|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie najgorsze jest to, że on nie rozumie w ogóle o czym ja mówie do niego i mówi, że z niczego robię awanturę... normalnie wczoraj to myślałam już, że powiem mu żeby spadał i tyle.... rodzice przy obiedzie widzieli, że coś jest nie tak, ale nic się nie odzywali.... tata TŻ-ta powiedział, ze to nasze sprawy i my się mamy dogadywać, on się wtrącać nie bedzie.... a skoro nawet obie mamy przyznały mi rację to chyba jednak o pierdółke się nie czepiam..... Ale trudno,, zapowiedziałam mu, że będę teraz robić dokładnie tak samo jak on, niech zobaczy jak to jest.... Może to i głupie, ale inaczej się nie przekona jak ja się czuje w takiej sytuacji
|
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
słuchaj, bo faceci chyba tacy są
mój tez nie widzi w tym nic złego normalnie mam juz powoli dosc tych kłótni o byle co. i wychodzi na to, ze to ja jestem taka czepialska bo dla niego przeciez wszytsko super. i jeszcze non stop mi powtarza, ze za chwile jedziemy do Holandii i bedziemy razem mieszkac, ale mu powiedzialam, ze mam to gdzies, jesli dalej mamy sie tak kłócic. na co on (jasnowidz jakis czy cos ) mówi, ze napewno nie bedziemy. ja mu sie w słuchawke wydzieram, ze sie nie chce z nim widziec aż do wyjazdu a ten dzwoni wczoraj z pytaniem "o której o moze przyjsc", ja, ze nie chce go wiedziec a ten, , że jutro (dzis) zadzwoni.
|
|
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio nawet zapytal mnie, czy w takim wypadku slubu nie będzie..... to mu na to, ze jak dalej bedzie sie tak zachowywac to na pewno nie !!
|
|
#4324 |
|
Przyczajenie
|
Przygotowania jak narazie pomyślne, sala, zespół, fotograf zaklepani...nad kamerzystą się zastanawiamy...w tym tygodniu wybieramysię do księdza zoientować sie co do kursów przedmałożeńskich
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
no jak mój by sie zapytał "czy w takim razie slubu nie bedzie??" to bym takiego focha strzeliła
![]() ale powiem ci, że normalnie mam takie stres jak nam tam bedzie w tej Holandii, że szok. ps. a wy wiecie, ze ja nawet nie znam dokładnie dnia kiedy jade, bo tesciu nie potrafi sie okreslic. wkurzona jestem przez to na makas. a co wiecej ostatnio tesciu sobie wymyslił, ze moze weźmie jeszcze sobie jakąs osobe do twoarzystwa super.. a my w 3 osoby bedziemy scisnieci tam z tyłu siedziec i przez to bedziemy mogli wziąć mało rzeczy ze sobą ech.. normalnie wkurzona taka jestem.
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten tesciu to tez jakis nie halo.... Boze skad sie biora tacy ludzie......
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja poprostu chce wiedziec wczesniej kiedy dokładnie jedziemy aby i jedzonko sobie przygotowac itp. a ni e potem bede latała z wywieszonym językiem aby to kupic i musze tez wiedziec czy jedzie z nami jeszcze jakis "podróznik" (oby nie ) aby wiedziec ile rzeczy musze wziąc. dzis zamierzam sie pakowac i nie mam potem zamiaru sie tysiąc razy przepakowac bo sie okaze ze za duzo rzeczy mam
|
|
|
|
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam nadzieję, ze jednak pojedzicie bez tego pasazera
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa dzieki
tez mam taka nadzieje, bo to przeciez nie poróz na 2 godziny wiec jakby nie było wygodnie powinno byc. a jak bym miała limit na jedna torbe to tak samo mogłam jechac sobie autobusem i nikogo nie fatygowac:
|
|
|
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale miejmy nadzieję tesciu pomyśli o Twoim komforcie w podróży
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
ja na perwszą poważniejsza runde po salonach wybiorę się gdzieś tak we wrześniu, mam w Warszawie kolezankę która też bierze ślub w 2009 tylko we wrześniu i się pewnie razem przejdziemy, do Łodzi się może później przejade
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem kiedy sie wybiorę
teraz to anwet nie mam ochoty oglądac sukien tak mnie ten TZ wkurza |
|
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Śniło mi się dzisiaj, że miałam 4 suknie ślubne!!
