|
|
#2011 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Cytat:
Kiedy slubujesz?? co do sukni to teraz szyja takie ze bez obaw zlapie Ci to i tamto gdzie trzeba i widac nie bedzie a cycuchy do gory podniesie a kroje sa rozne - obcisle lub a ksztalcie litery A z szerokim dolem a wzorow jeszcze wiecej duzo zalezy jaka masz sulwetke i co Ci sie podoba
|
|
|
#2012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Agatka
Cytat:
![]() a jak nie będzie to poratuję Cię swoim-mam 2 tylko prześlesz mi namiary na PW.Cytat:
![]() a myślałam może nad taką jak w kolekcji agnes 1709? lulu da radę ![]() a koszmarów ostatnio nie mam-przezornie po przebudzeniu patrzę w okno
Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-15 o 09:49 Powód: dla Lulu:) |
||
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
izazusia ja tez spojrze a jak nie to wymyslilam najwyzej opcje taka zeby ci ukroic kawalek pomiedzy dwie kartki plastikowe i poczta, tylko ze na musze nowy kupic zeby sie dalo bo wydlubuje z mojego
Tego tak malo potrzeba ze taka opcja jest dosc mozliwa
|
|
|
|
#2014 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja po porodzie nosiłam obciskajace majtochy takie po pachy jestem po drugim dziecku i teraz mam płasciutki brzuch moja druga pociecha ma 9 miesiecy a wychodze za maz 27 wrzesnia takze jeszcze mam nadzieje mi ubedzie brzuszka chodz juz jest całkiem w porzaDKU ![]() pozdrawiam |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
spłaszczały brzuch i łatwiej skorce wrocic do formY rob tez masaze wodne Prysznicem raz zimna raz ciepła woda i uprawiej seks heheh najlepsze na brzuszek!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#2017 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a teraz siedzac przed kompem bede cwiczyc go sciagajac i napinajac... egh... nawet nie wiem kiedy sie to paskudztwo zrobilo
|
|
|
#2019 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bywa po dzieciach co niektore kobietki to nawet po 3 dzieci nie widac u nich brzuszka to zalezy od elastycznosci skórki no i nie mozna sie obajdac hhehe |
|
|
|
|
#2020 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łączę się w bólu![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak tylko wróce do formy po tym całym przesuwaniu to zaraz zaczynam ćwiczyć
|
||||
|
|
|
#2021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi pomaga seks na bol głowy nawet - sprawdzone i działa na 100% martwie sie tylko co z pogoda bedzie 27 wrzesnia mam nadzije ze bedzie w miare cielpo |
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki kochane!
![]() Nadążyć za Wami nie sposób - przyznaję bez bicia, że czytałam wyrywkowo. Remontujemy z TŻ kuchnię, wczoraj zdzierałam starą farbę ze ścian i gipsowałam miejsce po wykutej przez hydraulika dziurze Mój T. chciałby za niedługo wybrać się po garnitur, choć mówię mu, że ma jeszcze czas (chciałby trochę schudnąć, ale sama w to nie wierzę ). Był w Bytomiu w "Bytomiu" ( ), w salonie obok fabryki, gdzie chyba jest nieco taniej. Pani poradziła mu, że na ślub, do białej sukni, najlepszy jest czarny garniak. Zobaczymy, jak T. będzie wyglądać.Za niecałe dwa tygodnie będziemy obchodzić ósmą rocznicę. Zamówiłam dla TŻ spinki do mankietów - nie wiedziałam, co mogłabym mu kupić, nie rujnując jednocześnie mojego maciupkiego budżetu ![]() Gosiu, śliczną sukienkę miała Twoja świadkowa Gdzie ją kupiła?Martuś, mam nadzieję, że już jest lepiej. Zawsze możesz się tutaj wygadać |
|
|
|
#2023 |
|
Rozeznanie
|
mamy znajomego młodego ksiedza bedzia nam udzielał slubu
chcemy wymyslec inna przysiege tzn jaks tam udziwniona słyszałyscie jakies inne teksty moze gdzies cos???????? |
|
|
|
#2024 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki boże jesteście wielkie lulu, Lilstar
![]() ![]() ![]() Serdeczne dzięki za chęć pomocy!!! ja nie wiem co mam z tymi stopami że nawet trzyletnie buty mnie obgryzają
|
#2025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widziałam te plasterki w rossmanie
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przebrnelam przez wasze dialogi dziewuszki, jednym okiem dzis bo normalnie mam nawal pracy. Przez 2 tygodnie jestem sama na polu bitwy, bo moja kolezanka a zarazem przelozona na urlopie, a sprawy na cito jak zwykle... uwielbiam ta moja ksiegowosc ![]() Martus bedzie dobrze zobaczysz... Moze myslisz ze to jakies tam frazesy, ale nic nie dzieje sie przez przypaek, a kazde wydarzenie przynosi swoje owoce, tylko niestety na nie trzeba troszke poczekac. Widze, ze bielizniarski temacik podjelyscie.... No ja z bielizny to mam ponczoszki hihiih, i pas do ponczoh, z ktorego pewnie zrezygnuje bo jest wysoko zapinany. A niesety do kreacji slubnej musze miec niskie biodroweczki ze wzgledu na moj gleboki dekoldzik na pleckach . Staniczek mam wszyty do sukienki i doszyte do niego wkladki, dzieki czemu dorobilam sie ekstra biusciku i super szparki... Nie sadzilam, ze te moje wypierdki o ktorych juz wspominalam, moga tak fajofsio wygladac ![]() Mam nadzieje, ze Kasienka ma lepszy humorek niz wczoraj i przestala juz sie dolowac. Wszelkie mankamenty nalezy zamieniac w atuty!!!! Wiec prosze mnie sie tu nie roztkliwic nad soba.... Ekstra dziolcha z Ciebie |
|
|
|
|
#2027 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry moje słoneczka
Cytat:
Może jednak spróbuj z siebie to wyrzucić, jak nie nam, to napisz to co siedzi w Tobie na jakiejś kartce a potem ją spal. Najgorsze co można zrobić to dusić w sobie i udawać przed wszystkimi że jest ok. Zjada to od środka wtedy. Wypłacz to wykrzycz, zrób cokolwiek. Mam nadzieję, że szybciutko dojdziesz do siebie. A tymczasem wysyłam Ci wirtualne pocieszenie, ściskam bardzo mocno i jestem z Tobą myślami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pewnie z niecierpliwości aż nas skręcać będzieCytat:
Cytat:
Oj też się cieszyłam że się obudziłam.A co do nauki przysięgi, to jak to czytałam to A tak naprawdę to jestem pewna że da radę i dzielnie bez pomyłek wygłosi całą przysięgę Wini, obawiam się że ze zmianą przysięgi nic Wam nie wyjdzie. Żeby małżeństwo było uważane za ważne należy wygłosić tą formułkę słowo w słowo. Każda zmiana w niej może skutkować unieważnieniem małżeństwa. Co mi przychodzi do głowy, to przed przysięgą, tak jak w Stanach robią, każde z Was mówi parę słów swojej drugiej polowce od siebie, to jest w momencie jak już stoicie przy księdzu ale jeszcze nie wypowiedzieliście przysięgi
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-07-15 o 10:22 Powód: dla wini |
|||||
|
|
|
#2028 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to ile razy dziennie ten seks trzeba zeby brzuchol zszedl??? ![]() Cytat:
![]() moj TZ ma szary garniar do smietankowej mojej kiecy tez kupowal w bytomiu ![]() Moj brat wlasnie dzwonil ze ma podechac do mnie do sklepu facet z autem na slub nasz zebym zweryfikowala pewnie jakich merchol to bedzie... mam nadzieje ze czarny
|
|
|
#2029 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
twój nastrój "zrobi" piekną pogodę (nawet jak będzie padało i tak będzie pieknie)![]() Cytat:
![]() Moja siostra często w Anglii bywa i tam też sukienkę kupiła ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2030 |
|
Zadomowienie
|
gosia1007 pieknie
makijaż rewelacja m.a.r.t.a. przede wszytskim dzieki za dopisanie do kalendarza
|
#2031 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jak juz agunia 82 powiedziala nie da sie nic w przysiedze zmienic ale my na przyklad potem powiemy swoja po francusku raz jeszcze Moze wlasnie pomyslcie nad wersja przed i po |
