|
|
#4441 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar IV
Cytat:
Cytat:
Dzięki Fav. Miałam nie kupować w ciemno, ale ten skład... ![]() Cytat:
http://www.luckyscent.com/shop/detai...1305§ion=1 To może potrwać. ![]() Vanille Tonka Parfums de Nicolai. Cytat:
Cytat:
Muszę z tym coś zrobić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki.
|
|
#4442 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Zuziu mam podobny problem. Jestem sama. Poza rodziną i TŻtem nie mam nikogo. Nie mam przyjaciółek.
To jest proste powiedziesz 'wyjdź do ludzi, poznaj kogoś'. Ale jak mam to zrobić? Wyjść i napisać sobie na czole 'Szukam znajomych!'? ![]() Owszem na studiach mam koleżanki. Ale to dobre do rozmowy o wykładach, kolosach, egzaminach.
|
|
|
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
No więc zrobiłam porządek - zawrotna ilość 7 sztuk idzie do wymiany
Pozostałe 32 sztuki zużyję sama z przyjemnością
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4444 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
świetny fartuszek! tez taki chce ! ![]() Cytat:
poki co prad jest ale niewykluczone, ze mnie nagle wyłączy ![]() nie znam ale brzmi smakowice koniecznie opisz wrażenia jak przetestujesz ![]() Cytat:
|
|
#4445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- sama popełniłam kilka zakupów w ciemno ![]() A ta Vanille Tonka brzmi interesująco Nosi mnie przez tę pogodę (a pewnie i PMS-a). Na przemian chce mi się płakać albo gryźć. Aaaaaaaaaaaaaaaaargh Dziewczyny - tak a propos przyjaciół/dobrych znajomych . Z mojego doświadczenia wynika, że świetnie sprawdzają się fora tematyczne
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zuziu - mam bardzo podobnie :/ Kiedyś było ok, dopóki nie wyjechałam do Bytomia i nie wkręciłam w związek. Zerwałam kontakty.
Teraz jestem sama i jest mi z tym źle. Dzisiaj spotkałam się z koleżanką, spoko, ale codziennie nie mogę, bo pracuję do 21:00. Jest mi przykro i smutno. Dodatkowo mnie facet opier.d.o.l.ił., bo chciałam się spotkać, a on wraca z męczącego dwudniowego picia... Do |
|
|
|
#4447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
?
|
||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Chyba cudem udało nam się przejechać przez stolicę Normalnie jazda bez trzymanki W tatmtą stronę krążyliśmy prawie godzinę Niestety, nie nadrobię zaległości Ponad dwadziescia stron w scent barze
|
|
|
|
#4449 |
|
|
tymeno
![]() idę się zakopać w jakiś dołek
|
|
|
|
#4450 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Teraz już wiem, dlaczego miałam go na liście. Musiał mi się kiedyś spodobać. Cytat:
![]() Cytat:
To moje panaceum. ![]() Cytat:
Jest mi dobrze dziś. Poszliśmy na spacer w deszczu. Umokliśmy, weszliśmy do pizzerii na deskę serów, sałatkę i karafkę wina, w drodze powrotnej znów nas zlało... Wiecie jak to jest gadać z kimś od dziewiętnastu lat i wciąż nie mieć dość?
|
|
#4451 |
|
|
|
|
|
|
#4453 |
|
Wiedźma
|
Wiesz Nosku, dla mnie to jest szczególnie... nierealne. Zważywszy na to, że jako dziecko, a potem nastolatka twierdziłam, że nie ma dobrych związków. Że są tylko złe i bardzo złe...
![]() Oczywiście nadal nie wierzę w ideały. Ale da się żyć razem. ![]() Każde z nas ma swoje zajęcia i swoje pasje, które czasem się spotykają, a czasem mijają. Tak, jak my: czasem się mijamy. Za to kiedy spotkamy się, bez okazji, planów i czasem w przelocie - okazuje się, że wciąż mamy tyle tematów i tyle rzeczy do powiedzenia, jak gdyby przez te lata nie wyczerpywały się, tylko mnożyły. I potrafimy się spierać, wzajemnie oświecać , przekonywać, albo zupełnie nierozwojowo po prostu zgadzać - bez różnicy, bo przez te lata wyrobiliśmy sobie kod komunikacyjny, który sprawia, że mówimy (i myślimy) podobnym językiem. To nie jest oczywiście tak, że gadamy ciągle. No nie. Ale kiedy siedzimy na kanapie, albo idziemy do parku, do knajpki, czy na przykład jedziemy samochodem, nie nudzimy się przez kilkanaście godzin. Kiedyś, jako smarkula jeszcze (młode panienki często zabawiają się tworzeniem wyimaginowanych ideałów), twierdziłam, że idealny mężczyzna musi mieć trzy cechy: musi być inteligentny, musi mieć poczucie humoru i musi mnie kochać. I to działa. A jak jeszcze ma długie pióra i niebieskie oczy to już w ogóle...
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-07-14 o 01:55 Powód: a tak sobie jeszcze posmęcę |
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do przyjaciolek/kolezanek do wypicia kawy... Moj Przyjaciel ostatnio zdradzil mi ze to byl jedem z jego testow dla "lasek". Jesli dziewczyna ma chociaz 2 dobre kolezanki i ma z kim isc na kawe/piwo/wyjsc wieczorem/pogadac od serca - to oznacza ze potrafi utrzymywac zdrowe relacje z ludzmi. Tak wiec Zuziuninu, Nosku i inne, warto zawalczyc o te relacje. Wtedy i zwiazek jest "lepszy" i problemy jakos staja sie mniejsze.... i rozwiazywalne jakas nieskomplikowana technika. Nie mowcie ze nie ma nikogo w Waszym otoczeniu, bo az tak bardzo sie nie roznimy... kazdy kogos kocha, za czyms teskni, ma jakies problemy... i dla kazego jego wlasny problem jest najwazniejszy, ale to sie pieknie weryfikuje jak mamy mozliwosc porownania z innymi ludzmi. Mi sie wtedy wlacza empatia, a wiem ze i Wam tego nie brakuje. Ja po prostu uwielbiam byc z kims (chociaz we wlasnym towarzystwie tez rzadko sie nudze) i pomagac jak tylko moge jak ma problem.... to jest swietne lekarstwo na wlasne nastroje "dekadenckie"... Najwazniejsze to "byc uzytecznym" ![]() Moje kolezanki na codzien pracuja w barze (znaczy sie jednej z najlepszych restauracji w miescie), desperacja - gadac z obsluga? - NIE! sa to naprawde swietne dzieczyny, same pisza do mnie czy do nich przyjde, pisza mi co u nich, jakie maja problemy, jak nie przyjde przynajmniej 2 razy w tygodniu to sie pytaja czy wszystko u mnie ok, no po prostu czuc ze tesknia jak mnie nie zobacza i zadna w tym komercja, bo kawe czy piwo jakbym potrzebowala to mam gratis... z reszta mam kontakt przez gg i inne wynalazki techniki.... trzeba czasem wyjsc do ludzi, a nie siedziec w kacie tak dlugo, az cie znajda.... to tez dobry sposob na poznanie kogos, pogadanie... zwlaszcza, ze wiekszosc z moich dawnych znajomych zmnienilla miejsce zamieszkania na dluzszy okres, czy wyjechala za granice... Ale ja to mam jakies zboczenie, bo uwielbiam chodzic do knajp samotnie, siadac przy barze i gadac z nowymi ludzmi czy chociazby z obsluga o *******ach... bo od tego sie zaczyna komunikacje. A KOMUNIKACJA i UMIEJETNOSC GADANIA O *******ACH to jest podstawa, bo od tego sie zaczyna. Ale mozna to wyrobic w sobie. Tak wiec cwiczcie dziewczyny, a bedzie wam latwiej w zyciu... To mowie ja, nazywana introwertyczka i egoistka i zamknieta w sobie i tym podobnymi... Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2008-07-14 o 00:43 |
|
|
|
|
#4455 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Czy ktoś zna te dwa zapachy i może stwierdzić, który może mi się spodobać?
![]() YSL Paris Jardins Romantiques Givenchy My Givenchy |
|
|
|
#4456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Opisywałam je zdaje się w watku testowym |
|||
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno - witaj
![]() Sabbath - Jak czytam o takich "przypadkach" , to dodaje mi otuchy![]() Zaczęłam dzień boleśnie - skakałoam sobie o kulach do łazienki i nagle się bach- zachwiałam. I co - oczywiście musiałam nastąpić na zabandażowaną stopę. Matkoicórko!!!!!!!!!!! ![]() Jaki to ból - aż się popłakałam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4460 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tymeno, witaj z powrotem
Madziczko, dwórko kochana, uważaj na siebie Tak piszecie o samotności... a każda z Was ma jeśli nie Rodzinę to TZ i nawet jak jest źle i smutno to jest się chociaż z kim pokłócić. A nie każdy tak ma. I tym ważniejsze staja się relacje stworzone na podłożu "wirtualnym" - a ludzi wokół jest mnóstwo, wystarczy tylko się do nich odezwać. Aragonte ma rację, fora tematyczne są świetnym rozwiazaniem, ja sama mam dużo znajomych - niekoniecznie przyjaciół, ale dobrych znajomych, poznanych własnie przez internet. I są to relacje, ktore ciągna się przez lata - i jakos nie mamy siebie dość. A generalnie mam w tej chwili ochotę wyć - wskutek wczorajszej burzy pękła mi szyba w kuchennym oknie. Tak trochę na zasadzie "biednemu zawsze wiatr w oczy". Mam to, za przeproszeniem, w - a moze i nie
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath,jakaś iskierka nadziei się we mnie zapaliła gdy to przeczytałam,bo marzę o takim związku ale straciłam wiarę w takie pozytywne przypadki... zazdroszczę i życzę żeby trwało wam to jak najdłużej,możecie być inspiracją dla wielu ludzi.
A to winko i deska serów,ahh....mniamusi
Edytowane przez Blonde_Stranger Czas edycji: 2008-07-14 o 12:40 |
|
|
|
#4462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4463 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moze kiedys... Zazdroszcze w sumie. |
|
|
|
|
#4465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nosku, Sabbath, Madziczko, Margot
Jasne Na wsi czas płynie dwa razy wolniej I jeszcze mam tydzień urlopu Cytat:
Cytat:
Jakim cudem pękła ta szyba? ![]() Margot, mam nadzieję, że humor Ci się poprawi po wizycie u fryzjera |
||
|
|
|
#4466 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Mieszkam w tym samym mieście, wiesz? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fenrisku, Ty masz chyba skłonność do wchodzenia w toksyczne związki... Nie pozwalaj się ranić i umieszczać na końcu hierarchii ważności w czyimś życiu. Przecież na to nie zasługujesz...Bardzo chętnie ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4467 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
A poszłam
i to był całkiem niegłupi pomysł, fryzure mam dokładnie taka jak chciałam - a moze nawet i ładniejszą. Uprzedzajac ewentualne pytania - domowy komputer jest niekompatybilny z aparatem, więc fotek nie będzie. Cytat:
![]() Kasiu, ja mam okna starego typu, takie podwójne - a ze lat mają grubo ponad 20 to i wypaczone są - to w kuchni najgorzej, bo sie już nawet nie domyka. W każdym razie jak w nocy była burza i wiało to otworzył się lufcik i rąbnął w szybę. Na szczęście pękła tylko ta wewnętrzna, wiec problem jest raczej natury estetycznej - może mnie jeszcze nie wywieje....
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Margot - najważniejsze, że jesteś zadowolona z fryzury
![]() U mnie wczoraj były burza za burzą - ale takie "fest" za oknami latały gałężiez drzew, huraganowo było, pioruny nad blokami, skrzynki na balkonie nam się przesuwały, a moje dwie koty latały jakby miały petardy w tyłeczkach i nie wiedziały gdzie się usadowić, żeby mieć leszpy widok - bo moje kocice burzy się nie boją. Siedzą wtedy na parapecie i mają zabawę i widowisko na sto dwa ![]() Dziś sobie uświadomiłam, że od 10 miesięcy jestem bez pracy. I potwornie mi się jakoś przykro zrobiło. Myślałam, że to będzie na chwilę, dwie Wszystko się jakoś komplikuje, odwleka.... Entuzjazmu we mnie coraz mniej, chęci niestety też. Czuję się jakbym zastygała, traciła jakieś zdolności, umiejętności. I codzienie uświadamiam sobie upływ czasu. I dalej niespecjalnie mam pomysł na własną ścieżkę zawodową
|
|
|
#4469 |
|
BAN stały
|
Właśnie wróciłam z pracy, wstąpiłam jeszcze do mamy, były próbeczki dla mnie (dziękuje Truskawciu
i bardzo ładna, nowiutka.Humor dzisiaj lepszy, wczoraj bardzo szybko zasnęłam. Teraz mam ochotę na kawkę, posprzątam troszeczkę i powizażuję potem. |
|
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś w planach nadrobienie Wizażu od piątkowego wieczoru i nie dałam dziś rady. Oby jutro była możliwość.
Takie dobre nastawienie na ten tydzień miałam, mimo ze z góry jest on jednym z trudniejszych, ale mimo to miałam nadzieję że bedzie dobrze, a tutaj jednak nie. Może jutro bedzie już lepiej. Bo przecież ciągle źle być nie może.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.

?

nie u siebie bynajmniej, bo robię wszystko, żeby nie dopuścić do sytuacji, w której miałabym nosić na gołą stopę jakieś buty (tego też nie znoszę)
Dopiero czytając Filmweb doznałam olśnienia, albo raczej olśniono mnie 

?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie pozwalaj się ranić i umieszczać na końcu hierarchii ważności w czyimś życiu. Przecież na to nie zasługujesz...