|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
myślami jesteśmy z Tobą i Twoim TŻtem Lulu no Karolina jestem, od urodzenia , a wszyscy w domu mówią na mnie KINA, a tu na Wizażu KINIA
|
|
|
|
|
#692 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#693 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że wielu ludziom tylko wydaje się, że umieją ze sobą rozmawiać. Sama tak mam, że nalegam na rozmowy, przeanalizowanie problemu. Interesowałam sie zawsze psychologią w końcu. Ale tak czy siak zdarza się, że jakiś problem nie zostaje obgadany, tłumimy go w sobie, mimo wszystko. ![]() Po ślubie zabić może szara rzeczywistość, ludziom nie chce się starać. Cytat:
Cytat:
Ja mam kilka Wizażanek na liście znajomych, z innego wątku ![]() ![]() Cytat:
Ale godzimy się prawie od razu, nie mamy "cichych dni".Cytat:
Cytat:
Tylko że oboje jesteśmy świadomi, że pewnych granic nie można przekraczać, bo wystarczy raz powiedzieć o jedno słowo za dużo.Edit: Agatko, jestem z Tobą. Pisz jak najczęściej. |
||||||
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Biricchina daj znać jak tylko coś się dowiesz bo normalnie aż sama tu jak na szpilkach siedzę. Ehhh, faceci potrafią być nieodpowiedzialni, mój TŻ też jak byliśmy ostatnio imprezować w Krakowie to mi niezłe numery wycinał. Na szczęście takiego nie. Mam nadzieję, że Twój mąż odnajdzie się cały i zdrowy.
Agatko, trzymam kciuki żeby było dobrze.
|
#695 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziękowania są dla wszystkich, którzy byli na ślubie i złożyli nam życzenia, bez względu na to czy będą na weselu. A Olka będzie częstowała każdego, kto wyciągnie rękę po słodkości ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Biricchina napisz jak coś więcej będziesz wiedziała. Kurcze faceci są tacy nieodpowiedzialni, a my ciągle musimy się o nich martwić. Trzymam kciuki, żeby wszystko się jak najszybciej wyjaśniło. A powiedzcie mi jeszcze ile płacicie księdzu? Agata jesteśmy z Tobą. Wszystko będzie dobrze. Napisz jak tylko będziesz coś wiedziała. |
||||
|
|
|
#696 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze AgataR wspolczuje trzymajcie sie , glowa do gory a ja bede trzymac kciuki i mocno o was myslec ... bedzie dobrze
|
|
|
|
#697 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę wziąć się w garść, przecież wiem, że się kochamy, nie wiem tylko dlaczego takie z nas barany. Cytat:
W każdym razie jutro jadę po sukienkę i jeszcze mam zamiar zajechać na zakupki, a może jakieś butki kupie, w końcu mi sie tez cos od zycia nalezy, a nie tylko nerwówka i nerwówka.Księdzu zapłaciliśmy 700, z czego 100 dla kościelnego, 50 zł + 250 organista +50 za jakieś tam wpisy do ksiąg. |
|||
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Integra ja się dowiedziałam od dziewczyny, która brała ślub tam gdzie ja, że tak około 400-500 zł się daje u nas. Najlepiej podpytaj księży w parafii ile proboszcz sobie liczy, powinni Ci podpowiedzieć, tamta dziewczyna tak właśnie zrobiła.
I dowiedz się też, czy za organistę i kwiaty musisz płacić osobno czy to już będzie opłacone z tej sumy co dasz księdzu. Ja mam to szczęście, że w tych pieniążkach mam już pełen pakiet ![]() Gosia, kłócicie się teraz bardziej, bo stres przedślubny dochodzi. Mój kumpel już żonaty, jak mi zostało 3 miesiące, powiedział że to będą najgorsze trzy miesiące. Potrafi pocieszyć, co? A ponoć ostatni tydzień to już w ogóle nerwówka. Wiele dziewczyn wspomina że na kilka dni przed ślubem mało co się nie rozstały ze swoimi przyszłymi mężami. Stres, stres i jeszcze raz stres, człowiek przestaje się wtedy tak kontrolować i o wybuchy złości nie trudno. Za dużo na głowie. Trzeba więc kochana spróbować wrzucić na luz, całe życie przed Wami, jak się skończy ta nerwówka powoli wypracujecie kompromisy, dotrzecie się i będzie super
|
#699 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o nas a zostal nam rowno MIESIAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to sie nie klocimy jakos wybitnie ale my juz swoje mamy za soba jestesmy jak stare malzenstwo no i juz sie troche znmay . u nas tez klotnie sa burzliwe ale krotko trwaja i nie ma cichych dni ( za bardzo ze mnie gadula , okropne meki przezywam wiec mowie ze to moja wina chociaz tak nie jest) Swoja droga 07 lipca mamy rocznice slubu cywilnegp 07 kwietnia rocznice bycia razem a 02; sierpnia bedzie koscielny Pytanie podstawowe ktora rocznice mamy czcic? |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Lulu, odpowiedź prosta: WSZYSTKIE
Takich okazji do świętowania nigdy mało
|
#701 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewuszki
lulu Ciebie też już znalazłam, rzeczywiście trudno nie było i przy okazji Kinę kurczę ale wścibskie babsko ze mnie Agata R trzymam kciuki za TŻ oby zdrowiał szybciuteńko Biricchina szkoda słów, jak to mężczyźni mogą być nieodpowiedzialni daj znać nam szybciutko jak się wszystko wyjaśni edit: w końcu słoneczko świeci i czyściutkie niebo, więc dziś idę się prażyć na słoneczko mrrrrr...
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
w moje urodziny
Cytat:
, zaraz sprawdze
|
|
|
|
|
#703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Rocznice świętujcie wszystkie
|
||
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Dzasta, a gdzieś Ty się schowała
? Ja tu na n-k wchodzę zadowolona,a tam Ciebie nima
|
|
|
|
#705 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też znalazłam kinę i lulu, zaproszenia poszły
|
#708 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyny, ale żeśmy akcję n-k rozkręciły |
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kina
Izazusie też chyba znalazłam
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
wysłane
do lulu, do kiny i do aguni ale jesteśmy szurnięte
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam jestem z tego dumna
|
|
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
dzasta przyjęte, a już przez chwilę zastanawiałam się kto to ta Justyna
![]() eeee tam szurnięte, ja bym to nazwała pozytywnie zakręcone ![]() EDIT wiecie co, dziewczyny nas znowu zabiją Znowu tyle postów spamu do przebrnięcia naprodukowałyśmy ekspresowo
|
#714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ja to ja kurczę, ładne kobietki z Was ![]() oczywiście, że szurnięte w pozytywnym sensie
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
dzasta, przecież każda jedna PM 2008 jest piękna
Łącznie z Tobą
|
#716 |
|
Wtajemniczenie
|
buuuuuu a ja nie mam konta na NK
przez psychicznie niezrównoważoną
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
ale jesteś tu z nami i tutaj tych niezrównoważonych będziemy się pozbywać i nikt konta z wizażu przez nie nie usunie
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie mogę was odnależć na Nk
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Jak chcesz to podaj mi dane swoje z NK na priw, to Cię odnajdę i dam zaproszenie
Wtedy będziesz miała i pozostałe dziewczyny na tacy podane
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

bo chlonniakow jest masa jedne sa baardzo zle drugie praktycznie nieszkodliwe... Dzisiaj bedziemy ustalac z chirurgami terminy i to co beda robic...
, a wszyscy w domu mówią na mnie KINA, a tu na Wizażu KINIA 

Wydaje mi się, że wielu ludziom tylko wydaje się, że umieją ze sobą rozmawiać. Sama tak mam, że nalegam na rozmowy, przeanalizowanie problemu. Interesowałam sie zawsze psychologią w końcu. Ale tak czy siak zdarza się, że jakiś problem nie zostaje obgadany, tłumimy go w sobie, mimo wszystko. 

? Ja tu na n-k wchodzę zadowolona,a tam Ciebie nima