Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-19, 18:33   #4801
monika2409
Raczkowanie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

staram się, ale coś wewnętrznego mówi mi ciągle "nie, nie jedz tego, to ma tyle kalorii". chce tak jak dawniej cieszyć się jedzeniem, chce żeby sprawiało mi to przyjemność, a nie tak jak teraz- jeść dlatego bo musze:/. do wtorku (ważenie) 2 dni a ja ciągle chudne... ciekawe jak przez te najbliższe 2 dni przytyć mam
monika2409 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 18:39   #4802
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika2409 Pokaż wiadomość
staram się, ale coś wewnętrznego mówi mi ciągle "nie, nie jedz tego, to ma tyle kalorii". chce tak jak dawniej cieszyć się jedzeniem, chce żeby sprawiało mi to przyjemność, a nie tak jak teraz- jeść dlatego bo musze:/. do wtorku (ważenie) 2 dni a ja ciągle chudne... ciekawe jak przez te najbliższe 2 dni przytyć mam
Do wtorku już nie przytyjesz jeśli chodzi o stałą masę ciała, ale też nie znaczy to, że nie powinnaś dalej próbować jeść więcej. Moniczko będzie ciężko, ale zależy od ciebie jak zaciśniesz zęby i ile pododajesz do jadłospisu
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 18:49   #4803
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Nie jest na diecie.
Tzn. ona je sobie ciacha, zapiekanki itp.
Ale np. na śniadanie robi sobie poprostu bułkę z czyms tam, a nie jeszcze jakies orzechy, płatki itp.
Czyli ogólnie jadacie mało w domq A Twoja Mama też jest taka szczupła? mogłabym w ogóle poprosić o Twoją fotkę?

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Zdam jutro relację z degustacji. ^^ A jaki pomysł?

To już niedługo w niepewności. Powodzenia.

Ooo, socjologia jednak. Fajny pomysł z mediatorem sądowym, nasz wymiar sprawiedliwości jest tak obciążony, że mediacje są coraz popularniejsze, na pewno znajdzie się jakaś ciekawa robota. ;] I znajdziesz czas na hiszpański - ekstra, wszak języki to podstawa.

Z ciast to polecam... czekoladowego jeża. XD

Wow, wspaniale, że z tego wyszłaś i że jesteś szczęśliwa! Zazdroszczę podróży, co ja mówię, Podróży! :O Mówisz po chińsku?

Że tak sobie walnę truizmem, ale znów mnie to uderzyło: na świecie jest tyle niesamowitych rzeczy do zobaczenia, do spróbowania, naprawdę szkoda życie swoje sprowadzić do rozmiarów, wagi.
Postanowiłam co piątek coś piec znalazłam kilka fajnych przepisów i mam zamiar je wypróbowac czekam na wieści o "jeżu":P:P

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 18:52   #4804
monika2409
Raczkowanie

jak są rodzice w domu to jakos mi łatwiej.. ale gdy jestem sama to nic nie zjem :/ ja chce się z tego uwolnić, chce sie wyleczyc;( dlaczego to jest takie trudne...
Stary 2008-07-19, 18:53   #4805
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Cytat:
Napisane przez kika171 Pokaż wiadomość
Czyli ogólnie jadacie mało w domq A Twoja Mama też jest taka szczupła? mogłabym w ogóle poprosić o Twoją fotkę?
Tak, moja mama też jest szczupła. Może nie taka jak ja, ale ma chyba 158 i waży 49 kg.

Niżej moja dzisiejsza fotka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF7531.jpg (89,4 KB, 125 załadowań)
Stary 2008-07-19, 18:54   #4806
noname12345TPa
Gość

Aralko wyglądasz przeuroczo
Stary 2008-07-19, 19:00   #4807
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Aralko wyglądasz przeuroczo

Dziękuję
A co sądzisz o figurze?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 19:15   #4808
noname12345TPa
Gość

Tu i ówdzie mogłoby być nieco więcej ale po za tym spoko, ja mam bardzo podobną tylko wyższa jestem.
Stary 2008-07-19, 19:16   #4809
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Aralko chudziutka jesteś.
Tak sobie myślę .. podobnie ważymy, do podobnego wzrostu, a ja jestem grubsza..bardziej..pff, a może aż tak mam zamazany swój obraz ?

