|
|
#1321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 10
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
ale.tu nie.ciesz sie bo.u mnie w obu porodach mialam.na kilka.dni.przed.wizyte i lekarz twierdzil ze jeszcze dlugo do porpdu a za 3dni akcja wiec to zywioły są ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1322 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1323 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za gbs, jeden problem mniej. U nas też ciepło, koło 14 trochę popadalo, ale teraz upał bo przed chwilą z przedszkola młodego przyprowadzilam.
|
|
#1324 |
|
Wtajemniczenie
|
Domima, super wieści!!! Grzejcie się i korzystajcie ze skoneczka przydałby się jeszcze
![]() ![]() Lady, zdaje sobie sprawę ... ale męża już wtajemniczać nie będę niech się chlopina nie stresuje na zapas ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1325 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1327 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie specjalnie, chyba że na wakacjach. Mam na szczęście dobrze izolowany dom.
Ja dziś wyciągnęłam letnia sukienkę ciążowa z 1 ciąży, nie sądziłam że się przyda ![]() Zabrałam się za prasowanie i końca nie widać Na siedząco spoko idzie. Nadrobię agenta I top chefa na pewno Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
❤️ Ja to nie mogę uwierzyć ze to tak szybko zleciało - pierwsza ciąża bardzo mi się dłużyła ... teraz raz dwa i już trzeba być przygotowanym ... Co do sesji to ja tak średnio jestem nastawiona bo ostatnio jakos z aparatem średnio się lubimy No ale pamiątka będzie Oczywiście pokaże jak będzie czym się pochwalić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1330 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem wiem z ta końcówka u Ciebie - tak po 30stym którymś tygodniu to już dla mnie końcówka he he Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Łooo matko pięknie Cię spustoszyło ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
Kciuki Za utrzymujące się 3 cm ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Tez mam miliony przemyśleń odnośnie opieki nad dwojkeczka ... i w ogóle tego wszystkiego jak to będzie wyglądało - zwłaszcza wieczory, kąpanie usypianie pobudki ... wczesne wstawanie a do tego domowe obowiązki Eh ... milion pincset myśli ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Cudownie ze takie nudy - mówiłam Ci Ze Ty na spokojnie sobie do terminu dotrwasz ❤️ Synuś już duży, fajny Chłopczyk - cieszę się ze wszystko dobrze ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Super ze wszystko dobrze To jest taki pech w sumie na tych ktg - mój syn prawie nigdy się nie ruszał i te pindy się zawsze o to rzucały ... teraz już masz tak często to ktg? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Mój gin tez mniej więcej taka przewiduje ale ciekawa jestem czy się sprawdzi taka waga byłaby super -‚mój syn miał 3370 i to już takie fajne dzidziusiatko ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Pięknie to wszystko posegregowalas u mnie brak takich organizerow - chyba będę musiała coś wymyślić ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
Wracaj Grosia - co Ty ? Jaja sobie robisz ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Ja upały koooochammmm miłością bezgraniczna ❤️ dla mnie może być zawsze ponad 30st a i tak odczuwam te 30 jak normalni ludzie 20 także tego ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||||||||
|
|
|
#1331 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
za wyniki ![]() aż sprawdziłam czy moje są, ale myślałam, że mikrobiologia do odbioru tylko w formie papierowej - a tu niespodzianka, są też on-line widoczne i wszystko cacy ![]() szkoda, że nikt Cię nie wpuści... czy zamierzasz też przy tej "okazji" odbyć pełną wizytę?
|
||
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizytę wobec tego ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Oj tak ❤️ jeszcze jakiś pyszny drineczek jak nie pod palmami to z palemką ❤️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1333 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Była u mnie kolezanka na kawce
sobie poplotkowałyśmy. a zaraz idziemy na spacer do babci tzta ) Edzik dziekuje za wiarę we mnie zycze powodzenia z egzaminami, tez na pewno je ogarniesz na spokojnie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Kciuki żeby się udało ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
Blaira super wieści!
synek juz duzy Rybcia trzymam kciuki aby Ci się udało obronic jak najszybciej ![]() Edzka ładnie poukładane Stokrotka ja tak mam niemalze codziennie tyle do zrobienia a sił zeroo albo cos boli i dokuczaWysłane z aplikacji Forum Wizaz
12.06.2010 "A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej.." Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Edytowane przez reniferek01 Czas edycji: 2018-04-09 o 16:34 |
|
|
|
#1336 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Mlody przyszedl tak zmeczony z przedszkola ze ani po podworku mu sie nie chce biegac. Wlasnie urzadzamy sobie "balkoning"
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1338 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawa jestem co u mnie (czytałam w necie, że 30% kobiet ma dodatni więc szanse są spore). Mam tylko nadzieję, że powtarzać nie będzie trzeba, bo to nic przyjemnego nie bylo ![]() Co do ktg - teraz mam chodzić co trzeci dzień (do 24.04), później co drugi dzień i od 8.05 codziennie, no chyba że wcześniej urodzę No i mówiła, że jakby coś się działo to jechać dodatkowo.Daj znać po wizycie Pytałaś o stopy moje - dziwna sprawa, wieczorem i w nocy mnie swędziały a w dzień spokój, nic nie swędzi. Nie rozumiem tego. Jedziemy zaraz z mężem po małe zakupy, mam nadzieję że wszyscy się wygrzewają na dworze i nie będzie kolejek |
|
|
|
|
#1340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
jak czytam wizaz, to mi się przypomina milion spraw
![]() zadzwoniłam do przychodni i mój gbs już do odbioru. Jutro może zajdę, jak będę Syna z przedszkola odbierać. Wyników przez telefon nie mówią u nas, a jestem ciekawa, czy udało się zaleczyć moje paskudztwo... W luxmedzie dzisiaj zrobiłam tsh i w końcu doczekałam się pięknego wyniku- 1.2 ![]() ostatnio to co robiłam to wyższy było. Pogoda u mnie przepiękna, więc też korzystałam z Synem z naszego mikro ogródka. Teraz pojechali z Mężem na przejażdżkę rowerową. To słońce pozytywnie mnie nastraja do życia! a przynajmniej tak sobie powtarzam bo jakiś czas temu myślałam, że już ta wiosna nie przyjdzie i popadnę w jeszcze większy marazm...
|
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój niestety nie był wymęczony po żłobku, a że zatraciłam się dziś w prasowania, musiałam z nim iść na zakupy... Przeżyłam =)
Właśnie zrobiłam mu tortille I puściłam bajki żeby chwilę odsapnać. Tż będzie za godzinę dopiero. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Ja w pierwszej ciąży mialam gbs dodatni i wiąże się to tylko z tym, że w szpitalu muszą pamiętać o tym żeby Ci wstrzyknąć antybiotyk do kroplówki w czasie porodu, także nie ma co się tym stresować jakby co. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez niud Czas edycji: 2018-04-09 o 18:18 |
|
|
|
#1343 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Ale zrobiłam więcej kotletów i jeszcze dwa dni obiad z głowy ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Dla mnie do 25 jest ok, powyżej już średnio co do opalania to ja całe życie córka młynarza, nie cierpię opalenizny ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Chciałabym, dopiero mam chwilę żeby nadrobić i oczywiście nikogo oprócz mnie nie ma weekend nie zaglądałam do mojej zdalnej pracy i sajgon ogarniałam do 13
|
|
#1344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciliśmy ze spaceru
pogoda boska ale za długi spacer sobie zorganizowaliśmy...nogi mam jak bomby tak pulsują,że chyba zaraz wybuchną! Aleee było warto ![]() ![]() Nalesnikona super wynik tsh i fajnie,że humor powrocil![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a te wielkie podpaski to jakiej firmy bierzecie?
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Hej jestem i ja
Blaira gratuluję udanej wizyty i wagi, bo u mnie z tą wagą kiepsko ostatnio 2200g mam nadzieję, że w środę coś ruszy i dojdę do 2500 g. Jak wszedzie tak i u mnie słoneczko piękne, kocham taką pogodę Groszku super, że cała i zdrowa wróciłaś z wypadu. Spotkanie nie mogło się nie udać ![]() Wczoraj pierwszy raz spuchły mi nogi i od brata wróciłam w skarperkach, bo nie dałam rady butów założyć Moje dziecko znowu usmarkane, zrobiłam eksperyment ostatnio i pościągałam wszystkie dywany i katar ustąpił w sobotę znowy położylam i od nowa katar czyli prawdopodobnie alergiaW sobotę byłam w lumpku i zrobiłam zakupy za 100 zł a miałam nic nie kupować bo wszystko mam po córce |
|
|
|
#1348 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1349 |
|
Raczkowanie
|
Ja w pierwszej ciąży miałam bella mama, ale kompletnie mi nie pasowały i mało ich używałam głównie do obchodu a potem zwykłe podpaaki bella te niebieskie. A teraz jeszcze nie mam, więc podpinam się pod pytanko.
Majty dostałam jedne z canpola. |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Bella
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

