|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
Cytat:
Jeju...Ty chudzinko ![]() Jesteś dużo szczuplejsza ode mnie, powinnaś z całych sił próbować pokonać te wstrętne zapory. Myślę, że Cię rozumiem, wiem, że to trudne. Ale Ty jesteś naprawdę szczuplutka. Jak nosiłaś rozmiar 36 wyglądałaś naprawdę świetnie ![]() Teraz też ładnie wyglądasz, ale taka szczuplutka...
|
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Schism jesteś przerażająco chudziutka
. Tak na oko 50kg gdybyś jakoś osiągnęła to było by ekstra, szczupła, ale już tak jakoś zdrowiej, bo teraz to jesteś jak krok od złamania na pół
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
3mam za Ciebie kciuki, a jesteś na P? mogę wiedzieć ile kcal dziennie spożywasz?
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek - Aralko - prześliczna z Ciebie laska
super zdjęcie poza tym.Schism, wygladalas swietnie, miałaś świetne nogi teraz jesteś rzeczywiście baaaaaaaaardzo chuda i widać, że masz za sobą pobyt w spzitalu rozumiem, że opisane przez Ciebie okoliczności niekorzystnie wpływają na tycie, ale postaraj się! może spróbujesz pić jakieś nutridrinki?? a u mnie nie za dobrze... Poszło mi tak jak mówiłam, czyli kiepsko, a poza tym przesadziłam z jedzeniem - serio aż sama się dziwię. no, ale cóż... zdarza się najlepszym
|
|
#4835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak ja nap "zdarza się najlepszym", a co do jedzonka to nie żałuj a ciesz się heh pouczam panią moderator![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się, Schism, wyglądałaś naprawdę super przed odchudzaniem, dlatego nie musisz się martwić przytyciem, bo to Ci tylko doda seksapilu ![]() Iza - a Ty jesteś na U czy P? |
|
|
|
|
#4837 |
|
Zadomowienie
|
Ok Dziewczynki ja uciekam lulu bo podusia mnie woła
![]() miłych snów Dobranoc
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U...
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, nie martw się
Czasem poszaleć można ![]() Iza, jeśli chcesz to nie mów, ale nurtuje mnie, Ty miałaś problemy z anoreksją czy czymś innym? |
|
|
|
#4840 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A właśnie przed chwilą wróciłam z roczku i mogę się pochwalić, że nawet coś tam zjadłam m.in. kawałeczek tortu (co prawda była to chyba 1/10 normalnego kawałka, ale zawsze coś) - to pod przymusem i 1/3 kawałka sernika - to już sama a to taki mój mały sukces ale nadal nie potrafię jeść więcej - miało być 3000 kcal od wczoraj i myślałam, że jest dużo a policzyłam i ledwo 1600 wyszło, dzisiaj też mniej niż 2000 na pewno i to sporo ;/I jak tu przytyć 5kg?
|
|
#4841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję z torcikiem ![]() Wiem jakie to trudne jeść więcej, bo sama cały czas z tym walczę. Ja niby nie muszę przytyć, ale na to U chociaż w miarę przejść. A tak to ciągle 1000 kcal, ledwo ponad
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ja jedząc ok. 1600 chudnę ;/W ogóle śliczne zdjęcie
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety domyślam się, że jedząc tyle chudniesz
![]() Ja mam rozwalony metabolizm i obawiam się, że bym tyła. Ale nie wiem. Dlatego powoli do tego dochodzę. |
|
|
|
#4844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciekawa jestem przy jakiej ilości kalorii bd tyła, tylko jak to sprawdzić? jak ja ledwo zjadam te 1600 ;/
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co?
|
|
|
#4846 |
|
Gość
|
Kupiłam sobie coś na apetyt (Citropepsin). Teraz od pon dalej kręce z moim P. Pozatym co tu dużo mówić nie jest źle. Tylko raz mogłabym powiedzieć do mamy co ona gada - ja mówię, że zjadłam 6 racuchów z morelami (bo tak mi posmakowały), a ona do taty: ty nie spróbowałeś? A tata na to: nie byłem głodny, dokończyłem kanapki. Od razu można by przybić człowieka za takie myślenie. Albo brat który wyskoczył: "to tak jak by Weronika powiedziała, że jest gruba (mówiąc o figurze Joli - jego żonie)". Masakra - czy ludzie serca nie mają.
|
|
|
|
#4847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jedz kochana jedz Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4848 |
|
Gość
|
Niestety brat ma charakter słonia.
i nie patrzy do kogo mówi. A mama to może tak zapędy zniszczyć, że ho,ho.Dodatkowo może macie nosa perfumowego - szukam perfum orientalnych (względnie podobnych do Code Giorgio Armaniego) z marek: Donna Karan, Chanel, Tommy Hilfiger, Clinique, Estée Lauder, Thierry Mugler, Prada, Nina Ricci, Moschino, Versace co mi polecicie. Szukam perfum zmysłowych, nietuzinkowych z nutą piżma lub ambry lub z nutą cytrusowo - kwiatową. |
|
|
|
#4849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona generalnie nie przywiązuje większej wagi do jedzenia, więc nie czepia się takiego jadłospisu jak Wam pokazuje. A jak właśnie zjadłam kiedyś całą puszkę tuńczyka na kolację, to powiedziała, że trochę za dużo. Przecież chyba wie, że jest mi ciężko się przełamać, ale moje niejedzenie nazywa 'fanaberiami'.
|
|
|
|
|
#4850 |
|
Gość
|
Niektórzy ludzie zachowują się niestety jak słoń w składzie porcelany i nie znają pojęcia empatia, albo nie próbują zrozumieć drugiej osoby.
Dlatego między innymi szukam dojrzałego partera życiowego (nie gnojka którego będę musiała wiecznie ganić). Dlatego kocham Gerdiego. On we mnie wzbudził uczucie, że będę się czuła jak w ramionach dojrzałego człowieka.
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. wiesz, też nie chcę mówić, że moja mama jest jakaś dziwna, że o mnie nie dba, bo dba bardzo.
Ale jak sama coś nie zacznę: "Mamo, zjeść czy nie zjeść?" to ona jakoś tak nie zwróci uwagi. Jakbym już naprawdę jakoś mało jadła to wtedy może... |
|
|
|
#4852 |
|
Gość
|
Bo dba, ale nie rozumie twojej sytuacji, nie wie co to anoreksja.
|
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo poprostu nie lubię tej nazwy. W ostatniej chwili przeszłam na dobrą drogę
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
Wow, ale dużo napisałyście przez tę dobę kiedy mnie nie było. ;D
Tak w skrócie tylko napiszę: Aralko - ale jesteś śliczna! I chuda, nie zaszkodziłoby Ci troszkę przytyć. Bardzo bardzo ładną masz buzię. ^^Schism - biedactwo. Mam nadzieję, że uda się przytyć, nabrać sił, przed odchudzanie wyglądałaś super. Trzymaj się!Enex - trzymaj się, zawsze bardzo Ci kibicuję, jesteś naprawdę dzielna i wierzę, że sobie fajnie poradzisz. U mnie trochę nieciekawie na tle zdrowotnym - coś mi zaszkodziło ze wczorajszych pikantnych rzeczy, które jadłyśmy z koleżankami u mnie. Chyba wciąż mam delikatny żołądek, bo koleżankom nic nie było. Ale poza tym było super, poplotkowałyśmy, pooglądałyśmy filmy, zjadłyśmy trochę jeża (wyszedł smaczny ;D).
|
#4855 |
|
Gość
|
Dziewczyny. Moja mama przed chwilą dosłownie przejechała po mnie całkowicie z góry na dół. Ona powiedziała tak "to tak jakby weronika szykowała coś na święta kupiła to to to (tak na chybił trafił) i teraz szukała przepisu na to co z tego zrobić". Masakra
|
|
|
|
#4856 | |
|
Zakorzenienie
|
hm. Dobry pytanie. Jem normalnie, ale niestety wyrzuty pojawiają się ostatnio hm... częściej niż powinny. Dużo częściej.
Cytat:
irytuje mnie to przykładowo - z koleżankami jadłyśmy sobie w nocy, na wieczorze filmowym słodycze, potem risotto ok, byłam pełna, ale nie przejedzona. następnego dnia koleżanki czują się super, nie pamiętają już o jedzeniu, a ja siedzę, niedobrze mi i boli mnie brzuch Enex, zgadzam się z dziewczynami - jesteś tak wspaniałą i pełną empatii osobą, że to jest aż (aachhh) wzruszające serio trzymam kciuki, żebyś ostatecznie wyszła na prostą, zobaczysz w końcu poradzisz sobie z tym głupim ed, a te napady bardzo rozkręciły Ci metabolizm, tak, że wiesz ![]()
|
|
|
#4857 |
|
Rozeznanie
|
Zoladek, który nie jest przyzwyczajony do "normalnego" jedzenia zawsze tak reaguje......trzeba go powoli oswajać.....nie jest to przyjemne, ale powolutku bedzie lepiej
![]() mój cierpiał kiedys nawet po tłustszych jogurtach...... |
|
|
|
#4858 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pamietam jak moja rodzinka chciała dobrze, a wg mnie był to "zamach" na moje życie i kilogramy...często nie wiedzieli jak maja sie do mnie odezwać nawet w kwestiach codziennych, bo wywoływałam dzika awanture...dopiero teraz mama sie przyznała,że panicznie sie bała zapytac o cokolwiek, bo zawsze uwazałam to za ingerencje ........ teraz to rozumiem , wtedy nie....podziwiam ich,ze przeszli razem ze mna przez to piekło i byli dla mnie najwiekszym wsparciem... |
|
|
|
|
#4859 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do mnie czasem tekst siostra: Boże ile Ty jesz? A sama jest tłuściutka, nie piowiem wnerwia mnie to ![]()
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
Aralko - ale śliczna jesteś
![]() Schism - mam nadzieję,że przytyjesz,bo straszna chudzinka z Ciebie ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Tak na oko 50kg gdybyś jakoś osiągnęła to było by ekstra, szczupła, ale już tak jakoś zdrowiej, bo teraz to jesteś jak krok od złamania na pół
mogę wiedzieć ile kcal dziennie spożywasz?
teraz jesteś rzeczywiście baaaaaaaaardzo chuda i widać, że masz za sobą pobyt w spzitalu
i tak ja nap "zdarza się najlepszym", a co do jedzonka to nie żałuj a ciesz się
Dobranoc

trzymaj się, zawsze bardzo Ci kibicuję, jesteś naprawdę dzielna i wierzę, że sobie fajnie poradzisz.