Rodzinka się zjechała i oczywiście ciotka, która mnie wieki nie widziała zaczęła mówić o tym jak schudłam. Mówiłam mamie, żeby nawet nie wdawali się w ten temat, ale nie, ona usprawiedliwiając się, że "zapomniała" dalej mówiła. I przy okazji dowiedziałam się, że znów schudłam..a jednak widać choć trochę ...
Na początku miło było słuchać od wszystkich o tym, że tyle schudłam. Ale teraz stało się to już męczące i mam tego dosyć.
Jeszcze z początku "imprezy" mama krzyczała, abym coś zjadła bo nie jadłam obiadu i, że nie będze się ze mną kłócić przy ciotce i wujku.
I po konwersacji doszło do wniosku, że "to już choroba. to już anoreksja"
Noo. Fajnie wiedzieć. Ryczałam jak małe dziecko. Dorośli nic nie rozumią.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 19:35   #4810
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę .. podobnie ważymy, do podobnego wzrostu, a ja jestem grubsza..bardziej..pff, a może aż tak mam zamazany swój obraz ?

Rodzinka się zjechała i oczywiście ciotka, która mnie wieki nie widziała zaczęła mówić o tym jak schudłam. Mówiłam mamie, żeby nawet nie wdawali się w ten temat, ale nie, ona usprawiedliwiając się, że "zapomniała" dalej mówiła. I przy okazji dowiedziałam się, że znów schudłam..a jednak widać choć trochę ...
Na początku miło było słuchać od wszystkich o tym, że tyle schudłam. Ale teraz stało się to już męczące i mam tego dosyć.
Jeszcze z początku "imprezy" mama krzyczała, abym coś zjadła bo nie jadłam obiadu i, że nie będze się ze mną kłócić przy ciotce i wujku.

Skąd ja to znam
Mi się wydaje, że jestem i tak gruba >.>
A mogłabys np. pokazac jakas swoja fotkę ?

Też z początku lubiłam jak mi mówili jaka to a chuda itp. Teraz to mnie juz cholera bierze :/
Stary 2008-07-19, 19:38   #4811
enex
Zakorzenienie

Cytat:

Ewelko nie bądź w stosunku do rodziców tak surowa, bo trudno zrozumieć jak się samemu tego nie przeżyło a te teksty o anoreksji to z troski, no bo jak patrzeć na własne dziecko jak takie wątlutkie i nic nie powiedzieć, nie martwić się, nie głowić co z tym fantem? Chcesz od nich pełnej wyrozumiałości i spokoju, ale jesteś ich dzieckiem, zrozum, że ostatnie czego by chcieli to żeby coś złego się z tobą stało, czy nie martwiła byś się gdyby twoja mama podobnie zachorowała a ty byś o takim problemie nie miała zielonego pojęcia? Też byś próbowała czegokolwiek żeby tylko zrobić wszystko dla lepszego stanu, nawet choć ona by to odbierała czasami jako niemiłe.

A u mnie dalszy kompuls...2600kcal w ciągu niecałych dwóch godzin...nigdy już chyba nie schudnę. W dodatku jestem rozkłócona z matką i babką, chodzą mi niemiłe myśli na temat lubego i naszego związku, wizja wakacji obraz biedy i rozpaczy a praktyki już się skończyły, czyli nie mam gdzie zajmować myśli, bo jak do tej pory szpital o ile była robota to było idelane miejsce jak oderwać się od problemów własnych, bo pojawiały się problemy pacjentów...
Stary 2008-07-19, 20:00   #4812
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
A u mnie dalszy kompuls...2600kcal w ciągu niecałych dwóch godzin...nigdy już chyba nie schudnę. W dodatku jestem rozkłócona z matką i babką, chodzą mi niemiłe myśli na temat lubego i naszego związku, wizja wakacji obraz biedy i rozpaczy a praktyki już się skończyły, czyli nie mam gdzie zajmować myśli, bo jak do tej pory szpital o ile była robota to było idelane miejsce jak oderwać się od problemów własnych, bo pojawiały się problemy pacjentów...

