Adresy lumpeksów we Wrocławiu- zbiór! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 13:31   #211
hellwoman
Przyczajenie

Dot.: Adresy lumpeksów we Wrocławiu- zbiór!

orientuje sie ktoś kiedy są dostawy do szmatexów : 1)na Grabiszyńskiej koło lidla, 2)tego przeniesionego z nyskiej na Zegiestowską i 3) na Nowym Dworze Ul.Chociebuska ?? zaglądam tam co jakiś czas i często trafiam na te same rzeczy na wieszakach
hellwoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 22:10   #212
Aniolek_18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
Karalajna Pisać pisać, a nie tylko ciuszki

Musiałabym na bieżąco spisywać swoje przemyślenia "po lumkowe". Najbardziej spektakularny zastaw jakiego byłam świadkem: UDKA KURZE! Reklamóweczka udek! Babci tak się spodobał trencz koloru gołębiego i torebka,że błagała panią aby przyjęła te udka w zastaw a ona: "migiem wskoczy w tramwaj 2, potem do autobusu - rachu ciachu i już jest z powrotem po te cudeńka".

Innym razem, pewna pani-też starsza -zauważyła że mam wąskie spodnie i wpadła na genialny pomysł,abym przymierzyła na nie dół stroju kąpielowego dla jej wnusi A że kolejka była dłuuuuga, to na środeczku...
No rozczuliła mnie - jak mogłam odmówić?A ile śmiechu było dookoła...uwielbiam takie pomysłowe babuszki!

Wkleję kilka rzeczy,ale powtarzam te,które wkleiłam w wątku o zdobyczach

Aha! Fajną masz stronkę Dodałam do ulubionych i będę obserwowała jak się rozwija

Biżuteria tamtejsza właśnie najbardziej mi się podobaNigdy nic nie kupiłam przez te ceny, ale wiele razy mnie kusiło aby wybrać coś na prezent dla przyjaciółki albo mamy

Czarna jedwabna z falbanką, pasek, żółty sweterek,
czrne spodenki-zakochała się różowe spodenki, pościel z satyny(2 komplety wzięłam, bo nowe i zapakowane

zioła śliczne ciuszki Powiedz, w ktorym lumpku je wyhaczyłaś? bo jakoś nie mogłam się tego doszukać
Stary 2008-07-07, 18:22   #213
Monika=]
Raczkowanie

Hej!
Dziewczyny, ciężko jest trafić do tego lumpka na Żegietowskiej? Który tramwaj tam jeździ?
Monika=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-07, 19:37   #214
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

dziewczyny znalazłam super lumpka na Szańcach tak blisko mnie a ja nie zaglądnełam w tamten rejon na rogu tak po schodach sie idzisz wiecie jakie ciuszki śliczne nowe z metkami wiele jest z firmy Pimkie dzisiaj kupiłam sobie nóweczki buciki na szpilce z bershki za 22,50 śliczne są jutro zrobie focie i pokazę

3.11.2012 killerek zaczęty -3 za mną
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 13:33   #215
zioła
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karaa86 Pokaż wiadomość
dziewczyny znalazłam super lumpka na Szańcach tak blisko mnie a ja nie zaglądnełam w tamten rejon na rogu tak po schodach sie idzisz wiecie jakie ciuszki śliczne nowe z metkami wiele jest z firmy Pimkie dzisiaj kupiłam sobie nóweczki buciki na szpilce z bershki za 22,50 śliczne są jutro zrobie focie i pokazę
ho ho Czekamy

Cytat:
Napisane przez Aniolek_18 Pokaż wiadomość
zioła śliczne ciuszki Powiedz, w ktorym lumpku je wyhaczyłaś? bo jakoś nie mogłam się tego doszukać
na str 5 piszę o tym i jeszcze na 6, 7 Nie pytaj tylko proszę, co dokładnie gdzie..., bo za dużo chodzę po lumpkach,aby pamiętać
Stary 2008-07-14, 20:46   #216
Aniolek_18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zioła Pokaż wiadomość
ho ho Czekamy

na str 5 piszę o tym i jeszcze na 6, 7 Nie pytaj tylko proszę, co dokładnie gdzie..., bo za dużo chodzę po lumpkach,aby pamiętać
Hehe, nie bede pytać Dzieki, już widze ;*
Stary 2008-07-14, 22:01   #217
nacka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monika=] Pokaż wiadomość
Hej!
Dziewczyny, ciężko jest trafić do tego lumpka na Żegietowskiej? Który tramwaj tam jeździ?
Tramwaj nie, ale autobus 145,146,113,112 - najlepiej wysiąść na przystanku P.O.D. Bajki, lumpek jest w starym budynku koło stacji JET, za sklepem Muzycznym, przy Armii Krajowej. Raczej na widoku, także trudno nie trafić

nacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 22:19   #218
Monika=]
Raczkowanie

Nacka, wielkie dzięki za info
Monika=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 11:27   #219
AxelleParadis
Przyczajenie

Kurcze jak tak czytam Wasze posty to troszku w kompleksy wpadłam. Wydawało mi się, że jestem częstym gościem lumpików a tu proszę Wy prawie jak lumpeksomaniczki .
Teraz się wypowiem troszeczkę o lumpach we Wro.
Mianowicie kolashopy teraz to ja już tam widzę tylko szajs, szmatki same, brudne i na dodatek dość drogie bo jak jest po 1 zł. to już całkowicie zostają same lumpy. Natomiast zaraz po otwarciu pierwszego kolashopu na Dworcowej to bylo co kupić naprawdę. Ludzie jeszcze masowo się nie zjeżdżali z przy Wrocławskich wiosek (bądź co bądź przy dworcu jest najbliżej do kolashopu) i nie kupowali worków. Można było kupić piękne rzeczy, szczególnie na dzieci - sukienki z firmy Next, takie słodkie jak z Zary na przecenie za 35 zł. to tam po 3 zł. Teraz niestety nie ma tam nic i w ostatnim czasie kupiłam tam sobie tylko bluzkę białą całą w atramencie za 3 zł. ale idealnie się doprała.
Na ul. Czystej - nieczęsto tam zachodzę ale od pewnego czasu jest zastój.
W Lotosie kupuję tylko dziecięce, damskie mierzę ale jakoś za duże wszystko na mnie.
Moim faworytem jest (oprócz Virgo ale tam drogo jak diabli) Second Hand 'Remake'. Znajduję się on - no właśnie trudno mi wytłumaczyć.
Jak wychodzi sie z Dworca głównym wejściem i stoi sie twarzą do napisu "Dobry wieczór..." to idziemy na lewo i jest to na końcu trzeciej bocznej po prawej od piłsudzkiego. Na tej samej ulicy znajdują się dwa optyki i sklep 'Żabka', także komis z wózkami i innymi oraz zamkniety sklep rybny. Traficie bez problemu także od strony ulicy Dubois, gdzie wchodzimy na tą stronę chodnik gdzie jest Rossmann i następnie skręcamy przed przystankiem w lewo, dochodzimy do końca i na prawo będzie widać, że jest to ulica, którą opisywałam.
Ciuszki są tam tylko na wieszakach, Pani obsługujące średnio miłe ale ciuszki bardzo ładne. Troszeczkę drogie bluzki do 30 zł. (nowe, z metką papierową) a spodenki do 50 zł. ( także na 50 zł. muszą być z metką papierową) ogólnie jednak taniej bluzki do 20 zł. a spodnie za ok. 25... Można kupić prawdziwe perełki!!!
AxelleParadis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 13:18   #220
monika733
BAN stały

GG do monika733

Cytat:
Napisane przez AxelleParadis Pokaż wiadomość
Kurcze jak tak czytam Wasze posty to troszku w kompleksy wpadłam. Wydawało mi się, że jestem częstym gościem lumpików a tu proszę Wy prawie jak lumpeksomaniczki .
Teraz się wypowiem troszeczkę o lumpach we Wro.
Mianowicie kolashopy teraz to ja już tam widzę tylko szajs, szmatki same, brudne i na dodatek dość drogie bo jak jest po 1 zł. to już całkowicie zostają same lumpy. Natomiast zaraz po otwarciu pierwszego kolashopu na Dworcowej to bylo co kupić naprawdę. Ludzie jeszcze masowo się nie zjeżdżali z przy Wrocławskich wiosek (bądź co bądź przy dworcu jest najbliżej do kolashopu) i nie kupowali worków. Można było kupić piękne rzeczy, szczególnie na dzieci - sukienki z firmy Next, takie słodkie jak z Zary na przecenie za 35 zł. to tam po 3 zł. Teraz niestety nie ma tam nic i w ostatnim czasie kupiłam tam sobie tylko bluzkę białą całą w atramencie za 3 zł. ale idealnie się doprała.
Na ul. Czystej - nieczęsto tam zachodzę ale od pewnego czasu jest zastój.
W Lotosie kupuję tylko dziecięce, damskie mierzę ale jakoś za duże wszystko na mnie.
Moim faworytem jest (oprócz Virgo ale tam drogo jak diabli) Second Hand 'Remake'. Znajduję się on - no właśnie trudno mi wytłumaczyć.
Jak wychodzi sie z Dworca głównym wejściem i stoi sie twarzą do napisu "Dobry wieczór..." to idziemy na lewo i jest to na końcu trzeciej bocznej po prawej od piłsudzkiego. Na tej samej ulicy znajdują się dwa optyki i sklep 'Żabka', także komis z wózkami i innymi oraz zamkniety sklep rybny. Traficie bez problemu także od strony ulicy Dubois, gdzie wchodzimy na tą stronę chodnik gdzie jest Rossmann i następnie skręcamy przed przystankiem w lewo, dochodzimy do końca i na prawo będzie widać, że jest to ulica, którą opisywałam.
Ciuszki są tam tylko na wieszakach, Pani obsługujące średnio miłe ale ciuszki bardzo ładne. Troszeczkę drogie bluzki do 30 zł. (nowe, z metką papierową) a spodenki do 50 zł. ( także na 50 zł. muszą być z metką papierową) ogólnie jednak taniej bluzki do 20 zł. a spodnie za ok. 25... Można kupić prawdziwe perełki!!!
A są tam DUŻE rozmiary ?????
I nie bardzo zrozumiałam gdzie to jest !!!
monika733 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-09, 13:52   #221
AxelleParadis
Przyczajenie

Czy duże to nie wiem za to ciuszki są poukładane rozmiarami więc to raczej uławia szukanie. Poszukałam na planie miasta i jest to wg mnie ulica Stawowa ale ręki sobie nie dam obciąć.
AxelleParadis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-11, 10:58   #222
*brydzia*
Rozeznanie

GG do *brydzia*

haha watek przyda mi sie na za rok;p teraz to bym nie wiedziala gdzie co i jak ;p jdynie przegladajac 1-sza strone wiedziaklam gdzie ejst dany lump ;p (miasnowicie mam na mysli ulice Poleska na dzielnicy Zgorzelisko oraz na Psim Polu gdyz na pierwszej dzielnicy mam rodzinke;p) pzdr

*brydzia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 10:05   #223
alexandree
Raczkowanie

GG do alexandree
Smile Dot.: Adresy lumpeksów we Wrocławiu- zbiór!

Cytat:
Gdzie dokładnie na Szańcach??? Bo ja tam się kręce i jakoś nie widze nic takiego
Stary 2008-08-31, 00:22   #224
puuusia
Przyczajenie

Dziewczyny a ten lumpeks na Pulaskiego dziala jeszcze?? Bo bylam tam dzisiaj ale nic nie udalo mi sie znalezc... Bo to chodzi o tego co jest miedzy pl.Wroblewskiego a Komuny Paryskiej.. Bodajze Pulaskiego 8.. Czy moze chodzi o jakis inny, ktorego poprostu nie udalo mi sie zlokalizowac..?
puuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-31, 01:27   #225
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

alexandree jak idziesz od Poniatowskiego wchodzisz w park na szancach i idziesz do końca parku i poprawej strnie znajduje się dentysta i idziesz tamtędy do końca i jest sklep po schodkach wchodzisz na schody i tam chyba są dwa sklepy i lumpek

Stary 2008-08-31, 01:50   #226
drcron
Zakorzenienie

ja polecam lumpek na grabiszynskiej

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-04, 18:42   #227
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

To ja dodam coś ode mnie
Na ul. Tęczowej są 2 świetne lumpeksy
Jeden znajduje się na początku obok przystanku 127 ma beżowo brązową reklame z napisem ,, tani ciuszek,, (chyba?) . Można znależć tam naprawde fajne ciuszki od czasu do czasu. Pluszaki są tanie i boskie a za to torebki mało kiedy.

Drugi znajduje się na końcu teńczowej zaraz obok senso (po 2 stonie) między apteką a sklepem z oknami. Na oknie ma foliową reklamę z kobietą. RZeczy tam są boskie, można dostać tanie firmowe buty i torebki a rzeczy są wycenione ale wyglądają jak nowe i wahają się w granicach 8-30

A ostatni to moja ukochana dworcowa gdzie w soboty wszystko po 1 i 3 zł ale pewnie większośc zna bo rzeczy jakie tam można znaleźć ... cudo

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2008-09-04 o 19:09
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 17:08   #228
nicegirl
Zadomowienie

do niedawna znałam tylko Kola Shop ten na Hubskiej. A dzis bylam w Koli na Pomorskiej. Ciuszki są o wiele ładniejsze, większy wybór.Aż oczopląsu dostałam:P
w poniedziałki jest tam -50% za tydzien tez ide
nicegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-22, 17:16   #229
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

nicegirl to koło mnie to na dubois hihih pokaż co kupiłas ja dzisiaj tez miałam iśc ale jakos sił nie mam sie ruszyć po pracy eh...

Stary 2008-09-22, 18:04   #230
elance
Przyczajenie

https://wizaz.pl/forum/showthread.php...26#post9 106826

bardzo proszę butomaniaczki o zrozumienie i pomoc, wszystko znajduje się w tym linku!
elance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:53   #231
nicegirl
Zadomowienie

Cytat:
nicegirl to koło mnie to na dubois hihih pokaż co kupiłas ja dzisiaj tez miałam iśc ale jakos sił nie mam sie ruszyć po pracy eh...
wlasnie na Dubois, moja mama mowi ze to na Pomorskiej i tak jakos mi weszlo do glowy tylko sweterek rozowy taki zwykły z metką Pull&Bear i spodnie od piżamy satynowe. Było mnóstwo fajnych bluzeczek/topikow z krótkim i bez rekawow ale tego tyle mam, ze obiecalam sobie kupowac rzeczy typowo jesienne.
Kiedyś wkleje wszystkie swoje złowione rzeczy, jak bedzie wiecej tak naprawde dopiero zaczynam z lumpkami
Stary 2008-09-24, 16:58   #232
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

jestem ciekawa sweterka powiem ci że tam aprawde fajne ciuszki można kupić ja ostatnio jakos się wybrać nie moge , bo taka pogoda i po pracy jakos nie chce mi się , ale juz nie ługo muszę coś poszukać zimowego

Stary 2008-09-24, 17:04   #233
scatty princess
Zadomowienie

Dziewczyny A w jakie dni sa dostawy na Dubois?? ?
scatty princess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 10:57   #234
nicegirl
Zadomowienie

w czwartki jak dobrze policzyłam
wklejam fotkę sweterka i 2 narzutko-sweterków, które upolowałam wczoraj.
Pierwsza rzecz jest z tego na Dubois a dwie następne z Kola na Hubskiej

musiałam uchwycic kolor stad takie zdjecie z lampą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lumpek 002.jpg (64,2 KB, 114 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lumpek 004.jpg (55,2 KB, 111 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lumpek 005.jpg (73,3 KB, 89 załadowań)
Stary 2008-10-03, 12:42   #235
alexandree
Raczkowanie

GG do alexandree

już wiem gdzie, przeciez czasem tam wpadam :P ale ze mnie gapa
Stary 2008-10-06, 19:47   #236
scatty princess
Zadomowienie

sa jutro gdzies dostawy? gdzie jutro warto sie wybrac? koncze o 11 zajecia i chetnie bym gdzies jeszcze smigla :P

dodam, ze wyruszam z placu grunwaldzkiego

Edytowane przez scatty princess
Czas edycji: 2008-10-06 o 19:48 Powód: dopisek
Stary 2008-10-13, 16:33   #237
agnawrocek
Przyczajenie

A coś w pobliżu grunwaldzkiego??? Lub śródmieścia??? Byłabym wdzięczna bo dopiero zaczynam amatorsko swoje pierwsze wędrówki...
agnawrocek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-18, 17:04   #238
Nika0503
Zakorzenienie

dziewczyny bardzo proszę o aktualne adresiki fajnych lumpków we wrocku - bo chcę się wybrać w następnym tygodniu, na małą przechadzkę, ale mam problem, bo wcześniej nie chodziłam do Lumpeksów :/ przynajmniej nie we wro

baaaardzo proszę o pomoc - no i takie w miarę wytłumaczenie, gdzie się znajdują

pomóżcie pozdrawiam
Nika0503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-19, 23:05   #239
nicegirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nika0503 Pokaż wiadomość
dziewczyny bardzo proszę o aktualne adresiki fajnych lumpków we wrocku - bo chcę się wybrać w następnym tygodniu, na małą przechadzkę, ale mam problem, bo wcześniej nie chodziłam do Lumpeksów :/ przynajmniej nie we wro

baaaardzo proszę o pomoc - no i takie w miarę wytłumaczenie, gdzie się znajdują

pomóżcie pozdrawiam
przejrzyj wątek, pojawia się w nim dużo adresów lumpków, dziewczyny też piszą gdzie sie one znajduja ja sie powtorze i powiem, że polecam Kola Shopy: na Dworcowej, Dubois, Hubskiej, Ładnej i bodajże Słowiańskiej albo Nowowiejskiej
Stary 2008-10-21, 18:58   #240
scatty princess
Zadomowienie

hm... bylam ostatnio na dworcowej i powiem Wam, ze sie rozczarowalam... ubranka powyceniane byly i drogie wiem, ze pod koniec tygodnia jest taniej, ale wtedy to juz pewnie nic nie ma :/
ktore lumpki sa na wage?? szkoda mi np. 15zl za uzywana, wymeszona polowke lacoste...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości