|
|
#4171 |
|
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar IV
Małgosiu,
Sama nie wiem co napisać, bo jest mi tak przykro, że pada mi na mózg Ja też myślę, że ta dziewczyna chciała pomóc a rezultacie tak to beznadziejnie wyszło. Bądź dzielna Czarna Teresko, uwielbiam tą piosenkę z podpisu Sama ją tam miałam jakiś czas temu
|
|
|
|
#4172 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Małgosiu współczuję sytuacji
![]() Dziewczyny oświećcie ciemną istotę - czy bagaż podręczny do samolotu to może być po prostu torebka? Czy jakaś przezroczysta siatka?? |
|
|
|
#4173 |
|
czyli Endżi
|
Nosku, torebka swoją drogą a bagaż podręczny to dodatkowa torba np do 5-12kg (zależy od linii i klasy)
Gdzie lecisz ?
|
|
|
|
#4174 | |
|
|
Cytat:
![]() Do Turcji |
|
|
|
|
#4175 |
|
czyli Endżi
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Edit: Nosku nie mozesz miec chyba w podrecznych ,np,dezodorantu , w duzej butelce wody-chyba ,ze kupiona juz u nich po odprawie i innych opakowan ,bo wiem,ze niektorzy musieli pozbyc sie kosmetykow. Musisz sie dopytac ,bo nie jestem pewna czy nadal ale na sto procent bylo
|
|
#4177 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Przyczajenie
|
Jaka ja jestem naiwna i glupia. Az mnie na wymioty zbiera. Nic nie potrafie przelknac...
Wyryczalam sie kumplowi na ramie, tzn on to nie wiedzial co ma robic |
|
|
|
#4179 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z kumpelą się dogadasz jakoś. Albo w jedną, albo w drugą. ![]() A może i z tej rozmowy coś dobrego wyniknie - jeden człowiek przekonany o tym, że nie jesteśmy psycholami? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Takie rzeczy potrafią czasem zaboleć straszliwie. Szczególnie trudne jest to dla człowieka, który jest zbyt dumny na to, żeby się mazać i histeryzować. Ludziom się czasem wydaje, że jeśli ktoś nosi wysoko podniesioną głowę, to nie ma uczuć i można mu walić w pysk wszystko, co najgorsze.Ale to jest nasz wybór - czy łatwiej nam cierpieć w milczeniu, czy wzbudzać litość. ![]() Po drugie, myślę, że racje ma Contax - jest prawdopodobne, że twoja przyjaciółka chciała dobrze. Nie usprawiedliwiam jej, nie poddaję tu w wątpliwość Twojego bólu. Po prostu może zamiast rezygnować z przyjaźni, która przez tyle lat sie sprawdzała powinnas powiedzieć jej to, co nam tutaj. Że bolało, że ta metoda uszczęśliwiania Cię na siłę nie była dobra, że doceniasz intencje, ale wolałabyś, żeby następnym razem pomyślała trochę o tym, jak dla Ciebie zabrzmią jej słowa. Że szczerość niekoniecznie oznacza okrucieństwo. I jeszcze... Żeby dopuściła możliwość, że jednak się myli. Heh... Trzymaj się Twardzielko - dasz radę. Cytat:
Ale z drugiej strony, czy to nie jest świństwo nie po wiedzieć przyjacielowi, że mu brzydko pachnie z ust? To problem, który często samemu trudno zauważyć. Jeśli nie powie nam tego przyjaciel, to kto? ![]() To są tak straszliwie trudne kwestie... To czy mówić, a jesli mówić, to jak mówić... Najlepszą chyba metodą jest zapytanie siebie: czy robię to naprawdę z życzliwości i czy jest mi szczerze przykro, że muszę to powiedzieć (czy nie czuję satysfakcji na przykład ).Z drugiej strony i tak istnieje ryzyko, że nawet jesli powiemy coś ze szczerej troski i ze szczerym żalem, to i tak zranimy tę osobę. Dlatego, że różne rzeczy ludzi dotykają, różni ludzie mają różne wrażliwe punkty. Może się zdarzyć, że kwestia pozornie błaha dla nas, u kogoś może dotykać czułego punktu i budzić reakcje inne, niż się spodziewaliśmy. Okropnie to trudne... ![]() Cytat:
![]() Oszczędzaj się, trzymaj swój ból istnienia w cieple i... nie przesadzaj z Ketonalem. To mocny lek. ![]() Cytat:
![]() W przypadku leków w ampułkach i ze strzykawka (na przykład na cukrzycę) musisz mieć zaświadczenie lekarskie, że ich potrzebujesz. I możliwe, że obsługa będzie chciała przechować Ci je na pokładzie. Po atakach terrorystycznych jest problem ze wszystkim, co wnosisz w płynie.
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
Chrześniak został jednak z drugimi dziadkami. Mała będzie się nazywała Paulina
![]() A co do Ketonalu - kroplówki z Ketonalu są bosssskie ![]() Matko, ja tu w lekomankę się zamieniam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4181 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Sabbath mimo wszystko wolałabym, żebyśmy ja i bagaż wylądowali w jednym miejscu |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś brałam spore ilości, teraz cokolwiek boli staram się nic nie brać. I tak od soboty dzień w dzień ból głowy, ale trzymam się dzielnie, choć mdli mnie, rozsadza głowę.Nie mam ochoty nic jeść, 2 kawy i trzy małe bułeczki maślane od 6 rano. Podobnie było wczoraj.
|
|
|
#4183 | |
|
|
Cytat:
![]() Taka ładna pogoda a Ty taka smutna? i w dodatku głodna
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Bluegirl - moje przyjaciółki brały Ketonal na receptę na bolesne miesiączki. To była gwiazda pigułek przeciwbólowych.
Też nie mam apetytu - od rana na jednej kanapce i garstce czereśni. Dodatkowo przypałętało mi się zapalenie pęcherza i mam pełno aft w buzi. No żesz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4185 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Co myślę o formie jej wypowiedzi napisałam jej od razu, i napisałam też jak się poczułam po przeczytaniu tego maila. Nie mam zamiaru się nad ta sytuacją rozwodzić, po prostu rano byłam w takim szoku, ze musiałam się wypisać. Zwłaszcza, ze nie spodziewałam się usłyszeć takiej opinii od osoby, którą znam praktycznie od urodzenia, i co do której byłam przekonana, że akceptuje mnie i mój styl zycia. A trzymać się trzymam, nie mam innego wyjścia Na razie spróbuję się zaszyć (nie dociekajcie, o co chodzi
|
|
#4186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po 17 śmigam do domu, zrobię frytki sobie a potem na pocztę na sekundę. Cytat:
Madziczko
|
|
|
#4187 |
|
Wtajemniczenie
|
noseknosek z tym bagażem podręcznym to jest różnie, chyba w zależności od lini. Ja latam ryanair i tam bagaż podręczny to 10 kg. Żadnych leków w bagażu podręcznym ( nawet avioplant kazali mi wyrzucić ) Chyba, że jesteś przewlekle chora i masz zaświadczenie lekarskie. Torebkę musiałam upchnąć w dużej torbie, bo może być tylko 1 bagaż podręczny. Nawet misia córki policzyli. Możesz mieć swoje picie, ale to taka symboliczna ilość ( 100 lub 200ml-nie pamiętam ), ale możesz kupić po odprawie. Z perfumami też jest różnie - raz nie wolno w ogóle wnosić, a innym razem możesz mieć spakowane w specjalny woreczek foliowy - oni dają.
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Margot- życzę Ci szybkiego opanowania żalu i nerwów, trzymaj się!
Ciężki dzień dziś, pracy ogrom, teraz się uspokoiło nieco i mam nadzieję, że w tym stanie dotrwam do 16. Po pracy jadę do Urzędu Miejskiego odebrać dowód rejestacyjny, mam nadzieję, że nie będzie kolejek, bo jestem już naprawdę zmęczona i zaczyna mnie boleć głowa. Powietrza świeżego mi trzeba, trzeba będzie wybrać się na przynajmniej półgodzinny spacer. A poza tym to czekam na Eau de Star, ale jakoś brak wieści od sprzedającej
|
|
|
|
#4189 |
|
BAN stały
|
Fatalnie się czuje tzn.boli mnie brzuch i jest mi nie dobrze, to chyba przez ten wczorajszy grill
biorąc pod uwagę, ze wypiłam tylko 1 piwko, za to zjadłam 2 tłuste kiełbaski i mnóstwo dipa czosnkowego. Rano było ok, za to teraz umieram, jestem głodna, bo od rana nic nie jadłam, ale jak pomyśle o jedzeniu to mało nie umrę ![]() Zamówiłam sobie komórkę wreszcie, Samsung J700 pewnie w poniedziałek kurier przywiezie. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu - to teraz tylko dietka i mięta do picia?
Gdzie zamawiałaś komórkę?
|
|
|
#4191 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz pije zwykłą herbatkę, ale mięta to chyba będzie lepszy pomysł. A zamówiłam w tym oto sklepie :http://www.mania24.pl/product_info.p...ducts_id=10005 |
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu - mięta albo rumianek. Trzymam zawsze też w apteczce Amol albo krople żołądkowe. Rzadko coś mi się zdarza, ale jak już, to dobrze coś mieć.
Powiedz mi - jak zamawiasz taką komórkę to można jej odrazu używać, potrzebujesz jakieś karty itd, dostajesz od nich numer? Wybacz, ale się kompletnie na tym nie znam Karta SIM?
|
|
|
#4193 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja też... Cytat:
Szkoda gadać.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że bóle szybko minie i wrócisz do pełni sił
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko
Właśnie ómarłam Przyjechał do nas dziadek - na rowerze 10 km z miasta, bo umówił się z kumplem na piwo w pobliskiej wiosce,nomen omen kolega "dżistnął" wcześniej w drzewo, rozciął głowę i dziadek jedzie go pocieszać. Babcię krew zalała, a my z mamą płaczemy ze śmiechu.
|
|
|
#4195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To jest tylko aparat, karty sim nie zmieniam, mam w popie i chcę mieć ten sam numer ![]() Przełożę kartę ze swojego złoma na nowego Samsunga i będę mogła normalnie używać. |
|
|
|
|
#4196 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Wiem, że się trzymasz. Wiem. Cytat:
Oglądam z zainteresowaniem, bo i mnie czeka wymiana wkrótce...
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu, ale czy każdą kartę można przełożyć do każdego modelu? Ma znaczenie czy coś jest na abonament czy kartę, albo znaczenie ma model obecnego telefonu. Np można przełożyć kartę z Nokii do Samsunga?
Mnie się podoba ten-niebieski , ale podobno Nokie są lepsze: http://sms.pl/tel/samsung,j600.php
|
|
|
#4198 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak, można Zaraz będę pic mietę, mama mi jeszcze poradziła żeby wziąśc pół łyżeczki sody i popic wodą, pomaga, ale zobaczymy czy mięta pomorze. Co do amolu, to ja nie znoszę, a moja siostra codziennie łyżeczkę popija ![]() A co do dziadka to tylko pozazdrościć wigoru ![]() |
|
|
|
|
#4199 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
SimLock zdarza się na telefonach, które dostajesz taniej przy wykupie abonamentu. Taki aparat jest często zabezpieczony w ten sposób, by obsługiwał tylko karty z sieci, która go dostarczyła. Co istotne: po zakończeniu obowiązkowego czasu użytkowania aparatu (to zwykle rok lub półtorej) sieć ma obowiązek zdjąć SimLocka na życzenie właściciela telefonu.
|
|
#4200 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ooo dobrze mówisz... a ja sobie w swoim złomie sama zdjęłam blokadę sim, znaczy zdjęli mi w komisie, za 10zł. Jak mi sie umowa na mix skończyła. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Ja też myślę, że ta dziewczyna chciała pomóc a rezultacie tak to beznadziejnie wyszło. Bądź dzielna
Sama ją tam miałam jakiś czas temu

?

Ludzie nigdy nie przestaną mnie zaskakiwać.
Takie rzeczy potrafią czasem zaboleć straszliwie. Szczególnie trudne jest to dla człowieka, który jest zbyt dumny na to, żeby się mazać i histeryzować. Ludziom się czasem wydaje, że jeśli ktoś nosi wysoko podniesioną głowę, to nie ma uczuć i można mu walić w pysk wszystko, co najgorsze.
(jak co miesiąc), jak tylko uda mi się przełknąć coś na śniadanie, to ketonal sobie wezmę.
biorąc pod uwagę, ze wypiłam tylko 1 piwko, za to zjadłam 2 tłuste kiełbaski i mnóstwo dipa czosnkowego. Rano było ok, za to teraz umieram, jestem głodna, bo od rana nic nie jadłam, ale jak pomyśle o jedzeniu to mało nie umrę