My już po wizycie mimo godzinnej obsuwy.
ale.tu nie.ciesz sie bo.u mnie w obu porodach mialam.na kilka.dni.przed.wizyte i lekarz twierdzil ze jeszcze dlugo do porpdu a za 3dni akcja wiec to zywioły są 
nadrabiam wizaz, bo ostatnio rzadko tu zaglądam 

uciekinier mały
Nie wierzę że tak szybko ta ciąża zleciała..
pięknie wszystko ułożone
i nie stwierdzono la la la ❤️

niech się chlopina nie stresuje na zapas
to dla mnie nowość.
Na siedząco spoko idzie. Nadrobię agenta I top chefa na pewno 

także poranek intensywny, ale wszystko się udało 
Kochana, 
troche tam powciskalam ten przycisk, ale te ruchy takie delikatne byly ze sama nie bylam pewna czy to mi sie wydaje czy faktycznie sie rusza. Przyszla polozna czy tam pielegniarka, poruszala troche brzuchem, postraszyla ze jak taki niemrawy bedzie to zostane w spa, ale na mojego synka ni prosby ni grozby ni dzialaja

jak nie pod palmami to z palemką ❤️
tyle do zrobienia a sił zeroo albo cos boli i dokucza

ostatnio i pościągałam wszystkie dywany i katar ustąpił w sobotę znowy położylam i od nowa katar czyli prawdopodobnie alergia