropicany tylko z Satin Eyes- kawa z mlekiem i kawa bez mleka mną zawładnęły
I nie piszcie mi, ze sporo czasu do września, bo niestety jestem takim typem który już powinien po malutku opracowywać sobie materiał, bo pod koniec sierpnia będzie to samo

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Na takie relaksacyjne wyjazdy polecam małe, nadmorskie wsie (np. na odcinku między Ustką a Łebą).
Ja też bardzo lubię nad morze jeździć, jak byłam młodsza to z rodzicami jeździliśmy przez 4-5 lat rok w rok wzdłuż całego wybrzeża pod namioty na 2-3 tygodnie. Po dłuższej przerwie odwiedziłam morze z 3 lata temu z TŻ (Łeba) a rok temu spędziłam tydzień z koleżanką, która ma domek 30km od Kołobrzegu, było świetnie, może w tym roku też się uda, obie mamy kampanię wrześniową więc jak ładnie skończymy to kto wie

A z takich bliższych planów to w sobotę wielka impreza urodzinowa kolegi a w następny weekend pobyt na kielecczyźnie z TŻ, MagJą i jej TŻ
Już się nie mogę doczekać

Muszę teraz dietę dopracować sobie <napisała wcinając trzeciego sznycelka>

Edit: zapomniałam o fotce Gosha
http://www.allegro.pl/item388887480_...al_nowosc.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0531.jpg (61,7 KB, 11 załadowań)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 18:54   #3958
isa666
Zakorzenienie

Ale mam brązowe plecy Jak murzynka Opaliło mnie dziś przed południem jak przepisywałam notatki, bo siedziałam z godzinę tyłem do słońca i nie czułam jak mnie bierze Brzuch, nogi i dół pleców mam jasnobrązowy a górę pleców czekoladową
Na szczęście nie piecze, ale wysmarowałam się zapobiegliwie Ziają z wapniem po opalaniu teraz.
Stary 2008-07-01, 19:03   #3959
zizou
Zakorzenienie

od wczoraj chce Wam o tym napisac

nowe avanti donosi, ze w naszym pieknym kraju JT world tour mozna kupic za, uwaga... 40 zlotych mogliby u zrodel wiedze zdobywac a nie przeliczajac na zlotowki ceny zagraniczne
Stary 2008-07-01, 19:20   #3960
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez chcialam ,ba nawet marzylam o bliźniakach ale do momentu jak nie stalo sie to jakos tak ..realne? Bliźniaki sa super pod warunkiem ze sa grzeczne i ma sie kogos do pomocy..mama mojego Tz ta opowiadala mi ze po 3 miesiacach przy tych malych potworach trafila do szpitala bo byla tak wykonczona...jak sie ma jedno male placzace zawiniatko to jest czasem ciezko a co dopiero z dwoma..problem jest jeszcze w tym.ze nawet jesli sa grzeczne to jedno budzi drugie i juz jest gorzej Moj Tz ma wlasnie siostre i taka parka jest swietna jak sie juz ja odchowa Aaaale np. dwoch chlopcow...o maj gad..
Faktycznie, w ten sposób o tym nigdy nie myślałam
Cytat:
dziękuję zaraz lecę czytać o Avene chociaż skłaniałabym się bardziej do jakiejś 30tki chyba
Avene ma jakąś 30tkę w ofercie?
Cytat:
w zeszłm roku pierwszy raz bardzo mi się spodobało i skoro nie do Włoch może być Polska niesamowity klimat, choć wiadomo nieporównywalny z innymi krajami

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Zgadza się
Cytat:
Nie mogę się doczekać tej nowej gazetki mam dziwną potrzebę kupienia czegoś, nie do końca wiem czego...

Cytat:
ja wręcz przeciwnie trafiam jak towary są już przebrane
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Polskie morze jest absolutnie fantastyczne, ale trzeba wiedzieć gdzie jechać. Zatłoczone, głośne plaże popularnych kurortów rzeczywiście potrafią zniechęcić. Ja od kilku lat jeżdżę już tylko na Hel (ech, gdyby nie to że może go zalać to trułabym ojcu o jakiś dom ), wszyscy siedzą po stronie zatoki, a plaża nad morzem niemal pusta - przynajmniej od drugiej połowy sierpnia. Niesamowicie relaksujące, spokojne
Niestety, czasem rezerwujemy za późno miejsca w jednym hotelu w Chałupach i musimy się na kilka dni przenosić do Władka czy Juraty - wtedy człowieka aż cofa na widok tych tłumów. Buda przy budzie, lody, automaty z brelokami i piłeczkami, krzyk, tłok... pfe. Nawet nie wchodzimy wtedy na plażę, po co się stresować gdy kwadrans później można być w cudownych Chałupach

w tym roku nawiedzam Jantar mam nadzieję, że się nie zawiodę

Kliknęłam wczoraj shimmera Rose Diamod ostatni dzień odwyku, ale musiałam bo okazja (kolejny raz zresztą) przeszłaby koło nosa, a bardzo chcę go mieć
Dziś dorwałam Exotic Roses.. nie do końca jestem pewna czy jest dla mnie odnoszę wrażenie, że uwydatnia naturalną czerwień/róż moich policzków
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości