![]() |
#2521 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Po brzegi przepełniona świetliście nowymi snami.
Ty - pocztówka z innego życia Ja - list żywą łzą pisany. Szóstym złysłem jest serce. trzy kroki do nikąd. Ta, którą tak szukam wciąż błądząc, znikneła. Może szydzi z poczukiwań?
#2522 |
Zakorzenienie
|
witam. potrzebuje ładnych opisów o aniolach. ma ktos cos??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Raczkowanie
|
Wszystko jest na sprzedaż
I nikt tego już nie zmieni. Wszystko ma są cenę Nawet jeśli w to nie wierzysz. To typowe gdy, coś idzie źle, Wszystkie dawne uczucia, wygasły już. I ciągle wszystko na nie. Tyle było pomyłek, teraz to wiem, Ale dla nas za późno. Wyrzuć to całe zło... Zostańmy sami jeden dzień Jedyny tak do końca. ![]() ![]()
#2524 |
Zakorzenienie
|
'bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem'
'Cisza taka że słychać szum Anielskich skrzydeł ponad nami' 'Aniele mój ześlij blask bym mogła odnaleźć się wśród chaosu myśli..' 'Anioł ognisty.. poruszył dawną miłości strunę..' 'i złapać anioła za skrzydła..' 'a po ulicach fruwały za mną jasne anioły..' 'a w sercu oddech gwiazd i anioły w moich snach..' 'Byłeś mi aniołem.. tłem dnia i mgłą snów.' 'i proszę anioły by się ziścił choć jeden z tych najskrytszych snów.' 'Ponad strach wzbić się jak anioł.. tak samo dosięgać chmur' 'Strącę z nieba aniołka żeby zaniósł do Ciebie mój uśmiech' 'Anioły są miłością zesłaną z nieba' 'Są chwile.. kiedy Anioł się schyla i do serca szepcze że szczęście blisko..' 'Wysyłaj do mnie anioły niech mi w duszy śpiewają.' Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-07-16 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
xoxo
|
Kotku wygraliśmy siebie w totolotku
![]() Ile można nie zasypiać, nie jeść , nie oddychać, błagać, łzy połykać ? Koniec końców po burzy wychodzi słońce. Awaria - kocham cię jak wariat. Dzień za dniem przynosi chore scenariusze Ty możesz patrzyć ja kochać dotykać Poproś o godności gdy spojrzysz w lustro Przepraszam, że jestem, za to że wkur.wiam Cię tym tekstem. Przepraszam,że nie chodze na solare, nie pale, nie chodze na disko. Przepraszam, że mówie wprost wszystkim w głos. Inwidualność jest jak choroba, inwidualność jest tutaj tępiona.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2008-07-16 o 11:36 Powód: literówka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
obecny: Chciałabym po prostu oderwać się od dotychczasowego życia.
![]()
#2527 |
Wtajemniczenie
|
uwierz w anioły nawet jesli mają czarne skrzydła Uwierz w anioly..Ty dla mnie jestes jednym z nich...jedynym z Toba odeszły anioły... na skrzydłach anioła wzbiję się ponad ten okrutny świat bo Ty i ja anioły dwa mijamy sie każdego dnia Tak naprawdę nigdy sie nie dowiesz,czy po drugiej stronie siedzi anioł, a nie człowiek… Znaiszczę każdy mur, zniosę każdy ból. Na anioła skrzydłach do Ciebie wzbiję się. I Am Your Angel Trzeba żyć jak nowo narodzony anioł, jak kobieta, która kocha lub jak człowiek, który ma umrzeć... Czasem anioły odlatują mimo że schowasz im skrzydła pod poduszkę...... "Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu." Oderwałeś mi skrzydła,poplamiłeś krwią dłonie,zabrałeś aureolę... Mimo wszystko będę Upadłym Aniołem... I'm a obstinate angel.../ Jestem upartym aniołem... I'm an angel... and I dance... and I'm happy... I'm in heaven... It makes no difference who are you...I'm your angel"-to nie stanowi roznicy kim wy jesteście ja jestem waszym aniołem . . . .Maybe Angels Will Take Care Of Me. . . || Może anioły zatroszczą się o mnie każda dziewczyna jest aniołem, ale nie po każdej to widać Every girl is an angel, but not every girl shows it to you... Mów mi, że anioł na oknie siadł. ...A w sercu oddech gwiazd i anioły w moich snach... a teraz tylko desz, krop[le łez i spadające anioły "Spotkałam kiedyś Anioła, smutne oczy miał" :'( Bo anioł już nie wierzy w nic.. Żyje chodz nie chce ;( Mój Anioł Stróż się właśnie zdrzemnął, ma przerwę w pracy aż do świtu... . . everyone have a angel, who will be always take care of them . . splywaja lzy aniola, ktory utaracil skrzydla, gdy padal deszcz.... Strawberries, cherries and an angel's kiss in spring... // Truskawki, wiśnie i pocałunek anioła latem... |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią.
