|
|
#3721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar IV
Trzymajcie kciuki za pomyślną licytacje, licytuje 2 tuniczki, takie jak ta fioletowa.
Jeszcze 40 min |
|
|
|
#3722 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Na Hel (nielokalnie) wybieram się w lipcu. A tak serio, Europa jest mała w sumie. Mnie marzą się Ameryka Południowa (Peru), Chiny i Wielka Rafa Barierowa... Może kiedyś... Udanego wypoczynku Ci życzę. To naprawdę będzie wypoczynek, co?
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko,śliczna bielizna.U mnie w Oysho już same L i XL pozostawały
|
|
|
|
#3724 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja chcę na koncert!
Słucham tak sobie, słucham... i czuję się koszmarnie opóźniona ![]() Cytat:
Mój takoż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3725 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak uwazam
![]() Cytat:
Ja chyba jak zwykle bede miala penis z moich wymarzonych plazowych wakacji w tym roku. I nawet nie jest to kwestia kasy... eh zamilcze bo mnie poniesie znow |
|
|
|
|
#3727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hecate |
||
|
|
|
#3728 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę, Chorwacja samochodem - super. A gdzie planujesz jechać, zdradź ? |
|
|
|
|
#3730 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Ja też bym chciała gdzieś wyjechać, ale chyba się nie uda. W lipcu wyjeżdża kierowniczka, w sierpniu jedna z pracownic, to ja nie mogę :/
A w ile się wyrabia paszport i gdzie trzeba zanieść dokumenty i jakie? Ja miałam już jeden, ale mi się ważność skończyła ze 2 lata temu. Zrobiłam sobie dzisiaj znowu czarne paznokcie ze srebrnymi kreskami. A pozatym to męczy mnie ten upał. |
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podjęli decyzję, że jadą dalej licząc na szczęście. Problem może być na granicy Węgiersko-Chorwackiej. Nam się udało, bo w ogóle nie brali dokumentów tylko pokazali ręką, żeby jechać dalej. Drugi moment nerwów był, kiedy urządziliśmy sobie wycieczkę do Dubrownika, bo wtedy jedzie się kawałek przez terytorium Bośni i przekracza się granicę dwukrotnie, ale tam w ogóle nikt od nas dokumentów nie chciał. Także przejechać się da. Chorwacja jest nastawiona proturystycznie i nie słyszałam żeby komuś robili problemy na granicy. A w które rejony chcecie jechać? ![]() Zazdroszczę, sama pojechałabym ponownie. Uwielbiam Chorwację
|
|
#3732 | |||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie, nie wiem czemu - ale podłoga nie chce współpracować i zawsze coś na niej leży. Teraz biegam na bosaka - ale zimą chodziłam w białych skarpetkach i myłam podłogę jak tylko zauważyłam, że zaczyna być na nich widać ślady podłogowego kurzu Cytat:
Cytat:
( 9 miesięcy ciąży + 2 lata karmienia bez m. + 1 rok z miesiaczką + 9 miesięcy ciąży + 2 lata karmienia bez m. ) Cytat:
Heh. Zwłaszcza, że do Turcji samolotem leci się ze 2 godziny a na Hel z Katowic to pewnie grzejecie z 8-9 godzin co ? Ja do K-gu jadę 6 godzin - 500km |
|||
|
|
|
#3733 |
|
BAN stały
|
Wygrałam aukcje
MELROSE - ZIELEŃ - 34/36 INNE KOLORY ( 391507179 ) http://www.allegro.pl/show_item.php?...91509669#photo |
|
|
|
#3734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie, to jeszcze nie wiem, na razie dumamy i szukamy jakiegoś w miarę niedrogiego miejsca. Cytat:
To, co piszesz jest bardziej optymistyczne niż wersja Szugar, ale to chyba nie na moje nerwy tak jechać w ciemno i liczyć na to, że mi się uda, ja człowiek o słabych nerwach jestem ![]() ps piękna ta biżuteria na zdjęciach w Twoim profilu
|
|
#3735 |
|
czyli Endżi
|
To może oba
?Czy fakt, że ktoś nosi takie majtki wskazuje na to, że jest infantylny? Ja mam dokładnie takie, a nawet - o zgrozo- różowe i czerwone i nie pomyślałabym o sobie, że jestem infantylna. Bez przesady.
|
#3736 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może ja też spróbuję, tylko jakiegoś kawalera złapię
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie bardzo mieli wyjście, bo wieźli ze sobą jeszcze 2 inne osoby (które były wściekłe ) i musieliby nadrobić sporo km. Więc zdecydowali, że jadą dalej. My w tamtym roku byliśmy w Breli, a parę lat wcześniej na Ciovo blisko Trogiru. Jeden i drugi wyjazd wspominamy z rozczuleniem i wiemy, że jeszcze kiedyś na pewno pojedziemy do Chorwacji ![]() W załączniku kilka zdjęć z naszego wyjazdu, autorstwa mojego kolegi. Pierwsze zdjęcie pokazuje naszą plażę, do której mieliśmy jedynie 50 schodków do pokonania ![]() -------- I dziękuję za pochwały odnośnie biżuterii
|
|
#3739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętam, że w tamtym roku też pisałaś o tym zacisznym miejscu pod Radomiem Cytat:
) - np. w nagłych kontaktach ze służbą zdrowia.Chorwacja... spędzałam tam każde wakacje jako dziecko |
||
|
|
|
#3740 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Irkax - te zdjęcia to z Breli? Genialna plaża, bez ludzi prawie
Ja tam chcę!!!
|
|
|
|
#3741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko ostatnie jest z Dubrovnika. Plaża prawie pusta, a tych co widać w dole, to nasza ekipa i nasz sprzęt pływający Ale tak pusto dlatego, że to był wrzesień. Jak byliśmy w 2003 na Ciovo, to byliśmy pod koniec lipca bodajże i wtedy jest duuuużo więcej ludzi na plażach.
|
|
#3742 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Eee no to nie jest zły pomysł
We wrześniu może mi się uda wyrwać ;> A gdzie można zorganizować taki wyjazd najtaniej (tylko przejazd/przelot i zakwaterowanie)? No i ile trwa wyrobienie paszportu?Choć może lepiej do Świnoujścia naprzykład, ale tam zawsze dużo ludzi. Sama nie wiem. No i jak z urlopem - bo skoro pracuję od czerwca (od początku) to wrzesień też się będzie liczył? Ponoć 1 miesiąc to 1,66 dnia urlopu, jakoś tak słyszałam. To będę miała 5 czy 6 dni wolnego? |
|
|
|
#3743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W necie jest mnóstwo ofert noclegowych, tyle, że trzeba sporo wcześniej rezerwować, bo potem już dużo mniejszy wybór. No i trzeba szukać na chorwackich stronach, a nie na polskich, bo polscy pośrednicy oczywiście zdzierają dodatkową kasę. Jechaliśmy na 3 auta. Jedzenie we własnym zakresie. Mieliśmy mieszkanie z kuchnią, więc gotowanie nie stanowiło problemu. Co do wyrobienia paszportu to nie mam pojęcia ile to może teraz trwać, ale mojemu też już kończy się ważność i będę się musiała wokół tego zakręcić. Tyle że ja to zrobię po sezonie, bo teraz pewnie ruch w interesie ![]() Co do urlopu to Ci nie powiem, bo sama pewna nie jestem, ale Annmarie jest obcykana w tym temacie z tego co pamiętam
|
|
#3744 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No, Annmarie mi już wcześniej pomagała w tym temacie, ale teraz chciałam wiedzieć dokładniej ile konkretnie dni mi przysługuje we wrześniu
![]() Dzięki za odp. |
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Irkax, piękne wakacje miałaś
Joasiuk, potwierdzam to co piszą dziewczyny, moja córka ze znajomymi była w tamtym roku w Chorwacji, nikt nie żądał od nich paszportów, ale ja bałabym się tak zaryzykować w Warszawie na paszport czeka się około miesiąca, ale łączy to się ze zmarnowaniem dwóch dni , stoi się w kolejkach, jest bałaganja czekam na wakacje jak na zbawienie, tymczasem moja rodzina wypoczywa, w tej chwili mąż z córką są ze znajomymi w Danii, na festiwalu w Roskilde, podobno świetna impreza, super zespoły, dobra organizacja moja siedemnastoletnia córka razem z biletem dostała opakowanie prezerwatyw, czym nie omieszkała mi się pochwalić ![]() duńska młodzież podobno używa życia, piją, palą, pi...
|
|
|
|
#3746 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Dzieńdobry
![]() Wstałam i szczerze mówiąc, jeszcze bym pospała. Tak sobie myślę, że chyba jestem jedyną osobą, której Cristobal tak średnio przypadł do gustu. Jakoś nie mogę się przekonać. Pachnie ciekawie, ale to nie mój zapach. Kupiłam go w ciemno razem z Ellen Tracy Imagine Shimmer i ten drugi zapach jest ciekawy, pachnie jak Eclat d'Arpege i mogę go jeszcze znieść na ciele w lecie, ale Cristobal... Nie wiem co z nim zrobić. |
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak pisałam Dziękjuę |
|
|
|
|
#3748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kiedyś go testowałam i nie przypadł mi do gustu. Co prawda teraz może byłoby inaczej ale nie mam próbki aby się przekonać ![]() Tymeno, udanego wypoczynku Czyli odcinasz się od świata w trakcie urlopu?
|
|
#3749 |
|
Rozeznanie
|
zakochalam sie wczoraj w Chloe
co za zapach... |
|
|
|
#3750 |
|
Zadomowienie
|
jaka cudowna pogoda dziś
wszyscy zrozpaczeni zmianą pogody mogą zwalić winę na mnie mocno trzymałam kciuki za ochłodzenie i się udało |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

Jutro ostatni dzień w robocie

Eeee, nie wierzę
Szkoda, bo byłabym gotowa wziąć i pięć
nie piszcie, ze jestem infantylna-sama świetnie zdaję sobie z tego sprawę