|
|
|
|
#2032 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kochana przynajmniej raz dziennie a weekend ze 3 razy co Ty zartuje obys sie kochała intensywnie szczegolnie na jeżdźcca!!! Cytat:
dobra myśl wielkie dziekuje
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-07-15 o 20:38 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewuszki
m.a.r.t.a kochana aż mi ciarki przeszły, musiało się naprawdę coś złego stać Aż nie wiem co Ci powiedzieć, ale słowa izazusi są bardzo optymistyczne mówicie, żeby mocniej się malnąć?? to jak coś wymyślę to się pochwalę Gosia ślicznie wyglądałaś
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie zdzierałam tapetę ![]() TŻ bedzie miał na pewno coś ciemnego, raczej ciemny grafit, ale jesli będzie super wyglądał w carnym, to będę go przekonywać Pojedziemy do salonu na pewno z jego mamą, też coś doradzi ![]() Moje ślubne audi miało być czarne Po jakimś czasie okazało się, że kolega mojego taty się pomylił (bo załatwiamy wóz po znajomości) i auto jest jednak granatowe ![]() Cytat:
), więc szukam kreacji. Myślę jednak, że zaopatrzę się w spódniczkę i coś na górę, bo ja i tak potem w sukienkach nie chodzę
|
||
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam watpic w sens istnienia hurtowni alkoholi i napojow
![]() w hurtowni wodka polonaise po 17,50-18,50. a dzis w sklepie sieciowym wdzialam po 15,90 tak samo napoje. np robia promocje i taki garden czy cappy 2 litrowy kosztuje 2,90-watpie ze w hurtowni bedzie taniej.tylko problem jest taki ze w tych slepach nie sprzedaja hurtowych ilosci-tylko 10 sztuk na glowe. ale chyba jak bedzie trzeba to z TZem alkohol i napoje "na raty" bedziemy kupowac. mamy 3 sklepy wiec nas nie pogonia
|
#2036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
my tez ślubujemy 27 wrzesnia
|
|
|
|
|
#2037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to nie chodzi o plasterki tylko o sztyft przeciw powstawaniu pęcherzy asiuk-jesteś zdolniacha jak Bob Budowniczy-w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() ja tam wolę wszelkie prace ogródkowe
|
|
|
|
|
#2038 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
No koszmarki koszmarkami.... dzis mojemu Skarbkowi snilo sie, ze w sutannie biegal razem z moim bratem... Jej..
Gosiu bardzo delikatnie i zjawiskowo wygladalas, super Dzasta przylacze sie do rad dziewczyn, zaakcentuj oczeta ... ach te nasze oczyska, to one sa zwierciadlem duszy U nas tez walka z alkoholem, juz mam dosc - nie znam sie na tym zupelnie.... A ceny straszliwe.... W dodatku moj brat wczoraj przedluzyl sobie niedzielne urodziny w zwiazku z tym, ze mnie nie bylo w niedziele i uraczyl mnie "wscieklym psem"... szaleniec, normalnie szaleniec... I wybralismy go na swiadka....
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
fajnie. my o 17. jak przygotowania? u nas na razie przestoj ale tylko do przyszlego tygodnia. potem ruszymy pelna para
Cytat:
![]() wina kupimy tylko 10 butelek a i tak zostanie (pewnie varne). a szampan do toastu- ruski najtanszy ![]() wczoraj bardzo przykrej rzeczy sie dowiedzielismy. jeszcze jestem w szoku, neistety posrednio nas i naszego slubu ona dotknela
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

a cycuchy do gory podniesie

Chyba trafiłaś na ostatki
A kto używa ostatki ten piekny i gładki
:confused :

Gdzie ją kupiła?

. Staniczek mam wszyty do sukienki i doszyte do niego wkladki, dzieki czemu dorobilam sie ekstra biusciku i super szparki... Nie sadzilam, ze te moje wypierdki o ktorych juz wspominalam, moga tak fajofsio wygladac
hand-made: urodzinowo na 40tkę

????
Aż nie wiem co Ci powiedzieć, ale słowa izazusi są bardzo optymistyczne