|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie
Przebrnęłam przez te kilkaset postów
widzę, że sporo się tu działo przez ten tydzień, co mnie nie było.Przede wszystkim Domi Zdjęcia z Chorwacji są przecudne Kathi, widzę, że Twój synek ma szansę na zostanie szefem kuchni słodkiego masz synka, chętnie bym Ci go skradła, więc uważaj![]() Przepisy dietetyczne mile widziane, bo od jutra się odchudzam( W Grecji pozwalałam sobie na małe grzeszki, wiec wiecie, czas zadbać o ciało
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej Kathi super to niebezpiecznie, bezpiecznie
ale ja bym tak chciała, pomarzyć tylko mogę a najlepsze to:NIEBEZPIECZNIE: Coś taka podminowana? BEZPIECZNIEJ: Nie przesadzasz troszkę? NAJBEZPIECZNIEJ: Proszę, stówka dla ciebie. Pustka się zrobiła, pewnie wszystkie pouciekały przeze mnie ![]() |
|
|
|
#663 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Tola
Domi trzymaj sie kobieto musisz troche zdystansowac się do sytuacji wiem że jest bardzo cieżko ale poprostu wyłącz telefon i sie nie odzywaj |
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki kochanie!!!!
Wklej kilka twoich fotek z urlopu pooglądamy |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to dziś dowiedziałam się, że mój malutki bratanek był w szpitalu i miał transfuzję krwi
jednego dnia brat z bratową zauważyli, że Mateo dziwnie oddycha, właściwie ledwo oddycha i dziwnie się zachowuje, wiec zabrali go do szpitala, a tam okazało się, że Mateo ma o połowę mniej krwi niż powinien mieć (jakiś tam w wskaźników, nie wiem dokładnie czego) na szczęście lekarze wykluczyli białaczkę, ale ogólnie nie wiadomo do końca co jest grane taki maluszek a już musi tyle wycierpieć
|
#666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala my tu czekamy na zdjecia ![]() Cytat:
dziekuje
|
||
|
|
|
#667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No kaska!!!! ale strzał w dzięsiatkę!!! z tyum szlafrokiem to juz u mnie było podobnie a pierwsza rada najlepsza musze mu dac do poczytania ![]() Moje zdanie na temat tej sytuacji z Domi i jej facetem!!! Najwiekszy błąd to podac facetowi hasło do czegokolwiek, mam nadzieje że slepo zakochana nie jestes Domi .. od razu bym hasła pozmieniała poniewaz!!!! Jesli twoje "kochanie" zna ten watek to twoje starania i nasze gadanie nic nie pomoga, albio i pomoga ale krótkotrwale... bo skoro on czyta co ty masz zamiar zrobić... to nasze rady mijaja się z celem bo on tak zrobi jak my jak ty chcesz a za jakis czas POżAłUJESZ!! tylko może byc za póxno... a jesli czyta naparwde twoje np. posty nasze forum to dla mnie to nie facet to swina!!! Jak ja chce cos smiesznego pokazać TŻ to go wołam i czyta ale nic pozatym. TYLE tylko się denerwuje bo masz faceta... ze brak słów albo my to tak odbieramy jak ty piszesz a w rzeczywistości może byc inaczej wiec CZYTAJK SOBIE KOLEGO JELSI CZYTASZ ALE OLEJU CI CHYBA BRAKUJE WE łBIE DOMI MARTWIMY SIE SERIO..
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli sobie tego nie podczyta, to pewnego dnia o ile sie pogodzimy sama mu to podsune. On wie, że moge ten kryzys tu przelać, zapewne się domysla więc możliwe, że tu zajrzy, ale nie jestem pewna na 100%. Dziekuję, że się martwicie
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że mieszkacie tak daleko, pojechałabym do którejś z Was, a bardzo chętnie nad morze się popluskać ja chce do Darłowa |
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem już po wizycie. Nie wiem czy to był dobry pomysł bo mam totalny mętlik w głowie. Sprawa wygląda tak że to plamenie to po prostu wynik stymulacji i nie ma się co martwić. Pani gin była niby miła ale jakaś taka sztuczna to jest babka na emeryturze która nie pracuje już w żadnym szpitalu, USG w jej gabinecie to zabytek, jak mnie badała to na nogi mi koc rzuciła. W ogóle nieestetyczny ten gabinet że o poczekalni nie wspomnę. Chwaliła sie jakie to ma osiągnięcia w przypadkach niepłodności.
Moje leczenie skomentowała krótko że mój gin mnie źle leczy bo trafia na oślep, że na samym początku to on powinien mi zrobić badanie czystości pochwy, później badanie takie jak cytologia polegające na tym że pobiera się co parę dni cyklu próbkę i potem analizuje się czy w ogóle mam owulację i jak u mnie z poziomem progesteronu i estrogenem. Oraz jak pracuje przysadka. Powiedziała że powinien też się zbadać mój mąż bo problem może leżeć po jego stronie. No i że mój gin po prostu nie zrobił mi tych badań bo mu się nie chciało a już HSG które mam mieć we wrześniu to głupota, bo ona nie widzi żadnych wskazań ani podejrzeń żebym mogła mieć jajowody niedrożne. Oczywiście powiedziała że ona te wszystkie badania mi może zrobić żebym się nad tym zastanowiła. MAm kompletny mętlik w głowie chodze i becze bo na domiar wszystkiego pokłóciłam się z mężem o to zasrane badanie spermy.A teraz poolazał i czyści auto,jak zwykle kur... jak pojawiają się problemy to spierd... Ale mnie wkurzył. Jak tu zaraz przyjdzie to rozszarpie dziada Nie wiem teraz czy mój gin dobrze mnie leczy czy ona ma może rację. A i powiedziała że takie leczenie bez badań to może w ogóle żadnych skótków nie dac i może byc tak że się będę leczyć i nic. Kto ma rację? Może powinnam zasugerować mojemu lekarzowi badanie poziomu progesteronu- a czy moge takie badanie zrobić z krwi, sama we własnym zakresie?Nie wiem co myśleć bo jak tam weszłam to czułam się jak u weterynarza albo i gorzej , do mojego gin jak idę to jestem spokojna i on rozmawia ze mną jak profesionalista tzn. jak prawdziwy lekarz ma super wyposażenie w gabinecie i ciągle się na pewno szkoli i pracuje normalnie też w szpitalu. Aha nie wspomniałam że od razu mi pobrała próbkę na badanie czystości pochwy bo tak mnie przeraziła że jej kazałam od razu zrobić to badanie.I za taką wizytę zainkasowała 160zł
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Bez Tż przyjechałabym obowiązkowo
nie chce go tam, mam nadzieje, że Ty mnie zapoznasz z jakimś przystojnakiem (w końcu chłopy i podrywy wedle mojego Tż to mój konik-jestem w tym specem). No takiego oczywiście, żebym mogła sie zabawic, a i może dziecka dorobic kur...mać![]() Olivka ta stara baba jakaś zacofana, nie bierz jej zdania pod uwagę. Jedynie, co powiedziała normlanego, to ewentualnie, że wina może leżeć po stronie Twojego Tż i tylko tyle. Starej daty baba, to jej nei wierz. Wydaje mi sie, że specem tak naprawde jest Twój gin Olivka zazdroszcze Ci....że możesz się wydrzec na męza, u mnie tylko smsy jakieś beznadziejne, debilne i tyle, Zreszta juz od kilku godzin cisza
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak że tak czy siak ten miesiąc mogę skreślić na starcie |
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kathi ma rację to była zwykła próba kontaktu z Tobą olivka "baba" chyba rzeczywiście zacofana....zresztą słuchaj najważniejsze jest to, że dowiedziałaś się, że te plamienia to nic strasznego a resztę niech sobie do kieszeni wsadzi!! A co do tego badania spermy....to nie obraź się ale wydaje mi się, że Twój mąż powinien już dawno je zrobić |
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka wyślij męża na badanie, no trudno, ale Ala ma racje. Wiele sie wtedy wyjaśni, bo moze niepotrzebnie Ty tyle nerwów tracisz, ze to przez Ciebie
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko, to może pójdź jeszcze do innego gin. Wiem, że to łatwo się mówi, bo to przecież kolejne koszty i nerwy, ale powiem szczerze, że ta baba, z tego co opowiadasz, nie wzbudza zaufania. Może ma pod pewnymi względami ma rację, ale uważam, że to nieprofesjonalne, że zarzuca Twojemu lekarzowi na przykład to, że nie zlecił Ci jakiś badan, bo mu się nie chciało
Moim zdaniem nie powinna Ci tego w taki sposób mówić.Przesyłam fotki z Grecji ![]() Dwie pierwsze fotki to miejscowośc IA na wyspie Santorini (cudowna wyspa, ale niemiłosierne upały, ponoć mówi się o niej, ze jest tam więcej wina niż wody, więcej kościołów niż rodzin i więcej osłów niż mężczyzn ). Na trzeciej fotce popijam sobie kawę frappe (nieodzowna w upały), chyba sama zacznę ją robić, bo jest bardzo ożywcza Na ostatniej fotce jestem ja i ruiny pałacu w Knossos.
|
#678 |
|
Zakorzenienie
|
wiem że już dawno powinien je zrobić i właśnie sie z nim o to pokłóciłam, nie powinnam tak mówić ale nie wytrzymałam i powiedziałam mu że jest dupkiem że nie może się tyle poświęcić i to z przyjemnością i że co sobie myśli że takie chodzenie na te wszystkie badania, pobieranie próbek i w ogóle to jest ekstra? I że ja tak bardzo chcę mieć dziecko że z nim czy bez niego będę je mieć.Przeholowałam ale taki już moj charakter poza tym nie mogłam wytrzymać, a teraz się obraził i nie odzywa się- pojechał gdzieś i penie późno wróci a mnie zostawił z tym wszystkim. Nawet nie mam się komu wyżalić, zostałam z tym sama. Dobrze że mam was. Dzwoniłam do mamy ale akurat jest u cioci i więc nie opowiadałam jej co i jak.
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Ala ale Ci zazdroszcze
naprawdę, my tak z moim Tż mieliśmy takie plany i marzenia, że jak wrócimy to też fundniemy sobie wyjazd gdzieś w dalekie strony Olivka Twój przynajmniej jest normalny, postaw sie na moim miejscu, u mnie sie tylko wieszać
|
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Mój mąż chce iść na te badania, problem w tym, że wybiera się na nie jak sójka za morze. No ale ma czas do września
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nie tylko Ty masz się starać, by związek przetrwał, by się wszystko ułożyło. Zobaczysz, że jednak wszystko potoczy się po Twojej myśli
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Ala dziekuję za śliczne słowa
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, jaka stara panna!!
wiem, że Twoja przyszłość z obecnym TŻ nie jest pewna, no ale kochana, jak mawiała moja babcia, jest wiele rybek w oceanie historie Gabi czy Kathi, czy jeszcze innych dziewczyn o ich perypetiach z facetami pokazują, że pomimo wielu przykrych doświadczeń ostatecznie znalazły swojego księcia także uszy do góry
|
#685 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
do Madzi też chce
|
||
|
|
|
#686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczekaj na wynik wez go i idz do innego jeszczelakarzy ja zawsze tak robie jak nie jestem pewna czy ktoras nie kreci ![]() Badania spermy to tez podstawa wogole sie dziwie ze gin nie zaczal od tego !!!! U kobiety ciezej znalezc przyczyna a u mezczyzny moze byc talko jedny TZ powiedz ze nie on pierwszy robi badania moj i Gabi juz to przeszedl i nie ubylo in na honorze Cytat:
tzn Wieden jest daleko jak wpadniesz na pomysl ze chcesz zobaczyc jak wyglada zycie z dzieciaczkiem wpadajCytat:
COz pozyjemy zobaczymy U mnie pada wiec trol w domu JEEEZU musze cos malemu wymyslic zeby mnie nie zajezdzil z nudow
|
|||
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
sorry
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mam nadzieje ze dostane cala liste badan bo po to ide do gina niech w koncu cos zrobi ![]() Cytat:
Na jakim etapie jestes??Wiecie moj TZ przeszedl sam siebe wszoraj wrocil pod wplywem alkocholu do domu po praca no zabic i jeszcze do mnie wyskoczyl ze nie powinnam komentowac bo on mnie nie rozlicza czy ide na wino z kolezanka lub nie a ja tylko grzecznie mu powiedzialam ze mogl sie umowic na caly wieczor jak juz chcial sie odstresowac PALANT no i dalej ze soba nie spimy hihi ciekawe ile to jeszcze potrwa ..... a dni plodne pewnie za dwa trzy dni beda jesli wogole beda |
||
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki!
Zaglądanęłam wczoraj i dziś - miałam zaległości w czytniu Was, więc się nie odzywałam, ale jestem z Wami! Chciałabym tak sobie z Wami na co dziń pisać, no ale jeszczę tę pracę skończyć muszę! Domi - no to masz ostatnio emocji! Ale mam nadzieję, że to wszystko co już na ten temat wszystkie tu girls powiedziały troszkę Ci pomogło i podniosło na duchu! Bo na serio - każdy może mieć jakiś głupi dzień, może Twój Tż też - tak się wygłupił i teraz aż niełatwo mu to odkręcić? No tak, facetom chyba jeszcze trudniej przynać, że coś tam zawalili ni mieli racji! Ale pewnie po tej "chwili gorszej" będzie u Was jeszcze dobrze - ba, może nareszcie będzie wspaniale tak, że napiszesz tu na forum "nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło"? 3mam kciuki!!! ![]() Olivko - hm, trochę się o tych sprawach ginekologicznych już nasłuchałam, bo koleżanki miały problemy spore z "zajściem" i faktycznie (Kathi też już o tym pisałą, no i Ala z dzidzią - badanie faceta to primo, a następnie hormonki - prolaktyna, tarczyca i inne - jak byś chciała, to daj znać, to Ci napiszę jakie i mi taki znany gin zalecił, gdy byłam po prostu pierwszy raz u niego, żeby się tak "porządnie" wybadać! No i możesz sobie sama zrobić - ba, myślę, że będziesz musiała i tak prywatnie, bo jakoś z NFZ nie dają aż tylu badań hormonalnych - co najwyżej prl, testosteron, progesteron...![]() Kathi - ja mam takie pytanko, bo choć Was już cjwilkę czytam, to widać to mi gdzies uciekło - gdzie Ty "sexi encyklopedio" pracujesz??? A Gabi extra masz tego "górnika" - porządny chłop! Dziewczynki - no pozdrawiam Was wszystkie! Super, że Aga i Ala już po wakacjach wypoczęte!!! Aha - i przywitać się chciałam z Asią, która ma fajnego "piesia malutkiego" - cześć! ![]() Mam nadzieję, że się do mnie choć na chwilkę odezwiecie, bo zaraz muszę iść pisać dalej - ale przywitacie się ze mną, co? I dzięki Kathi - jaka Ty szybka jesteś! Mi tekścik nieskończony "poleciał" a Ty mnie już ujrzałaś - milutkie to - thanks
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

widzę, że sporo się tu działo przez ten tydzień, co mnie nie było.
słodkiego masz synka, chętnie bym Ci go skradła, więc uważaj

a najlepsze to: