|
|
#4771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
A mi się kojarzy z Beatlesami. Oni mieli okres, że odziewali się w takie szmaty.
A ja poszlam do biedaronki i kupilam piwo zamiast skladników na obiad. Dzisiaj postanowilam się napierdzielić, bo tak teściowa daje mi się we znaki - wyczerpala już caly limit na ten tydzień. Ale nie zamierzam się tym przejmować. Wypiję czteropak i pójdę spać
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj mialam wypic piwo reds cytrynowe (polecam, mimo, ze pza piwami smakowymi nie przepadam ), na pecherz, ale jakos padlam i nie wypilam... Mam jeszcze drugie w kuchni, wiec jakby ktos mial chetke na piwko to zapraszam. ![]() O dziwo dzis juz z pecherzem lepiej (jakbym juz zapalenia nie miala). A wczoraj lyknelam 2 tabletki z zurawina i w nocy spalam z poduszka elektryczna miedzy nogami... Wydaje mi sie, ze ta szczepionka chociaz nie za wiele, ale pomogla, ze te zapalenie nie jest tak intensywne jak byly kiedys...
|
|
#4773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Melduję się po piwo. Co prawda zostaly mi jeszcze 3, ale jak wróci Luki z pracy, to chyba też będzie musial coś lyknąć jak zobaczy w jakim jestem stanie. I wtedy za wiele nie zostanie. Więc jak coś, to ja się piszę
|
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie piwa ani alkoholu ale reds cytrusowy uwielbiam
wiem, ze słaby ze mnie zwodnik bo tylko pół wypiję przyjaciółka po mnie dopija haha
|
#4775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dziś mam buńczuczny dzień. |
|
|
|
|
#4776 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ruszysz na łowy nowej, ambitniejszej pracy![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a i w dodatku uczynna bo nawet piwem się dzielisz
|
||||
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
a ja to jestem najlepsza. Ja po malym piwie chodze pijana.
Raz wypilam duze i dobrze, zebylam w zumpela, bo bym pod autobus wpadla. Za to jesli tyczy sie wodki, to czesto i gesto chlopakow przepijam. Dziewczynki, dla Was. ![]() Redds+Sun+butelka_05l_big.jpg Baja, ja ogolnie lubie wszystko co jest cytrynowe. A cytryne to na surowo wcinam.
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja też cytrynowego nie za bardzo. Bardziej mi smakują malinowe i jablkowe. Cytat:
i jechana. Przegryzalam kawalem sera (jak prawdziwy francuz hehe) albo podlizywalam lizaka, jak smak szampana byl wstrętny i po prostu stawalam się lumpem numer 1, to byly czasy
|
||
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga no z tym piciem to jest różnie, jedni mogą wypić dużo wódki i nic im nie jest, a jak wypiją kieliszek szampana to wiry mają. Bąbelki widać robią swoje
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4782 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj to jakiś chyba dzień na spaghetti, bo ja tez dzisiaj miałam
![]() Dzis z TŻem kupiliśmy zapas chipsów i kawy dla mnie na wyjazd ![]() Cytat:
My to chyba z TŻem na ten kurs sie wcale nie wybierzemy i będziemy sobie jakoś przytupywać na weselu![]() Na pewno też nie będziemy sie uczyć jakiegoś specjalnego układu an pierwszy taniec Cytat:
Wczoraj natomiast miałam ogromna ochotę na taką z cebulką- pycha![]() Cytat:
A Twój TŻcik rozrywany![]() Cytat:
Dobrze ta cała sytuacja świadczy o sprzedawczyniach![]() Powiem Ci szczerze, że dla mnie to nic Walczę z ochotą przeczytania książki, która TŻ kupił mi na nasz wyjazd Do niedzieli zdązyłabym ją przeczytac dwa razy ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jajecznika z samych jajek moja ulubiona, no ewentualnie na boczku. Zresztą ja z Anglii przywiozlam uwielbienie do angielskiego śniadania. Mogę podać przepis, jak ktoś zainteresowany ![]() A co do sprzedawczyń, no cóż - klient nasz pan. Dobra polityka! |
|
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
popscene, dla mnie też jajecznica tylko z jajek jest the best
![]() Jak tak pisałyście o piciu alkoholu... Ze mnie jest słaba zawodniczka, jak z niektórych z Was też Piwa w ogóle nie lubie i tylko raz w życiu wypiłam jedno całe, ale było z sokiem- upiłam się nim... Wódki nigdy samej nie piłam, jak już, to w postaci drinka... Wino tak, ajerkoniak tak, malibu tak, ale co z tego, jak troszeńke mi wystarczy, żeby się upić... Praktycznie wcale nie piję |
|
|
|
#4785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po jej opowieściach wiem, że nie puszczę własnego nastoletniego dziecka do szkoły w odległym mieście oj ile bym zaoszczędziła
|
|
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka, ja Cię pobiję, bo mnie wystarczył jeden Reds na osiemnastce...
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rybulka idę na odwyk
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Tż kawy nie pije? Kiedy dokładnie wyjezdzacie?
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie piję kawy nie lubię blech
|
#4790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Otwieranie wina bez korkociągu mialyśmy opanowane. Po prostu wbijalo się korek do środka palcem hehe. Fajne czasy. W tym roku pierwszy raz alkohol tknęlam okolo kwietnia. Rzadko piję, nie lubię alku. Jak wódka to tylko w drinkach. Od piwa nadęty brzuch - nie lubię tego uczucia. Ale to prawda, chcialoby się mieć za gości takich 70 (w moim przypadku) Kasiek ![]() Kawa, bleh. Staram się nie mieć nalogów. Z wizażu raczej nie mam zamiaru się leczyć. Chociaż Luki powoli zauważa, że obecnie spędzam tu polowę swojego życia. Póki co chyba mnie jeszcze kocha hehehe |
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
TAKI alkoholizm powinno się leczyć bezwarunkowo![]() Ja piję rozpuszczalną, a on woli parzoną
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiecie, że u mnie beatyfikacja była MArii Merkert słyszałyście
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
A że niby dokąd jedziecie? Bo umknęlo
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Kasiu, człowiek całe życie się uczy ![]() popscene, jedziemy z TŻem w Pieniny na dwa tygodnie
|
|
|
|
|
#4795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kawę uwielbiam to poza wizażem mój jedyny nałóg. Chociaż nie pije dużo kaw dziennie, bo jakieś 3, ale jak nie wypije ani jednej to łeb mi pęka tak jak mój Tż, nie namówię go na żadną, pije jedynie cappucino- bardzo to męskie, prawda? ![]() Cytat:
niestety jakoś te wieści do nas nie doszły |
||
|
|
|
#4796 |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę!!!!!!!!!
My jeszcze 1,5 miesiąca do wyjazdu. |
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ulubiona to NescafeTŻ swego czasu zabronił mi jej pić, bo...kawa rozposzczlna ma za dużo konserwantów... ![]() Jedzemy tak z rana autkiem Przed nami 4 godziny drogi, chyba że gdzies zatrzymamy się na dłuższy postój. Wypakujemy się na miejscu i do knajpki na obiad . Poza tym nie ma takich korków na Zakopiance z ranapopscene, ale za to wygrzejecie się w Chorwacji
|
|
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasu liceum nie wspominam zbyt najlepiej. Nalezalam wtedy do odmiencow. Bylam wraz z moja kolezanka wyalienowana...
Wszystko sie zmienilo, gdy poszlam na studia. Wtedy kolega z ogolniaka powiedzial, ze sie zmienilam i ze nie sadzil, ze jestem taka super. No coz... Skoro nie podchodzil i nie zagadywal, to co mogl o mnie wiedziec. A ja wtedy naezalam do bardzo niesmialych osobek. Studia i bycie starosta roku nauczylo mnie byc odwaznym. Ze znajomymi z roku zaczelam chodzic na imprezki, pilam piwo z butelki na parkiecie. Z czase kolzeanki przestaly mnie zabierac, bo zaczelam byc dla nich "niewygodna". Co do kawy, to zaczynam uuczysc sie jej pic. kupilam Ricore i co dzien pije po jednym kubku kawy zrobionej z jednej lyzeczki i dolewam do niej mleka koziego. Jest dla mnie na tyle slodka, ze nie musze jej slodzic.
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie o alkoholu
a ja odwrotowiec jestem i nie przepadam za winem wolę kielonka strzelić niż tym sobie słodzić jak już to tylko pół lampki do towarzystwa jak byłam u tz i imieniny były to właśnie zwyczaj, że kobietki winko piją i chcieli mnie wyczęstować to uhu .. o i piwo lubię, ale jedno to max , bo inaczej widzę świat jak z karuzeli .No jak dobrze pójdzie to z piatku na sobotę w nocy wyjeżdżam z tż i jego rodzinką na tydzień nad morze a później z moimi rodzicami na tydzień .Rybulka, no to ładne zaległości na wizażu się szykują |
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale widzę, że Tobie też się porównywalne szykują ![]() A ten drugi tydzień też spędzisz z TŻem, czy tylko z rodzinką? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

przyjaciółka po mnie dopija haha
i ruszysz na łowy nowej, ambitniejszej pracy
Za to jesli tyczy sie wodki, to czesto i gesto chlopakow przepijam. 

Wódki nigdy samej nie piłam, jak już, to w postaci drinka... Wino tak, ajerkoniak tak, malibu tak, ale co z tego, jak troszeńke mi wystarczy, żeby się upić... Praktycznie wcale nie piję