Włosomaniaczki :D - część III - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-07-18, 09:28   #661
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
cześć Aguś

Moje "młode" mają sie dobrze. Zuzka mi wczoraj zrobiła dowcip i uciekła z domu (mama ją nieopatrznie wypuściła koło 21). Zamartwiałam się okropnie (leje, noc a ona rzadko wychodzi sama). Na szczęście wróciła koło 2 w nocy [co się na rodzicielkę ofuczałam to moje]]
Moja Czarna cały robi mi takie numery, że nie wraca na noc, ale ona jest do tego przyzwyczajona (ja też) Niestety nie byłam dobrą matką i dałam jej zbyt wiele swobody więc teraz to już po choince

Cytat:
A kuba jak to Kuba- rajski ptak- poszedl na dziewczynki. Zgłodnieje to wróci Ostatnio nie było go 3 dni to wrócił ze 2kg lżejszy [mówią, że sex wyszczupla ]
No tak, facetowi to wolno chodzić na panienki a grzeczna dziewczynka musi siedzieć w domu?
Przynajmniej nie będziesz musiała później przeprowadzać kuracji odchudzającej

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Finlorko zgadzam się z Emilią, że jesteś wprost urodzona dla koloru czerwonego Jej a ta bitwa pod Grunwaldem rewelacyjna Podobnie ten park miniaturek Wyglądasz wśród tych małych domków poprostu uroczo
Cześć Emilko
Co tam u Ciebie??

I dziękuję bardzo - skoro już kolejna osoba mówi mi o tym kolorze to chyba muszę się zastanowić
Bo ja zazwyczj tylko czerń i czerń
No, może jeszcze trochę fioletu i bordo
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 09:34   #662
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Moja Czarna cały robi mi takie numery, że nie wraca na noc, ale ona jest do tego przyzwyczajona (ja też) Niestety nie byłam dobrą matką i dałam jej zbyt wiele swobody więc teraz to już po choince

No tak, facetowi to wolno chodzić na panienki a grzeczna dziewczynka musi siedzieć w domu?
Przynajmniej nie będziesz musiała później przeprowadzać kuracji odchudzającej
Ja (ani Zuzia) nie jestem do tego przyzwyczajona. Zawsze siedzi w domu. Może i źle robię- ale jak pomyślę, ze może ją jakiś pies dopaść, auto rozjechać albo jeszcze coś innego to brrrrr. A Kuba to inna bajka- przybłęda- zawsze wraca- poza tym jak o 4 nad ranem siądzie pod drzwiami i zacznie "wyć" że chce isc to nie ma wyjścia (dodam, że Zuza tak nie robi)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 09:40   #663
xyoko
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Noo, nie odzywam.. Fajnie,ze ktos pamieta.

Bylam w Trondheim.
Wczoraj.
Bylam Ze dwa kilometry od kola polarnego, dzisiaj.

Rzuce pare fotek...Fiordy, norweska skocznia, Malysz tam byl xDD skacze sie ponad 150m,
Ja z moja mama.
I ja w samochodzie z zaskoczenia
Oczywiście, że pamiętamy Zdjęcia cudne

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ale wrócisz za jakiś czas
Wrócę, wrócę ale na stałe, to tak dopiero pod koniec września

Cytat:
5 kochana
Jak się mój stary dowie, to na zawał padnie Najgorsze to, że będzie pytał z kim...A ja mu powiem z Decu

Cytat:
Od dzisiaj jak się ktoś zapyta skąd się biorą dzieci to powiem - Z DONICZKI

To ja zacznę bardziej uważać na doniczki

Cytat:
Napisane przez virtual_reality Pokaż wiadomość
Nic w sumie, siedze w domu i czekam na wakacje, wybieram sie w 2 tyg sierpnia, sprzatam i probuje sobie znaleźc zajecie byle sie tylko nie uczyc do poprawki. Jestem na etapie planowania soboty, urodziny mam, spedze sama jak zwykle Kolezan ki ze studiow byly u mnie wczoraj, a to znaczy ze w sobote sie nikt nie pojawi, rano musze do dermatologa a wiczorem hm... myslałam nad KFC i na basenik do nocy tak sobie podumać nad tym lecącym czasem w jacuzzi to chyba dobry plan No i tesknie za moim extz Nie daje znaku zycia, nikomu, nasi wspolni znajomi tez sie z nim nie kontaktują, sie martwie i wogole to nie tak miało byc
Wiesz co - skoro to ex - to może lepiej, że się nie odzywa
A urodziny w jacuzzi to super pomysł

Cytat:
Czemu...bo pierwszy raz w yciu slysze,ze mam ladny usmeich...
Pierwszy raz? To mówię kolejna: masz śliczne uśmiech

Cytat:

Wczoraj poszlam trochę wcześniej spać niż ostatnio a i tak wygladam jak zombik
Ale mimo to zrobisz jakąś fotkę? Bo wiem, że na pewno przesadzasz

Cytat:
cześć Aguś

Moje "młode" mają sie dobrze. Zuzka mi wczoraj zrobiła dowcip i uciekła z domu (mama ją nieopatrznie wypuściła koło 21). Zamartwiałam się okropnie (leje, noc a ona rzadko wychodzi sama). Na szczęście wróciła koło 2 w nocy [co się na rodzicielkę ofuczałam to moje] A kuba jak to Kuba- rajski ptak- poszedl na dziewczynki. Zgłodnieje to wróci Ostatnio nie było go 3 dni to wrócił ze 2kg lżejszy [mówią, że sex wyszczupla ]

Cytat:
[COLOR="Green"][FONT="Georgia"]Witajcie Kochane
Emilka! Czemu tak rzadko bywasz?
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 09:45   #664
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja (ani Zuzia) nie jestem do tego przyzwyczajona. Zawsze siedzi w domu. Może i źle robię- ale jak pomyślę, ze może ją jakiś pies dopaść, auto rozjechać albo jeszcze coś innego to brrrrr. A Kuba to inna bajka- przybłęda- zawsze wraca- poza tym jak o 4 nad ranem siądzie pod drzwiami i zacznie "wyć" że chce isc to nie ma wyjścia (dodam, że Zuza tak nie robi)
Wiem
Ja swoją niestety przyzwyczaiłam do tego, ze kiedy tylko chciała wyjść na dwór to ją wypuszczałam.Bo swoją drogą potrafiła obudzić w mnie w nocy i tak miauczeć, ze nie miałam innego wyjścia jak ją wypuścić. Poza tym mieszkam na parterze i kiedy jest cieplo i są otwarte okna Czarna wychodzi sobie i wchodzi kiedy chce. I nic nie mogę na to poradzić bo przeciez nie zamknę okien kiedy jest gorąco
Własnie dlatego też musiałam ją wysterylizować bo jak tylko zrobiło się cieplej i zaczęliśmy uchylać okna Czarna zaczęła robić sobie wycieczki w teren i bałam się, że w końcu przyniesie mi jakąś niespodziankę
Ja też się o nią martwię... Kiedy długo nie ma jej w domu boję się, ze może jej się coś stać ale wiem, że gdybym spróbowala zamknąć ją w domu byłaby strasznie nieszczęśliwa I dlatego obawiam się co będzie kiedy się przeprowadzę i np zamieszkam na którymś tam piętrze... A nie chciałabym zostawiać jej u rodziców bo to mój wymarzony kot...

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ale mimo to zrobisz jakąś fotkę? Bo wiem, że na pewno przesadzasz
Hej

Postaram się tylko najpierw muszę sobie zrobić jakiś makijaż bo bez makijażu nie chcecie mnie oglądać
Stary 2008-07-18, 09:51   #665
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem
Ja swoją niestety przyzwyczaiłam do tego, ze kiedy tylko chciała wyjść na dwór to ją wypuszczałam.Bo swoją drogą potrafiła obudzić w mnie w nocy i tak miauczeć, ze nie miałam innego wyjścia jak ją wypuścić. Poza tym mieszkam na parterze i kiedy jest cieplo i są otwarte okna Czarna wychodzi sobie i wchodzi kiedy chce. I nic nie mogę na to poradzić bo przeciez nie zamknę okien kiedy jest gorąco
Własnie dlatego też musiałam ją wysterylizować bo jak tylko zrobiło się cieplej i zaczęliśmy uchylać okna Czarna zaczęła robić sobie wycieczki w teren i bałam się, że w końcu przyniesie mi jakąś niespodziankę
Ja też się o nią martwię... Kiedy długo nie ma jej w domu boję się, ze może jej się coś stać ale wiem, że gdybym spróbowala zamknąć ją w domu byłaby strasznie nieszczęśliwa I dlatego obawiam się co będzie kiedy się przeprowadzę i np zamieszkam na którymś tam piętrze... A nie chciałabym zostawiać jej u rodziców bo to mój wymarzony kot...
rozumiem ja moją wysterylizowałam dla Naszego świętego spokoju (dzikie wrzaski całymi nocami i mnie i jej nie wychodziły na dobre- o mamie mojej już nie wspomnę) Ja mieszkam na pierwszym piętrze więc nie mam tego problemu co Ty. Chociaż raz Zuza zabawiła się w kamikadze. Urządziła sobie polowanie na ćmy na zewnętrznym parapecie. Tylko usłyszałam drapanie pazurami w blachę i kota nima Na szczęście nic jej się nie stało i nie uznała tego jako sposób na wychodzenie na spacerek
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-18, 09:58   #666
hula_hula
Zakorzenienie

GG do hula_hula

Cytat:
Czemu...bo pierwszy raz w yciu slysze,ze mam ladny usmeich...

