|
|
#751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
też mam na nie ochotę u nas dzisiaj łosoś z ziemniakami---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
ale później muszę czekać do 15.03 a następnie pewnie do po świętach
|
||
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Bursztynku dziękuję.
A co to za ciasto? |
|
|
|
#753 |
|
Zadomowienie
|
Zwykle ucierane z kruszonką i jagodami 😃
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#756 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Malwinka cudnie Ja muszę kupić pojemniki właśnie, o dobrze że napisałaś. Miałam kilka, ale już wykorzystałam. A że słoiczkiem nie pójdę Kciuki za dobry wynik jutro, daj znać. Ja mam jutro wizytę Cytat:
U mnie dziś ziemniaczki nacinane z boczkiem i cebulką i do tego sos czosnkowy, to nic, że po nim cierpię.. łasuch taki ze mnie, że wstyd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#757 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Asiaczku, te kopytka są super, ja zawsze robię mniej więcej z przepisu Olgi Smile i zawsze wychodzą. Nawet tż, który nienawidzi jaglanki, uwielbia takie kopytka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Jutro ruszam na łowy do ciucha, tż prawdopodobnie w końcu idzie do pracy, bo już pokonał zapalenie oskrzeli, więc będę miała trochę czasu dla siebie. Od tej roli pielęgniarki tylko mnie głowa i kręgosłup rozbolały ![]() A, my planujemy bujaczek Kinderkraft - albo Gino, albo Felio. Jakoś najbardziej mi się spodobał. |
||||
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Ela dziękuję.
Summer rozwaliłaś mnie tym stwierdzeniem,że szczytem możliwości jest skończenie prania ![]() ![]()
|
|
|
|
#759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
Pola,summer te kopytka z olga smile to są te z ziemniakami? Innych nie znalazłam a my ziemniaków nie możemy więc pozostaje mi ten przepis,który sama znalazłam. Choć nie ukrywam,że zjeść cokolwiek z ziemniaka to moje małe marzenie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#761 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasi mężowi, tacy kochani. ![]() Tu mnie nie było, a bo z rodziną czas spędzałam, troszkę leżałam, ogólnie dotarło do mnie, że niedziela, to taki dzień, gdzie nie powinnam siedzieć na telefonie, laptopie, tylko odpoczywac z najbliższymi.. Ale co drugą niedzielę jestem sama, czasem z rodziną (ale nie zawsze), mąż w pracy, to jak mam nie mieć z nim kontaktu? Mam tak samo z odkurzaczem, co on nam zrobił? Myślę, że tu chodzi o nasze małe mieszkania i te rzeczy wiecznie wszędzie. Eluś, dlaczego nie chwalisz się pajacami?! Byłam w Lidlu kilka dni temu i ani jeden sztuki spodenek, nie wiem co to było.. Albo nie wystawili nawet albo wszystko po prostu poszło.Cytat:
Ale u prywaciarza będę chciała przesunąć za kolejne dwa tygodnie, bo to dla mnie za dużo płacić 150 zł i po dwóch tygodniach 250. Zapytam czy mogę tylko zwolnienie.Cytat:
![]() Lepiej bym tego nie ujęła. ![]() Właśnie skończyłam smażyć panierowsne placuszki z cukinii. Objem się, a potem będę wypisywać do męża jak mi ciężko i żeby coś z tym zrobił..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-02-26 o 18:50 |
|||
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam dwa UP i ze względu na terminy nie mam jak przesunąć, a też chciałabymSummer rozumiem Cię jeszcze wstawić pranie ok, ale iść i później rozwiesić mokre to już nie bardzo zwykle proszę tż o to
|
|
|
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taaa kubek to taki garnuszek właśnie, trzeba się dobrze przystawić żeby go podnieść pełnego herbaty jasne, jak mąż jest w domu to korzystaj, ale jak go nie ma to wiadomo, że potrzebujesz kontaktu. Wiem jak to siedzieć samej i nie mieć do kogo buzi otworzyć.. rozumiem Cię doskonale.Dziś mąż miał wolne, więc trochę pozałatwialiśmy w tym właśnie wyciagłam go na ciuszki, ale to jutro wrzucę jak nie zapomne, bo teraz kiepskie światło ![]() Przebolałam już te spodenki z Lidla, będę szukać coś na olx albo grupach na fb. U mojej mamy też już nie było. Ale dziękuję, że pamiętałaś Ommmmm jak ja uwielbiam panierowania cukienie, tylko to kojarzy mi się właśnie z latem.. moja babcia ma ogródek i mam cukiernie zawsze stała prosto zerwana z krzaczka.. ale teraz to nawet sklepowa bym jej pogardziła. O Ty.. jutro jak wrócę od lekarza, to lecę na stragan po cukinię Tak u mnie dokładnie taki problem z odkurzaczem, że po prostu nie ma gdzie stać. Niebawem dojdzie wanienka, stojak na nią, nosidełko gdzieś trzeba będzie trzymać. Będę układać wszystko pod moim nieszczęsnym skosem, jak go nie zabudujemy a co, będzie wystawka Polu, Bursztynku taaak ziemniaczki są pychaaa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Asiaczku jutro siade do laptopa to Ci znajde przepis.
Ja chyba w tą środę mam up u mojego.gina. Leżę już w łóżku z książką i herbata z pokrzywy.Czuję.się tak ciężko.Objadlam się za bardzo. Blanka jak wyniki? |
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#767 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Jeśli szukasz mega lekkiego to spójrz na Oyster Zero, chyba najlższejszy jaki dotąd spotkałam i co ciekawe - nie trzeba kupować go niego gondoli od tego samego producenta, tylko pasuje też do niego większa gondola X-lander cite - choć pewnie wówczas i waga pójdzie w górę. Blanka, trzymam kciuki za wyniki - wszystko będzie dobrze ![]() Ja w czwartek mam w końcu UP. Już nie mogę się doczekać - to będzie 22+0. Co prawda 2 tygodnie temu byliśmy na zwykłym usg i lekarz mówił, że wszystko wygląda dobrze (mózg, nerki, żołądek), ale wiadomo, że takie kompleksowe badanie uspokoi nas (a raczej mnie ) bardziej. A w piątek robię badanie krwi i sprawdzam przeciwciała przeciwkrwinkowe - oby wszystko było dobrze.
|
||
|
|
|
#768 |
|
Wtajemniczenie
|
Ovejita na pewno będzie wszystko ok
ja mam UP w środę i to będzie 20+6, a później w piątek 21+1
|
|
|
|
#769 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
termometr - od 3 lat mam Braun ntf 3000 i pokrywa się z rtęciowym. Jesteśmy mega zadowoleni Cytat:
||
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo.... denerwuje się przed srodowym USG
|
|
#771 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale u mnie pierwsze miałam w wieku 18 lat wtedy zbyt dużo stresujących wydarzeń się działo w moim życiu i tak wyszło ![]() Cytat:
spałam z godzinę, ale nikt nie miał pretensji, każdy się tylko śmiał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za to na UP ja miałam swój monitor, a tż oglądał wszystko razem z lekarzem na jego monitorze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja za to zostałam słomianą wdową do czwartku Mąż w delegacji w Niemczech udało mi się dzisiaj w końcu rozmrozić zamrażarkę bo już się o to prosiła, a jutro po pracy biorę się za przesadzanie kwiatków bo też już wołają do mnie
|
|||||||||
|
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pozdrawiam Was dziewczyny 😊 Blanka, nie martw się na zapas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Camelitos jutro wrzucę link do Youtube.
Co do ciuszkow,to mayoral-znizka 50%,hm-zniżka20%.Jak przyjdą ciuszki,to wrzucę zdjęcia. Męża łapie przeziębienie,przenosi się na dół. |
|
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
W mayoralu szukaj w wyprzedażach,mało rzeczy zostało
Hm na wszystko |
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ja ostatnio ciągle bym spała i spała. Głowa mnie boli non stop. Moje dziecko jest leniuchem w brzuchu. Troszkę się co dzień odezwie, tzn. puknie kilka razy wieczorem i tyle, może się rozkręci jeszcze. Dzisiaj zaszalałam w Pepco i nakupiłam ciuszków, spodenki, bluzeczki, śpioszki
Jakość jest jaka jest, ale co tam. U mnie na USG jest tak, że leżę na kozetce za parawanem. Lekarz ma swój ekran ja patrzę na ekran naprzeciwko łóżka, a tż siedzi z boku za tym parawanem (nie widzi badania), ale widzi ten sam ekran, co ja. aandra ja czytałam, że regularne ruchy to są dopiero czasem koło 26 tyg. ciąży. Jutro mam wizytę, ale bez USG, może chociaż serduszka posłuchamy na detektorze
|
|
|
|
#777 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
czasem już świruję, czy jest ok Blanka, poprawisz mi proszę na pierwszej stronie UP na 12.03? Mąż mnie uświadomił, że 19.03 to mamy wizyte u naszego gina, a UP tydzien wcześniej |
|||
|
|
|
#778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wstałam i doznalam szoku -16 stopni za oknem takiej temperatury to już dawno nie widziałam... aż się nie chce iść odśnieżać auto j jechać do pracy....
|
|
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przybijam piąteczkę wszystkim jutrzejszym wizytującym, zobaczycie jak dziś szybko zleci i...czas na nas ![]() U mnie dziś 18+0
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie! U mnie -20 prawie brrr ❄❄
Zastanawiam się co lepsze spacer do gina na tym mrozie, czy próba doprowadzenia auta do stanu w którym mogłabym tam jednak podjechać.. ![]() Wiosna, wiosna gdzie jesteś Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

też mam na nie ochotę 

ale później muszę czekać do 15.03 a następnie pewnie do po świętach

Malwinka cudnie

)

też o nim zapomniałam, mąż mi mówi, zrób sobie w swoim garnuszku będziesz mieć mniej roboty
Nie lubię go widzieć, ale nie mam gdzie go schować
Nasi mężowi, tacy kochani.
Ale u prywaciarza będę chciała przesunąć za kolejne dwa tygodnie, bo to dla mnie za dużo płacić 150 zł i po dwóch tygodniach 250. Zapytam czy mogę tylko zwolnienie.

klask i: