Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-09, 10:33   #1831
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez korzel Pokaż wiadomość
Witam !

Jako ze termin slubu mam, pomyslalam ze sie odezwe wreszcie!
4 lipiec 2009 - kosciol w konopnicy, przyjecie w kmicicu

No to krotko o mnie - mieszkam zagranica, wiec w czerwcu zajechalam do lublina na pare dni zeby rozpoczac przygotowania slubno - weselne. Obejrzalam i wybralam sale no i reszte musze juz zalatwiac na odleglosc. Dlatego tak przeczesuje to forum, szukam namiarow i sprawdzam wszystkie linki.

Teraz ostro debatujemy nad kapelami i fotografem... Jak nie bedzie kapeli to bedize DJ i juz. Moze macie jakies namiary?

Poza tym mam jeszcze mnostwo pytan, ale to moze w swoim czasie...

a, tak poza tym , mimo iz pewnie udalo mi sie przeczytac / przejzec jakies 30+ stron tego forum, dopiero teraz sie dowiedzialam ze TZ to towazysz zycia.... a sie glowilam nad tym! No wiec dobrze wiedziec

Pozdrawiam!

a, chetnie bym sie dodala do listy.... tylko jak i gdzie?

Jeszcze jedno - widzialam na stronie ktorejs swietna mapke domow weselnych - wklejam linka: http://www.wera-mix.ovh.org/viewpage.php?page_id=17
Witam
Ja również mam ślub w kościele w Konopnicy i wesele w Kmicicu
Jesli to twoja parafia to może się znamy

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
To bardzo sie cieszę, jedzonko było smaczne? Jaccuzzi działało ?

Korzel witam nową PM Będziesz miała wesele w tym samym lokalu co ja tylko 3 tygodnie wcześniej
Jedzonko chwalili,ze smaczne,jaccuzzi chyba działało,a do tego gościom podobała się bardzo płacząca ściana na sali tanecznej
Poza tym sa nowe krzesła(kremowe czy cos takiego),co mnie bardzo cieszy

A ja od wczoraj jak kupiłam sobie buciki na slub,to teraz cały czas je przymierzam i w nich paraduje po domu...ech
Stary 2008-07-09, 11:37   #1832
Malpka
Zakorzenienie

No to przechodzę do relacji

Zacznę od tego że już od środy miałam urlop w pracy i z samego rana w środę zaczęliśmy ubierać sale :P Oczywiście nie obyło się bez śmiechów i dobrej zabawy dlatego ubieranie nam zleciało szybciorem dekorowaliśmy materiałami ściany, sufit do tego flizelina i balony i kokardki. Ubieranie skończyło się w czwartek już dobrze po północy zakończone imrezką hehe
W piątek było kończenia ubierania, już rozkładaliśmy obrusy, wazony itd., a wieczorkiem do księdza aby podpisać wszystkie papierki.

I tu w piątek miałam pierwszą niezłą przygodę na godz 19 byłam umówiona na zrobienie paznokci. Oczywiście całkiem o tym zapomniałam i dopiero sms od druhny „...przecież ciebie i tak nie ma w domu...” o godz 19.12 postawił mnie na nogi :O Pędem poleciałam do samochodu i pognałam do kosmetyczki :P Na szczęście jeszcze musiałam 3 minutki poczekać więc luzik. Ale to nie koniec Jak pani mi malowała paznokietki uświadomiłam sobie że mam pusty portwel hehe ale pomyślałam ze niedaleko jest bankomat więc sobie pójde po pieniążki i troszkę się uspokoiłam ale do czasu... Po pomalowaniu paznokci pani powiedziała ze spoko luzik moge isc do bankomatu więc poszłam i wkładam karte a tu wyskakuje napis „twoja karta jest już nieważna” Całkiem zapomniałam ze przysłali mi nową kartę i lezy ona w domku w biurku Sytuacje uratowała koleżanka z liceum która paracuje w tamtym salonie jako fryzjerka Spać w piątek poszłam tak koło północy a w sobotę trzeba było wstac już o 6.

