Brak dziewictwa. - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-17, 20:12   #751
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Brak dziewictwa.

zagubiłam sie i nie wiem już o czym jest ten watek.
o braku dziewictwa,czy o wyższości dziewic nad niedziewicami.
a może walory cnotliwych kobiet i walory "doświadczonych".

czytając ten watek czasami zastanawiam się co by było gdyby.
czy Bronek z 7B byłby dobrym kochankiem,a ja go odrzuciłam?
a jakby potoczyło się moje życie,gdybym nie skusiła się na mojego eks.
ale im dłużej o tym myślę,dochodze do wniosku,że nie żałuje niczego.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 20:49   #752
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Some guy Pokaż wiadomość
Ja miałem dziewczynę chętną na seks, z którą byłem troszkę czasu i poza tym było sporo panienek chętnych na "jeden raz" chociaż jakiś Apollo to nie jestem... no chyba że jakiś koleś jak paszczur totalny wygląda to może tak nic go nie chce... ale jest tego sporo, naprawdę jest sporo łatwych dziewczyn... zresztą jak jakaś nie wierzy to mogę jej bardzo łatwo udowodnić że mogłem mieć inne - ale ona zaraz będzie coś jęczeć że zdradzam albo jakieś inne niestworzone farmazony... heh ona mogła a ja nie... jak ja będę musiał się męczyć z tym ze dla niej nie jestem jedynym to ona też może się pomęczyć...

No a mi się wydaje ze wkurza to że tyle się czekało na marne... zmarnowało najlepsze lata życia na nic... Ty czekałeś a ona sobie korzystała z przyjemności... i jeszcze ci nie pozwoli nadrobić chociaż części straconego czasu... Chociaż straconych lat już nikt nie zwróci jak to ktoś napisał...
A ty będziesz musiał ciężar jaki ona tobie na barki zrzuca dźwigać przez całe zmarnowane życie...
Trzeba było myśleć o tym wcześniej, no wiesz, trochę zapobiegliwości. Jak się zachciało czekać, to sorry, Twoja strata

Ale zawsze można się rozstać z dziewczyną (byle już na stałe) i iść szaleć. Zapewniam, to będzie z korzyścią dla tej dziewczyny, więc zachęcam do zastosowania tej metody. Wtedy nikt nie będzie z siebie generował żadnych "niestworzonych farmazonów"

Some guy to jak dla mnie jeszcze większa chodząca prowokacja Wolę nie wierzyć, że istnieją tacy "faceci"
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 21:40   #753
Szarp
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Trzeba było myśleć o tym wcześniej, no wiesz, trochę zapobiegliwości. Jak się zachciało czekać, to sorry, Twoja strata

Ale zawsze można się rozstać z dziewczyną (byle już na stałe) i iść szaleć.

No właśnie, najlepiej jak trafisz na Lexie we własnej osobie i zabawisz się nią na jedną noc
Szarp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 21:52   #754
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szarp Pokaż wiadomość
No właśnie, najlepiej jak trafisz na Lexie we własnej osobie i zabawisz się nią na jedną noc
no jak cos powiesz,to lepiej zebys sie w ogole nie odzywał
W tym watku Ci nie przeszkadza grupa trzymajaca wladze?
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 22:02   #755
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
no jak cos powiesz,to lepiej zebys sie w ogole nie odzywał
W tym watku Ci nie przeszkadza grupa trzymajaca wladze?
no właśnie
i częściej używaj edytowania postu SZARP,bo możesz kogoś obrazić
Stary 2008-07-17, 23:09   #756
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Z Lexie to by było mu ciężko się "zabawić na jedną noc", bo Lexie się nie zbliża do panów jego pokroju i z nikim nie "zabawia" się na jedną noc.
Stary 2008-07-17, 23:09   #757
wazonik
BAN stały

Cytat:
ciekawe skad ta pewnosc,malo to takich ktorzy by chcieli ale nie maja z kim???

(ta ich pewnosc ,ze mogli by i mieli tyle okazji przewaznie jest tylko w glowie)
O widzę że mój wątek ciągle żywy, nie wiem czy się cieszyć czy smucić? Bo nie zawsze miło się go czyta (niektórym brak wyczucia, i ich osobiste wycieczki czasem bardzo nie miłe są; no dobrze już nie przynudzam).