Nie ufaj choć chcesz mu dać cały świat. Nigdy nie należy ufać do końca. Zbyt mocno cię chcę. Pokazuję radość, której we mnie nie ma...
#2529 |
Raczkowanie
|
Witam;*
Czesc dziewczynki...;* Jestem tu nowa, postaram sie odplacac opisami
![]() Mam problem, na ktory wlasnie potrzebuje opisów, a Wy macie takie ladne opisy ze licze na waszą interwencje ze tak powiem w tej sprawie ;D Czy mozecie znalezc, lub po prostu co wam wpadnie do glowy, opisy pasujace do tematu: Mialam przyjaciela, przynajmniej ja tak myslalam... teraz nie rozmawiamy ze soba jzu baaardzo dlugo, telefon milczy, jest to juz koniec. Ale pogodzilam sie z tym. Chodzi o to ze kazdy moj krok przypomina mi go, sposob w jaki sie zachowuje, co mowie, co robie... caly czas w sobie widze jego... chyba stalam sie do niego bardzo podobna... nie chce juz o Nim myslec, ale nie ma takiej opcji. Moze cos o podobienstwie, o tym ze chce a nie jest tak, ze chce skonczyc a nie umiem, ze jest ciezko...? ze teraz wiem ze juz na ratunek nie ma co liczyc i ze pogodzilam sie, ale jest zle...? Dziekuje z gory i baaaardzo licze na Wasza pomoc...;* Cos ode mnie: Noc i dzien zlewa sie w jedną całość, kiedy nie ma Cię... Od kiedy nie ma Cię, moj malenki swiat traci wiare w to ze jest... It's like you're a drug, It's like you're a demon I can't face down... ( To tak jakbys byl narkotykiem, jakbys byl demonem ktoremu nie potrafie sie przeciwstawic(przed ktorym nie moge sie bronic) Thank You, for showing me, that best friends cannot be trusted... (Dziekuje za pokazanie mi ze w najlepsze przyjazn nie mozna wierzyc...) Mam jedna sprawe, calkiem osobista, czasem juz nie potrafie zyc z ta myślą... Szukałam do siebie podobnych, dlatego boli to tak mocno... ...Więc kamieniem nie bądź mi... I will be, all that You want... And if I let you down, I 'll turn all around, cuz I would never let You go... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() te opisy są z jakiejś książki? cudowne. ![]() Cytat:
![]() postaram się. w różowych okularach podbijam świat. wyrzuciłam zmartwienia. jest pięknie. przesiąknięta optymizmem. zaprzyjaźniona z uśmiechem. błysk szczęścia w mych oczach. króluję na parkiecie. pozytywnie jak nigdy.
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tamte były z książki ![]() ach te opisy też kradnę ![]() ![]() Ludzi to mogą nazywać pasją. Albo namiętnością. Albo obsesją. Mnie to wszystko jedno. Kiedy z nim jestem, kiedy go dotykam, tylko wtedy czuję, że naprawdę żyję. Czy popełnianie błędów nie jest częścią procesu odkrywania samego siebie, do diabła - nawet wybieranie nie tego faceta? Boże, tak trudno jest wyłączyć szum myśli jaki mam w głowie. Nawet kiedy tego nie chciała, wszystko bez przerwy analizowała. za długie, ale można skrócić ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
Raczkowanie
|
![]()
1. I choćbyś milion gwiazd wplótł mi we włosy... Nie.
![]() 2. Sukienka w kolorze landrynek marzenia w kolorze miłości ![]() 3. Perły uczuć w kolorze czerni 4. Nie, nie, kolega z groszkami i korniszonkiem idzie do domu ![]() 5. E! Nie siać mi tu stypy, życie mamy tylko jedno! ![]() 6. I tak bym chciała rzucać sie za Ciebie w ogień ![]() 7. W Twoich oczach zobaczyłam to wszystko, o czym marzy każda kobieta dziewczyna ![]() 8. Nie chce niczego prócz Twej miłości ![]() 9. Life for rent /życie do wynajęcia/ 10. Kup dwa bilety, zadzwoń. Będę zaraz. ![]() 11. I co w tym złego, że nie potrafie zapomnieć blasku Twych oczu i żaru uczuć serca, emocji ![]() 12. Nie musze Cię kochać. Ani Ty mnie. Po prostu weź mnie za rękę i chodź... ![]() 13. Sprzedałam marzenia. Przerzuć graty. Może jeszcze jedno znajdziesz... ![]() 14. A jesli pokocham Cię całym sercem, aż po oceanów i pustyń kres ![]() 15. Jak mi sie znudzisz, to Cie po prostu zostawie. Proste ![]() 16. Nie przeceniaj sie. Nie jesteś TAKI super ![]() 17. Oddałabym Ci wszystko.. ostatni grosz, dusze, serce, złoty pierscionek ![]() 18. Zawsze kiedy jest Ci źle.. nawet nie dzwoń.. przyjeżdżaj, albo to ja Cie znajde i przyjade.. ![]() 19. Ze mną jak z dzieckiem.. Mówisz i masz ![]() 20. Weź mnie za rękę i zaprowadź, gdzie zechcesz.. ![]() ![]()
![]() |
#2533 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
cudoowneeee oczywiście kradne ;D w końcu wróciłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
to moze nieopisy ale moze sie przydac ;ddd
mozna sobie zdania wybrac do opisu :) Patrzysz na mnie w moim smutku i radości. W okól ludzie zazdrośni, chcący to przerwać - żałośni. Nas nie da się zerwać. Nigdy nic nie jest w stanie tego co jest między nami przerwać. Ja i Ty. Razem już zawsze. Jak Ty na mnie patrzysz, tak ja na Ciebie patrze. Wzrokiem, jakim nie obdarzymy kogo innego. Ludzie mówią różne rzeczy, co z tego? dzięki wspomnieniom - wracam. gdy spotyka cię nieszczęście, wróć do chwil, kiedy w twoim życiu świeciło słońce. kiedy beztrosko liczyłeś kropelki biedronek, kiedy śmiech jak dzwoneczki wypełniał powietrze. a potem pomyśl, że jeszcze wiele takich chwil przed tobą. ja z Tobą wszędzie.. ..w słodkim zapomnieniu.. pamietaj, ponad wszystko zawsze w siebie wierz `! nie lepiej czasem spojrzeć pozytywnie?. popłyń ze mną przez świat , na nasz widok Mały Książę się zarumieni .tylko z Tobą znajdę raj na ziemi . W żagle dmuchnie nam wiatr , `moim celem jest spełnianie nierealnych marzeń i snów, najwspanialszej rzeczywistości jaką mozemy sobie wyobrazic. aby usmiech na twarzy zawsze gościł... Ej kochanie! nie bój się . nie zrobię Tobie krzywdy, tego co poczułam z Tobą nie zapomnę nigy. ; P więc chodź jeśli już `samotne` dni Ci zbrzydły nie bój się miłości bo czym świat bez niej byłby. ;>
#2535 |
Raczkowanie
|
Słowa tną jak chcą, uwierają w boku.