Chyba za bardzo się wkręciłam w poszukiwania
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez miewam ostatnio sny na temat sukni. nawet sniło mi się, ze zamówiłam te suknie co wam o niej pisałam, ale jak przyszła to zamiast tej czerwonej kokardy miała zwykły, cienki biały pasek jak od spodni
|
|
|
|
|
#4335 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4336 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeśli chodzi o Twój wybór to mnie też ewidentnie 1 się bardziej podoba ![]() Mnie też już straciły Nie pójde tam ![]() Cytat:
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
a co to bedzie przed samym slubem?? ![]() motylku ja to sie normalnie wykończe przez ten wyjazd. a jak to bedie jeszcze jakas kobietka to |
|
|
|
#4338 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale chyba jednak pokieruję się rozumem i najpierw zobaczę jak będę wyglądać w www.duber.com.pl (818), bo ona kosztuje tylko 1125 zł a ta z agnes aż 2500. Ja chyba mam za dużo czasu na kombinowanie i obmyślanie. We wrześniu szukam nowej pracy, może tam będę miała co robić, bo tutaj nudy na pudy ![]() Madzia nie dziwię Ci się. Ja bym na Twoim miejscu dawno teściowi podziękowała i zarezerwowała jakieś miejsca w autobusie i bez łachy pojechała. Nie lubię być uzależniona od kogoś. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-07-07 o 11:18 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: popscene ja też nienawidze byc od kogos uzalezniona. nawet mówiłam to do TZ, aby jego ojca nie fatygowac juz i ze pojedziemy sobie autobusem, a ten sie mega mocno wkurzyl, ze jak to?? ze samochodem wygodniej (taaak o ile nie jedzie 5 osób) i ze przeciez nie wiemy gdzie bedziemy mieszkac. i kurde ten ostatni argument jest tylko za tym, aby z nim jechac. wrrr |
|
|
|
|
#4340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
|
#4342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w niedziele nawet mnie tkneło i polecialam na rynek po jakis polar ciepły bo miałam ale tylko jasne kolorki a nóz gdzies na tasmy albo na chłodnie mnie wezma
|
|
|
|
|
#4343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehea mam pytanko: gdzie najlepiej trzymac całą kasę(jesli zakładam, ze jade samochodem). napewno nie w torebce. myslałam, ze torbie podóznej w samochodzie. a na to moja mama: a jak wyjedziecie i wam samochód ukradną??
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co z kasą? Nigdy się nie zastanawiałam. W moich wojażach pewnie miałam tylko w portfelu, a portfela pilnowałam jak oka w głowie. Ewentualnie możesz schować do stanika hehe |
|
|
|
|
#4346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4347 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
mam taki "portfel" co sie na szyji nosi i np. pod bluzke mozna wsadzic - dobre na jakies terenowe wycieczki, czy zwiedzanie, ale kurcze cala podróż mam z nim jechac
|
|
|
|
#4349 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette chyba własnie tak zrobię
czyli mówicie , ze torba podrózna to nie jest zbyt dobre rozwiązanie?? (jade samochodem a nie autobusem )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.

jak sie keidys nie kóócilismy to teraz non stop. pisalam wam wczoraj, ze juz 2 dni sie z nim nie widziałam. tak mi cisnienie podnosi , że jakos wole unikac z nim kontaktu

a ja poprostu chce wiedziec wczesniej kiedy dokładnie jedziemy aby i jedzonko sobie przygotowac itp. a ni e potem bede latała z wywieszonym językiem aby to kupic