W sobotę z rana wstałam umyłam się i pojechałam do fryzjera Z rana troszkę mnie przestraszyła pogoda bo strasznie wiało :[ No ale w końcu nie było tak źle. U fryzjerki byłam już 8.15 bo wolałam przyjechać parę minutek wcześniej(na 8.30 miałam) pani od razu mi umyła głowę i zaczęła mi kręcić włosy na lokówce. Później przesiadłam się na drugi fotel już do czesania Fryzurę miałam bombastyczną hehe bardzo bardzo mi się podobała i trzymała aż 2 dni pani w salonie też się bardzo podobała i aż mi fotki zrobiła swoim aparatem z Lublina do widnika odwiózł mnie szwagier no i zaczełam się szykować . Szybciutko się umyłam zjadłam kanapkę (bo od środy do soboty to chyba tylko ze 3 kanapki zjadłam i nic więcej ) i zaczełam się ubierać w strój do witania młodego ;P na makijaż byłam umówiona na 12.30 ale pani Ola zadzwoniła ze jest już w Swidniku i może być wcześniej więc się ucieszyłam Makijaż super ekstra !! Polecam panią Olę!!! Po makijażu zaczeli zjeżdzać się goście i nagle dzwoni mój mąż(ale to fajnie brzmi ) ze już wjeżdzają do świdnika więc ja druhne pod pache oraz moim dwóch facetów u których musiał mnie wtedy narzeczony wykupic i na dół :P
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:38   #1833
Malpka
Zakorzenienie

A tam orkiestra gra na całego, samochody trąbią hehe ale się działo Jak podjechali to najpierw ja musiałam wykupić młodego z rąk dziewczyn a później młody mnie z rąk factów miechu było co niemiara aż w końcu udaliśmy się na góre (3 piętro w bloku ) i ja zaczełam się przebierac. Następnie błogosławieństwo przy którym się wzruszyłam ociupinke i do kościoła Na szczęście do 14 przestało trochę wiać i nawet troche słoneczka było i ciepło Za nim dojechaliśmy do kościoła to pojeździliśmy po rondach w świdniku A najlepsze jest to że tak trąbilismy że nam się klakson „skończył”

Nieźle było bo w domu przypomniałam sobie że nie powiedzieliśmy księdzu że mamy starostów więc wysłałam siostrę do kościoła zeby powiedział ze są potrzebne jeszcze 2 krzesła Gdy podjechaliśmy pod kościół ustawiliśmy się w orszaku z moją małą siostrzenicą cioteczn ą na przodzie która niosła nam obrączki. I tutaj wzbudziła ona najwiekszy zachwyt wśród gości Ubrana w białą sukieneczkę z lokami na głowie szła powolutku uginając lekko nogi przy każdym kroku jakby walca tańczyła (ma 4 latka) aż się wzruszyłam jak tak szła przed nami

Msza była śliczna razem z naszą organistką grała skrzypaczka, a pani z zespołu zaśpiewała nam ślicznie Ave Maria przy graniu organistki Kazanie było śliczne i takie naprawdę do nas i tak dużo dało do myslenia czym jest miłośc i małżeństwo Ale najlpsze było to, że w momencie gdy ksiądz użył w kazaniu zwrotu o „burzach w zyciu „ to tak luneło !! hehe My na siebie spojrzeliśmy i taki wyszczerz Nawet nie mialiśmy żadnej parasolki :P Ale naszczęście po kazaniu przestało padać i było super rześkie powietrze I nadszedł czas na przysięgę i tutaj też smiech mój mąż mówiąc przysięgę tak się szczerzył że myslałam że padnę ze smiechu A najlepsze było to gdy wziął obrączkę , wkłada mi na palec a że nie chciała luźno wejsc mowi to księdza „ to chyba nie ta żona” hehe :P

Później standardowo życzenia, całusy itd. I tutaj dała popis mała dziewczynka która podeszła i powiedziała „ Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin” dopiewro mama ją szturchnęła i ona „oj z okazji ślubu”

No dobra na razie tyle, czas się wziąc do pracy

cdn...
Stary 2008-07-09, 11:44   #1834
Joasia***
Rozeznanie

Malpko suuuper opowieść, czekamy na dalszą relację
Ale wielkie szczeście i miłość bije z Twojej opowieści, naprawdę aż tak ciepło na sercu się robi jak się ją czyta... mieliście przepiękna uroczystość, no i z niecierpliwością czekamy na relację zdjęciowa
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 11:58   #1835
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Małpko super, że wszystko się powiodło - piękna ta Twoja opowieść

Przypomnij gdzie się czesałaś ?
I czy ta makijażystka dojeżdza do domu (proszę o telefon ewentualnie) ?

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:02   #1836
Amira_2007
Rozeznanie

Małpko życzę ci samych słonecznych dni, dużo szczęścia i radości! Pięknie opisałaś ślub i czekam na dalsza relacje z wesela
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 12:33   #1837
katia0117
Zadomowienie

małpko super relacja czekam na ciąg dalszy
Stary 2008-07-09, 12:41   #1838
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Małpko super, że wszystko się powiodło - piękna ta Twoja opowieść

Przypomnij gdzie się czesałaś ?
I czy ta makijażystka dojeżdza do domu (proszę o telefon ewentualnie) ?
makijaż pani Ola: 509-504-200 pani dojeżdza do domu i baaardzo miła pani Polecam

A czesałam się hmhm gdzie to było w Lublinie niedaleko Reala koło ulicy żelazowej Woli tak sie pod góre wchodzi po schodkcah, i czesała mnie pani Beatka Dowiem sie od siostry jak sie salon nazywa i fotki tez wkleje a opowiesc dokończe wieczorkim juz w domku
Stary 2008-07-09, 13:27   #1839
kajka270
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
Fryzurę miałam bombastyczną hehe bardzo bardzo mi się podobała i trzymała aż 2 dni pani w salonie też się bardzo podobała i aż mi fotki zrobiła swoim aparatem
Czy mogłabyś podać mi namiary na fryzjerkę i makijażystkę na PV? Z góry dziękuję!!
Stary 2008-07-09, 13:30   #1840
Malpka
Zakorzenienie

cd.

Po życzeniach do samochodu i na sale a samochodów za nami jechało naprawdę dużo A że wcześniej nam się skończył klakson to dzwoniliśmy telefonem po rodzince zeby trąbili hehe :P Drużbów mieliśmy takich super że całą drogę się smialiśmy Po przybyciu do sali standardowo przywitanie przez rodziców, hop siup na ręce i na sale :P Mały strraszek był przed pierwszym tańcem a później luz blus Wesele było super fajne wybawiłam się na całego I tutaj wielki ukłon w stronę orkiestry Salsa Band !!!! grali non stop aż czasami sobie myslałam „kiedy ta przerwa” a tu piosenka za piosenką Ludzie byli zachwycenie i nawet kamerzysta bardzo ich chwalił :P W czasie wesela byłam bardzo oblegana przez małe dzieci jak był pociąg to szłam ja z dwoma dziewczynkami po bokach, za mną sznureczek kolejnych a dopiero później inne osoby :d hehe .

Zabawa była rewelacyjna a hitem wesela została „pszczółka Maja” bodajże zespołu Akcent muszę dodać że nasi koledzy ze studiów nie darowali by gdyby nie było tej piosenki więc uprzedziłam wcześniej zespół zeby się jej nauczyli Tak więc piosenka leciała na weselu X razy A najlepsze było jak po którejść przerwie poszli znajomi do zespołu aby z nimi zaśpiewać „Pszczółkę Maję” hehe :P dużo było smiesznych sytuacji a zabawa super !!

