|
|
#661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
Niestety nie byłam dobrą matką i dałam jej zbyt wiele swobody więc teraz to już po choince ![]() Cytat:
![]() Przynajmniej nie będziesz musiała później przeprowadzać kuracji odchudzającej Cytat:
Co tam u Ciebie?? I dziękuję bardzo - skoro już kolejna osoba mówi mi o tym kolorze to chyba muszę się zastanowić ![]() Bo ja zazwyczj tylko czerń i czerń ![]() No, może jeszcze trochę fioletu i bordo |
|||
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#663 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
Zdjęcia cudne Wrócę, wrócę ale na stałe, to tak dopiero pod koniec września![]() Cytat:
Cytat:
To ja zacznę bardziej uważać na doniczki ![]() Cytat:
Wiesz co - skoro to ex - to może lepiej, że się nie odzywaA urodziny w jacuzzi to super pomysł ![]() Pierwszy raz? To mówię kolejna: masz śliczne uśmiech![]() Cytat:
Bo wiem, że na pewno przesadzasz![]() Cytat:
Emilka!
|
||||||
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swoją niestety przyzwyczaiłam do tego, ze kiedy tylko chciała wyjść na dwór to ją wypuszczałam.Bo swoją drogą potrafiła obudzić w mnie w nocy i tak miauczeć, ze nie miałam innego wyjścia jak ją wypuścić. Poza tym mieszkam na parterze i kiedy jest cieplo i są otwarte okna Czarna wychodzi sobie i wchodzi kiedy chce. I nic nie mogę na to poradzić bo przeciez nie zamknę okien kiedy jest gorąco ![]() Własnie dlatego też musiałam ją wysterylizować bo jak tylko zrobiło się cieplej i zaczęliśmy uchylać okna Czarna zaczęła robić sobie wycieczki w teren i bałam się, że w końcu przyniesie mi jakąś niespodziankę ![]() Ja też się o nią martwię... Kiedy długo nie ma jej w domu boję się, ze może jej się coś stać ale wiem, że gdybym spróbowala zamknąć ją w domu byłaby strasznie nieszczęśliwa I dlatego obawiam się co będzie kiedy się przeprowadzę i np zamieszkam na którymś tam piętrze... A nie chciałabym zostawiać jej u rodziców bo to mój wymarzony kot... ![]() Hej Postaram się tylko najpierw muszę sobie zrobić jakiś makijaż bo bez makijażu nie chcecie mnie oglądać
|
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Ja mieszkam na pierwszym piętrze więc nie mam tego problemu co Ty. Chociaż raz Zuza zabawiła się w kamikadze. Urządziła sobie polowanie na ćmy na zewnętrznym parapecie. Tylko usłyszałam drapanie pazurami w blachę i kota nima Na szczęście nic jej się nie stało i nie uznała tego jako sposób na wychodzenie na spacerek
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy? No coś Ty, na tym zdjęciu gdzie jesteś z mamą i się uśmiechasz wyglądasz przeuoroczo
Na pozostałych oczywiście też, ale brakuje mi tego ładnego uśmiechu. Więcej takiego na zdjęciach poproszę! Prawda, że aż niemożliwe? |
|
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście, że nic się nie stało Znając Czarną to będzie próbowała skakać z parapetu nawet z wyższego piętra tylko obawiam się, ze może nie wskoczyć z powrotem a nie jest zbyt posłusznym kotem - tzn jesli nawet ją zawolam to nie przyjdzie
|
|
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Co do posłuszeństwa- jak wczoraj polazła to nie reagowała na moje wołanie- ale jak jest w domu czy na parapecie wystarczy, ze powiem "zuzia", "józia", "zozol" czy "józek" od razu przybiega.
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Oto obiecane fotki
![]() Zrobione dosłownie przed chwilą ![]() 1 - z grzywką 2 - grzywka spięta spinkami 3 - w patrzałkach Macie co chciałyście
Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 17:32 |
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak ciężko było mi przyzwyczaić się do swojego widoku w lustrze ![]() TZ też stwierdził, że "nie jest tak źle jak myślał, że będzie" |
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korzystam z wakacji, ostatnio dużo podróżuje po Małopolsce - uwielbiam to Miałam ambitnie znaleść jakąś pracę na wakacje, ale na planach się skończyło ![]() Ja ostatnio co kupie nowego to jest koloru czarnego - taki uniwersalny kolor - do wszystkiego pasuje ![]() Podobnie jak virka wciągneła się w decu, mnie wciągnęło projektowanie strony internetowej Tak mi się to spodobało, że powstało aż pięć wersji tej samej stronyFinlorko mi się bardzo podoba ta Twoja grzyweczka
|
|
|
|
|
|
#674 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej
![]() Nie mówię, bo jeszcze zażąda rozwodu... Cytat:
![]() U mnie płaczem nic się nie wymusza... Cytat:
![]() Cytat:
![]() To wysyłaj te doniczki ![]() A na te zdecupagowane, to już całkiem Cytat:
![]() Agnieszka wyglądasz super Całusy dla wszystkich Zmykam do miasta po borówki, bo mamy rodzinną wirusową biegunkę...i będę robić pierogi z borówkami, może nas pozatyka
|
|
|
#675 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czytałam że Azjatki mają takie grube włosy, że obcinąją je naprężoną nitką![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już w zeszłym roku sie na to natknęłam na wizażu (szukając farbek akrylowych do paznokci ), ale uznałam że to nie dla mnie, bo faktycznie myślałam że to wszystko jest malowane ręcznie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
|
#676 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tzn. mamusiu moja ![]() Cytat:
Nie dziwie się córci, że rozanielona i tak jak Ty oglądałabym swoje dzieło jak najczęściej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy planujesz wrócić do kRk? Ja bym Was wszystkie tak chętnie poznała ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cudo. I Ty i widoki. Uśmiechu jak najwięcej! ![]() Cytat:
![]() Virtual, masz jakieś plany na wakacje? A na urodziny może postaraj sie kogoś zaprosić. I dogadzaj sobie, należy Ci się ... Cytat:
Też uważam, że projektowanie stron internetowych to niezła frajda, dla mnie to podchodzi nawet pod kreowanie jakiejś rzeczywistość, a gdy ktoś jest dobry-to nawet pod sztukę ![]() Cytat:
![]() Blonde- zgadzam się w pewnym stopniu z Twoim podejściem, walcz o swoje, o to co Ci się marzy. Ale jeśli się nie uda... postudiuj to rok, a potem znów próbuj na PG. Trzeba walczyć o swoje marzenia, ale jeśli się nie spełnią, nie można psuć sobie tym radości życia... naiwnie zabrzmiało. Myślę jednak, że napisałaś dobrze i że Ci się uda... ![]() Wstałam dziś o 11.30, zjadłam ogromne śniadanie - kawa + tiramisu, szarlotka i ciasto żurawinowe Naładowałam tego tyle, że dwóch kawałków nie tknęłam i odłożyłam z powrotem na tacę... vivat obżarstwo !
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||||
|
|
|
|
#677 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a tam rekrutacja sie bodajze w sierpniu zaczyna. albo jakos zaraz... tylko wtedy to juz raczej nie chemia, ale cos wymysle, o! a po roku ewentualnie jakies przeniesienie... albo a noz mi sie kierunek spodoba. nie wiem, ale cale zycie przede mna i jakos je uloze, po swojemu!Agnieszko,tez uwazam, ze ta nowa fryzurka pasuje ci idealnie
|
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W wakacje bywam co jakiś czas, raczej tylko wtedy, kiedy mam coś do załatwienia.A co do śniadania, to zazdroszczę, że możesz sobie na takie pozwolić Patrząc na zdjęcia, widzę, że na figurę absolutnie nie możesz narzekać
|
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mam siły nadrabiać
Dopiero teraz mam dostęp do Internetu(od niedzielnego wieczoru ), bo padły mi komputery w całym domu(taki fajny dymek leciał z nich ), ale wujek pożyczył mi laptop Tak więc(wieeeem, nie wolno tak zaczynać zdania ![]() Edit. Ale rzuciły mi się w oczy zdjęcia Agi- pięknie wyglądasz
|
|
#680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od siostry i nadrabiam
![]() Odwiedzałam mojego chrzesniaka i wreszcie widziałam zdjęcia z chrztu ![]() Cytat:
![]() Najdłuższe miałam oczywiście kiedy byłam mała - mama zapuszczała mi do komunii a potem dziecko się zbuntowało i mama obcięła ![]() Ostatnie zdjęcie, na którym mam długie włosy, jest sprzed prawie 4 lat - mam je chyba gdzieś na płycie i jak znajdę to wrzucę Cytat:
![]() Ja też szukam pracy i jakoś mi nie wychodzi ![]() A co do czarnego to mój ulubiony kolor i 90% ubrań w mojej szafie jest własnie tego koloru Np wczoraj nabyłam kolejną czarną spódnicę ![]() Cytat:
My nic nie powiemy ![]() To do mnie?? Jeśli tak to slicznie dziękuję Jeszcze więcej pochwał to może w to uwierzę ![]() Cytat:
Dziękuję Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-07-18 o 14:25 Powód: dopisek |
||||
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko ułożyło się po Twojej myśli ![]() Cytat:
To do mnie, to do mnie?? Zresztą I tradycyjnie za dużo emotek (uwielbiam je - nic na to nie poradzę ) więc musi być post pod postem
|
||
|
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i po zawodach ehhhh ![]() Cytat:
)
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nooo, TZ lubi czerwony - on w ogóle lubi jak od czasu do czasu ubiorę się trochę inaczej niż tylko na czarno ![]() Cytat:
![]() Tez bym tak chciała ale zaraz poszłoby w bioderka i nie powiem gdzie jeszcze ![]() Dzięki Szkoda tylko, że takie krótkie są... ![]() Az się boję pomyslec ile (lat) będę musiała czekac, żeby mi chociaż takie do ramion odrosły... I żebym ich wszystkich nie straciła w tym czasie... ![]() I jak długo będę musiała odkladac ślub Nie chcę mieć na ślubie krótkich włosów ![]() Bo ja niedowiarek jestem
|
||
|
|
|
|
#685 |
|
Zadomowienie
|
Finlora - bardzo ladnie wygladasz w krotkiej fryzurce, co juz slyszalas od reszty wlosomaniaczek
)Karla - Nitka? Hmm.. nie wyobrazam sobie tego, zwlaszcza przy mocnych wlosach ![]() Porcelainnn - zdjecie mam, ale wrzuce kiedy indziej ewentualnie, nie mam jak zgrac tutaj
|
|
|
#686 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba tylko dobrze zatuszować granicę między papierem a tłem. Więc jak widzisz, nie taki diabeł straszny ![]() Cytat:
Cytat:
Witamy i czekamy ![]() Cytat:
) nam tu zdjęć nie pokazywała Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Jakoś się dogadamy
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie żartuj- ja z takich jakie masz teraz w niecałe 4 lata zapuściłam do pasa
|
|
|
#688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Daj znać czy się poprawi Nie dość, ze włoso- to jeszcze emotkomaniaczki ![]() Cytat:
no, może 1,2
|
|||
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Dam
O dokładnie
|
|
#690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Emotkomaniaczki? ja zawsze pisze posta, a potem poprawiam kasujac polowe emotek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

]]
Niestety nie byłam dobrą matką i dałam jej zbyt wiele swobody więc teraz to już po choince 
Wyglądasz wśród tych małych domków poprostu uroczo

Kolezan ki ze studiow byly u mnie wczoraj, a to znaczy ze w sobote sie nikt nie pojawi, rano musze do dermatologa a wiczorem hm... myslałam nad KFC i na basenik do nocy
tak sobie podumać nad tym lecącym czasem w jacuzzi to chyba dobry plan
Wiesz co - skoro to ex - to może lepiej, że się nie odzywa
Pierwszy raz? To mówię kolejna: masz śliczne uśmiech

Jak by Ci się bardzo nudziło to ja mam kilka całkiem zwyczajnych doniczek

), bo padły mi komputery w całym domu(taki fajny dymek leciał z nich

no, może 1,2