|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 43
Cytat:
Kastrację i szczepienie mam ogarnięte. Dziękuje za wskazówki. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pytała o Zalando L. Kupowałam zaraz na początku jak ruszyli buty i wszystko było ok. Co do zwrotu nie pamietam dokładnie co i jak, ale nie zapadli mi w pamięć, wiec musiało być zgodnie z ich regulaminem.
|
|
|
|
#3393 |
|
Rozeznanie
|
Pytanie o papiery do pracy
Czy przy pytaniu w kwestionariuszu o historię zatrudnienia mam wpisywać pracę o umowę zlecenie też? I czy wpisywać tak wszystko wszystko czy tylko najważniejsze? Bo umowę o pracę miałam tylko jedną w odzieżówce, pracowałam też jako asystentka biura ale na zlecenie, a teraz też będę w biurze ale na umowę o pracę i nie wiem czy potrzeba pisać o odzieżówce?
|
#3394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym wpisała i to i to. |
|
|
|
|
#3395 |
|
Zadomowienie
|
Składałam PIT przez internet, poszło do złego urzędu. Rozumiem, że muszę złożyć korektę? Wystarczy wpisać prawidłowy urząd i zaznaczyć na zeznaniu, że to korekta, czy coś jeszcze?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3396 |
|
Skrzat leśny
|
Szukam mentolowych papierosów, jakichś trochę słabszych od zielonych Pall Mall. Czegoś bardziej w typie Pall Mall Blue Capsule - czy widziałyście je gdzieś u siebie w miastach? Jakieś inne podobne?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3397 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Gdzie i jakiej firmy mogę dostać woreczki na mrożonki ale 1l? Nie większe i żeby te torebki były w miarę mocne jak Jan Niezbedny - najlepiej by było te woreczki mi kupić ale niestety nie mogę dostać nigdzie w sklepie ich
i szukam innych jakiś dobrych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3398 |
|
Konto usunięte
|
W Ikea są fajne worki na mrożonki.
|
|
|
|
#3399 |
|
Konto usunięte
|
czy siemię lniane na paznokcie/włosy można pić pod postacią zalanych wrzątkiem nasionek (całych, niezmielonych)?
pamiętam gotowanie tego kisielu i niestety łatwo się przypalał i przyklejał, więc wolę coś szybszego
|
|
|
|
#3400 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 43
Potrzebuję pomysłu na prezent dla kobiety, która się zbytnio nie maluje, ogólnie nie szaleje za kosmetykami, nie czyta książek i nie ma jakiegoś konkretnego hobby. Ma niecałe 30 lat. Perfum ma od groma a i tak rzadko je używa. Ona mieszka we Francji a ja w UK i widujemy się ze 2 razy w roku, także odpadają prezenty typu vouchery. Alkohol również odpada.
Wcześniej już kupowałam jej świece Jo Malone oraz kominek i woski Yankee Candle, czekoladki i różne dobre herbaty. Wysłane z iPhone Edytowane przez Narva Czas edycji: 2018-03-05 o 18:21 |
|
|
|
#3401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To pomoże trochę w naprowadzeniu.Czekoladki to chyba najbezpieczniejsze wyjście, może coś w ładnym opakowaniu z Thortons po prostu?
|
|
#3402 |
|
Rozeznanie
|
Youtube
Wie ktoś jak przywrócić ten pasek po lewej stronie? Przesuwałam ekran w dół i zniknął. |
|
|
|
#3403 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie gotowałam kisielu z tego. Zalewam siemię wrzątkiem i zostawiam na noc, rano jest kisiel. Wystarczy przetrzeć przez sitko żeby się pozbyć ziarenek.
|
|
|
|
#3405 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3406 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zadomowienie
|
Drogie dziewczyny,
chcę olejować włosy, bo mam sianowate itp. Czy szampon Selsun Blue jest łagodny, czy zbyt ingeruje w strukturę włosa? Pytam, bo tylko od niego nie dostaję łojotokowego zapalenia skóry głowy. Czy dobre będą również odzywki Biowaxa na koniec mycia? Mam takie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ra-wersja.html i druga: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...owa-7-w-1.html Czy na początek olej rycynowy/ lniany będzie ok? Przypuszczam, ze włosy mam średnio, wysokoporowate (raczej z naciskiem na wysoko)
|
|
|
#3408 |
|
Inez
|
Mam takie nietypowe pytanie: wie ktoś może skąd są ludzie, którzy pracowali na IEMie w koszulkach STAFF? To jakaś zewnętrzna firma, ludzie z doskoku? Chciałbym kogoś znaleźć, ale praktycznie nie mam żadnych informacji.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3409 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie herbaty już kupowałam, jeśli chodzi o kawę to pija tę w kapsułkach do ekspresu. Gotuje i owszem ale ma chyba wszelkie gadżety i sprzęty do gotowania o jakich ja bym nawet nie pomyślała (łącznie z zestawem do fondue, zgrzewarką, gofrownicą itd.) No właśnie ciężko dlatego was pytam. Sprawy nie ułatwia fakt, że wszelkie zabiegi i vouchery odpadają. Wysłane z iPhone Edytowane przez Narva Czas edycji: 2018-03-05 o 19:07 |
||
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisała do administracji, ale ją olali, więc założyła nowe. Zorientowała się, że ktoś jej się wbił bo ją wylogowało i nie mogła się już zalogować. W międzyczasie ktoś już z tego konta wstawiał jakieś dziwne zdjęcia, lajkował zagraniczne konta itp. Moje pytanie: Przez pięć dni (10 tabletek) przyjmowałam antybiotyk, na którym bezwzglednie nie wolno pić alkoholu. Ostatnią tabletkę wzięłam w niedzielę rano (ok. 7.30) - wczoraj. Mogę się dziś wieczorem napić piwa? Przeżyję bez tego ogólnie, ale i tak jestem ciekawa.
|
|
|
|
|
#3411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3412 | |
|
... choć nie Westwood
|
Przy zamówieniu z Zalando L trzeba się liczyć z przedłużającym się czasem zamówienia...
![]() Cytat:
|
|
|
#3413 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może się nie maluje, ale jakiejś pielęgnacji pewnie używa zatem może: - szczoteczka do mycia twarzy, - maseczki do twarzy, - pędzel do maseczek, - olejki do pielęgnacji, - peeling, masło, - maska do włosów - bomby do kąpieli itp. poza tym: - biżuteria - urządzenie do waty cukrowej (jak nie ma) - akcesoria do ubioru typu szalik, apaszka, czapka, okulary itp. - poczta kwiatowa (bukiet kwiatów) - paczka polskich słodyczy/specjałów (jak masz w pobliżu sklep polski) - paczka "zdrowej żywności", której nie miała okazji testować - kilka par śmiesznych skarpetek - poszewka na jaśka z fajnym nadrukiem |
|
|
|
|
#3414 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3415 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3416 |
|
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;81921176]Zasadnicze pytanie: budżet?
![]() Może się nie maluje, ale jakiejś pielęgnacji pewnie używa zatem może: - szczoteczka do mycia twarzy, - maseczki do twarzy, - pędzel do maseczek, - olejki do pielęgnacji, - peeling, masło, - maska do włosów - bomby do kąpieli itp. poza tym: - biżuteria - urządzenie do waty cukrowej (jak nie ma) - akcesoria do ubioru typu szalik, apaszka, czapka, okulary itp. - poczta kwiatowa (bukiet kwiatów) - paczka polskich słodyczy/specjałów (jak masz w pobliżu sklep polski) - paczka "zdrowej żywności", której nie miała okazji testować - kilka par śmiesznych skarpetek - poszewka na jaśka z fajnym nadrukiem[/QUOTE] Dzięki za dużo pomysłów Budżet no nie wiem, do 250zł (£50).No niestety ona należy do osób, które się nie bawią we wklepywanie olejków czy maseczek. Bomby do kąpieli fajny pomysł ale ma w domu tylko prysznic ![]() Kwiaty odpadają ze względu na to, że przyjeżdża do mnie na 3 dni, dostęp do polskich produktów i słodyczy ma nieograniczony. Pomyślę o jakichś akcesoriach. Wysłane z iPhone |
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, mam Philips Visapure już ze dwa lata Jednak taka porządna kosztuje przynajmniej £100 a jednak to dość ryzykowny zakup.Wysłane z iPhone Edytowane przez Narva Czas edycji: 2018-03-05 o 20:06 |
|
|
|
|
#3419 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

i szukam innych jakiś dobrych. 

To pomoże trochę w naprowadzeniu.

ale dzięki, będę zalewać na noc i wypijać rano