Co ja ci "bess" zrobiłem że masz o mnie takie kiepskie zdanie? Aż taki okropny nie jestem chodzi mi oczywiście o fizis.

Ps. I znów inny avatar, zawsze jak się przyzwyczaję to zmieniasz.....ach...
wazonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-17, 23:38   #758
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wazonik Pokaż wiadomość
Co ja ci "bess" zrobiłem że masz o mnie takie kiepskie zdanie? Aż taki okropny nie jestem chodzi mi oczywiście o fizis.

Ps. I znów inny avatar, zawsze jak się przyzwyczaję to zmieniasz.....ach...
Nic nie napisalam o wygladzie,mozna miec ladna buzie a odpychajacy charakter
(jeszcze lepiej wyszlo ale nie jest to zadna personalna wycieczka)
Ogolnie chodzilo mi o realne sytuacje kiedy ktos sie wycofuje,a nie o malo prawdopodobna,ze "sąsiadka ,ktorej mowie tylko dzien dobry jest na skinienie mojego palca, tylko nie chce mi sie kiwnac-bo kobiety tylko marza zeby mnie usidlic"
Jakos tak,bo wlasnie z tych powodów o ktorych pisala Margo w poscie 751 czasem moge sie zgubic-na ile sposobów mozna pisac to samo,wlasnie sprawdzam

avy zmnieniam co tydzien wiec nie ma sie do czego przyzwyczajac,nie udawaj ze mnie przez to nie poznajesz
Stary 2008-07-18, 00:14   #759
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
zagubiłam sie i nie wiem już o czym jest ten watek.
o braku dziewictwa,czy o wyższości dziewic nad niedziewicami.
a może walory cnotliwych kobiet i walory "doświadczonych".

czytając ten watek czasami zastanawiam się co by było gdyby.
czy Bronek z 7B byłby dobrym kochankiem,a ja go odrzuciłam?
a jakby potoczyło się moje życie,gdybym nie skusiła się na mojego eks.
ale im dłużej o tym myślę,dochodze do wniosku,że nie żałuje niczego.
Można powiedzieć, że wątki się połączyły

A poważnie, to naprawdę mnie cieszy że niczego nie żałujesz ( jak syn Dulskiej - Zbyszko (on taką kwestie wygłosił w "Moralności Pani Dulskiej) ), to musi być duży komfort. Ja odczuwam żal w związku z bardzo wieloma sprawami. I to jest brak komfortu

Cytat:
Nic nie napisalam o wygladzie,mozna miec ladna buzie a odpychajacy charakter
(jeszcze lepiej wyszlo ale nie jest to zadna personalna wycieczka)
Ogolnie chodzilo mi o realne sytuacje kiedy ktos sie wycofuje,a nie o malo prawdopodobna,ze "sąsiadka ,ktorej mowie tylko dzien dobry jest na skinienie mojego palca, tylko nie chce mi sie kiwnac-bo kobiety tylko marza zeby mnie usidlic"
Jakos tak,bo wlasnie z tych powodów o ktorych pisala Margo w poscie 751 czasem moge sie zgubic-na ile sposobów mozna pisac to samo,wlasnie sprawdzam

avy zmnieniam co tydzien wiec nie ma sie do czego przyzwyczajac,nie udawaj ze mnie przez to nie poznajesz
Widzę że uprzejmości zakopane gdzieś hen głęboko Charakter jak charakter definiuje się go latami. A z tego co wiem to bardziej chodziło o taki szybkie "znajomości", w których charakter nie zawsze jest na pierwszym miejscu - przepraszam za ironię ale nie mogłem się powstrzymać (1 ostrzeżenie sobie dałem ). Miałem okazję, nie musisz mi wierzyć. I nie oszukujmy się są "strasznie łatwe" kobiety, jaki i analogicznie podobni mężczyźni choć chyba inaczej się to nazywa.

Można orzec, że jest to swoiste porozumienie ponad podziałami (tymi wynikającymi z płci).

Ps. Bess zawsze Cię poznaję, ale zawsze mi żal minionych avatarów (przyznacie że wyraz z "v" zakończony końcówką "ów" dziwnie wygląda.)
Stary 2008-07-18, 00:21   #760
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Można powiedzieć, że wątki się połączyły

A poważnie, to naprawdę mnie cieszy że niczego nie żałujesz ( jak syn Dulskiej - Zbyszko (on taką kwestie wygłosił w "Moralności Pani Dulskiej) ), to musi być duży komfort. Ja odczuwam żal w związku z bardzo wieloma sprawami. I to jest brak komfortu
faktycznie uprzejmosci hen zakopane.To byl kawal skurczybyka i jakze zlosliwe z Twojej strony bylo to porownanie

Cytat:
Widzę że uprzejmości zakopane gdzieś hen głęboko Charakter jak charakter definiuje się go latami. A z tego co wiem to bardziej chodziło o taki szybkie "znajomości", w których charakter nie zawsze jest na pierwszym miejscu - przepraszam za ironię ale nie mogłem się powstrzymać (1 ostrzeżenie sobie dałem ). Miałem okazję, nie musisz mi wierzyć. I nie oszukujmy się są "strasznie łatwe" kobiety, jaki i analogicznie podobni mężczyźni choć chyba inaczej się to nazywa.

Można orzec, że jest to swoiste porozumienie ponad podziałami (tymi wynikającymi z płci).

Ps. Bess zawsze Cię poznaję, ale zawsze mi żal minionych avatarów (przyznacie że wyraz z "v" zakończony końcówką "ów" dziwnie wygląda.)
ale ja nie żądam dowodów
Moze i sa ale to nie moja bajka(i te "łatwe" nie = sie z pewnym doswiadczeniem,ale to oczywiscie wiesz bo wbijałysmy do Twojej glowy przez te wszystkie strony watku)
nie żaluj moich avatarow,bo sie powtarzaja i ciagle dotycza tego samego tematu
Stary 2008-07-18, 00:37   #761
wazonik
BAN stały

Cytat:
faktycznie uprzejmosci hen zakopane.To byl kawal skurczybyka i jakze zlosliwe z Twojej strony bylo to porownanie

ale ja nie żądam dowodów
Moze i sa ale to nie moja bajka(i te "łatwe" nie = sie z pewnym doswiadczeniem,ale to oczywiscie wiesz bo wbijałysmy do Twojej glowy przez te wszystkie strony watku)
nie żaluj moich avatarow,bo sie powtarzaja i ciagle dotycza tego samego tematu
To nie było porównanie!! Napisałem tylko, że Zbyszko wygłosił takie same hasło dokładnie ono brzmiało: " Ja niczego nie żałuje".
Lubię TmargoT, wiec nie pokusiłbym się o taką konstatację.

To też nie moja bajka. Nie bardzo zrozumiałem. Ja nie twierdzę że kobieta z "doświadczeniem"jest łatwa- jak źle zrozumiałem to przepraszam.
Ale czasem jest łatwa i temu chyba nie zaprzeczysz. A 'łatwość" to kwestia definicji.
Stary 2008-07-18, 00:38   #762
bess
Zakorzenienie

Cytat:
To nie było porównanie!! Napisałem tylko, że Zbyszko wygłosił takie same hasło dokładnie ono brzmiało: " Ja nie żałuje niczego".

To też nie moja bajka. Nie bardzo zrozumiałem. Ja nie twierdzę że kobieta z "doświadczeniem"jest łatwa- jak źle zrozumiałem to przepraszam.
Ale czasem jest łatwa i temu chyba nie zaprzeczysz. A 'łatwość" to kwestia definicji.
no i tu sie kólko zamyka,bo dla czesci z was ta łatwosc to doswiadczenie

ps ciekawe dlaczego przyszedl Ci do glowy akurat Zbyszko,a nie jakis pozytywny bohater,ktory np na lozu smierci mowi takie słowa-na pewno jakis by sie znalazl
Stary 2008-07-18, 09:11   #763
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
To nie było porównanie!! Napisałem tylko, że Zbyszko wygłosił takie same hasło dokładnie ono brzmiało: " Ja niczego nie żałuje".

nie będę się czepiać PANA ZBYSZKA,ponieważ go nie znam .matura była baaardzo dawno,a lektury no cóż czytane w formie bryków.jednak łatwość lania wody pozwoliła mi ominąć nieciekawe pozycjeze świata książki.

to są moje słowa,ale w życiu często powołuję się na inne motto (nie mojego pomysłu)
LEPIEJ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ ZGRZESZYŁO.NIŻ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ NIE ZGRZESZYŁO.

wazonik ze mną nie pogadasz na temat wyższości dziewic nad niedziewicami,bo hmmm jak tu kulturalnie ująć...zapomniałam już jak to było pierwszy raz.córki tez nie mam (mam syna),więc niezadręczam się takimi sprawami
Stary 2008-07-18, 10:16   #764
nri
Zadomowienie

Wyszlo szydlo z worka. Cala te wielostronicowa dyskusje mozna sprowadzic do kilku frustratow, ktorzy nie mogli/nie chcieli umoczyc ogonka w mlodosci i cierpia, ze latwe/doswiadczone dziewczyny sa o te wspomnienia bogatsze.
Stary 2008-07-18, 12:41   #765
wazonik
BAN stały

Cytat:
no i tu sie kólko zamyka,bo dla czesci z was ta łatwosc to doswiadczenie

ps ciekawe dlaczego przyszedl Ci do glowy akurat Zbyszko,a nie jakis pozytywny bohater,ktory np na lozu smierci mowi takie słowa-na pewno jakis by sie znalazl
Łatwość to nie tylko doświadczenie, ale osoba mająca za sobą 40 kontaktów seksualnych (i uznana przez jednego za łatwą, a przez drugiego nie), ma doświadczenie czyż nie?

A dlaczego książka Zapolskiej mi przyszła na myśl ? Może dlatego

http://literatura.polska.pl/mlodapolska/index.htm?sh=11, ostatnio sobie przeglądałem, ta arcyciekawą stronę poleca : www.polska.pl szczególnie dział dziedzictwo Narodowe.

Cytat:
nie będę się czepiać PANA ZBYSZKA,ponieważ go nie znam .matura była baaardzo dawno,a lektury no cóż czytane w formie bryków.jednak łatwość lania wody pozwoliła mi ominąć nieciekawe pozycjeze świata książki.

to są moje słowa,ale w życiu często powołuję się na inne motto (nie mojego pomysłu)
LEPIEJ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ ZGRZESZYŁO.NIŻ ŻAŁOWAĆ,ŻE SIĘ NIE ZGRZESZYŁO.

wazonik ze mną nie pogadasz na temat wyższości dziewic nad niedziewicami,bo hmmm jak tu kulturalnie ująć...zapomniałam już jak to było pierwszy raz.córki tez nie mam (mam syna),więc niezadręczam się takimi sprawami
Motto nieoddające mojej umysłowości. Ogólnie miło się z Tobą rozmawia, wiec nie róbmy z tego zagadnienia

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Wyszlo szydlo z worka. Cala te wielostronicowa dyskusje mozna sprowadzic do kilku frustratow, ktorzy nie mogli/nie chcieli umoczyc ogonka w mlodosci i cierpia, ze latwe/doswiadczone dziewczyny sa o te wspomnienia bogatsze.
Takie przeinaczanie sprawia Ci radość? Czy ułatwia interpretację ?
Stary 2008-07-18, 12:43   #766
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nri Pokaż wiadomość
Amen.

I zakończmny już ten watek, błaaagaaaam. Niech umrze i spadnie w czeluście Wizazu.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 12:45   #767
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Łatwość to nie tylko doświadczenie, ale osoba mająca za sobą 40 kontaktów seksualnych (i uznana przez jednego za łatwą, a przez drugiego nie), ma doświadczenie czyż nie?
tak,ale mnie nie trzeba tego tlumaczyc
40 stosunkow czy 40tu partnerow,bo to zasadnicza roznica
Stary 2008-07-18, 13:02   #768
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Amen.

