|
|
#3361 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
To dawaj znać co z tą socjologią, bo to dziś ta lista nie? No!No to wiesz, przebudziłaś się jak nic Ja jak sobie pomyśle jakie miałam cudowne oceny w gimnazjum, to normalnie bez porównania z liceum. Muszę się przebudzić, koniecznie ![]() Ale jak się teraz na coś dostaniesz to jedziesz na wieś? Wydaje mi się że należy Ci się jakiś odstresowacz No ja miałam ambicje zdawać biologie albo chemie rozszerzoną - w końcu to moje przedmioty wiodące. Ale musiałabym chyba już teraz kupić sobie książki i kuć, bo np taka biologia to dosyc obszerna jest Zresztą chyba by mnie nie cieszyły biologiczne studia, lubię to, ale bardziej jakies ciekawostki, a nie sama bio..Więc postanowiłam skupić się na czymś co lubię i myślę o większym przyłożeniu sie do języka (względnie języków) i iść w ślady Lunki ( ![]() Cytat:
![]() Nie rób mi z niego takiego alkoholika Cytat:
Ale wizja uśpienia jakiegoś słodkiego psiaczka... ![]() Cytat:
Może na tym ślubie byś poznała kogoś fajnego ![]() Ale widzisz taki typ niby patałach, a wie kogo zaprosić ![]() Co do facetów to właśnie listonosz przyniósł mi wezwanie na szczepienie Muszę sie na tężec zaszczepić za tydzień
|
|
|
#3362 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj oj to rzeczywiście grubsza sprawa praca pracą, testy testami ale żeby tak nie mieć zupełnie siły ? to ja chyba też ![]() i co podziałały ? Cytat:
i po co było pić ![]() ![]() Cytat:
będzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
i ja też chciałam być wetem ale boje sie krwi ![]() szczepienie które przychodzi pocztą to już przegięcie ale miałam wczoraj śmieszną sytuacje No i ja sie rozglądałam po autobusie, na niego też spojrzałam raz czy dwa. I nagle sobie przypomniałam co robiłyśmy z Anką dzień wcześniej i nie mogłam sie powstrzymać i tak po cichu sie śmiałam Ja już tak mam że jak sobie coś przypomne to nie moge sie opanować i sie tak śmieje pod nosem. Ten gość to zauważył i taki banan na twarzy mnie to rozśmieszyło i jeszcze bardziej sie zaczęłam śmiać tak że rękami sie zasłaniałam Może gdyby nie to że byłam z rodziną to on by podszedł albo nawet ja no ale nie było jak
|
|
|
#3363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brat powiedzial, ze moglam na fizyke zlozyc, bo tam wszystkich przyjmuja, on to ma poczucie humoru W ogole dziwie sie mu, ze studiuje na takim kierunku, bo jak zobaczylam zadania z egz to nie wiedzialam o co kaman ![]() A na wies raczej nie jade... W niedziele kuzynka miala po mnie przyjechac, ale chyba bede musiala zaczekac az druga liste oglosza i papiery zaniesc, jedynie, ze ktos moglby to za mnie zrobic, ale sama nie wiem... Zona zeglarza? Plot kurcze jaka Ty pomyslowa jestes Szkoda tylko, ze ma taki kolor wlosow :P A tak w ogole to jak bym poszla na resocjalizacje to pewnie pozniej pracowalabym z wiezniami, albo z dzieciakami z poprawczaka, nie brzmi to zbyt ciekawie, wiem :P Jezyki to dobry pomysl A jaki konkretnie? Kiedys o jakims wspominalas, ale juz zapomnialam jaki to byl... Kurcze wlasnie sobie przypomnialam, ze chcialam sie hiszpanskiego uczyc, a slownik chyba z mies na polce lezy nietkniety Zaistniec na salonach Wystraszylabym wszystkich gosci
|
|
|
|
|
#3364 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że nie ma Kasi Ja już sobie z Kimim porozmawiałam i jest między nami znów dobrze ![]() Wkurzał się że wydaje jego ciężko zarobione pieniądze Ciasteczka chyba faktycznie podziałały, bo mi jednak wybaczył ![]() No jak to, Lunka Ty możesz być idolem nastolatek, ja to jestem pikuś w porównaniu z tym co jeszcze podbijesz widze że wszystkie chciały grzebać w zwierzątkach no wiesz, a to jeszcze taka głupia kartka zgięta na pół sklejona znaczkiem a listonosz z kamienną twarzą "ma pani wezwanie" a ja se myśle czy jakiś mandat niezapłacony czy co ![]() No i kolejna co przegapiła życiową szanse ![]() W ogóle Ty podrywaczko, niby śmiechu chichu z czegoś tam, a to chodziło o to żeby wyrwać biednego nic nie podejrzewającego chłopaczka ![]() Cytat:
Właśnie mi sie podoba kolor włosów Harrego, czyni go to takim oryginalnym ![]() Jakbyś pracowała z więźniami to byś poznała takiego Majkela Skofilda czy coś, fajna sprawa ![]() ![]() No ja ogólnie myślę języki, poszłabym na filologie fińską, ale chyba nie ma takiej u mnie w mieście A wspominałam, że lubię niemiecki Ale chyba jednak wybiorę angielski, bo to taki uniwersalny, chociaż pare innych też mnie pasjonuje naprzykład ciekawi mnie filologia węgierska albo niderlandzki ![]() No i niby zdecydowana, a jednak nie Spoko, jeszcze zdazysz zagladnac do slownika Np siedzisz w domu i "aa dzis se wybiore literke B"?![]() (moja kuzynka tak sie uczyla slowek z angielskiego zeby wzbogacic slownictwo w cale wakacje caly slownik przerobila, ale z tego co wiem to juz niewiele pamieta E tam wystraszyla, goscie by sie wystraszyli Twojego partnera i na Ciebie by juz nie zwracali uwagi A ja byłam dzisiaj na zakupach, w sensie miałam zimnioki i takie inne kupić i kupiłam sobie baletki przecenione na 14zł zupełne przeciwieństwo Kimiego, ale dobra A miałam taką śmieszną sytuacje bo w ogóle szłam przez sklep i ciągle gdzie nie poszłam na jaki dział w supermarkecie to za mną tacy dwaj kolesie. Ja na ciuchy - oni za mną - kij że w staniki weszłam
|
|
|
#3365 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Troche to glupio wyglada ![]() Moze zrob tak nast razem jak juz bedziesz bez rodzinki to wtedy jakis podejdzie ;] Cytat:
Wiec lepiej dobrze pilnuj Kimiego, zebys pozniej nie byla zdziwiona jak nie pojawi sie ktoregos dnia ![]() Cytat:
Oryginalny to on jest przez to co czasem wyprawia ALe w sumie oczy ma ladne ;] Majkela na pewno Cytat:
Jestes zdecydowana tak jak ja Ja na Twoim miejscu wybralabym taki jezyk, ktory jest bardziej oryginalny i nie jest tak oblegany jak np angielski, wiec moze sproboj z filologia wegierska Chociaz finski i niderlandzki tez moglyby byc fajne ;]Cytat:
Bede wybierac kilkanascie slowek dziennie i gdzies zapisywac, a nie ze tak po kolei. Zreszta jeszcze chcialam kupic ksiazke z gramatyka, rozmowkami i takie tam.
|
|||||
|
|
|
#3366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To widze, ze masz taki sam gust jak ja ;] Kimi jakby sie dowiedzial to bylby rozwod! O jejku Ty to potrafisz wystraszyc ludzi
|
|
|
|
|
#3367 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam, że Ty też jesteś przeciwko mnie, jak to człowiek może się pomylić zamknęłabyś się z Majkelem w karcerze pod pretekstem sesji u psychologa ![]() No właśnie nie ma.. Ale co chwile nowe kierunki tam otwierają, więc cza cały czas czuwać No wiesz, jak nie jest oblegany to większa szansa że się dostaniesz czyli coś dla mnie A to taki masz sposób No to działaj, a nie leń się! Pewnie siedzisz w domu całymi dniami i oglądasz w necie księcia Harrego zamiast uczyć się hiszpanskiego ![]() Cytat:
Każdemu może się zdarzyć przecież kichanie A gdzie się w ogóle wszyscy podziali? Takie małe PW nam się tu zrobiło ![]() Swoją drogą ja też znikam
|
|
|
#3368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eeee, to bardzo ładnie że znowu jest git ![]() hehe, jeszcze ![]() i wszystkim sie to nie udało ![]() ![]() heh fajnie to myślało wyglądać z tym listonoszem tja, niby to takie głupie spojrzenia no i nie moge sie rzucać na każdego napotkanego faceta ![]() no ale kurcze ja go nie podrywałam, on sam zaczął sie do mnie śmiać no to z opisu był podobny do tego co ja widziałam w swoim autobusie ale odstraszacz nie lubie jak mi sie chce kichać w miejscu publicznym i próbuje to jakoś stłumić ![]() Cytat:
chyba rzeczywiście będe próbować tą metode na kolejnych pacjentach Cytat:
![]() a Ty gdzie znikasz ja w najbliższym czasie znikam na poczte przelew zrobić ale to poźniej, bo w tym momencie brzuch mnie boli bo wytargałam z szafy chyba z tone gazet za jednym zamachem i mnie tak zakuło w brzuchu jakby przepona ![]()
|
|
|
#3369 |
|
Zadomowienie
|
cześć kochane
![]() ja juz wróciłam z Dublina, znów tyle namachałyście, że nie wiem kiedy to nadrobię ![]() nie jestem jeszcze w temacie więc napiszę tylko, że pierwszy lot samolotem był świetny ![]() A co do tego oblanego egzaminu, poprawiłam go na 5 ale babka powiedziała, że skoro to poprawa to 5 mi nie wstawi i obniżyła do 4,5. No i juz mam wszystko z główki WAKACJE w końcu ![]() pozdrawiam Was mocno |
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też chciałabym polatać, ale boje sie że może mi być niedobrze
|
|
|
#3371 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i dzięki Wam tak sie bardzo tym nie przejmowałam ![]() a co do latania, moja siostra cierpi na chorobę lokomocyjną, jak jechałyśmy autobusem na lotnisko to wymiotowała, a jak wsiadła w samolot wszystko jak ręką odjął bardzo dobrze zniosła lot ![]() więc może i Ty nie masz się czego bać
|
|
|
|
|
#3372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie ma się co bać turbulencji jeśli już w nie samolot wpada to takie uczucie jakbyś jechała samochodem po jakiejś nierównej nawierzchni i tak Tobą trzęsie |
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee to ok jak mi w życiu nie wyjdą jakieś plany to zapisze sie do szkoły stewardess
|
|
|
#3375 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wole mieć setke pomysłów na życie, niż jeden niby niezawodny a później zostać na lodzie. Teraz niby studiuje w koledżu nauczycielskim po którym powinnam zostać nauczycielką ale nigdy nie wiem czy rzeczywiscie to jest to. A tak zawsze można coś wymyślić w razie w ![]() No pustki, ale za tydzień wyścig to sie zacznie ![]() Ja jestem tu praktycznie cały czas ale to ww roku szkolnym mam mniej czasu
|
|
|
#3377 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja studiuję resocjalizację, bardzo bym kiedyś chciała pracować w zawodzie, ale wiadomo jak to jest u nas w kraju... liczą się znajomości... więc tez nie wiem dokładnie co jeszcze w życiu przyjdzie mi robić ![]() a ja jak na razie też całymi dniami na wizażu siedzę, w między czasie trochę książkę poczytam. I zlecą tak zaraz całe wakacje ![]() no ale masz rację, tylko wyścig się zbliży,znów będzie tu zatrzęsienie
|
|
|
|
|
#3378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przekonam sie na obserwacjach i później na praktykach jak to nie to, to skończe studia i wyjade ![]() no własnie, wszystko wyjdzie w praniu ![]() a nie to ja, poza wieczornymi wypadami z przyjaciółką nadrabiam oglądanie filmów i czytanie książek ![]() a jak Kas wróci to dopiero będzie
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
wszystkie się chyba zmówiły, że robią sobie wakacje od wizażu
![]() ale może i słusznie bo ten wizaż uzależnia strasznie
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może zrobimy sobie jakąś impreze z ich boyami ![]()
|
|
|
#3381 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, to pisz kogo chcesz zaprosić a ja sie zajme resztą później sie jakoś nimi podzielimy i jazdaaaa
|
|
|
#3383 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to ja bym na tej imprezce chętnie widziała kimiego no i roberta. i jeszcze boruca, choć on nie z tej bajki, no ale dobra a jaka to reszta, którą chcesz się zająć??? ![]() będziesz wysyłać do nich maile z naszymi zdjęciami i z propozycją nie do odrzucenia? ![]()
|
|
|
|
|
#3384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie zajme Ferdkiem, Ventyle, Sutilem hmmm, kogo by tu jeszcze wziąć
|
|
|
#3385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze mi się trochę smutno zrobiło, bo weszłam na watek, gdzie dziewczyna napisała, że zmarł jej TŻ. Jechał rowerem do domu i wpadł pod samochód i prawie się popłakałam. i jakos tak teraz mi dziwnie i smutno
|
|
|
|
|
#3386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takie życie to już sie tym zajmuje i zaraz rozkręcamy impreze, bierzemy chłopaków i zabieramy sie z tego wątku
|
|
|
#3387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdzie to do GP, ileeeee imprez
|
|
|
#3389 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Zakorzenienie
|
dobra to jadymy za granice
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Zresztą chyba by mnie nie cieszyły biologiczne studia, lubię to, ale bardziej jakies ciekawostki, a nie sama bio..

a listonosz z kamienną twarzą "ma pani wezwanie" a ja se myśle czy jakiś mandat niezapłacony czy co
zupełne przeciwieństwo Kimiego, ale dobra
Chociaz finski i niderlandzki tez moglyby byc fajne ;]

nie lubie jak mi sie chce kichać w miejscu publicznym i próbuje to jakoś stłumić
ja w najbliższym czasie znikam na poczte przelew zrobić