Po północy oczepiny (zabawy smieszne i wcale nie głupie ), pdziękowania dla rodziców i chrzesnych (i tutaj moja chrzesna była bardzo wzruszona ze jej dziekowalismy ), torcik, zbieranie na wózeczek i tutaj tez smiechu co niemiara Ogólnie zabawa była super i orkiestra mówiła ze goście super się bawili Bardzo tez się podobał wszystkim wystrój sali i zapach lilii (mielismy je włożone do wysokich flakonów )
Bylo super a spać to chyba poszliśmy koło 6 rano :P Drugi dzień zaczął się od 15 i po raz drugi zrobiłam furrorę moją sukienką bo tą slubną też się zachwycali Drugiego dnia goście szaleli jakby w ogóle nie byli zmęczeni :P A najlepsze jest to że jak przyszła pora na ostatnią piosenkę to orkiestra powiedziała „a na koniec zagramy hit wesela” (czy jakos takP ) i zagrali Pszczółkę Maję

Trzeci dzień był już spokojniejszy ale tez poszliśmy spac po północy :P I tak prawdę mówiac dopiero dzisiaj by mi się przydał urklop zeby odpocząć hihhi:P

Ale wesele i ślub wspominam bardzo miło i uważam za super udane I wiele osób mi to powiedziało chwalili wszystko i mowili ze się superaśnie bawią

I mówiło nam dużo osób że bardzo do siebie pasujemy i że rozsiewamy pozytywną energię

A najlepsze jest to żę w ogóle nie miałam stresa Ani rasu się nie denerwowałam, ani w kościele ani na sali

Wczoraj byliśmy na plenerze w botaniku a najlepsze to że już po zdjęciach tak luneło ze do samochodu wracaliśmy pod kocem hehe :P

Nie wiem co tu jeszcze wam napisać:P A fotek fajnych poszukam w domku wieczorem
Stary 2008-07-09, 14:09   #1841
madziam15
Raczkowanie

gratulacje malpko!!!!!czekam na zdjęcia i dużo szczęścia życze!!!!
madziam15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 15:40   #1842
Joasia***
Rozeznanie

dziewczyny, jak myślicie na ile wcześniej trzeba szukać osób do oprawy muzycznej na Ślubie? czy powinnam juz rezerwować? bo bardzo bym chciała kogoś na skrzypce i może jakąś osobę do śpiewu pieśni. Znacie kogoś godnego polecenia?
Stary 2008-07-09, 16:24   #1843
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Witam!!!
bardzo długo tu nie zagladalam bo od 10 mcy jestem mezatka ale widze,ze watek sie rozrasta. pozdrwiam wszystkie nowe wizazanki a "nowym" mlodym mezatkom zycze wszyskiego naj naj ja wrazenie ze swojego Wielkiego Dnia opisalam juz dawno ale bylismy ostatnio na kilku weselach i chce sie z Wami podzielic moja opinia o lokalach i zespolach, moze komus akurat sie przyda.

lokale:zajazd goscinny - bardzo dobre jedzonko, chociaz wydaje mi sie,ze mniej urozmaicone niz na weselu 2 lata temu, obsluga bez zarzutu i sam lokal bardzo fajny;
dom weselny w belzycach, chyba na ul.przemyslowej-dla mnie problemem byl brak klimatyzacji, po zatanczeniu 2 piosenek trezba bylo wychodzic na dwor, strasznie goraco, ale swietna rzecza jest w nim stol wiejski na dworze z lawami, tam spedzalismy wiekszosc czasu.
zajazd kmicic-musze powiedziec,ze szczeka mi troche opadla jak zobaczylam-swietnie zagospodarowane z zewnatrz, bardzo ladnie w srodku, elegancko, fajny parkiet do tanczenia, super jedzenie, dobra obsluga.i cena na razie dosc aktrakcyjna, bo chyba tylko 100zl za dzien na ten rok, nie wiem jak na przyszly...
zespoly:Alien - naprawde bardzo dobry zespol, bardzo roznorodny repertuar,umieli dobrac muzyke do tego jak sie bawia goscie, fajne zabawy na oczepinach, zespol z klasa i chyba biora cos kolo 3000 za 2 dni, ale nie jestem pewna; Online- oczekiwania co do tego zespolu mialam zdecydowanie wieksze, rozczarowal mnie. grali duzo "wlasnych" utworow, tzn.nie za bardzo znanych, zabawy oczepinowe tez nie najlepsze, ogolnie bez rewelacji. moze trezba z nimi dokladnie ustalic repertuar, nie wiem. i z opowaidan zespol Konkret- malo nowosci, ale udzie bawili sie podobno ok.
fotograf: u wszystkich p.Zomer, zdjecia super, wszyscy zadowoleni
kamerzysta:Clip-art i Thorg. mam wrazenie,ze Clipa-art troszke spoczal na laurach, bo plyty nie sa porywajace, poza tym my na swoja czekalismy ponad 3 mce! efektów pracy THorga nie widzialam , ale p.kamerzysta b.mily, jak bedzie film to przekaze wrazenia.
makijazystka- p.Agata u mnie i teraz u kolezanki-pelen profesjonalizm, dobrze dobrany i trzymal sie 2 dni!
paznokcie-Ewa, swietne pomysly, barzdo dokladna, wszystko sie super trzyma
dekoracje-nie polecam firmy dekored, nie spisali sie zupelnie, co innego ustalili z Mlodymi, co innego zrobili
kwiaciarnia w Olimpie-bardzo ladne wiazanki, super bukiety dla rodzicow
ale sie rozpisalam. mam nadzieje,ze komus sie przyda. pozdrawiam i zycze owocnych przygotowan, a tym, co mowią, ze juz chca zeby bylo po wszystkim mowie, ze jeszce za tym zatesknicie
jesli potrzebujecie jakies namiary to piszcie na PW

Edytowane przez silvershine
Czas edycji: 2008-07-09 o 16:29 Powód: dopisek
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 16:57   #1844
katia0117
Zadomowienie

silvershine widzę ,że troche było tych weselisk w tym sezonie Miło mi słyszeć pozytywna opinię nt mojego lokalu jt.Kmicica,bo własnie tam bedę mieć wesele
pozdrawiam
Stary 2008-07-09, 17:06   #1845
kajka270
Raczkowanie

Malpka Wszystkiego Najlepszego!! Czekamy na zdjęcia
Stary 2008-07-09, 18:41   #1846
silvershine
Raczkowanie

GG do silvershine

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
silvershine widzę ,że troche było tych weselisk w tym sezonie Miło mi słyszeć pozytywna opinię nt mojego lokalu jt.Kmicica,bo własnie tam bedę mieć wesele
pozdrawiam
tak, troche ich bylo jeszcze 2 przed nami ale todopiero w sierpniu. ten Kmicic to naprawde super miejsce, zazdroszcze...
silvershine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 19:50   #1847
skrzatek24
Rozeznanie

"Gwiazdeczka84 Przyszle panny młode, czy wiecie cos na temat DOMU WESELNEGO OLA w Jabłonnej? http://www.domweselnyola.pl to ich strona internetowa, ale moze ktos byl tam na weselu lub organizuje swoje? Interesuje mnie cena za osobe i ogolnie jakosc uslug
pozdrawiam"

W tym lokalu będzie moje wesele - cena na ten rok 90 zł/dzień lub 140 zł/2 dni. Cen na przyszły rok nie znam, podejrzewam, że wzrosły troszkę. Myślę, że Iwonka861 będzie wiedziała cos na ten temat Co do jakości usług - słyszałam pozytywne opinie osób, które organizowały w Oli swoje wesele czy też tam się bawiły. Ale dopóki sama się nie przekonam, nie będę zachwalać:P Po 30 sierpnia napewno napiszę czy warto
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 19:56   #1848
Monica80
Raczkowanie

Byłam na weselu w Kmicicu. Jedyny minus tego miejsca to to, że sala taneczna jest osobno na dole- a goście siedzą na górze. Różnie to ponoć organizują ale ja byłam akurat na takim. Było to bardzo problematyczne dla zespołu, któremu ciężko było rozkręcać zabawę - bo zwyczajnie nie wiedzieli co się dzieje z gośćmi. W zasadzie to tam na górze bardzo słabo było słychać muzykę z dołu. No i na górze ciasno, cześć gości siedziała pod skosami nie było to wygodne, szczególnie wychodzenie i schodzenie.

Teraz buduje się nowa część może jakoś lepiej to rozplanują.
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:03   #1849
korzel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Byłam na weselu w Kmicicu. Jedyny minus tego miejsca to to, że sala taneczna jest osobno na dole- a goście siedzą na górze. Różnie to ponoć organizują ale ja byłam akurat na takim. Było to bardzo problematyczne dla zespołu, któremu ciężko było rozkręcać zabawę - bo zwyczajnie nie wiedzieli co się dzieje z gośćmi. W zasadzie to tam na górze bardzo słabo było słychać muzykę z dołu. No i na górze ciasno, cześć gości siedziała pod skosami nie było to wygodne, szczególnie wychodzenie i schodzenie.

Teraz buduje się nowa część może jakoś lepiej to rozplanują.
Nowe sale w kmicicu juz sa wybudowane, wykonczone i swietnie sie prezentuja. Wprawdzie tance sa w drugiej sali, ale juz nie na pietrze, i sale sa polaczone korytarzem. Wlasciciele z zamachem tam ciagle cos robia i ciekawa jestem jak to bedzie wygladac za rok!

Razem od: 08.2002
Zareczyny: 09.2005
Wesele: 04.07.2009
korzel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 20:20   #1850
Monica80
Raczkowanie

Cytat:
Nowe sale w kmicicu juz sa wybudowane, wykonczone i swietnie sie prezentuja. Wprawdzie tance sa w drugiej sali, ale juz nie na pietrze, i sale sa polaczone korytarzem. Wlasciciele z zamachem tam ciagle cos robia i ciekawa jestem jak to bedzie wygladac za rok!

No to bardzo dobrze widać wyciągnęli wioski
Monica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 21:11   #1851
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:

Nie wiem co tu jeszcze wam napisać:P A fotek fajnych poszukam w domku wieczorem
Małka czekamy na fotki

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
makijazystka- p.Agata u mnie i teraz u kolezanki-pelen profesjonalizm, dobrze dobrany i trzymal sie 2 dni!
Proszę o jakiś numer do tej pani I jeszcze ile kosztuje próbny, ile właściwy i czy przyjeżdża do domu

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 21:48   #1852
korzel
Przyczajenie

Dla tych, ktore szukaja lokalu, ktory nie musi byc blisko lublina chcialam polecic Firlejowe Siolo pod Kockiem. Miejsce jak z bajki, tez z rozmachem zrobione, i juz prawie wybralam, ale jednak Kmicic wygral ze wzgledu na hotel i lepszy dojazd.

http://www.firlejowesiolo.pl/

zdjecia mam w domu, to moge wrzucic pozniej, bo na stronie to nic nie widac... Ale naprawde swietne miejsce.

Stary 2008-07-09, 21:51   #1853
Malpka
Zakorzenienie

hciałam wkleić fotki ale są za duże Jutro pozmniejszam bo dzisiaj ja juz ledwo żywa, Buziaki
Stary 2008-07-09, 21:53   #1854
korzel
Przyczajenie

Ok,
wyciagnelam zdjecia z mojej stronki, narazie tylko pare.
I dalam cynk tym od mapki (http://www.wera-mix.ovh.org/viewpage.php?page_id=17) zeby sobie dodali.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_5978.JPG (60,0 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_5984.JPG (47,5 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg w3.jpg (38,0 KB, 70 załadowań)

Stary 2008-07-09, 23:01   #1855
karoliinka84
Raczkowanie

dziewczynki mam prosbe,czy mozecie mi kogos polecic ,nie za zbyt wygorowana cene, kto by robil zdjecia od przygotowan do wesela wlacznie?(ewentualnei bez przygotowan)?dziekuje serdecznie...papa
karoliinka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 23:04   #1856
iwonka861
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Przyszle panny młode, czy wiecie cos na temat DOMU WESELNEGO OLA w Jabłonnej? http://www.domweselnyola.pl to ich strona internetowa, ale moze ktos byl tam na weselu lub organizuje swoje? Interesuje mnie cena za osobe i ogolnie jakosc uslug
pozdrawiam
My mamy zamówiony ten dom weselny na wrzesień 2009,za 1-wszy dzień 110zł, za 2-gi dzień 60.Coraz więcej osób chwali ten lokal, jedzonko podobno smaczne Podobno właściciel jest w porządku,można się z nim dogadać.
iwonka861 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-09, 23:15   #1857
gwiazdeczka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iwonka861 Pokaż wiadomość
My mamy zamówiony ten dom weselny na wrzesień 2009,za 1-wszy dzień 110zł, za 2-gi dzień 60.Coraz więcej osób chwali ten lokal, jedzonko podobno smaczne Podobno właściciel jest w porządku,można się z nim dogadać.
Ja wlasnie dzis zadzwonilam tam, rzeczywiscie 110 zł/os z tym, ze jedyny wolny termin na wiosne/lato to pierwsza sobota maja, co mi nie odpowiada... Narazie zastanawiamy sie nad restauracja calvados w Lublinie, Stylowa w Świdniku i Lachówką w Świdniku. Myslimy o tych restauracjach, poniewaz jest tanio, na czym nam baaaaaardzo zalezy. Gdybyscie mialy jakies uwagi odnosnie tych miejsc to piszcie z gory dziekuje

gwiazdeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 00:45   #1858
martynka81
Rozeznanie

Malpko super opowiesc i jeszcz eraz wszystkiego naj.

Jesli chodzi o lokale, to sprawdzcie sobie Dom Weselny Skowronek w Snopkowie, blisko od Lublina, ladne sale, sa dwie jedna do tanca jedna do siedzenia, ale jak wesele jest tak do 100 osob mozna wszystko na jednej sali zrobic,(my tak mamy). Cena na ten rok to 100 zl, na przyszly nie wiem. Uwazam, ze warto dopisac do listy lokali,bo jest chyba malo znany. Osobiste wrazenia przekaze po 30 sierpnia, moge tylko powiedziec, ze bylam tam na komunii i bylo spoko. http://dwskowronek.pl
martynka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-10, 03:07   #1859
korzel
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karoliinka84 Pokaż wiadomość
dziewczynki mam prosbe,czy mozecie mi kogos polecic ,nie za zbyt wygorowana cene, kto by robil zdjecia od przygotowan do wesela wlacznie?(ewentualnei bez przygotowan)?dziekuje serdecznie...papa
Moj kolega ma firme ktora robi profesjonalne zdjecia, oprocz plenerow. Link strony i kontakt:
http://www.grip.biz.pl/
Ja zamierzam sobie zamowic plener oddzielnie, a kolega bedzie strzelal zdjecia z przygotowan i slubu.

Stary 2008-07-10, 09:07   #1860
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez silvershine Pokaż wiadomość
tak, troche ich bylo jeszcze 2 przed nami ale todopiero w sierpniu. ten Kmicic to naprawde super miejsce, zazdroszcze...
Dzięki Silvershine za trochę rad, zawsze się przydadzą. Co do zespołu Online, masz całkowita rację, nas też rozczarował na początku czerwca, jakoś więcej się po nich spodziewaliśmy, wyszło jak wyszło i mamy ten zespół co wy mieliście, czyli Flash Dance i mam nadzieję że nie będziemy żałować.

Cytat:
Dla tych, ktore szukaja lokalu, ktory nie musi byc blisko lublina chcialam polecic Firlejowe Siolo pod Kockiem. Miejsce jak z bajki, tez z rozmachem zrobione, i juz prawie wybralam, ale jednak Kmicic wygral ze wzgledu na hotel i lepszy dojazd.

http://www.firlejowesiolo.pl/

zdjecia mam w domu, to moge wrzucic pozniej, bo na stronie to nic nie widac... Ale naprawde swietne miejsce.
Superowy lokal, tylko troszkę za daleko od Lublina. Kto by pomyślał, jednak jest jeszcze sporo miejsc o których nic nie wiemy i nie słyszałyśmy.

Cytat:
hciałam wkleić fotki ale są za duże Jutro pozmniejszam bo dzisiaj ja juz ledwo żywa, Buziaki
Czekamy z niecierpliwością.
Cytat:
Ok,
wyciagnelam zdjecia z mojej stronki, narazie tylko pare.
I dalam cynk tym od mapki (http://www.wera-mix.ovh.org/viewpage.php?page_id=17) zeby sobie dodali.
Ślicznie tam
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka84 Pokaż wiadomość
Ja wlasnie dzis zadzwonilam tam, rzeczywiscie 110 zł/os z tym, ze jedyny wolny termin na wiosne/lato to pierwsza sobota maja, co mi nie odpowiada... Narazie zastanawiamy sie nad restauracja calvados w Lublinie, Stylowa w Świdniku i Lachówką w Świdniku. Myslimy o tych restauracjach, poniewaz jest tanio, na czym nam baaaaaardzo zalezy. Gdybyscie mialy jakies uwagi odnosnie tych miejsc to piszcie z gory dziekuje
W restauracjo Calvados to chyba któraś wizażanka ma/miała, także może ci odpowie, co do Stylowej=nie polecam zdecydowanie, moja przyjaciółka miała tam wesele, malutko miejsca i najgorsze że całe jedzenie na stołach było zeschnięte, nie było co wybrać bo wszystko tak obrzydliwie wyglądało że szok, nie wiem kiedy oni to wystawili ale wyglądało jakby było w piątek wieczorem na stołach ustawiane. Koszmar jakiś. Natomiast w Lachówce wesela są bardzo fajne, ale sądząc po tych dwóch pierwszych lokalach to nie robicie dużego wesela, a tam robią na wielką ilość osób, bo sala jest przeogromna, naprawde jak nie masz 250 osób to będziecie się czuć dziwnie, sala Was przygniecie swoją wielkością, no chyba że mają jeszcze inną salę. Mam nadzieję, że pomogłam. W Świdniku jest jeszcze Soviva, Labirynt i Impuls. Pierwszy lokal jest fajny, w zeszłym roku dobudowali sporo żeby robić większe wesela na około 150-170 osób, a Labirynt też jest spoko tylko minus taki że jest jakby w piwnicy, ja bym tak nie chciała....ale wystrój bardzo ładny mają. Impuls ma wielką salę, łądną i fajne wesela robią. Tylko nie wiem czy wśród tych lokali świdnickich znajdziecie jeszcze coś na 2009 w lecie, raczej jakieś październiki czy kwietnie....

Cytat:
Napisane przez martynka81 Pokaż wiadomość
Malpko super opowiesc i jeszcz eraz wszystkiego naj.

Jesli chodzi o lokale, to sprawdzcie sobie Dom Weselny Skowronek w Snopkowie, blisko od Lublina, ladne sale, sa dwie jedna do tanca jedna do siedzenia, ale jak wesele jest tak do 100 osob mozna wszystko na jednej sali zrobic,(my tak mamy). Cena na ten rok to 100 zl, na przyszly nie wiem. Uwazam, ze warto dopisac do listy lokali,bo jest chyba malo znany. Osobiste wrazenia przekaze po 30 sierpnia, moge tylko powiedziec, ze bylam tam na komunii i bylo spoko. http://dwskowronek.pl
Ładny lokal, naprawde
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości