|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Ja jak odciagam katar to ustawiam moc na minimum, ale jak mi się zapomniało to też nie wyssał mózgu
i u mnie odkurzacz cały rok stoi na wierzchu bo nie mam gdzie go schować:/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#722 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę na strychu zobaczyc jakie mamy bujaczki jeden to na pewno Fisher Prince, a nazwy drugiego nie pamiętam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Norka bo mamy kalafior
![]() ![]() Bursztynku pewnie taka uroda Blanka to fajnie,że jest na miejscu
|
|
|
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale mówię, że mam z nim jakiś problem "na bani".Polu, to pewnie też zasługa krążących kalafiorów tutaj na wątku.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-02-26 o 13:51 |
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Wpadłam na szybkie buziaki. Zakopałam się tym razem w zdjęciach i dokumentach. Ratunku ile starych papierów jest do wyrzucenia... Ile do przeglądnięcia... I wszelakiej maści dyplomy dzieci, i pamiątki. Hehe, trochę w tym posiedzę. Zdrówka i spokoju wszystkim! Cytat:
Do nosa potwierdzam tylko Katarek! Włączanie odkurzacza w nocy? Owszem, czemu nie? A przez te kilka dni odkurzacz stoi po prostu na wierzchu, nie ma sensu go chować, jak używa się co godzinę. To wszystko, uwierzcie, to żadna cena za ulżenie maluszkowi przy katarze w kilka sekund! Można do różnych odkurzaczy, nie musi być żadnej regulacji mocy. Sama konstrukcja katarku jest taka, że zmniejsza odpowiednio siłę. Jak przedmówczynie biję się w piersi, że Maksa męczyłam (i siebie, i tż) gruszka i dopiero przy drugim dziecku kupiłam. Leżaczek baaardzo przydatna rzecz. Byle nie przesadzić z tym jak długo tam dziecię siedzi, bo to niezbyt dobre dla rozwoju i kręgosłupa. Moje dzieci średnio za leżeniem tam przepadały, ale bywały te sprzęty zbawienne, żeby wziąć prysznic i dziecia ze sobą do łazienki albo zrobić coś w kuchni. Zawsze wybierałam takie, żeby dały się rozłożyć na płasko. Raz miałam zwykły jakiś polskiej produkcji z allegro. Robił robotę jak najbardziej. Miałam też tiny love 3w1, też spoko. Nigdy nie miałam takiego leżaczka-chuśtawki, ale ponieważ i tak staram się dziecię krótko w tym urządzeniu trzymać, to mam ochotę na taką chuśtawkę, żeby małe tam chętniej tą chwilę wytrzymało. Bujanie takie małe w tych bujaczkach, wibracje, muzyka, itp. nie robiły na starszych żadnego wrażenia Może jedynie pałąk z zabawkami.Wybór modelu jeszcze przede mną, a może kupię po prostu co się trafi w dobrym stanie używane. norciu, tak, to moja inwencja Blanka, może ja coś tam skopałam z linkami. Popatrzę na spokojnie wieczorem.
|
|
#727 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sent from my PRA-LX1 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarek już zapisałam
dobrze, że poza iroombą mam też zwykły odkurzacz wtedy byłaby kolejna rzecz do kupienia do wyprawki
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko bez soku z cytryny,bo miało być wytrawnie, ale coś skopałam, bo z ok. 20sztuk zostały mi 2 a reszta się rozpłynęła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#731 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Poszłabym do sh bo nie byłam całe wieki, a mam taki, co ma oddzielny wieszak z ciazowymi! Ale kurcze czekam na paczkę z żarciem i żwirkiem dla kotów 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak normalnie to rzadko go używam, tylko jak miałam jakieś zrywy na picie ziół, zielonych herbat czy czystka. A teraz mam do żurawiki też o nim zapomniałam, mąż mi mówi, zrób sobie w swoim garnuszku będziesz mieć mniej roboty A tu, a tu Cię nie było Taaak ja też pójdę z duszą na ramieniu zrobić ten mocz.. uff U mnie odkurzacz ciągle na widoku i jak z tym żyć? Nie lubię go widzieć, ale nie mam gdzie go schować Aaa codo katarka widziałam działanie i to nie tak, że ciągnie całą mocą co odkurzacz. Ustawia się na najmniejsza, a on i tak ma jakby redukcję i nie ma myślę szans, na zrobienie krzywdy Aadra ja dziś byłam w sh i kupiłam dwa pajace dla synusia, a poszłam po spodnie ciążowe dla siebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam pierwsze zakupy online dla Malwinki,przy okazji kupiłam coś dla starszego Synka.Choć w tym wypadku, Dawidowi kupiłam więcej rzeczy.---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Ela ja jeszcze biorę doustnie trivagin,takie dobre bakterie. |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie dostałam wyniki tsh, na mocz jeszcze czekam, do wieczora powinny być.
Ale tsh mam piękne bo 1,84 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy Wy ruchy czujecie już regularnie? Bo u mnie kilka dni temu były dość wyraźne, a od soboty raczej cisza (czasem wieczorem jakieś laskotanie chwilowe). Czy na tym etapie to jeszcze tak jest, że raz czuć raz nie? Dzisiaj kończymy 19tc.
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie z moczem też tak będzie. Aandre czuję Malwinkę codziennie,ale wg Om jutro kończę 21 tydz. |
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-02-26 o 15:56 |
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#739 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję.
Dawid już nie chce się godzić na zmianę,więc chyba zostanie Malwinka. Blanka w sumie,dopisz mi na pierwszą stronę- Malwinkę. |
|
|
|
#741 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze miałam 2,0, a w ciąży mam podobnie bo 1,8
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cały czas boję się,że jednak zamiast dziewczynki będzie chłopak, bo w ogóle po mnie nie widać ciąży. Tylko z początku miałam mdłości i źle się czułam, co z synem nie miało miejsca. Mąż się ze mnie śmieje, że boję się o płeć, ale dla mnie to naprawdę ważne, pragnęłam córki, lekarz dał nadzieję i nie chcę by znów zobaczył siusiaka na usg
![]() Kitosa,serdeczne gratulacje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam na początku 8.6 jak się zaczęłam leczyć, jak zaszłam w ciążę 3,5 potem zaczęło spadać aktualnie 1,8 więc jest ok.
|
|
|
#745 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post81157311
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj ja znowu ciągle głodna,normalnie zwariować można,ale też cukry wysokie nie są. Dobrze,że w domu jestem.Malwinka po posiłku mnie kopie,czyli chyba zadowolona jest.
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. Robi leczo ;D nie poznaje własnego męża o.O Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Ela ja jutro robię mocz, TŻ przyniósł dwa pojemniki,bo ostatnio jeden mi wypadł z ręki podczas pobierania. Ech ta zgrabność ruchowa, i intelektualna zresztą też.
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Folinka dziękuję za uspokojenie
![]() Już zaczynam trochę się niepokoić, czy wszystko jest ok, zawsze tak mam im dalej od ostatniego usg... a do UP jeszcze tyyyle czasu
|
|
|
|
#750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- A ja upiekłam właśnie ciasto z jagodami które miało być robione w sobotę ( właściwie to jeszcze się teraz piecze) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

i u mnie odkurzacz cały rok stoi na wierzchu bo nie mam gdzie go schować:/

!
Może jedynie pałąk z zabawkami.

tak normalnie to rzadko go używam, tylko jak miałam jakieś zrywy na picie ziół, zielonych herbat czy czystka. A teraz mam do żurawiki
też o nim zapomniałam, mąż mi mówi, zrób sobie w swoim garnuszku będziesz mieć mniej roboty
Nie lubię go widzieć, ale nie mam gdzie go schować