|
|
#211 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Adresy lumpeksów we Wrocławiu- zbiór!
|
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zioła śliczne ciuszki Powiedz, w ktorym lumpku je wyhaczyłaś? bo jakoś nie mogłam się tego doszukać ![]()
|
|
#213 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Dziewczyny, ciężko jest trafić do tego lumpka na Żegietowskiej? Który tramwaj tam jeździ? |
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znalazłam super lumpka na Szańcach
tak blisko mnie a ja nie zaglądnełam w tamten rejon na rogu tak po schodach sie idzisz wiecie jakie ciuszki śliczne nowe z metkami wiele jest z firmy Pimkie dzisiaj kupiłam sobie nóweczki buciki na szpilce z bershki za 22,50 śliczne są jutro zrobie focie i pokazę
|
#215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekamy![]() Cytat:
Nie pytaj tylko proszę, co dokładnie gdzie..., bo za dużo chodzę po lumpkach,aby pamiętać![]() |
||
|
|
|
#216 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki, już widze ;*
|
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Nacka, wielkie dzięki za info
|
|
|
|
#219 |
|
Przyczajenie
|
Kurcze jak tak czytam Wasze posty to troszku w kompleksy wpadłam. Wydawało mi się, że jestem częstym gościem lumpików a tu proszę Wy prawie jak lumpeksomaniczki
.Teraz się wypowiem troszeczkę o lumpach we Wro. Mianowicie kolashopy teraz to ja już tam widzę tylko szajs, szmatki same, brudne i na dodatek dość drogie bo jak jest po 1 zł. to już całkowicie zostają same lumpy. Natomiast zaraz po otwarciu pierwszego kolashopu na Dworcowej to bylo co kupić naprawdę. Ludzie jeszcze masowo się nie zjeżdżali z przy Wrocławskich wiosek (bądź co bądź przy dworcu jest najbliżej do kolashopu) i nie kupowali worków. Można było kupić piękne rzeczy, szczególnie na dzieci - sukienki z firmy Next, takie słodkie jak z Zary na przecenie za 35 zł. to tam po 3 zł. Teraz niestety nie ma tam nic i w ostatnim czasie kupiłam tam sobie tylko bluzkę białą całą w atramencie za 3 zł. ale idealnie się doprała. Na ul. Czystej - nieczęsto tam zachodzę ale od pewnego czasu jest zastój. W Lotosie kupuję tylko dziecięce, damskie mierzę ale jakoś za duże wszystko na mnie. Moim faworytem jest (oprócz Virgo ale tam drogo jak diabli) Second Hand 'Remake'. Znajduję się on - no właśnie trudno mi wytłumaczyć. Jak wychodzi sie z Dworca głównym wejściem i stoi sie twarzą do napisu "Dobry wieczór..." to idziemy na lewo i jest to na końcu trzeciej bocznej po prawej od piłsudzkiego. Na tej samej ulicy znajdują się dwa optyki i sklep 'Żabka', także komis z wózkami i innymi oraz zamkniety sklep rybny. Traficie bez problemu także od strony ulicy Dubois, gdzie wchodzimy na tą stronę chodnik gdzie jest Rossmann i następnie skręcamy przed przystankiem w lewo, dochodzimy do końca i na prawo będzie widać, że jest to ulica, którą opisywałam. Ciuszki są tam tylko na wieszakach, Pani obsługujące średnio miłe ale ciuszki bardzo ładne. Troszeczkę drogie bluzki do 30 zł. (nowe, z metką papierową) a spodenki do 50 zł. ( także na 50 zł. muszą być z metką papierową) ogólnie jednak taniej bluzki do 20 zł. a spodnie za ok. 25... Można kupić prawdziwe perełki!!! |
|
|
|
#220 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() I nie bardzo zrozumiałam gdzie to jest !!!
|
|
|
|
|
#221 |
|
Przyczajenie
|
Czy duże to nie wiem za to ciuszki są poukładane rozmiarami więc to raczej uławia szukanie. Poszukałam na planie miasta i jest to wg mnie ulica Stawowa ale ręki sobie nie dam obciąć.
|
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
haha watek przyda mi sie na za rok;p teraz to bym nie wiedziala gdzie co i jak ;p jdynie przegladajac 1-sza strone wiedziaklam gdzie ejst dany lump ;p (miasnowicie mam na mysli ulice Poleska na dzielnicy Zgorzelisko oraz na Psim Polu gdyz na pierwszej dzielnicy mam rodzinke;p) pzdr
|
#223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#224 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a ten lumpeks na Pulaskiego dziala jeszcze?? Bo bylam tam dzisiaj ale nic nie udalo mi sie znalezc... Bo to chodzi o tego co jest miedzy pl.Wroblewskiego a Komuny Paryskiej.. Bodajze Pulaskiego 8.. Czy moze chodzi o jakis inny, ktorego poprostu nie udalo mi sie zlokalizowac..?
|
|
|
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
alexandree jak idziesz od Poniatowskiego wchodzisz w park na szancach i idziesz do końca parku i poprawej strnie znajduje się dentysta i idziesz tamtędy do końca i jest sklep po schodkach wchodzisz na schody i tam chyba są dwa sklepy i lumpek
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam lumpek na grabiszynskiej
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dodam coś ode mnie
![]() Na ul. Tęczowej są 2 świetne lumpeksy ![]() Jeden znajduje się na początku obok przystanku 127 ma beżowo brązową reklame z napisem ,, tani ciuszek,, (chyba?) . Można znależć tam naprawde fajne ciuszki od czasu do czasu. Pluszaki są tanie i boskie a za to torebki mało kiedy. Drugi znajduje się na końcu teńczowej zaraz obok senso (po 2 stonie) między apteką a sklepem z oknami. Na oknie ma foliową reklamę z kobietą. RZeczy tam są boskie, można dostać tanie firmowe buty i torebki a rzeczy są wycenione ale wyglądają jak nowe i wahają się w granicach 8-30 A ostatni to moja ukochana dworcowa gdzie w soboty wszystko po 1 i 3 zł ale pewnie większośc zna bo rzeczy jakie tam można znaleźć ... cudo
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2008-09-04 o 19:09 |
|
|
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
do niedawna znałam tylko Kola Shop ten na Hubskiej. A dzis bylam w Koli na Pomorskiej. Ciuszki są o wiele ładniejsze, większy wybór.Aż oczopląsu dostałam:P
w poniedziałki jest tam -50% za tydzien tez ide
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
nicegirl to koło mnie to na dubois
hihih pokaż co kupiłas ja dzisiaj tez miałam iśc ale jakos sił nie mam sie ruszyć po pracy eh...
|
#230 |
|
Przyczajenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php...26#post9 106826
bardzo proszę butomaniaczki o zrozumienie i pomoc, wszystko znajduje się w tym linku! |
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko sweterek rozowy taki zwykły z metką Pull&Bear i spodnie od piżamy satynowe. Było mnóstwo fajnych bluzeczek/topikow z krótkim i bez rekawow ale tego tyle mam, ze obiecalam sobie kupowac rzeczy typowo jesienne.Kiedyś wkleje wszystkie swoje złowione rzeczy, jak bedzie wiecej tak naprawde dopiero zaczynam z lumpkami
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa sweterka
powiem ci że tam aprawde fajne ciuszki można kupić ja ostatnio jakos się wybrać nie moge , bo taka pogoda i po pracy jakos nie chce mi się , ale juz nie ługo muszę coś poszukać zimowego
|
#233 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
A w jakie dni sa dostawy na Dubois?? ?
|
|
|
|
#234 |
|
Zadomowienie
|
w czwartki jak dobrze policzyłam
![]() wklejam fotkę sweterka i 2 narzutko-sweterków, które upolowałam wczoraj. Pierwsza rzecz jest z tego na Dubois a dwie następne z Kola na Hubskiej musiałam uchwycic kolor stad takie zdjecie z lampą
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
już wiem gdzie, przeciez czasem tam wpadam :P ale ze mnie gapa
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
sa jutro gdzies dostawy? gdzie jutro warto sie wybrac? koncze o 11 zajecia i chetnie bym gdzies jeszcze smigla :P
dodam, ze wyruszam z placu grunwaldzkiego
Edytowane przez scatty princess Czas edycji: 2008-10-06 o 19:48 Powód: dopisek |
|
|
|
#237 |
|
Przyczajenie
|
A coś w pobliżu grunwaldzkiego??? Lub śródmieścia??? Byłabym wdzięczna bo dopiero zaczynam amatorsko swoje pierwsze wędrówki...
|
|
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny bardzo proszę o aktualne adresiki fajnych lumpków we wrocku - bo chcę się wybrać w następnym tygodniu, na małą przechadzkę, ale mam problem, bo wcześniej nie chodziłam do Lumpeksów :/ przynajmniej nie we wro
baaaardzo proszę o pomoc - no i takie w miarę wytłumaczenie, gdzie się znajdują pomóżcie pozdrawiam
|
#239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja sie powtorze i powiem, że polecam Kola Shopy: na Dworcowej, Dubois, Hubskiej, Ładnej i bodajże Słowiańskiej albo Nowowiejskiej
|
|
#240 |
|
Zadomowienie
|
hm... bylam ostatnio na dworcowej i powiem Wam, ze sie rozczarowalam... ubranka powyceniane byly i drogie
wiem, ze pod koniec tygodnia jest taniej, ale wtedy to juz pewnie nic nie ma :/ ktore lumpki sa na wage?? szkoda mi np. 15zl za uzywana, wymeszona polowke lacoste... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Pisać pisać, a nie tylko ciuszki
Reklamóweczka udek! Babci tak się spodobał trencz koloru gołębiego i torebka,że błagała panią aby przyjęła te udka w zastaw a ona: "migiem wskoczy w tramwaj 2, potem do autobusu - rachu ciachu i już jest z powrotem po te cudeńka".
A że kolejka była dłuuuuga, to na środeczku...
Dodałam do ulubionych i będę obserwowała jak się rozwija
Powiedz, w ktorym lumpku je wyhaczyłaś? bo jakoś nie mogłam się tego doszukać 

?