Pierwszy? No coś Ty, na tym zdjęciu gdzie jesteś z mamą i się uśmiechasz wyglądasz przeuoroczo Na pozostałych oczywiście też, ale brakuje mi tego ładnego uśmiechu. Więcej takiego na zdjęciach poproszę!

Cytat:

Pierwszy raz?? Nie wierzę!

Prawda, że aż niemożliwe?
hula_hula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 10:01   #667
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
rozumiem ja moją wysterylizowałam dla Naszego świętego spokoju (dzikie wrzaski całymi nocami i mnie i jej nie wychodziły na dobre- o mamie mojej już nie wspomnę) Ja mieszkam na pierwszym piętrze więc nie mam tego problemu co Ty. Chociaż raz Zuza zabawiła się w kamikadze. Urządziła sobie polowanie na ćmy na zewnętrznym parapecie. Tylko usłyszałam drapanie pazurami w blachę i kota nima Na szczęście nic jej się nie stało i nie uznała tego jako sposób na wychodzenie na spacerek
Już sobie wyobrażam Twoją minę kiedy zobaczyłaś ją na tym parapecie
Całe szczęście, że nic się nie stało
Znając Czarną to będzie próbowała skakać z parapetu nawet z wyższego piętra tylko obawiam się, ze może nie wskoczyć z powrotem a nie jest zbyt posłusznym kotem - tzn jesli nawet ją zawolam to nie przyjdzie
Stary 2008-07-18, 10:17   #668
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Już sobie wyobrażam Twoją minę kiedy zobaczyłaś ją na tym parapecie
Całe szczęście, że nic się nie stało
Znając Czarną to będzie próbowała skakać z parapetu nawet z wyższego piętra tylko obawiam się, ze może nie wskoczyć z powrotem a nie jest zbyt posłusznym kotem - tzn jesli nawet ją zawolam to nie przyjdzie
na parapecie widuję ją stale- u niej to normalne- wyłazi sobie przez uchylną część okna i ogląda świat. Ta sytuacja miała miejsce wieczorem więc już ćmy "przylazły" do światła a ta mynda łapie wszystko co lata (muchy, komary, ćmy- wsjio) no i łapiąc się "zagalopowała". Minę to miałam niezłą jak usłyszałam ten zgrzyt pazurów na blasze.
Co do posłuszeństwa- jak wczoraj polazła to nie reagowała na moje wołanie- ale jak jest w domu czy na parapecie wystarczy, ze powiem "zuzia", "józia", "zozol" czy "józek" od razu przybiega.
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-18, 10:51   #669
Finlora
Zakorzenienie

Oto obiecane fotki
Zrobione dosłownie przed chwilą

1 - z grzywką
2 - grzywka spięta spinkami
3 - w patrzałkach

Macie co chciałyście

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32
Stary 2008-07-18, 11:00   #670
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Oto obiecane fotki

1 - z grzywką
3 - w patrzałkach

Macie co chciałyście

Szczerze Ci powiem, że pasuje Ci ta fryzurka podobasz mi się nawet bardziej, niż w tej poprzedniej, dłuższej długości
Stary 2008-07-18, 11:05   #671
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze Ci powiem, że pasuje Ci ta fryzurka podobasz mi się nawet bardziej, niż w tej poprzedniej, dłuższej długości
Dziękuję bardzo

Nawet nie wiesz jak ciężko było mi przyzwyczaić się do swojego widoku w lustrze
TZ też stwierdził, że "nie jest tak źle jak myślał, że będzie"
Stary 2008-07-18, 11:12   #672
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo

Nawet nie wiesz jak ciężko było mi przyzwyczaić się do swojego widoku w lustrze
TZ też stwierdził, że "nie jest tak źle jak myślał, że będzie"
A miałaś kiedyś takie naprawdę dłuuugie włosy? Ciekawa jestem, jak bys w takich wyglądała
Stary 2008-07-18, 11:44   #673
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:

Cześć Emilko
Co tam u Ciebie??

I dziękuję bardzo - skoro już kolejna osoba mówi mi o tym kolorze to chyba muszę się zastanowić
A u mnie nic ciekawego Korzystam z wakacji, ostatnio dużo podróżuje po Małopolsce - uwielbiam to

Miałam ambitnie znaleść jakąś pracę na wakacje, ale na planach się skończyło

Ja ostatnio co kupie nowego to jest koloru czarnego - taki uniwersalny kolor - do wszystkiego pasuje

Cytat:

Emilka! Czemu tak rzadko bywasz?

Podobnie jak virka wciągneła się w decu, mnie wciągnęło projektowanie strony internetowej Tak mi się to spodobało, że powstało aż pięć wersji tej samej strony

Finlorko mi się bardzo podoba ta Twoja grzyweczka Taka swawolna. Nie spinaj jej
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 11:54   #674
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Więc jest jakas nadzieja
Jak najbardziej

Cytat:
Tylko nie mów nic mężowi bo zawału dostanie
Nie mówię, bo jeszcze zażąda rozwodu...

Cytat:
Mamooooooo ja chem lizaka.........aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa [trzeba Ci było ]
Niegrzeczna dziewczynka
U mnie płaczem nic się nie wymusza...

Cytat:
A Marzenka jeszcze pożałuje, ze w ogóle wpadła na pomysł założenia tego wątku
Coś Ty, mam szansę sprawdzić się jako wielodzietna Matka Polka

Cytat:
Virko Twoje decu to istne dzieła sztuki Jak by Ci się bardzo nudziło to ja mam kilka całkiem zwyczajnych doniczek
Dziękuję Emilko ślicznie, ale do dzieł sztuki to im daleko
To wysyłaj te doniczki

Cytat:

To ja zacznę bardziej uważać na doniczki
A na te zdecupagowane, to już całkiem

Cytat:
Podobnie jak virka wciągneła się w decu, mnie wciągnęło projektowanie strony internetowej Tak mi się to spodobało, że powstało aż pięć wersji tej samej strony
Też fajne, aczkolwiek zupełnie inne

Agnieszka wyglądasz super

Całusy dla wszystkich
Zmykam do miasta po borówki, bo mamy rodzinną wirusową biegunkę...i będę robić pierogi z borówkami, może nas pozatyka

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 12:04   #675
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
A jak mi się podobały te dziewczyny na koniach... też bym tak chciała...
Fajnie wyglądają

Cytat:
Napisane przez Eyna Pokaż wiadomość
Karla - Mozliwe, ze anemia, ale nie wiazalabym tego z niejedzeniem miesa. Ja sie z anemii wygrzebalam calkiem, mialam mniej wiecej polowe najnizszej prawidlowej wartosci zelaza we krwi - w konsekwencji zawroty glowy (czasem ustac nie moglam) bladosc a i lekka arytmia - bo wszystko to minelo jak reka odjal kiedy zaczelam sie odzywiac "jak trza"
Ja też się staram, ale różnie to wychodzi

Cytat:
Napisane przez Eyna
Co do widywanych wlosow - jest tutaj w centrum trzy razy wiecej ludzi niz w Krakowie, wszelkich ras i narodowosci. Czesto Japonki nosza dlugie, proste wlosy
Tym to bym powyrywała włosy na ulicy i doczepiła do swoich Czytałam że Azjatki mają takie grube włosy, że obcinąją je naprężoną nitką

Cytat:

Bylam w Trondheim.
Wczoraj.

Rzuce pare fotek...Fiordy, norweska skocznia, Malysz tam byl xDD skacze sie ponad 150m,
Ja z moja mama.
Śliczna Ty, Mama i fiordy

Cytat:
Misie tyż mam
Ale próbuj sama, to nie jest trudne, a bardzo wciągające, i daje cholerną radochę, a efekt końcowy bardzo cieszy Chodziłam dzisiaj jak głupia do pokoju córci z kilkanaście razy i patrzyłam na doniczkę i pudełko (dla samego faktu, żeby sobie popatrzeć)...
Wczoraj nie mogłam się oderwać od czytania Już w zeszłym roku sie na to natknęłam na wizażu (szukając farbek akrylowych do paznokci), ale uznałam że to nie dla mnie, bo faktycznie myślałam że to wszystko jest malowane ręcznie

Cytat:
Jak się mój stary dowie, to na zawał padnie Najgorsze to, że będzie pytał z kim...A ja mu powiem z Decu
Od dzisiaj jak się ktoś zapyta skąd się biorą dzieci to powiem - Z DONICZKI

Cytat:
Nic w sumie, siedze w domu i czekam na wakacje, wybieram sie w 2 tyg sierpnia, sprzatam i probuje sobie znaleźc zajecie byle sie tylko nie uczyc do poprawki. Jestem na etapie planowania soboty, urodziny mam, spedze sama jak zwykle Kolezan ki ze studiow byly u mnie wczoraj, a to znaczy ze w sobote sie nikt nie pojawi, rano musze do dermatologa a wiczorem hm... myslałam nad KFC i na basenik do nocy tak sobie podumać nad tym lecącym czasem w jacuzzi to chyba dobry plan No i tesknie za moim extz Nie daje znaku zycia, nikomu, nasi wspolni znajomi tez sie z nim nie kontaktują, sie martwie i wogole to nie tak miało byc
Zobaczysz że my tu zrobimy wizażową impreze

Cytat:
Oto obiecane fotki

1 - z grzywką
3 - w patrzałkach

Macie co chciałyście
Bardzo Ci pasują takie włosy
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 12:47   #676
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:

Jestem chętna, tylko nie wiem w który dzień będę w Krk. Ale na spotkanie jestem bardzo chętna
Marzenko, to po prostu napisz mi info na PW kiedy będziesz w kRk? Tzn. mamusiu moja

Cytat:
Chciałyście to macie
Moje pierwsze decu, tylko proszę się za głośno nie śmiać, bo to pierwszy raz
Dodam, że to komplet do pokoju córci . Sama wybierała papier z pieskami i już czuje się z nimi emocjonalnie związana ). Chodzi i cmoka do doniczki i pudełka i mówi - moje piesie...A pudełko z pieskami służy za domek dla kolekcji ....dinozaurów
Do decu poszła zwykła biała doniczka za 2 zł i pudełko po butach

Dodam jeszcze, że wciąga to strasznie i już zabieram się za przeróbkę starego zegara
śliczne Nie dziwie się córci, że rozanielona i tak jak Ty oglądałabym swoje dzieło jak najczęściej

Cytat:
Napisane przez noell88 Pokaż wiadomość
a jak juz rozpoczelam poszukiwania
dzieki oooj Johny...chociaz ja go wolalam jako Sweeney Todd, po prostu swietna kreacja a w ogole ja jestem troche spaczona czasami-pociagaja mnie zli chlopcy ostatnio czytam Sienkiewicza(rodzicielka ma odkryla ze czegos tam nie wiem i zostalam publicznie zlinczowana)i powiem, ze bym kochala Bohuna wczoraj jeszcze obejrzalam filmowa wersje Hoffmana-aaaach Domagorow
Aaaaaaaa! Siostro! Ja też ma wielką skłonność do bad boyów Do Deppa, Colina Farrella i do Domagarowa też! Tzn. powinnam napisać,, że miałam, bo (teoretycznie) jestem już 'dojrzała i ułożona '

Cytat:
Jaka skromnisia

Czyżby to pierwsza oficjalna wizyta?

Ja bym była baaardzo chętna na spotkanie, ale prawdopodobnie w niedziele wieczorem wyjeżdżam z krk na jakiś czas

Nie pierwsza, znają się już trochę. Ale rodzice TŻ mieszkają poza Polską i ich rzadkie przyjazdy tutaj to zawsze wydarzenie...
Kiedy planujesz wrócić do kRk? Ja bym Was wszystkie tak chętnie poznała ...

Cytat:

Wiem, ze niektore z was lubia czasem wlozyc peruke (jak Estelle ) a co sadzicie o spinkach, gumkach ze sztucznymi wlosami? Ja wlasnie mam wlosy spiete w kucyk, z dopietym nowym nabytkiem - pasma ciemnego brazu i blondu z dodatkiem dluzszych, cienkich warkoczykow Uzyskalam tym duza objetosc zamiast mysiego ogona
To ja? Będzie zdjęcie? Prosiiimy

Cytat:

Bylam w Trondheim.
Wczoraj.

Ja z moja mama.

Cudo. I Ty i widoki. Uśmiechu jak n
ajwięcej!

Cytat:
Hej ho, co tam? Nie mam siły czytać zaległości, ale fotki zarąbiaste, Porcelain jaka laska, masakra
Idę sobie potęsknić...
to co? kwalifikuję sie na 'foczkę'?
Virtual, masz jakieś plany na wakacje? A na urodziny może postaraj sie kogoś zaprosić. I dogadzaj sobie, należy Ci się ...