Ja nigdy kompulsów nie miałam to nie wiem jak to jest...
Stary 2008-07-19, 20:03   #4813
Nasturcja several years
Rozeznanie

Enex Jesteś taka dzielna Martwisz się wszystkim co Cię otacza, a siebie zostawiasz na koniec...Bardzo dużo empatii w Tobie --będziesz bardzo dobrym lekarzem...a myslalas juz jaką chcesz wybrać specjalizację?
Stary 2008-07-19, 20:08   #4814
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
Skąd ja to znam
Mi się wydaje, że jestem i tak gruba >.>
A mogłabys np. pokazac jakas swoja fotkę ?
Niestety, ale fotki figury, nie mam bo wszystkie mi się skasowały. Mam jedynie twarzy no i mych wystających obojczyków ; pp

A mówiłaś, że nie uważasz, że jesteś gruba

Oj, Enex, kochanie, wiem jak się czujesz ja dziś na tej imprezce też ciągle jem, ale .. no właśnie, wkońcu raz w roku ma się imprezę urodzinową i nie biorę tego jako kompulsu, ale jakośtak dziwie się czuję z tym.
Pamiętasz..jak kiedyś, gdy też miałaś kompulsy, mówiłyśmy, że będzie dobrze i tak było? No więc .. będzie dobrze
A rodzice..wiem, że się martwią, koleżanki się martwiły, reszta rodziny się martwiła..tylko oni chyba czasem nie widzą, że trochę przeginają.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:11   #4815
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, ale fotki figury, nie mam bo wszystkie mi się skasowały. Mam jedynie twarzy no i mych wystających obojczyków ; pp

A mówiłaś, że nie uważasz, że jesteś gruba

No bo z jednej strony nie...Idę do lustra i mówię " Jest nieźle ".
Będąc w sklepie jak kupuję ciuszki XS i S to jestem zadowolona.
Ale wiele razy nadal jest: "Boże, jakie mam grube uda" itp.
Albo wydaje mi sie ze moje kolezanki które ważą tyle co ja lub wiecej - są chudsze.

Stary 2008-07-19, 20:22   #4816
enex
Zakorzenienie

Ewelko - wszak jedz na zdrowie. A napewno tego aż tyle nie jest, w sumie imprezki są po to, żeby poskubać czegoś czego się normalnie nie je i nie ma w domu.

Aralka - bądż rada, że nie znasz kompulsów. Dla mnie to "najgłupsza", najprymitywniejsza forma ED. Bo i anoreksja i bulimia są odbierane jako powaźne i niebezpieczne, kompulsy jako pewna po prostu żarłoczność nijak szkodliwa, bo przecież się tylko je...ani się nie głodzi, ani nie trapi ciała, gospodarki kwasowo-zaadowej wymiotami...czuję się podle.

Nasturcja - ojć nie słódź mi tyle, bo tak naprawdę to ja jestem okropnym człowiekiem, no w każdym razie podług matki mi daleko do super - jestem głupiutka i naiwna i wszyscy mi tylko na głowę robią i nie umiem się pobić o swoje i nie umiem krętaczyć, jestem poczciwa aż żal atrzeć z jakiej głupoty to się bierze. Do ludzi ufna, koleżeńska, otwarta aż dziecinna, daleko mi do dorosłej odpowiedzialnej, zdolnej samoistnienia...jestem dnem.
A specjalizacja narazie nieznana, bo mało klinicznych przedmiotów narazie mieliśmy, ale cuś tak pocichu by mi się podobały internistyczny choć szkoda, że to takie trochu geriatrie są, bo raczej tam dziadki i babki z ciśnieniami i sercem zazwyczaj plus czasami cukrzyk albo wrzody o ile nie większy szpital i bardziej ciekawe choroby.
Stary 2008-07-19, 20:30   #4817
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja several years Pokaż wiadomość
Izka trzymamy trzymamy! pamiętaj, że bez względu na to jak dzisiaj pobiegniesz i tak forma docelowa ma przyjść na MPJ! A BMI nie liczyłam, mam 166cm wzrostu i ważę 51kg...
Cytat:
Napisane przez starlight Pokaż wiadomość
ja jestem niższa 5 cm i wazę tyle samo
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Też jestem niższa od Nasturcji i ważę więcej ...
Bardzo proszę nie prowadzić na przyszłość tego typu licytacji!

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Niestety chyba zawołam Ludową - ona będzie wiedziała co robić.
Niedługo będą mną dzieci straszyć...

Cytat:
jaką Ludową?
Witaj Moniko i z góry przepraszam, że zaraz będę o Tobie pisać w 3ciej osobie.

Wiesz, Werka, ja myślę że to nie jest wcale tak, że Monika nie chce z tego wyjść i automatycznie należy jej się jakieś upomnienie ode mnie. Po prostu z jej postów wynika, że dziewczyna jest niestety na początku drogi i kupa rzeczy do zrobienia przed nią... Gdyby tak przejrzeć wcześniejsze posty dziewczyn z ED, które teraz są na odpowiednio obfitych P, wszystko wyglądało w ich przypadku tak samo - opory, opory, opory...

Jednak wierzę, że Monice się uda, tak jak udało się bardzo wielu dziewczynom z Wizażu. Ty, Moniko, jesteś tu raczej nowa i nie orientujesz się w historiach pewnych wizażanek, ale uwierz, one miały tak samo - wychudzenie, kalorie w głowie, bariery w psychice, jedzenie jako wróg... Znamy to. Jednak dzięki zdecydowanej, ciężkiej pracy nad sobą MOŻNA osiągnąć normalność i wyzdrowieć całkowicie.
Będziesz jeszcze umiała cieszyć się jedzeniem, zobaczysz, ale musisz się starać, sielankowo niestety nie będzie.

Zrób sobie jakieś małe postanowienie na jutro - te małe łatwiej zrealizować. Nie odwlekaj - jutro. Drobiazg, sama wybierz co dorzucisz do posiłku.
A więc, co wybierasz?

--

Aralka - śliiiczna z Ciebie dziewczyna, i wyglądasz tak... dorośle czuję się przy Tobie jak niedorosła chłopczyca Piękne włosy

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 20:35   #4818
Nasturcja several years
Rozeznanie

[
Nasturcja - ojć nie słódź mi tyle, bo tak naprawdę to ja jestem okropnym człowiekiem, no w każdym razie podług matki mi daleko do super - jestem głupiutka i naiwna i wszyscy mi tylko na głowę robią i nie umiem się pobić o swoje i nie umiem krętaczyć, jestem poczciwa aż żal atrzeć z jakiej głupoty to się bierze. Do ludzi ufna, koleżeńska, otwarta aż dziecinna, daleko mi do dorosłej odpowiedzialnej, zdolnej samoistnienia...jestem dnem.
A specjalizacja narazie nieznana, bo mało klinicznych przedmiotów narazie mieliśmy, ale cuś tak pocichu by mi się podobały internistyczny choć szkoda, że to takie trochu geriatrie są, bo raczej tam dziadki i babki z ciśnieniami i sercem zazwyczaj plus czasami cukrzyk albo wrzody o ile nie większy szpital i bardziej ciekawe choroby.[/quote]

Enex właśnie, że nie ..Jesteś bardzo dobrym człowiekiem w tym skorumpowanym i zakłamanym światku Ja osobiście razdko spotykam takich emaptycznych ludzi, którzy martwią się o innych a nie patrzą tylko na swój czubek nosa Właśnie ludzie bardzo wrażliwi wpadają w te durne kompulsy Ale już sobie świetnie dawałaś radę to dasz i tym razem-ja 3 mam kciuki za Ciebie Jak przetrwałaś takie sesje, pomagasz ludziom to i z tym dasz radę Sprobuj własnie oscylować w granicach 2500kcal, nie patrz na kcal i kieruj sie organizmem, masz ochote na slodkie jedz na slone tez..trzeba wyczuć moment nasycenia żołądka
Stary 2008-07-19, 20:38   #4819
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nasturcja several years Pokaż wiadomość
[

Enex właśnie, że nie ..Jesteś bardzo dobrym człowiekiem w tym skorumpowanym i zakłamanym światku Ja osobiście razdko spotykam takich emaptycznych ludzi, którzy martwią się o innych a nie patrzą tylko na swój czubek nosa Właśnie ludzie bardzo wrażliwi wpadają w te durne kompulsy Ale już sobie świetnie dawałaś radę to dasz i tym razem-ja 3 mam kciuki za Ciebie Jak przetrwałaś takie sesje, pomagasz ludziom to i z tym dasz radę Sprobuj własnie oscylować w granicach 2500kcal, nie patrz na kcal i kieruj sie organizmem, masz ochote na slodkie jedz na slone tez..trzeba wyczuć moment nasycenia żołądka

I w tym właśnie sęk, że po 3miesiącach beztroski jedzeniowej i seriach kompulsów ja zupełnie zatraciłam normalne poczucie głodu i sytości.... Trzeba będzie się od nowa "uczyć" jeść, mam nadzieję, że wyrobię się z problemem do września kiedy mi zaczyna dalszy roczek akademicki......ehh, pogmatwane z tym wszystkim...od siedmiu już za chwilę lat...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 20:47   #4820
Nasturcja several years
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
I w tym właśnie sęk, że po 3miesiącach beztroski jedzeniowej i seriach kompulsów ja zupełnie zatraciłam normalne poczucie głodu i sytości.... Trzeba będzie się od nowa "uczyć" jeść, mam nadzieję, że wyrobię się z problemem do września kiedy mi zaczyna dalszy roczek akademicki......ehh, pogmatwane z tym wszystkim...od siedmiu już za chwilę lat...

Enex trzymaj sie..mialam coś podobnego dwa miesiące temu, ale żywiłam się samymi słodyczami na inne jedzenie patrzeć nie mogłam...jak jadłam obiad to w postaci słodkiej, innymi rzeczami nie umiałam się najeść
Stary 2008-07-19, 20:56   #4821
monika2409
Raczkowanie

Dziękuje za wsparcie chciałabym uwierzyć w to, że mi się uda. zobaczymy jak to sie dalej potoczy hm co wybieram? sama nie wiem, może skusze się na loda, albo zrobie jakiś budyń na deser?
Stary 2008-07-19, 20:58   #4822
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje za wsparcie chciałabym uwierzyć w to, że mi się uda. zobaczymy jak to sie dalej potoczy hm co wybieram? sama nie wiem, może skusze się na loda, albo zrobie jakiś budyń na deser?
No, i tak trzymać.
Tylko nie 'może', a 'na pewno'

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 21:01   #4823
monika2409
Raczkowanie

najbardziej boję się tego wtorku.. kolejne ważenie..a wiem, że chyba schudłam a na ost.wizycie, mówiła, że jeśli waga spadnie to..oddział mnie czeka
Stary 2008-07-19, 21:02   #4824
Aralka
Zakorzenienie

Ludowa - dziękuję Dorośle? Rany jesteś pierwszą osobą która mi tak powiedziała! Wszyscy mi dają 2-3 lata mniej niż mam
Enex - domyślam się, że kompulsy są okropne To musi być przykre, bo człowiek wtedy je mimo woli. Trzymam za Ciebie kciuki, że dasz radę
Stary 2008-07-19, 21:09   #4825
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Ludowa - dziękuję Dorośle? Rany jesteś pierwszą osobą która mi tak powiedziała! Wszyscy mi dają 2-3 lata mniej niż mam
Enex - domyślam się, że kompulsy są okropne To musi być przykre, bo człowiek wtedy je mimo woli. Trzymam za Ciebie kciuki, że dasz radę

Hihi to masz jeszcze dobre - ja mam prawie 22lata a kuzyni kuzynki mi dali 15lat maksa
Stary 2008-07-19, 21:28   #4826
Aralka
Zakorzenienie

Potem będziemy się cieszyć
Stary 2008-07-19, 21:33   #4827
schism_
Zadomowienie

Aralka-ładna dziewczyna z ciebie I te włosy,aż zazdrość bierze

Zaś,Ja jak to Ja wciąż próbuję zmobilizować się do jedzenia większych ilości. Tkwi gdzieś we mnie mimo nieciekawej sytuacji ,w której się znajduję jeszcze pewna blokada,że jak to tyle,że popadnę w jakąś skrajność, a w razie czego poproszę dra o receptę na Megalię, masakrycznie zwiększającą apetyt (i uszkadzającą nadnercza ) do tego dochodzi to przeklęte uczucie ucisku/pełności w żołądku, chwilami aż robi mi się niedobrze,mimo że jem powoli,małymi porcjami i zażywam krople na poprawę trawienia. Nie wiem czy to kurde stres czy symptom nadchodzącego za tydzień okresu itd itp

Swoją drogą,jeśli można pozwolę sobie wkleić zdjęcia; jedno sprzed roku,przy wadze 48 i rozm.36 ,w okresie gdy akurat 'wpadłam' w całe to błędne koło,ot przez jakieś kompleksy tyłka ,ud presji 'bycia wysportowanym.'wymiarowym ' ,a kolejne świeżutkie sprzed raptem kilku dni... Ot do czego się doprowadziłam i nijak z tego wychodzę

http://img371.imageshack.us/my.php?i...sc01886fk3.jpg

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gdanskvi7.jpg (93,2 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Wawa.jpg (87,8 KB, 107 załadowań)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-19, 21:37   #4828
Aralka
Zakorzenienie

Schism - ale chudzinka z Ciebie... Kochanie, jeśli mogę - ile ważysz?
Musisz koniecznie jeść

ps. ze złotych?
Stary 2008-07-19, 21:44   #4829
kika171
Zadomowienie

GG do kika171

Cytat:
Tak, moja mama też jest szczupła. Może nie taka jak ja, ale ma chyba 158 i waży 49 kg.

Niżej moja dzisiejsza fotka:
No to faktycznie Twoja Mama też jest szczuplutka co do Twojej osoby to śliczna z Ciebie dziewczyna i chudzinka może nawet lekkie P by się przydało?

Schism z Ciebie również jest chudzinka( i kto to mówi?) ale świetnie rozumiem "powody" Twojego odchudzania...ze mną było tak samo...i po co to było nam potzebne?

Ehh....pokręcone jest to wsztystko...

A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42

"Zapytałam dziecko niosące świeczkę:
- Skąd pochodzi to światło?
Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął.
- Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi.
JC"
kika171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-19, 21:48   #4830
schism_
Zadomowienie

Miesiąc temu jakieś 41,5 teraz waga oscyluje wokół 43-44 acz po wymiarach et.c nie widać, wzrostu 170. o_O
Yhh jeść muszę, chciałabym i to ze smakiem,no ale coś tą satysfakcję zburza ze strony trawiennej i ''psychicznej. Dopatruję się w tym też powiązań z relacjami z matką. Ma kobita ciut despotyczny,nadopiekuńczy charakter i im więcej kłótni jest między nami,tym bardziej 'to coś' wraca. Leżąc w Wawie w tym szpitalu, psychoonkolog proponowała w związku z rozpoznaną anoreksją, rodzinną wizytę u psychologa/psychiatry, no ale uparła się,że nie,bo brudów prać publicznie nie będzie .

ps;złotych,złotych ;D
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości