![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() No i dzieci nie lubią takich dużych przestrzeni... Nie są w nich spokojne.. Też mam dwa psy, ale będę się martwić, jak pojawi się jakiś problem,narazie myślę, że będzie dobrze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczerze też nie wiedziałam co to park dla dziecka, słyszałam i widziałam kojec ale to coś innego jednak ![]() Fajna sprawa, ale u nas na małej przestrzeni nie potrzebna, więc my też nie kupujemy, no i psów nie mamy ![]() No więc dzień dobry Wam już dziś w ten piękny dzień ! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny- co myslicie o tummy tub (czy jak to tam sie to pisze)- to wiaderko do kapieli dziecka? Warto? Nie warto? Niby mamy wanienke juz, ale zaczelam sie jeszcze nad tym wiaderkiem zastanawiać. Tzn. czy zazyczyc sobie takie wiaderko w prezencie od kogos... czy jednak skupic sie na czyms innym... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie biorę pod uwagę wiaderka, właśnie na szkole rodzenie teraz dyskutowaliśmy o tym i położne twierdziły, że nie ma tej bliskości jak mama i tata schylają się by dziecko umyć tak jak to przy kąpaniu w wanience ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Strasznie skołowana dziś jestem. I Wam też nie wiem co odpisać... W środę się wybieram na krzywą cukrową, trzymajcie kciuki, żebym nie zemdlała, bo poprzednim razem było naprawdę blisko (zimne poty, mroczki przed oczami, niemoc). W piątek wizyta. Wrzuciłam kilka plakatów "Dzień Dobry, Uśmiechu" w wersji do wydruku do pobrania, więc jak któraś by chciała to zapraszam: http://natalia-lub.pl/dzien-dobry/ W przyszłym tygodniu Młody wreszcie idzie do żłobka, ale mam w planie wreszcie rozliczyć PIT i załatwić zaległe sprawy jeszcze w związku z pracą, więc chyba też nie będę na bieżąco z wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z krzywą poradzisz sobie- podejdź do tego jak do czegoś nowego, co nigdy nie przechodzilas i z pozytywną myślą. A poza tym to tylko 2h ![]() A jak juz ogarniesz wszystkie tematy, to wróć do nas! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#339 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje dziewczyny za ponowne przywitanie. Pracuje jeszcze ale juz ostro walczę o prace z domu. Bo podróże pociągiem daje mi sie we znaki. Ciepło sie zaczyna, masa turystów... No stać z brzuchem 30 minut albo dluzej wcale mi sie nie uśmiecha. Powiedziałam Żr od początku maja chce juz z domu. Tak wiec kupują mi skaner i mam nadzieje ze sie uda.
Ja o tym wiaderku wcale nie słyszałam. Jak to wyglada? Z gorszych wiadomości to dopiero co dwa tygodnie temu skonczylam przeziębienie i wczoraj na nowo zaczelam ![]() Współczuje Wam tej glukozy 🙁. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Wtajemniczenie
|
![]() witam niedzielnie ![]() wczoraj znów przeszłam sporo km, będzie z 10! ale z przerwami przez cały dzień ![]() Byliśmy na długim spacerze i lodach, wiecie jakie są teraz kolejki pod lodziarniami ![]() ![]() ![]() Dzisiaj też w planach pobyt na słońcu, obiad i spacery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie na liście mamy wanienkę z ikei za 20zł i mam nadzieję, że się sprawdzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja, znów piękna pogoda. Ja po 2 miesiącach nie jestem już słomianą wdową. Tż wrócił i ostro bierzemy się za ogarnianie spraw remontowo - wyprawkowych, a jest tego sporo. Wczoraj nadrabialiśmy pracecogrodowe w naszym domku wiejskim- ja oczywiście w wolnym tempie, pół na pół z czytaniem książki i leżeniem na tarasie, ale jest pięknie. Teraz czekają nas remonty, w domu tylko malowanie, odświeżenie i kilka nowych mebli, a tutaj większy z podłogami, itp, ale jak nie zdążymy przed porodem to trudno. 0 Pola trzymam kciuki żeby wszystko poogarniac ale myśle ze mąż z każdym dniem będzie czuł się lepiej , co do suplementów na szybszy stosy kości to tak naprawdę wapno i wit D, to co dziewczyny polecały to bardziej na chrząstki stawowe, nie zaszkodzi nie pomoże. Na żadne kolagenu nie wydawaj pieniędzy- absolutnie nie działa. Karolina super ze już z wyprawka ruszyłas. I myśle ze dobra decyzja żeby od maja nie jeździć do pracy. Tez o tym myśle, niestety ja nie mogę pracować zdalnie, mogę pracować mało , ale dojazdymimo ze autem tez męczące bo 40 min w jedna stronę. Zobaczę jak będzie z pogoda bo upały mnie męczą zdecydowanie. Dziewczyny ile macie/ macie zamiar kupić wszelkich akcesoriów pościelowych typu rożki, kocyki, otulacze, kocyki bambusowe/ muślinowe? I te co kupiły już jakie firmy są fajne? Wiem ze kupię kocyk dzianinowy Lullalove, a reszta nie wiem, oglądam i nie mogę się zdecydować. Nie chce mieć za dużo, ale jak już kupuje to żeby wszystko było fajnej jakości i wyglądało dobrze. Uff reszta później po z komórki pisze i ciężko trochę.
Edytowane przez aniama6 Czas edycji: 2018-04-15 o 09:27 Powód: Interpunkcja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Summer jak tam się czujesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny. U nas piękna pogoda. Teraz do kościoła, a potem odpoczynek. Jutro wizyta, nie mogę się doczekać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 | |||
Zakorzenienie
|
Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
No wierze ze autem tez męczące! Chociaz ja dojeżdżam najpierw autem do stacji 20 minut pozniej szybkim pociągiem 30 minut i pozniej musze dojśc do biura 15 minut w centrum... także razem z tym ze zawsze na stacji trzeba byc przed czasem, bilet kupic i za parking zapłacić to mi z tego w jedna stronę wychodzi 1,5 h w jedna stronę wychodzi, około 3 h dziennie... ![]() Gdybym miała autem dojeżdżać cała drogę to by mi wyszło 2 godziny a tak szybkim pociągiem zawsze to 30 min w jedna stronę zaoszczędzone. Cytat:
A juz widze to wiaderko. Ciekawa sprawa! A dziewczyny czy Wy kupujecie takie wanienki co sie na krawędzie wanny nakłada??? Bo ja to mam zagwostke... w wanie mam taki kran nieodstającym. To znaczy woda spływa po krawędzi. Zeby napełnić wanienkę bede musiała napełnić ja w prysznicu obok i przenieść nad wanna. Troche mi sie to nie uśmiecha bo ciężkie to bedzie z woda tylko nie mam innego wyjścia. Cytat:
A czemu sie nie udało? Co masz na mysli? No ja formalnie aby dostać pełne prawo do macierzyńskiego musze wytrzymać do 15 maja pozniej mam juz prawo dobrowolnie isc na macierzyński. U nas 11 tygodni przed porodem. Ale ja chciałabym dluzej popracować tylko ze z takimi dojazdami to nie dam rady. Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2018-04-15 o 09:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na liście mam jeszcze pieluszkę/ otulacz bim bla, fajne mają jeszcze cuddle dreams, petit coco. W sumie nie wiem ile tego wyjdzie, kupować można bez końca ![]() Edit: rożek jeden ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-04-15 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I do wózka zestaw cienki z minky na chłodniejsze późniejsze dni. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wanienkę będę kłaść na blacie w łazience ( mam dość spory, na którym stoi jeszcze umywalka nablatowa) lub na blacie w kuchni ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zakorzenienie
|
Eh..M. Ma. Zapierdziel w pracy.
Dzisiaj przyjechał, o 15.00 robi zbiórkę (może z nim pojadę) wróci o 20.00 I jutro jedzie do Holandii o 16.00 wróci w środę... Ale potem będzie ponad tydzień w domu minimum więc może jakoś przeżyje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() prócz tego kokon sleepe, do gondoli myślę nad prześcieradełkiem, żeby go jednak w lato wyprać, wymienić podczas upałów ![]() ale tak jak Emma pisała można bez końca kupować ![]() ![]() ![]() Cytat:
u nas stelaż na wanienkę ![]() my dziś rano leżeliśmy w łóżku, włączyliśmy na yt muzykę dla brzuszka i mały dawał czadu ![]() ![]()
Edytowane przez Elaaaa Czas edycji: 2018-04-15 o 10:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kokon mamy wybrany ten sam ![]() ![]() zamówiłam wczoraj też kurę do karmienia la millou i torbę dla siebie ![]() ![]() i tak samo przydałby się ten milion ![]() ![]() ![]() Edytowane przez emma90 Czas edycji: 2018-04-15 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
witam sie w sloneczna niedziele ![]() odowska - łączę sie w bólu, ja jutro idę na krzywą wczoraj mi sie przypomnialo ze musze kupic glukoze, a w srode mam wizyte u gina. Ech ja moze jakos nie boje sie bo nie wiem jak to jest w tym slodkim ale bardziej obawiam sie jak wytrzymam 2 godziny siedzac bo ja w ogole siadac praktycznie nie moge mam nawrot hemoroidow wiec przy siadaniu bol jakby ktos mi wypalal tam zelazem ![]() A czy na krzywa to trzeba wziac swoja wode i kubek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A torba wymiata woow ! ![]() ![]() Cytat:
![]() Na krzywa nie trzeba kubka i wody, tylko glukozę swoją, z tym, że nie wiem jak to przy skierowaniu, bo ja robiłam prywatnie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.