Cytat:
Witajcie Kochane

Jakie ładne zdjęcia nam się pojawiły

Aż muszę skomentować

Lanessko tej Norwegii bardzo Ci zazdroszcze Widzę, że urodę odziedziczyłaś po mamusi Jesteście jak dwie krople wody. A poza tym masz tak fajnie proporcjonalną twarzyczkę, że nic tylko Cię fotografować

Virko Twoje decu to istne dzieła sztuki Jak by Ci się bardzo nudziło to ja mam kilka całkiem zwyczajnych doniczek

Porcelainn masz na głowie mój wymarzony kolor blondu Śliczna z TŻ-tem z Was parka, a do Chorwacji sama mam ogromny sentyment

Finlorko zgadzam się z Emilią, że jesteś wprost urodzona dla koloru czerwonego Jej a ta bitwa pod Grunwaldem rewelacyjna Podobnie ten park miniaturek Wyglądasz wśród tych małych domków poprostu uroczo

Miłego dnia Kochane
Dziękujemy z TŻ . Emilka, wpadaj tu częściej do nas. I napisz czy byłabyś chętna na jakieś spotkanie w krakowskimi włosomaniaczkami?
Też uważam, że projektowanie stron internetowych to niezła frajda, dla mnie to podchodzi nawet pod kreowanie jakiejś rzeczywistość, a gdy ktoś jest dobry-to nawet pod sztukę

Cytat:

Aguś czerwień świetnie wygląda do czerni, więc zaopatrz się koniecznie w jakieś ładne czerwone dodatki. Poza tym czerwień to magnetyzujący kolor, TŻtowi na pewno się spodoba

Blonde- zgadzam się w pewnym stopniu z Twoim podejściem, walcz o swoje, o to co Ci się marzy. Ale jeśli się nie uda... postudiuj to rok, a potem znów próbuj na PG. Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale jeśli się nie spełnią, nie można psuć sobie tym radości życia... naiwnie zabrzmiało. Myślę jednak, że napisałaś dobrze i że Ci się uda...

Wstałam dziś o 11.30, zjadłam ogromne śniadanie - kawa + tiramisu, szarlotka i ciasto żurawinowe Naładowałam tego tyle, że dwóch kawałków nie tknęłam i odłożyłam z powrotem na tacę... vivat obżarstwo !

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 13:03   #677
blonndee
Wtajemniczenie

Cytat:

Bylam w Trondheim.
Wczoraj.

Ja z moja mama.
i ja pamietam, i ja! ale ty tam masz widoooooki! zazdroszcze! a podobienstwo do mamy gigantyczne, powiedzialabym raczej, ze to starsza siostra
Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Blonde- zgadzam się w pewnym stopniu z Twoim podejściem, walcz o swoje, o to co Ci się marzy. Ale jeśli się nie uda... postudiuj to rok, a potem znów próbuj na PG. Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale jeśli się nie spełnią, nie można psuć sobie tym radości życia... naiwnie zabrzmiało. Myślę jednak, że napisałaś dobrze i że Ci się uda...
jak sie nie uda to juz mam obcykane, probuje jeszcze na zaoczne sie dostac a tam rekrutacja sie bodajze w sierpniu zaczyna. albo jakos zaraz... tylko wtedy to juz raczej nie chemia, ale cos wymysle, o! a po roku ewentualnie jakies przeniesienie... albo a noz mi sie kierunek spodoba. nie wiem, ale cale zycie przede mna i jakos je uloze, po swojemu!

Agnieszko,tez uwazam, ze ta nowa fryzurka pasuje ci idealnie duuuzo lepiej niz poprzednia dlugosc. teraz juz mozesz spokojnie zapuszczac
Stary 2008-07-18, 13:06   #678
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pierwsza, znają się już trochę. Ale rodzice TŻ mieszkają poza Polską i ich rzadkie przyjazdy tutaj to zawsze wydarzenie...
Kiedy planujesz wrócić do kRk? Ja bym Was wszystkie tak chętnie poznała ...

Wstałam dziś o 11.30, zjadłam ogromne śniadanie - kawa + tiramisu, szarlotka i ciasto żurawinowe Naładowałam tego tyle, że dwóch kawałków nie tknęłam i odłożyłam z powrotem na tacę... vivat obżarstwo !
Wiesz co - tak jak pisałam Marzence, na stałe w krk będę dopiero od końca września W wakacje bywam co jakiś czas, raczej tylko wtedy, kiedy mam coś do załatwienia.

A co do śniadania, to zazdroszczę, że możesz sobie na takie pozwolić Patrząc na zdjęcia, widzę, że na figurę absolutnie nie możesz narzekać
Stary 2008-07-18, 13:39   #679
Narek
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie mam siły nadrabiać Dopiero teraz mam dostęp do Internetu(od niedzielnego wieczoru ), bo padły mi komputery w całym domu(taki fajny dymek leciał z nich ), ale wujek pożyczył mi laptop Tak więc(wieeeem, nie wolno tak zaczynać zdania ) lecę czytać wątki na Fryzjerskim, a tu się witam oficjalnie i mówię, że powróciłam, żeby znów Was męczyć

Edit. Ale rzuciły mi się w oczy zdjęcia Agi- pięknie wyglądasz

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 13:59   #680
Finlora
Zakorzenienie

Wróciłam od siostry i nadrabiam
Odwiedzałam mojego chrzesniaka i wreszcie widziałam zdjęcia z chrztu

Cytat:
A miałaś kiedyś takie naprawdę dłuuugie włosy? Ciekawa jestem, jak bys w takich wyglądała
Miałam, miałam
Najdłuższe miałam oczywiście kiedy byłam mała - mama zapuszczała mi do komunii a potem dziecko się zbuntowało i mama obcięła
Ostatnie zdjęcie, na którym mam długie włosy, jest sprzed prawie 4 lat - mam je chyba gdzieś na płycie i jak znajdę to wrzucę

Cytat:
A u mnie nic ciekawego Korzystam z wakacji, ostatnio dużo podróżuje po Małopolsce - uwielbiam to

Miałam ambitnie znaleść jakąś pracę na wakacje, ale na planach się skończyło

Ja ostatnio co kupie nowego to jest koloru czarnego - taki uniwersalny kolor - do wszystkiego pasuje
I dlatego Cię tu z nami nie ma??

Ja też szukam pracy i jakoś mi nie wychodzi

A co do czarnego to mój ulubiony kolor i 90% ubrań w mojej szafie jest własnie tego koloru Np wczoraj nabyłam kolejną czarną spódnicę

Cytat:
Finlorko mi się bardzo podoba ta Twoja grzyweczka Taka swawolna. Nie spinaj jej[/FONT][/COLOR]
Dziękuję

Cytat:
Nie mówię, bo jeszcze zażąda rozwodu...
My nic nie powiemy

Cytat:
Coś Ty, mam szansę sprawdzić się jako wielodzietna Matka Polka

Cytat:
Agnieszka wyglądasz super
To do mnie?? Jeśli tak to slicznie dziękuję
Jeszcze więcej pochwał to może w to uwierzę

Cytat:
Całusy dla wszystkich
Zmykam do miasta po borówki, bo mamy rodzinną wirusową biegunkę...i będę robić pierogi z borówkami, może nas pozatyka
To my trzymamy kciuki, zeby przeszło

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Fajnie wyglądają

Cytat:
Bardzo Ci pasują takie włosy
Dziękuję

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-07-18 o 14:25 Powód: dopisek
Stary 2008-07-18, 14:25   #681
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
jak sie nie uda to juz mam obcykane, probuje jeszcze na zaoczne sie dostac a tam rekrutacja sie bodajze w sierpniu zaczyna. albo jakos zaraz... tylko wtedy to juz raczej nie chemia, ale cos wymysle, o! a po roku ewentualnie jakies przeniesienie... albo a noz mi sie kierunek spodoba. nie wiem, ale cale zycie przede mna i jakos je uloze, po swojemu!
W takim razie trzymamy żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
Agnieszko,tez uwazam, ze ta nowa fryzurka pasuje ci idealnie duuuzo lepiej niz poprzednia dlugosc. teraz juz mozesz spokojnie zapuszczac

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Edit. Ale rzuciły mi się w oczy zdjęcia Agi- pięknie wyglądasz
To do mnie, to do mnie??

Zresztą dla wszystkich
I tradycyjnie za dużo emotek (uwielbiam je - nic na to nie poradzę ) więc musi być post pod postem
Stary 2008-07-18, 14:35   #682
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Oto obiecane fotki

1 - z grzywką
3 - w patrzałkach

Macie co chciałyście
Dla mnie bomba- z grzywką i bez niej
Cytat:
Niegrzeczna dziewczynka
U mnie płaczem nic się nie wymusza...
no i po zawodach ehhhh
Cytat:

ulala śniadanie mistrzów (też tak chcę)
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-18, 14:39   #683
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
To do mnie, to do mnie??
Do Ciebie, do Ciebie

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 14:43   #684
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś czerwień świetnie wygląda do czerni, więc zaopatrz się koniecznie w jakieś ładne czerwone dodatki. Poza tym czerwień to magnetyzujący kolor, TŻtowi na pewno się spodoba
Tak jest!
Nooo, TZ lubi czerwony - on w ogóle lubi jak od czasu do czasu ubiorę się trochę inaczej niż tylko na czarno

Cytat:
WOW! Jak napisała Kasia - śniadanie mistrzów
Tez bym tak chciała ale zaraz poszłoby w bioderka i nie powiem gdzie jeszcze

Cytat:
Dla mnie bomba- z grzywką i bez niej
Dzięki
Szkoda tylko, że takie krótkie są...
Az się boję pomyslec ile (lat) będę musiała czekac, żeby mi chociaż takie do ramion odrosły... I żebym ich wszystkich nie straciła w tym czasie...
I jak długo będę musiała odkladac ślub Nie chcę mieć na ślubie krótkich włosów

Cytat:
Do Ciebie, do Ciebie
Bo ja niedowiarek jestem
Stary 2008-07-18, 14:54   #685
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Finlora - bardzo ladnie wygladasz w krotkiej fryzurce, co juz slyszalas od reszty wlosomaniaczek )

Karla - Nitka? Hmm.. nie wyobrazam sobie tego, zwlaszcza przy mocnych wlosach

Porcelainnn - zdjecie mam, ale wrzuce kiedy indziej ewentualnie, nie mam jak zgrac tutaj
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-07-18, 14:56   #686
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj nie mogłam się oderwać od czytania Już w zeszłym roku sie na to natknęłam na wizażu (szukając farbek akrylowych do paznokci), ale uznałam że to nie dla mnie, bo faktycznie myślałam że to wszystko jest malowane ręcznie
Tak ma wyglądać, jak namalowane ręcznie
Trzeba tylko dobrze zatuszować granicę między papierem a tłem. Więc jak widzisz, nie taki diabeł straszny

Cytat:
Marzenko, to po prostu napisz mi info na PW kiedy będziesz w kRk? Tzn. mamusiu moja
Jak tylko będę wiedziała, zaraz wyślę Ci PW

Cytat:
śliczne Nie dziwie się córci, że rozanielona i tak jak Ty oglądałabym swoje dzieło jak najczęściej
Dziękuję CI ślicznie

Cytat:
a tu się witam oficjalnie i mówię, że powróciłam, żeby znów Was męczyć
Witamy i czekamy

Cytat:
To do mnie?? Jeśli tak to slicznie dziękuję
Jeszcze więcej pochwał to może w to uwierzę
Oczywiście, że do Ciebie, przecież żadna inna Agnieszka (i to taka ładna Agnieszka ) nam tu zdjęć nie pokazywała

Cytat:
To my trzymamy kciuki, zeby przeszło
Dziękuję , trzymajcie mocno

Cytat:
I tradycyjnie za dużo emotek (uwielbiam je - nic na to nie poradzę ) więc musi być post pod postem
To tak jak ja

Cytat:
no i po zawodach ehhhh
Jakoś się dogadamy

Stary 2008-07-18, 14:57   #687
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Szkoda tylko, że takie krótkie są...
Az się boję pomyslec ile (lat) będę musiała czekac, żeby mi chociaż takie do ramion odrosły... I żebym ich wszystkich nie straciła w tym czasie...
I jak długo będę musiała odkladac ślub Nie chcę mieć na ślubie krótkich włosów
lat nie żartuj- ja z takich jakie masz teraz w niecałe 4 lata zapuściłam do pasa
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-07-18, 15:31   #688
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Finlora - bardzo ladnie wygladasz w krotkiej fryzurce, co juz slyszalas od reszty wlosomaniaczek )

Cytat:
Oczywiście, że do Ciebie, przecież żadna inna Agnieszka (i to taka ładna Agnieszka ) nam tu zdjęć nie pokazywała

Cytat:
Dziękuję , trzymajcie mocno
Daj znać czy się poprawi

Cytat:
To tak jak ja
Nie dość, ze włoso- to jeszcze emotkomaniaczki

Cytat:
lat nie żartuj- ja z takich jakie masz teraz w niecałe 4 lata zapuściłam do pasa
Ale mi strasznie wolno rosną - standardowy centymetr na miesiąc no, może 1,2
Stary 2008-07-18, 15:36   #689
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać czy się poprawi
Dam

Cytat:
Nie dość, ze włoso- to jeszcze emotkomaniaczki
O dokładnie

Stary 2008-07-18, 15:37   #690
Eyna
Zadomowienie

GG do Eyna

Cytat:
Ale mi strasznie wolno rosną - standardowy centymetr na miesiąc no, może 1,2
Ja znow "przyspieszam" piwem, ale tym razem jako wcierka, zeby nie wysuszac. Po nim chyba najszybciej zauwazylam "skok predkosci"

Emotkomaniaczki? ja zawsze pisze posta, a potem poprawiam kasujac polowe emotek
Eyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości