|
|
#541 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#542 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Można znaleźć za kilkakrotnie mniej, a jakość wcale niezła. Organizer mam z babyono, kształt identyczny Torby babyono też lubię. Mam... Kurka, znowu reklamę jakiejś firmie robię Mam model so city (fantastyczna ilość kieszonek), od roku oprócz używania przy wózku jest też praktycznie moją torebką na codzień. A teraz już przywiozłam z pl so style, bo jednak na dwoje maluchów więcej miejsca w torbie trzeba...
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Folinko dziękuję za informacje banyone.Jaki.koszt?Skipho p widzialam na allegro poniżej 200zl.Ta torba.nie ma wygladu,wykończenia na taką cenę.
Dziewczyny Princes się odezwała na cz2 Monya co u.Ciebie? Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-02-24 o 13:07 |
|
|
|
#544 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie. Przepraszam ze nie odzywalam sie tyle czasu ale zwyczajnie nie mialam siły.. Obecnie leżę w szpitalu. Serduszko małej cały xzas bije ale jest komplentne bezwodzie. Dziś minęły dwa tyg jak wody mi odeszły.. Malutka wedlug usg wcale sie nie rozwija ani nie rośnie.. Lekarze mówią żebbym nie robiła sobie nadziei bo wody które naplyna odrazu odchodza. Szanse podobno są minimalne a nawet jak by jakims cudem sie udało to bedzie fasolką bo zwyczajnie nie ma warunków do rozwoju. Jest w pozycji przymuszonej tak jak obkurczyla sie macica a główka jest zdeformowana.
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#546 | ||
|
Zadomowienie
|
Folinko, ja też sobie zaznaczam i kopiuję, ale tu chodziło o wielocytowanie. Ech, po prostu muszę pisać na bieżąco
![]() Cytat:
Elu, ja w ciągu nocy chodzę sikać co najmniej 5 razy (zdarza mi się liczyć). Przez to jestem permanentnie niewyspana i chodzę jak zombie. A dużo pijesz przed snem? Ja staram się ograniczać na godzinę przed położeniem się do łóżka, ale po każdym nocnym siknięciu uzupełniam płyny, więc to błędne koło. Cytat:
|
||
|
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że wciąż to przechodzić, że w ogóle musisz przez to przechodzić.. Dużo sił dla Ciebie i wsparcia przez najbliższych. Ciężko cokolwiek sensownego napisać w takiej sytuacji..
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
Princes
...
|
#550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dużo siły
|
|
|
#551 |
|
Raczkowanie
|
Princes bardzo Cie współczuję
Pola,szykuje sie na jutro wieczór do szpitala, zeby od poniedizalku zaczac diagnostyke cienienia. Przy okazji maja sprawdzic czy mam HPV bo takie podejrzenie tez miala moja gin. No i lecze w domu hemoroidy moze mi w szpitalu cos pomoga bo juz siedziec nie moge. |
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Princess przytulam mocno, nie wiem co powiedzieć
dużo siły!!Cytat:
po co się męczyć? ![]() Może nam te dzieciaki gdzieś tam uwierają, kurcze bo ja nie mam innego wytłumaczenia. Chciałbym ciągiem przepaść kilka godzin.. choć że 4-5.. to nie, bo siku Folinko, dziękuje nastraszyli mnie mocno to fakt..Aaa i ja też jestem za przewodzeniem Norci jeśli chodzi o wyprawkowe tematy. Wiadomo, niektóre kwestie nie są tak mocno dyskusyjne, ale to nie znaczy, że niepotrzebne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w ten mroźny i sniezny dzień
![]() Jestem dzisiaj urobiona po pachy.. rano sprzątanie a do teraz w kuchni bo wieczorem urodzinowa imprezka Princes trzymaj się kochana, dużo przytulasow ślę do Ciebie Ela dobrze że wszystko się wyjaśniło z tą infekcja, po antybiotyku na pewno będzie dobrze też zapisałam sobie tą herbatkę mam blisko kaufa to podskocze i kupie ![]() Zua również czekam na to co upolujesz w sh ![]() Jeszcze raz dziękuję za zyczenia, oby się wszystkie spełniły Miłego dnia bo raczej już dzisiaj mi się nie uda tutaj zajrzeć
|
|
|
|
#555 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, potrzebujecie podsumowania odnośnie komód? Czy każda znajduje tak naprawdę pod siebie? Każda dopasowuje komodę pod swoje mieszkanie, pokój, wielkość. To, że Ikea ma fajne komody i że na alledrogo tego pełno, to chyba każda wie, tak?
![]() Folinko i Elu, dziękuję Wam bardzo za wsparcie. Dziękuję tak naprawdę wszystkim, które szepnęły dobre słówko, to bardzo miłe i budujące. Rzucić nowym tematem dzisiaj czy dopiero w poniedziałek?
|
#556 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja leże bo usiasc nie moge i nawet na stojaco jem.---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ja juz po polowaniu, malo rzeczy było, ale udalo mi sie upolowac fajne spodbie khaki ciazowe na lato z hm mama za 2 zlote, hus de boss biczys ![]() Potem Wam wstawie ciuszki bo teraz leżę na łóżku okrtra skorami mamuta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Princess tak bardzo bardzo mi przykro, nie wiem co napisać nawet... Trzymaj się jakoś..
Hej dziewczyny ![]() Wybaczcie ale nie nadrabiam, jestem dziś wycięte z życia, leżę i zdycham, mam taką migrene że wariuje. Uzupełnię jeszcze pierwsza stronę, jak coś to piszcie, jak czegoś brakuje. Miłego weekendu! Myślę, że jutro już do was wrócę! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#559 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam dość kontrowersyjny sposób na hemoroidy, ja nie stosowałam, ale znajoma męża i od tamtej pory, czyli z 10 lat spokój. Jak będziesz chciała, to napiszę na priv., żeby tutaj Dziewczynom nie obrzydzać wątku. W porządku, Monya. Ja w sumie nie wymagam, żeby każdy się wypowiadał. Wtedy napisałam, bo odezwały się w tym temacie 3-4 osoby i myślałam, że za słabo zaalarmowałam o nowym temacie czy cuś, ale już będę wiedziała. ![]() Cytat:
I czym teraz będziecie jeździć?Sprzedawca HubiWorld na allegro coraz bardziej mnie zadziwia, ma dosłownie wszystko co potrzebne do wyprawki (nie liczę kosmetyków ani mebli), nawet ręczniczek BabyOno czy torbę do wózka od BabyOno So City.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-02-24 o 15:22 |
||
|
|
|
#560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nic nie pisz Wydaje mi się, że lepiej od pon do pt te tematy poruszać, bo w weekendy zwykle ciszej tu...
|
|
#561 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzisiaj mąż w pracy od 8 do 1wszej, temu tak spamuję. ![]() Folinko, co porabia Lidusia? Tak mnie zastanawia ciągle jak ona wygląda, musi być przesłodka. Nie sugeruję tym samym, żebyś pokazała jej zdjęcie nienie, to prywatność!
|
|
#562 |
|
Raczkowanie
|
Norka to napisz mi na priv o tej metodzie
|
|
|
|
#563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz szaleje w salonie, chwilowo odpuściła swoje ulubione na ten moment zajęcie, czyli wchodzenie na ławę lub na oparcie sofy. O przepraszam, jak napisałam to zdanie, to w tym momencie wdrapała się na oparcie obok mnie. Ze dwa delikatne upadki zaliczyła po drodze, ale nie zraża się oczywiście Czasem wyciągnę rękę, żeby ją asekurować, ale ogólnie pozwalam jej na szaleństwa, bo uważam już, że to o wiele lepsze niż nadopiekuńczość, co bardzo błędnie wobec Maksa przez kilka lat stosowałam. Poza tym targa za sobą wielkiego miśka, który jest większy od niej i przytula go albo tarmosi kota, albo bawi się jakimiś swoimi zabawkami (to akurat niewiele). Przed chwilą bawiłyśmy się drewnianymi klockami i taką wieżą z sortem - coś tam zjeżdża, coś się wkłada, wypada.Mówi dużo po swojemu na razie (tylko mama i tata ze słów, a na Maksa chyba mówi Ma, bo nieraz tak z kontekstu wyłapałam). Czasem coś podobnego do "miau" na kota, a "tsss" (dźwięk pary) na ekspres do kawy, który ją fascynuje. Od kilku dni opanowała sztukę kręcenia głową na nie, czym oczywiście wywołuje bez przerwy salwy śmiechu. Dotąd tylko odpychała ręką, jak np. dawałam jej picie, a ona już nie chciała. Teraz jak coś jej się nie podoba, czegoś nie chce, to od razu kręci głową. Teraz wchodzimy w taki etap, że jej komunikacja będzie się bardzo rozwijać. I tak bym mogła jeszcze długo opowiadać ![]() Ostatnio chyba próbowałam jej zrobić zdjęcie na spacerze od tyłu, jak sobie tuptała, żeby Wam pokazać, bo już kiedyś była mowa o tym, jak sobie tupta słodko. Już patrzę co mi tam wyszło... Muszę kończyć, bo grzebie przy dekoderze i xboxie!
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz sie nie moge doczekać jak nasza Rozalka bedzie tak dreptac z misiaczkiem jak Lidusia. W ogole juz bym chciala ją zobaczyć.
Blanka, mnie tez dziś troche głowa pobolewa. Chyba poprosze mojego jaskiniowca zeby mi przygotowal na skronie jakas maść z lisci bananowca zbieranych w swietle ksiezyca w bezchmurna noc, gotowanych w wodzie ze strumienia wyplywajacego ze swietej góry. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja poszłam na spacer z M. I psem, Puscilismy psa luzem w lesie pobiegł przed siebie i po 10min zerwała się śnieżnyca haha 😂 byście widziały naszego wystraszonego beagla jak wyskakuje z jakiś dolin w lesie prosto pod nasze nogi i prosi aby go przypiąć do smyczy haha tchórz mały ![]() Ale 15min na świeżym powietrzu i już poprawa, mniej głowa boli.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Tobie Blanka tez tego życzę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Jest jeszcze sposób nasiadowek z siemienia lnianego, też podobno pomaga. Jak będziesz chciała to poszukam gdzieś tego przepisu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#567 |
|
Zadomowienie
|
Princess współczuję 😔 Tyle cierpienia...
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
princess dużo sił i zdrowia dla Was.. brak mi więcej słów.
Norka moje malowanie mebli to na razie nic nadzwyczajnego. Stolik średnio mi wyszedł,bo malowałam stary z jakiejś dykty,półka już lepiej,a najbardziej jestem zadowola z konia na biegunach wstawiam zdjecia i przepraszam za słabe przygotowanie do fotografowania i bałagan,ale mam dziś niezły młyn w domu (mąż ma wolne, bawi się z małym,więc ja sprzątam,gotuję,piekę jak jakaś wariatka )IMG_20180224_152003.jpgIMG_20180224_151955.jpgIMG_20180224_152058.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Sama malowałas? Swietne wyszło! Princess nie mam pojecia co czujesz, sytuacja jest okrutna. Bardzo mi przykro! Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2018-02-24 o 18:38 |
|
|
|
|
#570 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znajomi mają Beagle, jakie to super psiaki ten którego znam to mocno o jedzenie sępi, ale jak jestem w gościach to mi to nie przeszkadza ![]() Cytat:
będę miała akurat prezent na urodziny Cytat:
za malowanki! super wyszło
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

czekam na mojego jaskiniowca bo zabral naszego mamuta a ja po dżungli na piechote w obecnym stanie wole sie nie poruszać 
Pamiętam tę masakrę ze spaniem, brr.. Nawet jak nie śpisz cały dzień, to i tak potem się budzisz?
Można znaleźć za kilkakrotnie mniej, a jakość wcale niezła. Organizer mam z babyono, kształt identyczny
Mam model so city (fantastyczna ilość kieszonek), od roku oprócz używania przy wózku jest też praktycznie moją torebką na codzień. A teraz już przywiozłam z pl so style, bo jednak na dwoje maluchów więcej miejsca w torbie trzeba...

Nie mogę uwierzyć, że wciąż to przechodzić, że w ogóle musisz przez to przechodzić.. Dużo sił dla Ciebie i wsparcia przez najbliższych. Ciężko cokolwiek sensownego napisać w takiej sytuacji.. 

dużo siły!!

za malowanki! super wyszło