I zakończmny już ten watek, błaaagaaaam. Niech umrze i spadnie w czeluście Wizazu.
Trochę mi przykro że moderatorka takie męki przeżywa

Cytat:
tak,ale mnie nie trzeba tego tlumaczyc
40 stosunkow czy 40tu partnerow,bo to zasadnicza roznica
Partnerów oczywiście, choć może to też oznaczać 40 stosunków, a co jak się chce...

Acha zapomniałem spytać podoba Wam się dział dziedzictwa narodowego ?
Stary 2008-07-18, 13:42   #769
nri
Zadomowienie

Cytat:
Takie przeinaczanie sprawia Ci radość? Czy ułatwia interpretację ?
Tak, czerpie perwersyjna przyjemnosc z dowalania innym. Spojrz na wypowiedz someguya, ktora az kipi od frustracji i niespelnienia seksualnego. Czlowiek nie powinien postepowac wbrew sobie w imie jakis chorych zasad.
Stary 2008-07-18, 16:03   #770
Szarp
BAN stały

Cytat:
Z Lexie to by było mu ciężko się "zabawić na jedną noc", bo Lexie się nie zbliża do panów jego pokroju i z nikim nie "zabawia" się na jedną noc.
Sądząc po twoich wypowiedziach, można jednak odnieść inne wrażenie...

W skasowanym poście napisałem jakie należy mieć podejście do kobiet - (kieruję to do tych, co by chcieli a nie mogą itd.)

W roli ścisłości. Na tym forum wypowiadają się prawie same niedziewice. Ich stosunek ilościowy do virgins wynosi jak 100:1. Co więcej faceci, którzy wypowiadają "politycznie niepoprawne" opinie są mocno szykanowani i nie chodzi tu bynajmniej o jakieś prowokacje z ich strony. Tolerowane są tylko słowa (niejednokrotnie) kierowane pod publikę, ku zadowoleniu "tłumów". Paradoksalnie właśnie to przypomina epokę średniowiecza, nie obrażąjąc jej samej, gdzie jakiekolwiek odstępstwa od przyjętych z góry doktryn uważano za wysoce niestosowne lub wręcz niedopuszczlne.

Jak już napisałem wcześniej, każdy ma prawo do posiadania własnego zdania na ten temat i będzie postępował w tej kwestii według własnego uznania.

Edytowane przez Szarp
Czas edycji: 2008-07-18 o 18:04
Szarp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-18, 19:11   #771
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:

W skasowanym poście napisałem jakie należy mieć podejście do kobiet - (kieruję to do tych, co by chcieli a nie mogą itd.)

W roli ścisłości. Na tym forum wypowiadają się prawie same niedziewice. Ich stosunek ilościowy do virgins wynosi jak 100:1. Co więcej faceci, którzy wypowiadają "politycznie niepoprawne" opinie są mocno szykanowani i nie chodzi tu bynajmniej o jakieś prowokacje z ich strony. Tolerowane są tylko słowa (niejednokrotnie) kierowane pod publikę, ku zadowoleniu "tłumów". Paradoksalnie właśnie to przypomina epokę średniowiecza, nie obrażąjąc jej samej, gdzie jakiekolwiek odstępstwa od przyjętych z góry doktryn uważano za wysoce niestosowne lub wręcz niedopuszczlne.

Jak już napisałem wcześniej, każdy ma prawo do posiadania własnego zdania na ten temat i będzie postępował w tej kwestii według własnego uznania.
a może dlatego,że niewiele jest takich kobiet.innym czynnikiem może byc to,że nie chcą się chwalić swoja czystością.

to,ze nie zgadzamy się z twoja opinia,to nie znaczy ,że was szykanujemy.każdego doprowadza do białej goraczki osoba,ktora na siłe chce pokazać,że jej myslenie jest dobre.'
tu zaczeła mała wojna.panami,ktorzy wyczekują na tą jedyna nieskalaną ,a kobietami doświadczonymi.
najgorsze jest to,ze panie nie widzą nic złego w dziewicach,ale kometarze panów na temat niedziewic zostawiają wiele do zyczenia.

nie każda kobieta doświadczona TO PUSZCZALSKA.
a jesli juz miała TEN PIERWSZY RAZ,to trudno sprawdzić ile razy miała powtorkę.
NIE DA NAM SIĘ ZAŁOZYĆ LICZNIKA PRZEBIEGU
Stary 2008-07-18, 19:28   #772
bess
Zakorzenienie

Cytat:

no jest tu Some guy ,Ty,nie nasza wina,ze inne nie chca brac udzialu w tej dyskusji

poza tym kazda z nas jednak byla dziewica,nie byly to czasy przedwojenne i co nieco sie pamieta z tego okresu
mnie w tych "kontrowersyjnych "pogladach nie odpowiada przedmiotowe traktowanie drugiej osoby i ocenianie jej przez ten jeden JEDYNY pryzmat
Jako dziewica mialam tez charakter i zalety (ktore mam do dzis )dziewictwo to byl stan i jak to w zyciu wiekszosci ludzi mija
U was tez minie predzej czy pozniej
I co wtedy juz sie traci wyjatkowosc??

I nie podoba mi sie brak pokory jak juz wczesniej wykladalam Wazonikowi
Sądząc znowu po Twoich wypowiedziach Szarp myslisz ,ze masz instrukcje obslugi kobiet i patent na obchodzenie sie z nimi

Mylisz sie ,to wszystko nie jest takie proste i bialo czarne
Stary 2008-07-18, 21:52   #773
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ciekawe po jakich to moich wypowiedziach widać, że puszczam się z byle kim, bo chyba to Szarp ma na myśli?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 00:00   #774
dzustam
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe po jakich to moich wypowiedziach widać, że puszczam się z byle kim, bo chyba to Szarp ma na myśli?
Może po tym, że w ogóle znasz słowo na s... (tak chodzi mi o seks )

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 00:25   #775
agusiaAA 19
Rozeznanie

Cytat:
Gdybym byla na miejscu moderatorki przyznałabym ci punkty karne

Cytat:
Lexie dla mnie pan szarp ta wypowiedzia zrobil z ciebie ku**e.

Cytat:
No własnie sama jestem tego ciekawa, bo jakos nie zauwazyłam po twoich wypowiedziach zebys sie puszczala.
agusiaAA 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 02:01   #776
wazonik
BAN stały

Cytat:

Pamiętam jak o tym mówiłem, że nie dziewica raczej jest ustosunkowana do sprawy dziewictwa, no i jest to fakt nie zaprzeczalny.
Przyznam się szczerzę, że jakby sytuacja była odwrotna tzn. ja miał bym doświadczenie, a moja partnerka miała takie pretensje jak ja to z pewnością bym się czuł źle. Nie jestem w stanie stwierdzić czy takie żale traktował bym za nie uzasadnione, czy za zasadne. A jeśli tak to co bym z tym zrobił. Sprawa sprowadza się do decyzji osoby zainteresowanej, z tym że tak decyzja jest skrajnie trudną.

Cytat:
no jest tu Some guy ,Ty,nie nasza wina,ze inne nie chca brac udzialu w tej dyskusji

poza tym kazda z nas jednak byla dziewica,nie byly to czasy przedwojenne i co nieco sie pamieta z tego okresu
mnie w tych "kontrowersyjnych "pogladach nie odpowiada przedmiotowe traktowanie drugiej osoby i ocenianie jej przez ten jeden JEDYNY pryzmat
Jako dziewica mialam tez charakter i zalety (ktore mam do dzis )dziewictwo to byl stan i jak to w zyciu wiekszosci ludzi mija
U was tez minie predzej czy pozniej
I co wtedy juz sie traci wyjatkowosc??

I nie podoba mi sie brak pokory jak juz wczesniej wykladalam Wazonikowi
Sądząc znowu po Twoich wypowiedziach Szarp myslisz ,ze masz instrukcje obslugi kobiet i patent na obchodzenie sie z nimi

Mylisz sie ,to wszystko nie jest takie proste i bialo czarne
Jakiej pokory wazonik nie miał ??

Nie sądzę, że jest to brak szacunku dla partnera, to nie tędy droga. Można wymagać od kogoś pewnych postaw, nie koniecznie te postawy muszą być wspólne dla obojga zainteresowanych.
Stary 2008-07-20, 12:25   #777
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez agusiaAA 19 Pokaż wiadomość
Gdybym byla na miejscu moderatorki przyznałabym ci punkty karne

Lexie dla mnie pan szarp ta wypowiedzia zrobil z ciebie ku**e.

No własnie sama jestem tego ciekawa, bo jakos nie zauwazyłam po twoich wypowiedziach zebys sie puszczala.
Chciałam, żeby to jakoś uzasadnił, ale chyba się nie doczekam
Zgłosiłam te posty do złośliwca, niech on oceni, bo nie lubię działać kiedy ktoś atakuje mnie osobiście. To zaburza ocenę sytuacji

Poza tym jestem na wakacjach i jeszcze tego mi brakuje, żebym się przejmowała tym, że ktoś wypisuje głupie posty, nota bene bez żadnego pokrycia w rzeczywistości, a na dodatek nie umie ich konkretnie uzasadnić, tylko rzuca jakieś aluzje o moich wypowiedziach
Stary 2008-07-20, 12:41   #778
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:

co za cham, granatem z obory...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-20, 19:15   #779
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam jak o tym mówiłem, że nie dziewica raczej jest ustosunkowana do sprawy dziewictwa, no i jest to fakt nie zaprzeczalny.
Przyznam się szczerzę, że jakby sytuacja była odwrotna tzn. ja miał bym doświadczenie, a moja partnerka miała takie pretensje jak ja to z pewnością bym się czuł źle. Nie jestem w stanie stwierdzić czy takie żale traktował bym za nie uzasadnione, czy za zasadne. A jeśli tak to co bym z tym zrobił. Sprawa sprowadza się do decyzji osoby zainteresowanej, z tym że tak decyzja jest skrajnie trudną.

Jakiej pokory wazonik nie miał ??

Nie sądzę, że jest to brak szacunku dla partnera, to nie tędy droga. Można wymagać od kogoś pewnych postaw, nie koniecznie te postawy muszą być wspólne dla obojga zainteresowanych.
ciekawa jestem ,czy ciężko bedzie ci zmienic poglądy.
pogląd na sprawę kształtuje się pod wpływem wychowania (długi proces),religii (długi proces),nauki i zrozumienia(równiez długi proces)
aż tu nagle trzeba zmienic podejście o 180 stopni.bo jak wymagac czystoći od partnerki,kiedy samemu nie jest się nieskalanym.
powiedz mi ,jak ty teraz sobie to wytłumaczysz,jak to przyjmniesz i czy bedziesz potrafił to zaakceptować,że kobieta miała już kogoś przed tobą.
to nie bedzie łatwe,bo strata czystośći odbywa się w mig,a zmiana poglądów to długotrwały proces.
Stary 2008-07-20, 23:03   #780
wazonik
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
co za cham, granatem z obory...
Zwyczajem jest, wychwalanie dowcipu złosliwca, ja tego nie uczynię bo mnie nie śmieszy. Pewnie grób sobie kopie wizażowy, ale trudno.

Cytat:
ciekawa jestem ,czy ciężko bedzie ci zmienic poglądy.
pogląd na sprawę kształtuje się pod wpływem wychowania (długi proces),religii (długi proces),nauki i zrozumienia(równiez długi proces)
aż tu nagle trzeba zmienic podejście o 180 stopni.bo jak wymagac czystoći od partnerki,kiedy samemu nie jest się nieskalanym.
powiedz mi ,jak ty teraz sobie to wytłumaczysz,jak to przyjmniesz i czy bedziesz potrafił to zaakceptować,że kobieta miała już kogoś przed tobą.
to nie bedzie łatwe,bo strata czystośći odbywa się w mig,a zmiana poglądów to długotrwały proces.
Ewolucja poglądów, masz rację to długi proces, raczej nie ma tu mowy o rewolucji.

Uzupełniając, to jestem z tą dziewczyną co na początku wątku. Życie niestety czasem jest strasznie zawiłe -bardziej niż najbardziej rozbudowana telenowela (niestety)- nie wiem jak się to wszystko potoczy, pracuję nad sobą. Podlewam zrozumienie i akceptację, ale wolno rosną
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości