|
|
#4261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od kogo nie słyszę to ma same dobre opinie, tylko czasami tłoczno, bo kobiety z różnych okolic specjalnie do niego zjeżdżają - wcale się nie dziwię
|
|
|
|
|
#4262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lipcowe 2018 cz.III
Cytat:
Gdybym tylko miała bliżej to bym się nie zastanawiała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4263 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w dodatku przeceniony na 21zł ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
moja bliska koleżanka rodziła tak synka w lipcu 2016 i bardzo mi zachwalała. Chciałabym, ale to zależy czy się zakwalifikuję i czy akurat będzie wolna.We wtorek idziemy tam na pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia to nam pewnie wszystko wyjaśnią
|
|||
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja również się nie dziwię, że kobiety chcą tam rodzić, naprawdę atmosfera, warunki wszystko super My zaczynamy szkole rodzenia w czwartek za tydzień.. omm to już? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-03-29 o 10:10 |
|
|
|
|
#4265 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4266 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się już po śniadanku
![]() Przetrwałam do końca Cytat:
Szczerze to bardziej niż glukozą, martwię się TSH, ale jakby coś było nie tak (odpukać!) to dziś przyjmuje moja endo, więc będę starała się dostać na wizytę dodatkową, nawet jak nie będzie numerków.Cytat:
Jedyne co, to ja usunęłabym z niej kosmetyki do makijażu, bo jak leżałam raz w szpitalu, to nie w głowie mi było robienie make upu ![]() Cytat:
![]() Jak opowiadacie o tym szpitalu w Zabrzu, to sama mam ochotę tam rodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my co prawda mamy zajęcia przy innym szpitalu niż planuje rodzić, ale tak po prostu wygodniej i mąż może chodzić ze mną, bo tutaj mamy blisko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4268 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na święta jedziemy do rodziców i teściów, więc w sumie na gotowe będę tylko odpoczywać wczoraj wymęczyłam tylko ciasto żeby nie jechać z pustymi rękami
miłość przyjaźń zaufanie ... kocham Edytowane przez dorka24 Czas edycji: 2018-03-29 o 11:12 |
|
|
|
|
#4269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie dotykaj za często brzucha Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jutro tylko upiekę jakąś babkę może ![]() a jakie ciacho u Ciebie?
|
|
|
#4271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mała się wczoraj bardzo wierciła, szczególnie jak się położyłam, musiała nieźle się tam gimnastykować i zmieniać pozycję bo to nie było przyjemne. Wiem właśnie już się powstrzymuje od dotykania bo czytałam że to może nasilać twardnienie.
|
|
|
#4272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4273 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z przepisu od mamy ale zapomniałam że zawsze mi się waży masa, ale daję wtedy miskę nad wrzątek i wszystko ładnie się miesza. Ale już mi wczoraj brakowało cierpliwości mimo że placki piekłam rano a masa wieczorem. Nawet mąż bał się wchodzić do kuchni jutro mam w planach zrobić jeszcze babeczki cytrynowe tylko w foremkach do muffinek ale chyba bez lukru bo za nim nie przepadam https://www.mojewypieki.com/przepis/...utka-cytrynowa ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
wczoraj to już miałam takiego nerwa na nią że masakra
|
|
|
#4274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak brzuch mi sie stawia i są skurcze to robi się cały twardy od pępka w dół.. Mam wrażenie że ten brzuch się podczas tego twardniecia pompuje jak balon i jest twardy.. Do tego czuję dyskomfort i tak jakby ból. Dzień dobry ![]() Siedzę z herbatka, uzupełniam pierwsza stronę, tylko mam pytanie, która z was ma wizytę 10.04? Bo zrobiłam sobie screena, ale bez nicku... 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubię miodownik, ale jak mama zrobi mi nie wychodzi babeczki pychaaa
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wizytę 9.04. Możesz mi Blanka dopisać
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4279 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4280 |
|
Rozeznanie
|
a tak z innej beczki to nie wiem co mojemu kupić na urodziny, ma tydzień po świętach a ja mam pustkę
. pytałam to oczywiście powiedział że nic nie muszę kupować, bo już dostał prezent czyli nasza małą
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do okien, to tez bym chciala żeby moj mąż umyl, ale juz widze jego mune jak mu to zaproponuje przypuszczam że reakcja bylaby podobna do takiej, jak bym mu zaproponowala np z pelna powaga żeby ubrał stanik czy koronkowe gacie. Tak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4284 |
|
Zadomowienie
|
Witam się dzisiaj 😃
Ovejita już masz za sobą glukozę, super 😃 Blanka fajnie że torba gotowa ale miejmy nadzieję że tak szybko się nie przyda. Od wczoraj moja mała zmieniła pozycję w brzuchu, leży teraz w poprzeg brzucha. Jak kopie to czuję ją i sprawnej i z lewej strony, tak się rozpycha 😃 Co do świąt to wczoraj pisałam że nic raczej nie będę robić bo jadę do mamy, ale dzisiaj pomyślałam że upiekę właśnie babeczki, może jakieś szybie ciasto i zrobię sałatkę z tortellini. A do przegryzienia zrobię z ciasta francuskiego kwadraciki z suszonymi pomidorami, łososiem i serem feta. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4285 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny oprócz Zabrza polecacie jeszcze któryś szpital w aglomeracji? Część znajomych mówi mi o Bytomiu, część o Rudzie Śląskiej, Gliwicach i mam już mętlik w głowie 😞 Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
II stopień referencyjnosci, startuje do III stopnia. Ogolnie ma bardzo bardzo dobre opinie, no i mam sprawdzone opinie od znajomych co rodziły w ostatnich miesiącachDuży nacisk na kontakt skóra do skóry, bardzo pomagają w kp.. Dostępny cały czas cdl, personel wykwalifikowany. Jakby nie było mejsc w Jastrzębiu bo oddział przepełniony to wtedy Zabrze. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4287 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Czytałam drugi raz posty z wczoraj, żeby zaznaczyć cytowanie, bo wcześniej tak na szybko w pracy przeczytałam... Zaznaczyłam 7 postów w aplikacji, otworzyłam odpowiedź, a tam pustka Dziękuję pięknie już zbiorowo za wszystkie pochwały i życzenia 😘 emma, pozytywna, gratuluję udanych wizyt 👏🏻 norka, Ela, bez krępacji, Kochane, proszę mi tu wbijać śmiało nawet bez szczególnych tematów 😀😘 Karolina, przepis - robi się! Tam na wierzchu jest akurat starta biała czekolada, a po bokach okruszki z biszkoptu, ale w sumie można dać co kto chce 😊 https://www.kwestiasmaku.com/desery/...y/przepis.html asiaczek, Ty to masz wyzwanie z tym tortem 😲✊🏻
|
#4288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jastrzębie dla mnie niestety za daleko. Myślałam o czymś między Gliwicami a Katowicami, żeby w razie czego majątku za taxi nie stracić 😁 chociaż nawet nie wiem czy taksówka się zgodzą rodzącą wieźć 😊 Muszę jakiś plan b zaplanować 😊 |
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zadomowienie
|
Aaa, łapki niedrapki... Też nie lubię zakładać, ale sporadycznie jak dziecię ma dzień złośnika, wymachuje rączkami i zrobi sobie już dwie wielkie szramy na twarzy, to aż żal patrzeć i na chwilę zakładam.
Cytat:
To chyba jakiś znak Może powinnam o tym pomyśleć. Choć obawiam się, że taki ładny literacki język jeszcze w takiej tematyce to trochę za wysoko na mój poziom. Za dużo słownik by musiał iść w ruch. A wiesz czyj to przekład ten gorszy lub po czym go odróżnić? Mam Marii Skibniewskiej.
|
|
#4290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale porosze o zbadanie przed wyjazdem do drugiego szpitala, żeby zobaczyc jak się sprawy mają ![]() Ale jak będę miała wskazania do cc to od razu wybieram Zabrze, bo tam może być osoba towarzysząca podczas operacji Moja kuzynka dopiero 6 taxowka zgodziła się zawieźć do szpitala... Masakra :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-03-29 o 14:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

chętnie pojechałabym tam rodzić
od kogo nie słyszę to ma same dobre opinie, tylko czasami tłoczno, bo kobiety z różnych okolic specjalnie do niego zjeżdżają - wcale się nie dziwię

dostanę wypłatę to pobuszuje na ali hehehehehe

). Więc żeby się nie kłócić to ja mam wszystko spisane i jakby co, to wszystko szybko wrzucam przed wyjazdem do szpitala. 

. pytałam to oczywiście powiedział że nic nie muszę kupować, bo już dostał prezent czyli nasza małą
Czy ktoś się zna i pomoże, który to numer rubryki? Albo mi to wyjaśni, czemu tego nie widzę?