|
|
#3061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
choć ja byłam ostatnie 10lat blondynką, w styczniu przyciemniłam włosy i teraz znów chce rozjaśniać jednak taki naturalny blond jest dla mnie więc różnie to może być ![]() A w kapphal do 20.03 jest 3 za 2, może uda Ci się anulować to zamówienie i złożyć nowe z jedną gratisową rzeczą ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() Ja pracując w korpo musiałam się trochę spóźnić do pracy lub brać wolne aby ten paszport odebrać |
||
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Kusicie kappahlem. A jak tam z rozmiarówką?Zawyżona ,zaniżona?
piękna
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo ze w Polsce nie mieszkam to wydaje mi sie ta ustawa taka troche niedopracowana. I mysle ze bardzo szybko wszystko wroci do normalności czyli wszystkie niedziele beda handlowe.
Swoja droga mieszkałam w miejscach gdzie wszystkie niedziele były niepracujące i mozna sie do tego przyzwyczaic chociaz jest to troche uciążliwe... jesli pracuje sie od pon do piątku długie godziny. Sobota rano sa jakies zajecia z dzieckiem, popołudniu chciałoby sie w koncu chwile odpocząć i wtedy zostaje jedynie niedziel ana zrobienie zakupów na cały tydzien... I tak jak Wy zupełnie nie rozumiem jakim prawem kościół w Polsce ma tak decydujący głos na zycie ludzi. |
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że ludzie pracujący w urzędach nie są lepsi od tych co pracują w sklepach, stacjach paliw, aptekach itp. I też mogą pracować na zmieny i w weekendy. Jak wszyscy to wszyscy, a nie dzielimy się na lepszych i gorszych.. W Szwajcarii stacje paliw są w większości już o 18.00 zamknięte i nie ma zmiłuj. Ludzie sobie radzą, a u nas to by chyba co chwilę auto stawało na drodze hahaha ogólnie Polacy są strasznie niezaradni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
normalnie przed chwila mierzylam taki standard moj to 145/100 nie jest t ideal ale pewnie trudno bedzie zejsc nizej
|
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To drugie mogłoby Ci się trochę obniżyć. A bierzesz magnez,potas? |
|
|
|
|
#3067 | |
|
Wtajemniczenie
|
W porównaniu do hm trochę większa
![]() Cytat:
w niedzielę oczywiście nigdy żadnego nie widziałam. Zgadzam się co do godz otwarcia, kiedyś były same małe sklepy w sobotę do 13:00 i jakoś sobie ludzie radzili. A niestety nie da się tak wszystkich wyrównać, kiedyś próbowano i wiadomo jak się to skończyło
|
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie naszło na wieczór... Szczególnie na śliwki mniam! DSC_0128.JPG
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Emma chyba zamówię 62,chyba ,jak zwykle starszy dostanie więcej.
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-17 o 20:08 |
|
|
|
#3070 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3071 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
bo czasem przy cisnieniu każą np aspargin czyli magnez z potasem,to też troszkę obniża
|
|
|
|
#3073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Karola wszystkiego co najlepsze, szczęścia w nowym miejscu miłości i zdrowego dzieciatka. Co do pracy w niedzielę. Ja zgadzam się z Norka 😊 Mam też podobne podejście względem wiary do Ciebie chyba😊 Chociaż staram się kierować przy wyborach wiarą. Co do sklepów : uważam, że kwestia przyzwyczajenia. Dopiero druga niedzielę sklepy zamknięte więc ludzie jeszcze panika. To nie jest koniec świata 😊 Ja na bieżąco robię listę co mi trzeba a jak czegoś braknie to idzie się bez tego w moim przypadku obyć. Są też sąsiedzi od których dawniej się coś pożyczało a teraz ludzie się wyzamykali na 4 strony. 2 niedziele handlowe zostały, zobaczymy co z tego wyniknie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3075 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja ostatnio upolowalam jedną kiecke z Zary na 1-1.5 roczku za 1 zł
|
||
|
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja się również z Wami zgadzam w kwestii wiary, bo również jest dla mnie bardzo ważna. Ale uważam, że kto chce pójść do kościoła to pójdzie nawet jeśli pracuje w niedzielę.
A zamknięcie sklepów nie sprawi, że ludzie do kościoła pójdą ochoczo, aaa bo nie idą do pracy. Msze np w miastach są od 6 rano, nie mówiąc o mszach np w sobotę tych tzw niedzielnych. Rząd zbyt sobie bierze uduchowienie społeczeństwa za priorytet, a to chyba nie tędy droga ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3077 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Camelitios piękna sukienka |
|
|
|
|
#3078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie moze wiara nie byla nigdy mocnym priorytetem, nie chodze co niedziele do kościoła - po prostu wolę sobie pomyslec lub pomodlic sie w domu. Wkurza mnie instytucja kościoła, to zakłamanie. Sporkalam na swojej drodze księży, ktorzy leca tylko na kasę, a sporkalam i fajnych, rzeczywiscie uduchowionych osobników. Moj przyjaciel z dziecinstwa jest w zakonie, jest wspanialym czlowiekiem i wiem, że swoja aurą bedzie umial w wiele osób wtoczyc duzo pozytywu. Ogólnie temat wiary jest strasznie komtrowersyjny i uwazam, ze każdy powinien robic tak jak sam uważa, zgodnie ze swoim sumieniem, i nie godze się na to zeby rzad formowal mi taki swiat w którym MUSZE pojsc do kosciola czy cos. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3079 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Wtajemniczenie
|
Camelitos akurat tutaj nie ma wielkiej fikozifii- trzeba miec gotową mieszanke na chleb (moja byla akurat z niemiec ale z tego co kojarze to lidl ma i ogolnie mozna w różnych sklepach znalexc) no i wg przepisu odmierzam wode i mieszam, odstawiam zeby ciasto urosło i do piekarnika na 1h. Gotowe 😅
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dokładnie tak, ja wierzę w Boga a nie w kościół jako instytucję, itd. Księża są różni i owszem niektórzy mają ogrom zrozumienia dla ludzkich błędów, a dla niektórych pewne rzeczy są nie do przyjęcia. A są takimi samymi ludźmi jak i my i tak samo będziemy kiedyś sądzeni.
Też nie lubię narzucania i ograniczeń, zwłaszcza ze strony rządu dla mnie to jak czasy komuny, które znam z opowiadań. Ale cóż zrobimy, możemy ewentualnie oddać głos przy wyborach na inną partie zobacząc co lepszego wymyślą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja też wierze w Boga, ale nie w kościół jako instytucje.. Omijam ja szerokim łukiem. Bóg jest wszędzie, a ja modlę się kiedy czuję taka potrzebę, a nie idę do kościoła w niedzielę bo tak trzeba. Dla mnie liczy się to jakim jest się człowiekiem, a nie to czy w niedziele jest się w kościele czy nie. Co do niedzieli, jak komuś zależy, to pójdzie do kościoła, albo w sobotę na mszę wieczorna niedzielna, albo w niedziele rano, jeśli pracuje na 14.00 albo w niedziele wieczorem. Tutaj praca nie jest problemem jak komuś zależy Ale to jest oczywiście moje osobiste zdanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-17 o 21:16 |
||
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokazujecie takie boskie ubranka, że najchętniej bym wykupiła pół sklepów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ,nie wiem,kto doradzał o magnezie,ale chciałam podziękować-biorę przed snem/na wieczór 2 magneb6 i bardzo dobrze śpie.
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze dodam od siebie, że kupuję o zielony linomag i sudocrem.
Sudocrem na mocniejsze odparzenia pupy, a linomag profilaktycznie co 2-3 zmianę pampersa do smarowania Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Polu na mnie magnez też dobrze działa |
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jednak kupię te poduszke ciążowa bo już nie ogarniam że spaniem..
Nawet na boku mi źle bo czuje mała ,na brzuchu już nie daje rady, a jak śpię na plecach to mam masakryczna zgage... Myślicie, że ta poduszka mi pomoże? Czy na takie tragiczne przypadki jak ja to już nie ma pomocy? 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Emma ja też mam.węża ciazowego,dzisiaj popołudniu wzielam.go.na dół na kanapę,dół pleców mi bardzo doskwieral,pomoglo mi i jeszcze drzemkę sobie ucielam.
Blanka polecam.Warto kupić!! Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-03-17 o 21:35 |
|
|
|
#3089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Smutno mi się trochę robi czytając niektóre rzeczy tutaj, ale wiem, że ludzie są różni, różne mają opinie i nie sposób tego zmienić. Po prostu uważam inaczej i widzę, że jestem w mniejszości, stąd ta przykrość
Ale w sumie mniejsza o to, bo to ani nie miejsce i ani czas na takie rzeczy. Dobrze jest poznać wasze zdanie, wiem kogo unikać Żartuję! ![]() Ja zamiast Sudokremu, będę używać Alpiki. Camelitos, cudna sukieneczka, pięknaaaa Jeszcze ta cena ![]() Cytat:
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-03-17 o 21:41 |
|
|
|
|
#3090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja swoją kupiłam w smyku, ma ściągany pokrowiec i jest bardzo wygodna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

choć ja byłam ostatnie 10lat blondynką, w styczniu przyciemniłam włosy i teraz znów chce rozjaśniać 

Jeszcze ta cena