Mam ranę na wylot, na wylot ranę mam.. Ja nawlekam nitkę na igle by zszyć ciągle świeża ranę. Czas łuszczy się jak skóra. Ja się nie zmienie, więc poukładaj mnie a ja zapuszcze w Tobie korzenie.. Być jeden na milion, a nie jednym z miliona. To są moje rozwydrzone samotności.
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
C.d Ta chwila mija, ale wiesz.. nasza miłośc nie minie. chociaz w życiu piękne są tylko chwile. ' Tysiące wspomnień Rozpala mnie wciąż # `...Były momenty radosne i takie kiedy chciało się płakać Teraz marzę o tym by mieć je znów przed oczami ! Chcę wspominać bo to owoc który dojrzewał latami ! Pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle ` Udeptuję skórę `tej` Skąpanej w mroku planety., Z naiwnością na którą stać ..stać chyba tylko dziecko.. ` nadwrażliwość to mój wróg ,! ..przerost duszy nad rozumem,. `w głowę kopcie mnie może..Może ozdrowieję,? Czas byś widział przyjaciół A tu są sami przeciwnicy Sami wrogo nastawieni Sami, to nie ma granic. Szukam sensu, szukam spokoju... by zagłuszyć nadwrażliwość w sercu. * . radość małych rzeczy ma wielkie znaczenie. * ... w miłości... trzeba cieszyć się każdym szczegółem, wytrwale dążyć do celu , codziennie zdobywać kogoś na nowo.. ` i nie wolno sie poddawać ...spocząć na laurach`. bo najgorszy ból to stracić kogoś przez to , ze nie walczyliśmy. że się poddaliśmy. a czekanie aż ktoś coś nam da za nic, byłoby bez sensu.. bo życie nie jest takie proste jak się wydaje ... ` a tym bardziej serce,.na którym spoczywają wszystkie trudne wybory, a byłeś tu. widziałam jak.. jak anioł Ty, z aniołem ja.. -`chcieliśmy czuć wolności smak. weź moją dłoń, uwierz mi, odrzuć swój strach. chodź ze mną gdzieś ... nawet na drugą stronę lustra. uwierz mi.. widziałam tamten świat! ..- jest piękny. to nasze przeznaczenie - choć obaj jesteśmy ślepi... jeśli zapragniesz znowu ucieć... zawołaj mnie a będę. ruszymy gdzieś choć sama nie wiem do kąd jeszcze... ;* nie wiem jak opisać ten stan, gdy pierwszy raz ujrzałam Cię.. zapomnieć nie chcę nic z tamtych chwil - dobrze mi z tym! i choć zachłanna jestem wiem, bo to uczucie rzadkie jest.. bez pośpiechu zatrzymać czas z Tobą chciałam.. -dalej hipnotyzuj mnie. czytasz w moich myślach - znasz ich bieg, nie potrafię śnić bez Ciebie, wiesz.. czego pragnę.. o kim mówić chcę... `tylko znów hipnotyzuj mnie.. Czy to jest w nas i musimy spaść nisko? Co? Możemy wszystko! : ] Mimo, że nie jest twoją rodziną, wyjawiasz mu prawdziwe sekrety. Mimo, że zawsze może odejść, opowiadasz mu o swoich marzeniach. Mimo, że nie jest z tej samej krwi, nie traktujesz go jak obcego przybysza. Czujecie do siebie coś więcej, niż zwykłą znajomość. < 3 Dumę w sercu masz Bo chcesz walczyć i wygrywać . ; >
#2537 |
Zakorzenienie
|
-Ej!
-Zdania nie zaczyna się od "ej" to niegramatyczne ![]() ![]() "Dlaczego jeśli poznasz faceta, który jest czysty, inteligentny i czuły, to musi się zaraz okazać gejem?!" ![]() nie jest tak jak miało być... ![]() marzenia a rzeczywistość...
#2538 |
Raczkowanie
|
![]()
Oj dziękuję Kochana
![]() ![]() A powróciłam, ale na krócioutko, bo w sb wyjeżdżam, ale i potem wrócę juz jakoś na "stalej" ![]() buzia ![]() Mam tu dla Was Dziewuszki pare cytatów z piosenek Czesława, może Wam troche podpasują ![]() 1. ..ale głowę zostawiam na stole, bo bez głowy na miasto iść wolę. ![]() 2. Nikt nie będzie wiedział, kim jestem. Tylko suknia mnie zdradzi szelestem. 3. Sentymentem ruszona, wzięła go w ramiona. 4. I czule do niego rzekła: "Ty jesteś rodem z piekła, ja jestem rodem z nieba" nic więcej nie potrzeba. ![]() 5. A ja cię wsadzę w klatkę, byś nie odleciał przypadkiem. ![]() 6. Będziemy piękni jak dawniej będziemy działac sprawniej ![]() 7. ..nie miała tam powodzenia, i rzekła cześć dowidzenia 8. ..zwinęła w ciup usteczka, i poszła precz z miasteczka. 9. Lecz królewicz ją mocno przytulił i się razem z betonu odkuli. ![]() 10. I królewna, nie żabka, w betonie z królewiczem po kostki już tonie. 11. Tak dłużej być nie może niebawem pójdzie na noże ![]() 12. ..miało być miło i pięknie a zaraz serce mi pęknie ![]() 13. ..poszukam sobie kochanka i sprawdzę go dobrze na randkach ![]() 14. plątał mu się cięty język bo zanadto chciał być zwięzły 15. Z zasady nie pijam na trzeźwo lecz nawet zasady są zmienne 16. ..upiekę się jak kartofelek i nigdy juz nie wytrzeźwieję ![]() 17. ..jak frytka się zetnę w oleju i spalę się skrętem do szczętu 18. i z duszy swej, mój Dobrodzieju nie zrobię nikomu prezentu ![]()
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
C.D 2
nieraz codziennie z życiem walczyć muszę Jak kolejną rundę przetrwać ,? `-nieustannie się uczę Bo uczyć się chce Życie jest życiem [...] nic nie moze przeciez wiecznie trwac .. `co zeslal los bedzie trzeba stracic. ' nic nie moze przeciez wiecznie trwac ... `za milosc przyjdzie nam tez zaplacic .. ` A. zdarza sie;> `po prostu taki dzien ., jestem inna . niz inne. ;] ludzie rozminęli się z wartościami. Na sercu zwykle noszę twoją twarz W twoich ramionach nieba czuje smak ... ja mam to we krwi . ze mnie nie drwi. po chu`j sie dziwisz. zycie to nie biling docen ulotnosc chwili. `zabiłam nienawiść w sobie do wszystkiego wokół .. przeszłam przez ten syf prosto ., centralnie środkiem. Tylko po to,.. ` by od dna się odbić i wziąć rozpęd . Nie ważny jest świat, za dużo w nim łez `... Zostanę przy Tobie, nie pytam czy chcesz. ;]] Przejde przez ten syf prosto centralnie środkiem Tylko po to, by od dna się odbić i wziąć rozpęd . Wyzwiska? powiedz mi to z bliska Poczujesz jak się grubo piz.ga .;> robię ci kiełbie we łbie nie gorzej niz dragi. [; nie warto jest już zmieniać mnie zbyt mało wiesz by mnie rozgrzeszać wskrzeszać, zmieniać `. . w parade debilom wjeżdzam jak w skałe kilof ;] stawiam na jakość, nie ilość a ty jakoś tak budzisz litość zżera cię zazdrość, i po ch*j ci to? Spoko,. ` rób co chcesz,. ` mów, co chcesz. moje życie to nieustanny test jak na razie' jadę na pełnym gazie, na pełnej pi*dzie. a Ty i Twoi pazie pewnie nic nie słyszeliście o tym. ;> . ploty to wasz narkotyk . zawiść. nikt tego nie naprawi jak sam tego nie naprawisz,.! nie potrafisz ,? `- To weź się naucz. Nie wyzywaj ludzi od pedałów - to budzi żałość . ;] _`to ludzka rzecz błądzić jest,. ... drążyć . łatwo jest sądzić., `- trudniej to skończyć. WYBACZYĆ - znaczy zacząć od nowa..' o słowa chodzi ..zobacz pogodzić się spróbować. 'wyzwanie to jest wybaczanie. ,masz co dane zostanie, nic nie jest zapomniane,! ramię w ramię w zgodzie bez zawiści w sercu,.. `Oko za oko` > to reguła ślepców..! Świat schodzi na psy Razem z nim Ty Wierzysz mi ,? `policzone są twoje dni ..wiesz jak jest . `. gdy spotkacie mojego miłego, czy wiecie, co mu macie powiedzieć? Że jestem chora z miłości <3. dlaczego nie wierzyć mam, że teraz będzie lżej...tak jak chcę' ? truskawkowo . ;> maaagia ;] . .. and czary ^^ .<333. '` ` i potrafię słodko-kwaśna być.. jak chilli, gdy sie wqrzę ;>;] nielepiejczasemspojrzećpo zytywnie? ' Wpatruj się w niebo i śpiewaj z radości, gdy słońce otula cię ciepłem i opromienia światłem - za darmo. ' . lukier miÓd.` liryczne cudo`, < 3. ' Życie po to jest żeby je przeżyć Trzeba komuś zaufać, w coś wreszcie uwierzyć . ' '.Zabawne. Jak łatwo. Jak szybko. Ot tak. Bez mrugnięcia okiem. Można. Zostawić. Zapomnieć. tia..p r z y k r o. m i Jak łatwo. Jak szybko. Można. Zaufac. Mozna. Udawać. Mam nadzieję, że jesteś zadowolona. Ślepa byłam. . bo wszystko to iluzja jest , i magia. i zdarza sie raz na milion.
![]() |
#2540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Opisy: '..a dla mnie tylko ten marzeń świat..' Noc odeszła i nie dała spać.. Czasem lepiej jest spać... we śnie budować nowy świat.. Postawiłam wielki mur z marzeń...Nie burze go.. sam kiedyś zniknie.. W naturze człowieka leży rozsądne myślenie i nielogiczne działanie..
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kocham <3 ;* super, nareszcie wróciłaś;* bez off. dobry przyjaciel nie pozwoli byś robił głupoty... sam:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A mogłabym prosić o jakieś feministyczne, takie, które pokażą byłemu, że nie jest wcale taki fajny jak myśli ? ![]()
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Raczkowanie
|
On jest księciem, a ja nigdy nie będę jego królewną
![]() życie jest piękne ! ale tylko w bajkach ! ![]() Książę z bajki ma wiele zalet i tylko jedną wadę - NIE ISTNIEJE !! ![]() Życie jest jak bajka – nic nie dzieje się naprawdę ! ![]() `i żyli długo i... ciiii.. ! ty nie jesteś z tej bajki księżniczko!` I pamiętając, że musi zapomnieć… kochała dalej… Może i jesteś księciem, ale nie z mojej bajki... Nie widzisz ? Ona umiera z miłości do Ciebie… nie korona, a serce czyni z Ciebie księżniczkę ![]() J Jak w bajce cofnąć czas.. realnie przeżyć go jeszcze raz. Każda bajka ma swój koniec.. Ona była księżniczką .. ale,nie w tej bajce . ! Wyśniony książę tyle lat nie zjawił się A Ty? Spójrz! A Ty przestałaś być królewną.. bo moja bajka dopiero się zaczyna <333 Książe z bajki.-Oo.To chyba o Tobie?! xd Życie to nie bajka, ale on jest moim księciem ;* Księżniczka z bajki tymczasowo nieosiągalna.. Książę ! Czy pójdziesz ze mną tą samą drogą ? x3 ____
mam nadzieje, że się spodobają ! ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Raczkowanie
|
-Utoniemy w sobie?
-Trochę niewyraźnie czuję Twoje serce... -A gdyby tak... nagle...uwierzyłbyś? -Moje szczęście pachnie tylko Tobą... -Ochota na życie z Tobą jeszcze się nie skończyła -Twoje spojrzenie mówi samo za siebie -Będziemy biegać po łące i łapać motyle. -Pozwól, że zatrzymam czas... -Moje dłonie uwielbiają szukać Twoich
#2545 | |
BAN stały
|
Cytat:
wróciłaś ![]() i ja odrazu z prośbą...mogła byś mi podpowiedzieć co moge wpisać w nawias po opisie zeby mówiło o mojej obrcnej sytuacji...ze np jestem w szpitalu, albo na badaniach itp...tylko takie ze tak powiem tajemnicze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2546 | ||
Raczkowanie
|
![]()
Dziękuje Dzewczyny bardzo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jesli chodzi o opisy, to pogrzebałam troche w swoich starych, które już kiedys tu dawałam i mam takie o: 1. Nie mam pięciu lat, nie sprawisz, że na tobie skończy się mój świat... 2. Nie można mieć pretensji do drewna, że nie reaguje na przyciąganie magnesu 3. A Pan co? Że niby z lepszej wyprzedaży? Hmm, no zobaczmy, zobaczmy 4. A co Ty myślisz, że książe jesteś? O k*rwa, weź no się nie przeceniaj ![]() ![]() ![]() 5. Teraz to możesz mi naskoczyć Mały ![]() 6. Rób okłady z błota i do ziemi się przyzwyczajaj palancie!! ![]() 7. Fajny jesteś, ale idź sobie. Brzydko pachniesz ![]() 8. Idź sobie, robisz się uciążliwy.. ![]() 9. To, że na Ciebie patrzę, nie znaczy, że jesteś jakiś kurczę intersujący ![]() 10. Nie przekręcaj tak glowy jak na mnie patrzysz.. Nie wiem czy jesteś ułomny, czy ja niezrozumiała ![]() 11. - Zobacz na niego. Wygląda jak d*pa z uszami ![]() ![]() 12. Kupiłam sobie kota.. sp*erdalaj ![]() 13. Nie umiem kłamać, wybacz mi Mój Najdroższy... ale skonczony d*pek z Ciebie ![]() 14. Okręcę Cię wokół palca..... Potem wiesz gdzie go wsadzę? ![]() ![]() 15. Twoja szczęka jest tak wielka, że ma pewno swój kod pocztowy. (Mózg raczej nie) ![]() Cytat:
![]() ![]() a opisy, no to może takie: strzykaweczka waciki i... igły łóże, duże, białe.. nie domowe testy, badania, strzykawki, waciki latające pigułki skaczą przy mnie fartuchy... badają mnie^^ macanka, cacanka, badanka kłują i szukają dziury w całym duże lampy...puste sale... może coś sobie wybierzesz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Raczkowanie
|
Hey Dziewczyni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Raczkowanie
|
Serce jest tylko jedno, nie można go wymienić, mimo iż czasem jest wadliwe...
Powiedz że mnie kochasz albo lepiej pokaż! Niech zazdrosny będzie cały wielki świat ! Zaufaj jeśli potrafisz-nigdy mnie nie stracisz... Wyluzuj koleś - weź zimny prysznic, nie kombinuj bo nic nie wymyślisz. Jesteś moim życiem, serca mego biciem <3 Piękne słowa nie zawsze są prawdziwe a prawdziwe nie zawsze piękne. Mam charakter nie oglądam się za plecy...Biorę życie jakie jest i potrafię się tym cieszyć ! nie ma końca, nie ma początku, jest tylko niezaspokojona pasja życia...
![]() |
#2550 |
Wtajemniczenie
|
Jak anrazie przeczytalam tylko dwie stronki.
Jest tu mnostwo przecudownych cytatow/opisow itp. Zaraz kilka sobie pospisuje ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.