![]() |
#2791 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz. III
Katey nie ma litości
![]() ![]()
#2792 |
Zadomowienie
|
katey oj z tym pierwszym tancem to też mam mieszane uczucia..sama juz nie wiem co tańczyc...Najpierw chcieliśmy coś smiesznego,ale jak tak patrze na tych wsyztskich ponurasów w mojej rodzinie to nie wiem czy to wypali...
A co do makijaży to ja własnie jestem po próbnym...w moim własnym wykonaniu ![]() ![]()
#2793 |
Raczkowanie
|
Katia, zdolna z ciebie dziewczynka. Ja niestety oddam sie w ręce profesjonalistki
![]() ![]()
#2794 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() po prostu będę lała po tyłkach jak tak dalej będzie ![]() Cytat:
![]() ![]() katia olej ponuraków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KATIA zapomniałam spytac czy jak moja makijażystka nawali to mogę sie zgłosić???????? ![]() ![]() ale CUDOOOOO Ci wyszło!!! ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-20 o 17:34 Powód: bo zobaczyłam slepka Katii:D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2796 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oj chyba skopiuje żeby pokazac we wtorek ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() właśnie skończyłam mamie robić tipsy i zmęczona jestem troszkę, B.właśnie wraca z pracy, a ja chcę zażyć codzienną i niezbędną dawkę Wizażu ![]() w środę jadę po Niego i przywiozę Go na miesiąc urlopu-będziemy razem aż do ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam w ten czwartek pierwszą przymiarkę, już mam buty i stanik przygotowany. Ech nie mogę się doczekać.
![]() ![]()
![]() |
#2800 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale masz fajnie ![]() Dziewczyny ![]() a takie wszywane do sukienki miseczki nie zdają egzaminu?-trzeba mieć stanik żeby czuć się pewnie i żeby to się ładnie układało? bo ja już nie wiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja już za tydzień odbieram swoją ![]() 13 dni ![]() ![]() ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | ||||
Zakorzenienie
|
Kogo me oczy widzą?
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
13 dni? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Wtajemniczenie
|
katey i m.a.r.t.a dziękuje za odpowiedź
![]() troszkę się uspokiłam-zreszta na 1 przymiarce wszystko się okaże |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Wtajemniczenie
|
Czas tak leci że masakra. W piatek z Kamilem idziemy spisać protokół, przed tym odwiedzic USC w Katowicach i USC w Raciborzu. Gadałam dziś przez telefon z księdzem
![]() ![]() A jutro idę do okulisty po mocniejsze okulary ![]() ![]() Myślę o operacji ale wada musi być stabilna przez 1,5 roku
#2806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
makijaż ![]() ![]() Jeżeli chodzi o podziękowanie dla rodziców to u nas jest tak, że damy im własnoręcznie zrobione albumu ze zdjęciami (począwszy od ich ślubu, po nasze dzieciństwo, narzeczeństwo i po nasz ślub), a do tego będzie dla nich występ tancerzy zawodowych ze specjalnie przygotowanymi tańcami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Staram sie tu aktywnie wrocic, ale kurcze wyjechalam na weekend do rodzinnych stron TZta z zaproszeniami i juz takie zaleglosci na watku mam ![]() Ale musze sie pochwalic ze kolejne 6 zaproszen rozdane ![]() ![]() ![]() Izazusia gratuluje inzyniera ![]() ![]() ![]() malutka_24 - bylam na Wrzesniowych Mlodych Panienkach ![]() ![]() niuniuniau - mnie juz nosi na sama mysl kawalerskiego TZta ![]() ![]() ![]() Na wiecej tematow nie jestem w stanie rozmawiac bo jestem pa - dnie - ta ![]() ![]() Dobranoc wszystkim i do jutra ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Wtajemniczenie
|
Hej ho Kakusia. Nie wstydź się- tu u nas fajnie jest
![]() ![]() ![]()
#2809 |
Wtajemniczenie
|
widzę, że troszkę się tu dzieje mimo, że niedziela
i dobrze, bo przynajmniej wiem, że mogę na Was Misie moje liczyć ![]() ![]() ![]() niedawno pożegnałam mojego kofanego Misiaka, bo znów wyruszył w trasę ![]() Katia makijaż śliczny ![]() ![]()
![]() |
#2810 |
Rozeznanie
|
izazusia wiesz nasz znajomy robił sobie operacje na oczy i z tego co wiem to juz nie wymagaja tego zeby wada byla ustabilizowana az tyle czasu...a mowil ze fajna sprawa, u niego operacja byla warunkiem pozostania w pracy (w strazy nie moga miec wady wiekszej niz 0,5-1 czy jakos tak w tych granicach)
dziewczyny tak zastanawiam sie nad bizu i co myslicie o tym: http://allegro.pl/item399337133__sj_..._ab_20_mm.html albo o tym: http://allegro.pl/item399102628__sj_..._ab_16_mm.html
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
Katey bardziej mi się podoba ten drugi komplecik.
![]() ![]() "W dniach 26.07 - 1.08 w naszej firmie będzie przerwa urlopowa. Za uniedogodnienia przepraszamy. Wszystkie przesylki za które wpłynie wplata do piatku 25.07 zrealizujemy, natomiast przedmioty zakupione i zapłacone w terminie urlopu zostaną wysłane w poniedziałek 4.08."
![]() |
#2812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() też jakos bardziej do mnie przemawia ten pierwszy tylko z jednej strony chciałabym wiszące kolczyki ale z drugiej takie jakies delikatne i proste... nie bedzie to za duże,co??? ![]() edit: no dobra zdecydowałyście za mnie ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2008-07-20 o 21:19 Powód: bo dziewczynki wybrały ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Raczkowanie
|
Siemka dziewczyny... nie było mnie przez weekend a tu tyle napisałyście... chyba nie nadrobie. Witam was ponownie. Katia makijaż - profeska - gratuluje i jak najbardziej jestem "za' !
![]() Katey mnie bardziej podoba sie bizu nr 2 ta owalna. Ja mam kryształki stożki. Wczoraj kłotnia z mama. dzis z Ł o wesele ... nie mam sił. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2815 |
Wtajemniczenie
|
Kakusia
![]() dzasta ani sie obejrzysz i Twoje Kochanie wróci ![]() ![]() my postaramy się żeby czas rozłąki przeszedł bezboleśnie(w miarę) katey ten 2 jest po prostu ![]() izazusia mój Szef w tamtym roku miał operację we Wrocławiu i z tego co opowiadał-miał wadę postępującą nie było mowy o tym, że musi czekać. Ale nie jestem okulistą-powtarzam tylko to co Szef opowiadał także mogę sięmylić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | |
Zadomowienie
|
Fajnie,że wam się podoba mój mejkapos,bo kombinuję na rózne sposoby i sam nie wiem w jakich kolorach chciałabym wystapić
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2817 |
Rozeznanie
|
hmmm teraz to zglupialam bo sie gapnełam że każda z was o innym komplecie pisze
![]() ![]() ![]() jak nie to najwyzej znajde cos innego i pokaze TZ cos ostatnio wspominal ze chcialby kupic sowjej zonie komplet bizuterii na slub ![]() ![]() zmykam spac ![]() miejcie litosc dla biednych,ktore na biezaco nie moga byc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() muszę mojemu coś podpowiedzieć...chociaż ja to się ślinię na takie buciki różowo-fioletowe http://www.allegro.pl/item401054541_...ory_38_39.html tylko na ślub mi się nie przydadzą ![]() dobranoc katey ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tym bardziej będę myśleć żeby wszystko się poukładało ![]() ![]() milibili ![]() ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-07-20 o 22:31 Powód: przypomniało mi się o fotografie naszej MILI:) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.