|
|
#1621 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cześć Kobietki
podczytuję Was chyba od godziny ale jakoś ciągle coś na przeszkodzie stało żeby odpisać hihihiCytat:
![]() Cytat:
a Ty chudzinka jesteś nieprzeciętna faktycznie ja wagowo też mało ale jestem drobnokościosta zkolei i jak utytam troche to zaraz się mięciutko robi tu czy tam w sumie tak bardzo mnie to nie martwi, no ale do sukni ślubnej jak bym schudła z 1kg jeszcze było bo grejt a teściowa przyszła jak tylko jestem u niej - by mnie tuczyła ![]() Taska pięknie wyglądaliście tego dnia, gratuluję serdecznie relacja jak zwykle wywołała u mnie rozrzewnienie i niecierpliwość (ostatnio zaczął pojawaiać się też żal że po 16 sierpnia nie będzie już tego oczekiwania)ihihihi sama się zastanawiałam przez ułamek sekundy o czym piszesz Ty teraz Agata R pięknie wymyśliliście z tym podziękowaniem a z rozsadzaniem gości - to niech siadają jak chcą i będzie spokój ;p a mamie powiedz, że nie jest gościem tylko jedną z gospodyń/lub jeśli woli - gościem specjalnym i niestety dotyczą ją inne prawa no kurde, dla dobra córki razmoże się poświęcić i posiedzieć z Twoimi teściami ![]() U mnie to ja już nie wiem jak to będzie ;] Toverku piękna rocznica rodziców ![]() daget bardzo spodobała mi się Twoja dekoracja samochodu! Zapiszę sobie na wszelki wypadek ![]() Cytat:
Fuentesa jeszcze tylko Mój drugi ulubiony pisarz to Kundera
|
|||
|
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.... A teraz jeszcze zajmuje sie organizacja Walbrzyskiej Grupy Pielgrzymkowej wiec juz w ogole mam zakretowo totalne
|
|
|
|
|
#1623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A u TŻ będzie jeżdżenia co nie miara, a co gorsza części osób to nawet TŻ nie zna co zapraszać będziemy
|
|
#1624 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko przez to przejść wybieracie się na pielgrzymkę?
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
uffff, właśnie wróciłam z sądu rejonowego i aż mi łeb pęka, sprawdzałam coś tam dla firmy, ale pogoda jakaś się dziwna zrobiła i głowa boli strasznie
, wzięłam ostatnią tabletkę przeciwbólową i konam
|
|
|
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. więc pod kocyk i wypocznij ... Cytat:
wprawdzie nie na cala, ale na 4 ostatnie dni.. Moja mama z bratem beda szli od poczatku... My niestety z powodu przygotowan i wziecia urlopu po slubie bedziemy ich wspierac duchowo... Lecz <auto> dojedziemy na szlak... . Dzieki za pocieszenie.. Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-07-10 o 13:43 Powód: zapomnialam podziekowac monai |
||
|
|
|
#1627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
popieram co do drzemki przy moich migrenach czasami potrzebuję całego dnia i nocy bunkrowania ;/Co do pielgrzymki - to my byliśmy w tamtym roku też w tym roku to ciężko nam zaplanować cokolwiek bo za dużo niewiadomych co do pracy i mieszkania ale kto wiem ;> a Mój Marcin tak samo zaprawiony że ciężko to zliczyć ;p podziwiam za organizację
|
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie byłam niestety-ale może kiedyś-lepiej późno niż wcale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() takie wspólne pielgrzymowanie to chyba scala Rodzinkę prawda? |
|||
|
|
|
#1629 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Piknie. Wiązanka ładna i podoba mi się kolor musznika i kamizelki Twojego męża. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Ehhh te okropne bóle głowy
Pogoda fakt, wariuje, mnie też głowa co trochę pobolewaWidzę też że tu więcej migrenowców. Ja proponuję dziewczynki, jak tylko Was głowa zaczyna pobolewać, napić się kawki. Mi często pomaga
|
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() -o zajściu -o płci -w koncu i tak skonczy sie stwierdzeniem Najważniejszę żeby Zdrowe Było ![]() -o wyższości koloru pink nad blue ![]() -o wózku -o łóżeczku- -o szkole rodzenia- -o wyborze imionek ![]() -o karmieniu -i o milionie innych spraw ![]() -a potem a może wcześniej o własnym domu w miejscu jego pracy-nie chcę w mieszkaniu całe życie ![]() a co do rozpiski to jestem za żeby mnie tylko nie minęło![]() kinia tak po cichu pod biurkiem
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-10 o 14:03 Powód: rada dla Kini:) |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz muszę zadzwonić do babki z salonu, bo kilka dni temu skontaktowała się ze mną, w celu przesunięcia I przymiarki o kilka godzin do przodu. Ja się zgodziłam, a później sobie przypomniałam jak spojrzałam w kalendarz, że nie będę mogła się wstawić. I będę przymiarkę przesuwała o jeden dzień do przodu. No to idę sobie drydnąć.
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi pomysła nasunęłaś ![]() zaraz myknę sobie kawusię zrobić ![]() Liluś ależ masz szatańskie pomysły
Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2008-07-10 o 14:06 Powód: rada Lilusi :D |
|
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
pogoda jest okropna.... Cisnieniowcy i migronowcy wariuja...
![]() Cytat:
. W sumie to nie tylko rodzine scala. Tam sa szczegolne warunki, w ktorych przychodzi nam sie zmierzyc... Taki maly oboz przetrwania dla par. Cytat:
A teraz to lacze dekoracje samochodu, wybor biukietu,przymiarki sukienki, potwierdzenia miedzy zapisy uczestnikow, ksiazeczki, plakietki, koszulik, nadruki :/ |
||
|
|
|
#1636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;>daget obóz przetrwania mój B musiałby mi plecak nieść bo ja mogę tylko 2 kgwiem,wiem ze chodzi o inne sprawy
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
No dodzwoniłam się i przesunęłam.
Dekoracja. My sie właśnie tak zastanawiamy czy bardziej opłaca się kupić zestaw do dekoracji auta (u mnie widziałam min po 62 zł, gdzie w skład wchodzi: -V z kwiatami na maskę -kokarda mała -wstążki na klamki -rozetki na serduszko na tylną szybę czy każdą część z osobna. Dlatego przejdziemy się u mnie do Costy hurtowni z artykułami ślubnymi i zobaczymy jak cenowo to wszystko będzie stało.
|
|
#1638 | |
|
Rozeznanie
|
Nie nadazam za wami dzisiaj kompletnie
Jak narazie zajmuje sie zabawami weselnymi... usmialam sie coniemiara ![]() teraz repertuar piosenek bo do zespolu trzeba to podac W sobote mamy pierwsza lekcje tanca (bagatela o 20!!!) egh... szkoda gadac a potem ide malowac furtke bo brzydka obdrapana taka ![]() juz mam dosyc pomalu wczoraj sobie uswiadomilam ze juz moze w przyszlym tyg pojade na pierwsza przymiarke obraczki do zaltwienia jutro moze tez koszule i buty TŻa... ![]() Cytat:
I okazja do picia bedzie
|
|
|
#1639 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Kochane
wpadłam na chwilke tylko się przywitać, bo od rana udało mi się tylko stronkę otworzyć i przeczytac 2 posty na 50 str. i musiałam się za robotę wziąć, a to otwarte okienko tak kusi Zwolnijcie troszkę bo nigdy Was nie dogodnię ... ![]() P.S. Mój A. wziął dziś wolne, żeby m.in. zrobić zaproszenia. Teraz jednak śmigaja z kolegą na rowerkach uskuteczniając przy okazji fotografię plenerową ... jak zapytałam o zaproszenia - to powiedział, że koncept ma juz w głowie i że dziś zaproszonka mają być skończone (wstępny projekt + tekst /musimy tekst doszlifowac - myśleliśmy o takim w staropolskim języku/) Mam nadzieję, że się wywiąże z obietnicy i niedługo będe mogła poddać nasze zaproszonka pod Waszą krytykę ![]() buziaczki wracam do pracy |
|
|
|
#1640 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no na pierwszej to była dla mnie bardziej szkoła przetrwania też chyba - ale miałam przy sobie TŻta - to była jego wtedy chyba 10 hihihih ja w sumie byłam 2 razy tylko to nie mam co się mądrzyć ale w tamtym roku pielgrzymka była dla mnie mistycznym przeżyciem idzie się w grupie ale myśli się w środku - niesamowita energia na resztę roku. A na którego wybieracie się w tym roku? bo takie duże pielgrzymki idą na 14 sierpnia i na 25 sierpnia. My chodziliśmy na 25 jeśli zmienimy pracę to raczej od razu urlopu nam nie dadzą więc nic nie wiadomo A 14 sierpnia jest 2 dni przed ślubem więc odpada...
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wstyd się przyznać, ale ja jeszcze fryzjera nie mam zaklepanego. Fakt chce się czesać u kuzynki, ale jakoś tak mi głupio dzwonić do niej, tyle lat się nie widziałyśmy z 5 będzie, no pogrzebu mojego Taty nie liczę, bo to nie okazja do pogaduszek. Partner mi mówi, że przecież dzwonię i umawiam się jako klient, ale mi się wydaje, że jej się będzie wydawało, że specjalnie do niej idę licząc, że uczesze mnie za darmo czy za pół ceny. A ja po prostu ufam jej i wiem, że się postara, aby fryc był ładny. Na ślub mojej siostry czesała nas obydwie i byłam bardzo zadowolona. Kurczę ale ja mam schizo.
Jak się zbiorę to na ten weekend się umówię.
|
|
#1642 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesli nie widzalyscie tej naszej 3 aleji po remoncie a parku jasnogorskiego to polecam chociaz wpasc zobaczyc... po protu raj... chcemy miec zdjecia w tym parku... pieknie go zrobili
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie byłam na pielgrzymce... Ale jak idę w górach sama to właśnie tak rozmyślam. Kocham góry i tam chyba czuję się najbliżej Boga. Chociaż pamiętam tez maleńki kościółek w Pradze do którego zaprosiła nas słowacka siostra zakonna od razu odgadując że jesteśmy Polakami. Była tam cisza taka, że aż biła po uszach...
Hmm tak sobie pomyślałam- pielgrzymka z przyszłym meżem...Cudowna sprawa. Chyba pogadam sobie z Kamem
|
#1645 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogłabyś zapodac tego wiersza o kuponach lotto ,bo my tez chcielismy słodycze i kupony zamiast kwiatkensów ![]() A jeszcze mam pytanko;Na ile przed weselem prosicie o potwierdzenia przybycia?Bo ja tak mysle,ze jakby co to chciałabym mieć toche czasu na doproszenie kogos jakby zaczeli masowo odmawiać(jak to bywa w mojej rodzinie) i sama nie wiem jaką date potwierdzenia podac w zaproszeniu ![]() m.a.r.t.a. nie jestes sama ,ja również nie mam fryzjera, i na pazurki sie jeszcze nie umówiłam
|
|
#1646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie powinnaś mieć obiekcji-Twoja Kuzynka wykonuje taki zawód ![]() może jak się obawiasz to odrazu przy spotkaniu po prostu powiedz, że ma Cię potraktować jak normalną Klientkę -myślę, że zrozumie
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś Ty się nie czaj tylko się umawiaj z kuzynką
|
|
|
|
#1648 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie wszystkie dziewuszki miłe!!!
Ja to u Was "świeża krew" w sumie (na razie malo mnie tu było). Kina ja też dziś w sądzie byłam przed 12-ą i jakiś sajgon...kolejka ciągnęła się, że hen...też bym sobie do łóżeczka wskoczyła, oj, ale to chyba ostatnio moje najwększe niespełnione marzenie=wyspać się w końcu!!! :P Co do pielgrzymki to byłam trzy razy ( w tym tylko dwa razy doszłam do celu). Bardz miło je wspominam, choć nie zawsze było łatwo...nie zawsze ma się udany nocleg, ale nie o spanie (w tym wypadku) chodzi bycie wśród innych ludzi, społeczności we wspólnej drodze ze śpiewem i modlitwą, to niesamowite przeżycie!!!Polecam każdemu. Najlepsze jak się pod koniec dnia "kona" a jak jest wspólne tańcowanie i pożegnanie na dobranoc , to ludziska jeszcze mają siłę (przeważnie no i ludzie w miasteczkach, na poboczu machają, pozdrawiają, to jest bardzo x 100 miłe!
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
bidulko
ja właśnie popijam kawkę i pomaga |
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie główka nie boli ale strasznie chce mi się spać
Chyba tez zrobie kawkę ale na mnie słabo działa
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

ale jakoś ciągle coś na przeszkodzie stało żeby odpisać hihihi
I też mi nikt nie wierzy że ja nawet te marne 50 kilo ważę
a Ty chudzinka jesteś nieprzeciętna faktycznie
ja wagowo też mało ale jestem drobnokościosta zkolei i jak utytam troche to zaraz się mięciutko robi tu czy tam
a teściowa przyszła jak tylko jestem u niej - by mnie tuczyła
relacja jak zwykle wywołała u mnie rozrzewnienie i niecierpliwość
a z rozsadzaniem gości - to niech siadają jak chcą i będzie spokój ;p a mamie powiedz, że nie jest gościem tylko jedną z gospodyń/lub jeśli woli - gościem specjalnym 
Fuentesa jeszcze tylko 
hand-made: urodzinowo na 40tkę
wybieracie się na pielgrzymkę?