|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
Czcioneczka special for You ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja wzięłam dziś pierwszą tabletkę Zelixy, po wcześniejszym dawnym stosowaniu Meridii. Po kawce, mocnej czerwonej herbatce w ilości 0,5 litra i 5 godzinach od połknięcia Zelki moje ciśnienie jest zabójcze: 94/64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi muszę ci powiedzieć że ja też właśnie przed chwilą zjadłam sobie arbuzika ![]() Co do leku wow...wiesz ja na początku po meridi bardzo źle się czułam a po 4 dniach już ok i do teraz nic mi nie jest ciśnienia nie mierze w sumie bo ja zawsze mam wysokie okolo 130\100 wiem że nie powinnam brać tych tabletek ale czuję się dobrze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Wtajemniczenie
|
Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z meridi.
Moja waga wyjściowa na dzień 24.06.2008 było 82 kg dzis po miesiacu mam 75.3 kg z uwaga taka ze przez ten okres pochłonełam tylko połowe tabletek. Apetytu rzezcywiscie brak, spac umiałam normalnie, pierwsze 3dni straszna suchośc w ustach i lekki ból głowy, poczatkowo bolał mnie brzuch ale szybko wszystko mineło Moja meridia kosztowała 59 zł. Moim celem jest 70 kg osiagnac mam nadzieje ze sie uda i obejdzie sie bez efektu jo-jo ![]()
![]() |
#1267 |
BAN stały
|
![]()
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1269 |
Zakorzenienie
|
Witam Odchudzające się dziewczynki
![]() Ja właśnie skończyłam tabletki i schudłam łącznie 10 kilo ![]() Myślę że to dobry wynik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś pisałam o tym, że zrobiła mi się gula na szyii po zażywaniu M. Niestety do tej pory mi ona nie zeszła.
![]() Badania miałam robione, antybiotyki też bralam i nadal nic... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1271 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, to było jakiś miesiąc po ost. tabletce. Nie brałam, żadnych innych tabletek. Chodzi o to, że ja już sama nie wiem, skąd mi się ta ''gula'' zrobila
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc to raczej nie od Meridii ![]()
![]() |
![]() |
#1274 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje bo wiem co to znaczy aż chce się iść na zakupy i cieszyć nowym rozmiarkiem jak stare jest za duże ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to jest taki temat na forum? Zaraz tam skoczę ![]() Bo tą gulę mam od kilku miesięcy i nie schodzi, mam nadzieję, że to nie zmiany onkologiczne ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pisałaś że sie obawiasz więc ja bym ci radziła zrobić tak jak ja ,weź tylko połowę opakowania czyli co drugi dzień,powinno pomóc ,mnie pomaga,jeśli jednak naprawdę będziesz się bardzo źle czuć mimo tego to radziłabym odstawić ją ,rozumiem że chcesz jeszcze schudnąć bo ja tak samo mam gruba nie jestem ale jak już chudnąć to przynajmniej z pełną satysfakcją ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dokładnie, tak jak piszesz Agatko, takie różne poważne rzeczy nie dzieją się z dnia na dzień, może nasza Dziubka miała osłabiony organizm i jakieś badziewie się przypętało ![]()
![]() |
![]() |
#1280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie tak mi się wydaje że podczas brania tych tabletek mogło się to jeszcze stać..ale nie było widoczne,bo w zbiegi okoliczności to raczej nie warto wierzyć,było też tam coś pisane o tarczycy nie pamiętam dokładnie ,może to coś z tym lub po prostu infekcja.Choć wiesz Teresko żadna infekcja nie trzymała by się tak długo...Widzisz jedna osoba pisała że np tyła podczas brania tych tabletek co również nie jest zawarte w ulotce...jedna na tysiąc osób czy tam na sto może mieć akurat takie skutki uboczne których wcześniej nie wykryto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to faktycznie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
No niestety namieszała
![]() Ale wiecie, co dziewczyny? Dzięki niej, przez czas brania w ogóle nie bolał mnie żołądek!!! ![]() ![]() Mam nadzieję, że ''gula'' z szyii zejdzie i będzie dobrze ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Każda taka infekcja trochę trwa daj sobie czas i się nie denerwuj nie potrzebnie ![]() Na pewno będzie ok ale pisz do nas czy już jest lepiej ![]() Co do żołądka to mnie nigdy nie pobolewał a podczas brania odczuwam bóle ![]() Więc ja raczej mam odwrotnie więc cieszę się że chociaż Tobie nie zaszkodziła na żołądku a te bóle były spowodowane czymś konkretnym? Może chorujesz na nerwicę? Czasami tak właśnie objawia się nadżerka na żołądku czy dwunastnicy a później wrzody więc jeśli tego nie badałaś to koniecznie powinnaś to zrobić. Pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem
![]() ![]() I powiem, że bóle potrafią być nieustępliwe przez około miesiąc albo i dłużej ![]() A przy M w ogóle miałam taka lekkość, że aż się zdziwiłam ![]() Niestety miałam inne dolegliwości z serduchem, ale żołądek mi to rekompensował ![]() Dam znać, co i jak z tą gulą. W sumie, to musiałabym USG zrobić, ale na to trzeba czekać baardzo długo ![]() ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#1286 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz moja mama miała wrzody właśnie i wiem jakie bóle miała...na usg poszła prywatnie i zapłaciła coś koło 50 zł...więc może zorientuj się ile kosztuje u Ciebie taka prywatna wizyta...czasami naprawdę warto życie mamy tylko jedno ![]() A wrzody są bardzo niebezpieczne...takie bóle jak masz mogą do nich prowadzić wię jak najszybciej skonsultuj się z lekarzem!! Pozdrawiam Cię cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo niszczy wątrobę...Przemyśl to i sama się zastanów czy warto...teraz jak już najgorsze schudłaś to postaraj się sama schudnąć...ja schudłam po jednym opakowaniu 10 kg...teraz wzięłam drugie ale tylko wezmę polowe opakowania i jem co drugi dzień...schudłam jak na razie 1 kg ale....nie ma co przesadzać... Naprawdę zastanów się...bo po 3 opakowaniu możesz już naprawdę odczuć skutki uboczne...lecząc się później latami...Pozdrawiam ciepło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Hm, dzisiaj idę do lekarza
![]() A wiecie co. Myślałam wcześniej o tym, żeby brać M jakoś od października, bo żołądek mnie wtedy nie boli. No i schudłabym ( bo przytyłam w sumie niewiele... chociaż teraz nie wiem, czy znowu nie schudłam od tego żołądka ). Ale teraz się zastanawiam, czy to nie jest zbyt niebezpieczne dla mojej wątroby. Bo ona też mi ostatnio ostro ''nawala''. Moja siostra urodziła ponad miesiąc temu i przestała karmić. Niestety nie ma pokarmu ![]() ![]() ![]()
10.08.2008 28.04.2012 Córcia 21.04.2018 <3 Edytowane przez dziuba85 Czas edycji: 2008-08-07 o 06:56 Powód: coś musiałam dodać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do siostry to w sumie króciutko jest jeszcze po porodzie, chyba zbyt krótko by hormony przestały szaleć i wszystko wróciło do normy. Jednak ciąża i poród to spore wyzwanie dla organizmu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.