|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
...i ostatnie
:PS Przepraszam, że tak dużo, ale trudno było mi wybrać .
Jaś ma: http://lb4f.lilypie.com/MTFXp2.png ![]() Antoś ma: http://lb1f.lilypie.com/AA2Gp2.png ![]() Edytowane przez demonik Czas edycji: 2008-07-18 o 14:55 |
|
|
|
#1172 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a w dodatku to ciągle te swoje goloneczki na wierzch wyciąga. U Nas tata też jest kochany córeczka wręcz jest w nim zakochana,jeszcze nie widziałam takiej miłości małego dziecka do Ojca.Gratuluję nocnikowania, my też łapiemy kupki,m puki co to raczej każda kupka jest złapana, ale nie wiem jak to będzie jak Matylda pódzie do żłobka ......................... ......................... ......................... ......................... ............. Dziękujemy za miesięcznicowe życzonka Byliśmy na week na wsi u dziadków i znów nawieźliśmy cały samochód rzeczy dla Matyldy-ta szczęściara ciągle dostaje jakieś rzeczy (zabawki,ubranka,sprzęt) nie wiem kiedy my to wykorzystamy. Mamy już 2 rowery,2 huśtawki, ubranka do 3 -4 roku życia,dużo spinek do włosków,bucików parę par, fotelik na rower,ale roweru nie mamy no i dużo rzeczy dla chłopczyka oddaliśmy kuzynowi. Nawet ostatnio dostała sukieneczkę z Gapa od cioci z Londynu (różowa na zdjęciach). My ograniczamy juz się tylko do zakupów niezbędnych rzeczy-czasem szkoda,bo lubię robić zakupy dla Matyldy, te rzeczy dla dzieci są takie słodkie.1. Hydraulik 2.Podpijam mamie kawę 3. Nowy prezent od cioci 4.Z mamą 5.Rodziców Hodowla 6. Uczeszę lalę Edytowane przez ebena Czas edycji: 2008-07-08 o 15:34 Powód: Przez to pisanie prawie zastygla mi galaretka na ciasto |
||
|
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku, Ebena, sliczne fotki i dzieciaczki
Moona, czy to ucho mojego dziecka jest w Twoim avatarze? ![]() ![]() Edit2: i moje kolano
Edytowane przez szperrr Czas edycji: 2008-07-08 o 17:45 Powód: aktualizacja nicka niejakiej Leokadii vel Moo |
|
|
|
#1174 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nawet nie było źle. Sadziłam, że dłużej będzie płakać, ale więcej to chyba nas zestresowało. Cytat:
Ale dobrze, że fajnie się bawiliście. Cytat:
![]() W dzień też znajdzie mamusi zajęcie ![]() Cytat:
Zdjęcia Jasia jak zawsze cudne, piękne widoczki....... Cytat:
Tyle miałam napisać i zapomniałam. Puckę głodzę ( tzn pilnuje ok 4 h przerwy miedzy posiłkami i w zasadzie pieknie zjada obiadki. Niezbyt jej smakuje ryż, bardzo lubi zieleninkę brokuł, szpinak... Jutro zupa z cukinii. Ma teraz spokojniejszy okres, ale nadal ślini sie jak mops, pociera nerwowo nosek, ciągnie sie za uszka ( chyba włoski ją kilają), na kolankach zasuwa jak mały Kazio. Czasem postawi stópkę na podłodze, ale jeszcze nie wstaje. Na szczęście, bo już teraz nawet w nocy gdy się przebudzi to od razu siada . Ze wstawaniem będzie chyba podobnie
|
|||||
|
|
|
#1175 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czas sobie zorganizujemy z chłopakami No i wtedy mialybysmy czas na kawcię i ploty![]() Cytat:
Fotki jak wycięte z journala Cudne foteczki, koniecznie musimy to nadrobić i zawite w tamte strony Aż się rozmarzylam je oglądając... Chłopaki ( chyba w restauracji ?) wyglądają czadowo Cytat:
![]() Nic odkuję się jak pojawią się na Jasiowym portalu ![]() Cytat:
|
|
#1176 |
|
Rozeznanie
|
O jak fajnie że tyle zdjęć!
Jaś jako podróżnik-wczasowicz superancki ale mama jego na huśtawce u la la i nic nie napiszę więcej bo cudowny widok dużej dziewczynki mnie rozmarzył.... Mati bardzo dobrze w różu i fiolecie a wogóle to na 5 piątak dziewczyneczka! Demoniczko czy Ty naprawdę chcesz kupkę oglądać? ![]() gołodóbca jak coś na pw Ci zaśle bo tu to nie bardzo nie? |
|
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
Demoniku, przepiękne widoki i pogodni, szczęśliwi ludzie na Twoich zdjęciach się do mnie uśmiechają
. Myślę, że to była świetna sprawa ten wyjazd i troszku zazdroszcze .W sukienkach wyglądasz rzeczywiście ogromnie elegancko i gustownie, mnie podoba się najbardziej fotka nr 1. Ebenko, Matylda świetnie sobie radzi z pralką . Masz małego pomocnika w domu.Joli, no i widzisz, na Puckę akurat przegłodzenie działa. Na moją też. Dziś poszłyśmy na spacer i dość długo się szwędałyśmy (celowo) - po powrocie wszamała kaszkę bez ekscesów Co do wstawania w łóżeczku to Cię nie pocieszę - moja robi to za każdym razem .Berbeaa, jak dentysta-sadysta? ![]() Co do tego tematu, to kiedyś też bałam się chodzić do stomatologa. Przestałam dopiero po przyjeździe do Stanów. Tu przy każdej głupocie dają zastrzyk i potem to mogę do upadłego siedzieć na fotelu. Nareperowałam swoje błędy młodości i teraz jak chodzę zawsze co 6 miesięcy na kontrolę, to raczej nic się już nowego nie pojawia. No i bardzo cisną, żeby czyścić zęby nitką, co w Polsce nie jest rozpowszechnione, a ważne niestety dla zdrowych dziąseł. Płaczę i nitkuję, ech.....nie cierpię tego (z lenistwa).Raz prawie zasnęłam na fotelu tak mi błogo było .Leokadio, a jak my się teraz mamy do Ciebie zwracać? |
|
|
|
#1178 |
|
Rozeznanie
|
Murmelius nie chcę tu się wypłakiwać ale ostatnio nie zbyt ciekawie u mnie ze zdrowiem a dziś stomatolog powiedziła że dziąsła mówią o poważnej chorobie i zleciła za tydzień na wtorek badania krwi (żelazo, ob i coś tam jeszcze..) ogólnie źle się poprostu czuję ale przy Weronisi jakoś zapominam ale teraz wieczorem jest źle.
Porobię te badania i niech coś powiedzą wreszcie bo ja chcę żyć i się śmiać! a teraz idę spać, dobranoc mamusie i dzieciaki |
|
|
|
#1179 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zatroszcz się o siebie, bo Weronisia musi mieć zdrową mamusię Trzymaj się, a ja trzymam .
|
|
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
wcale nie zapomnialam o was
wpadłam sie przypomniec. djęć nie będzie ale na nk wkleiłam nowe więc wtajemniczone mogą oglądać Buziaki dla was i waszych(czyt. NASZYCH) p;ociech
|
|
|
|
#1181 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Bede za jakas godzine, jak sie juz usadowie z laptopem w lozku ![]() Obiecuje nadrobic zaleglosci... PS. Leosia jest ciagle aktualna |
|
|
|
#1182 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jaś nie dostał niczego po starszych dzieciach, moje koleżanki w dużej mierze jeszcze nie dzieciate . Jaś dostał fajne prezenty, ale większość ubranek kupuję mu sama, z czego w gruncie rzeczy się cieszę, bo część sprezentowanych ciuszków była nietrafiona .Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do kiecek, to obie kupione bez okazji, na wyprzedażach, a okazje same się później znalazły . Na dwóch fotkach mam upięte włosy, miałam tak upięte jedyny raz w życiu, na weselu kuzyna. Pojechałam do fryzjera w rybaczkach i koszulce polo, gdy zobaczyłam siebie z takim kokiem omal nie padłam ze śmiechu. A byłam u mojego zaufanego fryzjera, dokładnie wypytał mnie o strój, o detale. Gdy zobaczył, jak się rechoczę, skonfudowany zaczął wyjaśniać, że fryzura nabierze charakteru w wieczornym wydaniu. No i nabrała . Ale i tak nie mogłam się do siebie przyzwyczaić .Jeśli zaś chodzi o nasze mini-wakacje, to naprawdę były błogie i z rozrzewnieniem je wspominam. Huśtawka była ogromna, rozhuśtali mnie trzej panowie ciągnąc za sznurek, prawie z niej spadłam, prawie, bo zawisnęłam na niej. Mam ogromne siniaki pod pachami . Ale warto było! ![]() No i Jasio przymierzał sie do jazdy konnej. Na razie wielki zwierz trochę go przeraził, wolał spotkanie z nim oko w oko, aniżeli dupcia-grzbiet .Cytat:
Cytat:
.Cytat:
.Jeśli ma gołą pupencję, to prześlij mi na mail .Ja też raz zasnęłam u dentysty .Też miałam o to zapytać . Moona... Monia? ![]() Moja babcia mówiła do mnie Monia, tata ograniczał się do Mo .Cytat:
.Dobranoc.
|
|
#1183 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Mam do nadrobienia 3 strony, więc znów w częściach, bo inaczej nie da rady.
Zaległe życzenia urodzinowe dla Mychy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O nie ma mowy o rozpuszczaniu Cytat:
Cytat:
Cytat:
Blanka jaka samodzielna
|
||||||
|
|
|
#1184 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maja przykrycie najczęściej skopuje lub się na nim pokłada. Często jak ją okrywam, to po chwili się budzi, więc zaprzestałam. Berbeaa u nas jest podobnie z tym miejscem w naszym łóżku, tylko że Maja przeważnie zajmuje moją część, a tż swoją ma praktycznie całą dla siebie. Gratuluje postępów nocnikowych Weronice ![]() Cytat:
Bardzo ładne kreacje i Ty w nich wyglądałaś ślicznie. Cytat:
Bardzo dobrze, że dużo ![]() Cytat:
Matylda śliczna, ładnie storczyki, ale w porównaniu z Matyldą nie mają szans Mamusia z córunią prezentują się bardzo ładnie.Też na jutro planuję zupę z cukini ![]() Cytat:
Berbeaa mam nadzieję, ze to tylko przemęczenie i nic poważnego. Rób jak najszybciej te badania, dbaj o siebie Cytat:
Ja robię to samo W ciąży poleczyłam wszystkie zęby. Teraz muszę iść do kontroli, czasem mnie bolą te zaleczone niedawno właśnie, choć nic nie widzę, by się z nimi coś działo.
|
||||||
|
|
|
#1185 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
cudne są Rzeczywiście na 3 fotce Patryś wyszedł super Cytat:
, bo Murmelius wszystko wyłapie ![]() Cytat:
, co do jednej wyciągnęła Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
, najprawdopodobniej trzydniówka - jakby wysypka zaczęła się pojawiać... Olcia oczywiście miała porobione badania krew, mocz i CRP.
|
||||||
|
|
|
#1186 | ||||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koala boski, zazdroszcze... Piekne, z przyjemnoscia obejrzalam No co Ty, Katarzynko, jaka wyrodna Juz gratulowalam,ale co tam, im wiecej tym lepiej, brawo Sylwio Zazdroszcze takiego przytulaka, Oli sie tuli tylko jak jest splakany, lub w nocy... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wooow, super, Bianka jak zwykle rozesmiana ![]() Cytat:
Dziekujemy Sherlocku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A hicior Belindy pamietam, lalala ![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#1187 | ||||||
|
Konto usunięte
|
No ba, w kocu wiek do czegos zobowiazuje...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cudne zdjecia, szczesliwa rodzinka, az sie chce patrzec i patrzec, i jeszcze raz, i jeszce raz do konca... Cytat:
Cytat:
![]() Mow mi Leokadio Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1188 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny
mimo szczerych checi nie moge cytowac, bo internet dziala tak wolno,ze zanim strona sie zaladuje,to wyskakuje blad: przekroczono limit czasu. Kasiu ja wcale nie uwazam,ze zrobilas cos zlego. Simulek tez jedzie do dziadkow na wakacje. mimo nieprzyjemnych uwag,puszczam wszystko mimo uszu.nawet nie chodzi mi o odpoczynek,ale o to,ze ktos z Si bedzie spedzal cale dnie,wypelnial mu fantastycznie czas i bedzie obracal sie wsrod innych ludzi, bo ostatnie czego chce to miec w domu dzikuska co z tego,ze kolezanki "tak bardzo kochaja dzieci" ze zabieraja ja ze soba na imprezy przeznaczone tylko dla doroslych,sa przemeczone,ze dziecko o spacerze moze zapomniec,podzucaja dziecko komu popadnie,ale do polski dziadka nie dadza. w ich oczach to i tak ja jestem ta zla.musze pozwolic mojemu Tz nacieszyc sie tez mna,zeby mial sile na 2 dziecko bo jak narazie to on robi prawie wszystko,gdyz uwaza ze jest niezastapiony ![]() Moona witaj Beatko ja tez musze zadbac o zeby. jeden pekl mi ot tak sobie jak jadlam. doslownie rozdwoil sie dentyste mam za darmo ,ale to jakos mnie nie motywuje,zeby go odwiedzic,a powinno.Demoniku zdjecia piekne,ahhhh to tez moje okolice ja i Tz uwielbiamy Kazimierz,w ogole to jakis dziwny zbieg okolicznosci.moi rodzice w niedziele wyslali mi Mememesa(:P) jak leza na gorze 3 krzyzy w kapeluszach,dzis rodzina z krakowa do nich przyjechala,w sumie tylko nocowac,bo stweirdzili,ze tak dawno nie byli w Kazimierzu.no i tak mi troszke sie zatesknilo...************************* ************************* *********** U nas Ok. Si 2 dzien nie je,ale ten typ tak ma,pozniej nadrabia wszystko,a ja tylko kupki przebieram ![]() trzymajcie sie cieplo, bo w Uk zapowiadaja najwieksze ulewy tego lata
|
#1189 |
|
Konto usunięte
|
Ivy: trzymam kciuki, zeby to byla tylko wirusowka
Maatra: ja czytalam, ze lato w UK sie juz skonczylo, ma padac tak jak w zeszlym roku, juz caly czas
|
|
|
|
#1190 |
|
Rozeznanie
|
Najserdeczniejsze życzenia dla Mai - samych uśmiechów! Demoniczku, zdjęcia przecudne. Najbardziej podoba mi się to, na którym jesteś Ty na huśtawce - jesteś taka radosna i promienna. Oczywiście pozostałe też. Jasiek to już prawdziwy mężczyzna Ebenko, Matylda przesłodka! Pysiamn, jakiego klopsa?!!! Szczerze przyznaję, że ja zawsze wolałam mieć trochę więcej krągłości niż samą skórę i kości. Też nigdy nic nie mogłam na siebie dostać. Teraz po ciąży zostało mi 5 dodatkowych kilogramów, dzięki którym mogłam wreszcie wczoraj poszaleć na wyprzedażach i coś na siebie znaleźć. Po raz pierwszy nic na mnie nie wisi! Berbeaa, koniecznie zrób te badania. Trzymam kciuki, aby okazało się, że to nic poważnego. Buźka Joli, Anusia, jak robicie tę zupę z cukinii. Ja byłam u rodziców i dostałam 4 dorodne cukinie, więc trzeba coś z nimi zrobić. Zawsze robię leczo, ale chętnie poeksperymentuję w kuchni --------------------- Bardzo Wam wszystkim chcę podziękować za słowa otuchy ad. wyjazdu mojej Łusi. Strasznie za nią tęsknię, ale wiem, że jest jej tam dobrze. Babcia i dziadek chodzą z nią często na spacerki, więc łapie świeże powietrze, czego w W-wie akurat brakuje, apetyt ponoć ma znakomity i zjada nawet więcej niż powinna, a poza tym, gdy ostatnio dzwoniłam to słyszałam jak się głośno śmieje, co też oznacza, że jest radosna i jest jej tam dobrze. Kończę, bo czas wziąć się za robotę. Nic mi się nie chce. Za oknem leje, a ja staję się coraz senna. Chyba zaraz skoczę do kuchni po kawę z ekspresu Edytowane przez Katarzynka77 Czas edycji: 2008-07-09 o 10:18 |
|
|
|
#1191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam cioteczki
U nas pada... mam nadzieję że przestanie jak będziemy się już do was wybierać...Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8153539] Piekne, z przyjemnoscia obejrzalam [/quote] Dziękujemy, bardzo nam miło ... Cytat:
Przyda mi się trochę moresu ********* Puchatek już wstał
już po sniadanku i po kawusi ![]() Muszę się zbierać i naszykować wikt dla Puchatka... na spotkanie z Pandą ![]() Dozobaczyska cioteczki... Miłego dnia
|
|
#1192 | ||||
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego dla Mai
Czyżby nasza Weronika obchodziła dziś imieniny? Najlepsze życzenia zatem Cytat:
Ivy dobrze, że nic poważniejszego, pewnie dziś Olcia już dostała krostek i wszystko już jasne. Jeszcze 2/3 dni i będzie po chorobie [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8154275]Obstawiam, ze limit jeszcze nie wyczerpany haha Ona chyba nigdy go nie wyczerpie ![]() Cytat:
Dobrze, że się nie przejmujesz gadaniem innych, to Twoje dziecko i Ty wiesz co dla niego najlepsze. Cytat:
Przepis z podpisu Sylwii ![]() zupa z cukinii Potrzebne: 1 marchewka 1/3 korzenia pietruszki 2 średnie ziemniaki cukinia mała lub 1/2 dużej Przygotowanie: w 200 ml wody gotujemy warzywa, dodajemy cukinię obraną ze skóry i pokrojoną w plastry, gotujemy 5 minut i gotowe. Miksujemy, dodajemy oliwę z oliwek / masełko; jeśli za rzadka dodajemy kleik kukurydziany, jeśli za gęsta - przegotowaną wodę. Ja wszystkie zupy dla Mai robię „na oko”, podstawą jest mięso, marchew, pietruszka, trochę selera, ziemniak, potem wedle upodobań daję inne dodatki np.: buraczek, szpinak, brokuł, pomidor, kalarepa. Dodatki przeważnie przygotowuję osobno. Gotuję na kilka dni i mrożę, dlatego do podstawy dodaje różne inne warzywa. Cytat:
Widzisz Łusia zadowolona z wakacji, pewnie jeszcze przywiezie nadwyżkę wagi, nie ma się co martwić tylko cieszyć
|
||||
|
|
|
#1193 |
|
Rozeznanie
|
Część!
Serdeczne życzenia dla Maii ! Życzę miłego spotkania panią warszawianką ![]() dzięki za motywację już dziś chyba po południu pojdę na tą krew tzn badanie krwi Weronika zaczęła mieć taki okres jak ostatnio Sylwia pisała o swoim Maciusiu tzn stoii, przesunie się stoii i klap na dupsko i 3 etapy płaczu: z piskiem w pierwszej, z szlochami w drugiej i przytulaniem do mnie w 3 i tak co 30 min. nauka chodzenia to się nazywa. co te dzieci do 2 lat się wypłaczą to już ich ![]() kawka dziś mi nawet nie smakuje! ale wiecie dlaczego? bo pomidorowa na to wszystko w nocy zjechała Anusiu dzięki ale nie Weroniczka ma imieniny w styczniu Edytowane przez berbeaa Czas edycji: 2008-07-09 o 10:01 Powód: imieniny Weroniki w styczniu! |
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8154620]Ivy: trzymam kciuki, zeby to byla tylko wirusowka
No więc potwierdziło się, Ola przechodziła trzydniówkę. Dzisiaj jest już wysypana na plecach, torsie, brzuszku i za uszami. Cytat:
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
Dla Mai 100 latek!!!
Dziękujemy z Matyldą za piekne komentarze poissonivy - jak przeczytałam objawy to odrazu pomyślałam, że to trzydniówka nie ząbki, Jak Matylda ją przechodziła też myślałam, że ząbki. Najważniejsze że mała czuje się już lepiej. Miałam Ci w niedzielę napisać, ale nie miałam czasu już nic skrobnąć Demoniku sukienki śliczne i to w moim stylu,uwielbiam koronki, nie widzałam Twoich postów bo pewnie pisałyśmy w jednym czasie. Wypoczynek widać, że udany. ......................... ......................... ....... Dziewczyny mam pytanie ile dajecie mięska do zupki na jedną porcję, bo ja chyba za dużo dodaję (ale mięsko mam z królika i kurczaka wiejskiego to chyba nic sie nie stanie) poza tym narazie jajek nie daję, bo Matylda ma wysypkę i testuję po czym. I jeszcze jedno jak z owocami? Można dawać ile się chce, bo Matylda wprost uwielbia owoce nie ważne czy kwaśne czy słodkie (ma to chyba po mnie) i mogła by je jeść ciągle. Ja zupki gotuję codziennie, chcę żeby Niunia zawsze miała świeżą zupkę puki jestem z nia w domu to mogę sobie na to pozwolić-kosztem wizażu Mąż naprawiał PC -ta siostrze i znalazłam zdjęcia, których nigdy nie widziałam to zdjęcia z okresu gnieżdzenia się Matyldy to był okres świąt Bożego Narodzenia (ok. 1,5 roku temu) Edit:O w koncu udalo sie zdjecie zaladowac Edytowane przez ebena Czas edycji: 2008-07-09 o 10:36 Powód: Edit |
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Mai No żeby mi to było ostatni raz Jakie chyba... |
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Cytat:
A wydaje mi się, że nawet jak jest więcej, to nic nie szkodzi, zresztą nawet około 10 miesiąca zalecają zwiększyć ilość mięsa, ze względu na żelazo. Wydaje mi się, że owoce nie szkodzą, ale jak ze wszystkim należy zachować zdrowy rozsądek. |
||
|
|
|
#1198 |
|
Rozeznanie
|
Poiss to Ola miała trzydniówkę?! a co na koniec takiej są krostki?
![]() ważne że lepiej już! uprasza się o możliwość rozpieszczania Oli przez dziadków bez ani mru mru mamy! bedą będą łooooo zeszłam na parter a tam czarno od przekópek...ha ha Edytowane przez berbeaa Czas edycji: 2008-07-09 o 10:25 Powód: koleżanki szklanki |
|
|
|
#1199 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8154620]Ivy: trzymam kciuki, zeby to byla tylko wirusowka Maatra: ja czytalam, ze lato w UK sie juz skonczylo, ma padac tak jak w zeszlym roku, juz caly czas [/quote]Taka pogoda może wpędzić w depresję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Mai Wieczorem Pucka dała popis swoich możliwości histerycznych. Dosłownie zanosiła sie od płaczu. Była po prostu zmęczona. W nocy tylko raz budziła się na jedzonko, pobudka o 7 rano. Teraz znowu kimka, ale jakaś durna mucha jej przeszkadza i boje się, że zaraz się obudzi.
pogoda też u nas nie bardzo. Rano świeciło słoneczko, ale przed chwilą lało, a teraz nie wiadomo jak. Idę ugotować małej zupkę, najwyżej zje wcześniej obiadek . Muszę jakoś wycelować z posiłkami, bo po południu idę na basen, a Puckę podrzucę do teściowej. |
||||||
|
|
|
#1200 |
|
Konto usunięte
|
Ebenko: pieknie wygladalas
![]() Ja niestety nie mam zadnego zdjecia z okresu gniezdzenia sie Oliego... Co do mieska to nie pomoge, bo zrazilam sie do gotowania Oliemu, bo po 1 na mojej kuchni tracil na wadze, po 2 bardziej mu smakuja gotowce, po 3 odkad pracuje na pol etatu nie mam czasu na gotowanie, wole go spedzic na glupotach z synkiem ![]() Berbeoo: marsz do lekarza Ivy: z dwojga zlego to dobrze, ze to trzydniowka, wybuziakuj Olcie Joli: wspolczuje nocki, u nas dla odmiany od 2 nocy calkiem calkiem Pysiu: u mnie tez pada i zapowiada sie, ze bedzie tak jak rok temu, kiedy lalo codziennie caly czerwiec i lipiec ![]() EDIT: dolaczam zdjecia ze spotkania z Nathanielem i Hanka
Edytowane przez d9dafda22031a08fb930d3c506630231eeee4640 Czas edycji: 2008-09-14 o 23:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.

:
.

a w dodatku to ciągle te swoje goloneczki na wierzch wyciąga. U Nas tata też jest kochany córeczka wręcz jest w nim zakochana,jeszcze nie widziałam takiej miłości małego dziecka do Ojca.

. Ze wstawaniem będzie chyba podobnie
No i wtedy mialybysmy czas na kawcię i ploty

.

.

i