|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to działa na 2min hehPozostaje mi się męczyć. A u ciebie maluch o tej porze aktywny czy śpi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś i ja dołączam do grona bezsennych, choć ostatnie kilka nocy udawało mi się jakoś dosypiać choć do świtu, dziś od 1 się kręcę..
Ale trochę układam w głowie nasze mieszkanie, przeraża mnie to przenoszenie - chcialabym mieć to już za sobą ![]() U mnie synuś nie śpi razem ze mną, a co by nie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1177 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Dzień dobry!
Cytat:
Cytat:
Tu w linkach możecie zerknąć, jak to wygląda: https://www.olx.pl/oferta/lozeczko-d...tml#a75d41213c https://www.ceneo.pl/Lozeczka_dzieci...bi_Babybay.htm Cytat:
Cytat:
Cytat:
xXBlankaXx Wpisz mi proszę usg III trym na 11 maja. Dzięki |
|||||
|
|
|
|
#1178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blanka łącze sie w bolu! Od wczoraj mam taka zgagę ze chyba mogłabym ogniem zionąć. Po kazdym posiłku mnie meczy. Cytat:
Mleko to jeszcze podrażni bo to kwas żołądkowy??? Woda tez przechodzi jedynie na chwile... Cytat:
U mnie musi byc regulacja wysokości bo mam bardzo wysokie lozko niestety. Ale mam jednak ktore mi sie mega podoba. Wlasnie drewniane. Ale niestety do niego bede musiała wstawać i wyciągać dziecko. No to Chicco juz bede musiała przeboleć. 7 miesiacy a pozniej juz chyba bedzie w swoim pokoju. |
|||
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1181 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja na zgage pije sode - jedna lyzeczka na szklanke wody. Oczywiscie nie codziennie, ale jak wypije przy takiej mocnej wieczorem raz w tygodniu, to potem dlugo mam spokoj. Czytalam w necie, że to bezpieczne
![]() Ovehita nie dostalam wiadomości :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1182 |
|
Zadomowienie
|
A ja dziś wyjątkowo się wyspalam. Chyba dlatego ze tż w nocy w pracy i nikt mnie o 5.30 nie obudził. Co do łóżeczka chicco to miałam takie samo wrażenie- w necie spełnia wszystkie wymagania a na żywo marne. Ale podjęłam decyzje ze kupujemy. A piękne drewniane lozeczko później jeśli mały nie będzie z nami spał. Bo czuje ze tak to lozeczko tylko by stało a mały z nami w łóżku. My jeszcze misimy do drugiego domu gdzie w lecie dużo czasu spędzamy coś kupić- myśle co. Camelitos widzę ze w tum samym czasie co ja podjęłas decyzje o wolnym. U mnie atmosfera świetna i mnie żal ze już nie pracuje. Ale ja mam taka prace ze pewnie złapiecie się za głowę ze tyle tam byłam. Ale to było przemyślane, skonsultowane z lekarzem i wbrew pozorom popularne w moim środowisku- pracuje w przychodni, przyjmuje chorych . I przykro mi ze zostawiłam ich tak z dnia na dzień., no ale kiedyś musiało to nastąpić. Jak narazie 2 dni na wolnym upłynęły pełne zajęć. Dziś będzie podobnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1183 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeden dzień mnie nie było i już się robota wali.. Ona już płacze jak sobie beze mnie poradzi tylko kurde.. O tym że jestem w ciąży wiedziała od stycznia i miała dużo czasu na szukanie zastępstwa, przeszkolenie ale przecież był czas. Dobrze też wiedziała że różnie bywa i że w każdej chwili mogę pójść na to L4 Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1184 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wy cierpicie na bezsenność, a mi wróciła senność z 1 trymestru ![]() Co do zgagi współczuję ja nigdy nie miałam i póki co nie mam, więc nawet nie znam sposobów które mogą pomóc.Cytat:
daj znać czy dotarlo ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1185 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech sobie radzą Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1186 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja już dzisiaj od 6:30 na nogach, gdzie te czasy kiedy spałam do 10 ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Monya przykro słyszeć, ze nadal istnieją takie wrunki. I to w szpitalu z renomą w duzym miescie... ale wierzę że przetrwasz to i wrócisz do siebie juz niedlugo! Co do dostawki to ja potrzebuje taką na kolkach i z mozliwoscia zamkniecia- ze w dzien przestawir do salonu i mam oko na malego.. Uff to ta moja zgaga pojawia sie od czasu do czasu i zazwyczaj jak sie za szybko poloze po jedzeniu. Zazwyczaj sama woda mi pomaga. Mleka nie lubie ![]() Ja ostatnio wstawalam ok 6 i potem w dzien odsypialam. A teraz jeszcze leze w lozku i mi dobrze z tym! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz tez wychodze... przypomnialas mi o praniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Ja też ostatnio cierpię na zgagę, ale zwykle po 1-2 godz. przechodzi. Ginekolog na zgagę poleciła mi mleczko Alugastrin, ale mi ten smak nie przejdzie. Może u Was się sprawdzi. Ja wstaję bardzo różnie, czasem zdarzy mi się przed 6:00 z mężem jak wstaje, a maks. śpię do 9:00. Za to w nocy nieraz się obudzę i wiercę długi czas, takie już pewnie uroki ciąży. |
|
|
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Misie!
Pamiętam, że raz posunęłam się nawet do tego, że na jutubie w TV (jakaś aplikacja smarthub czy cuś takiego) włączyłam sobie Chopina albo Mozarta, taką muzykę relaksacyjną, spokojną, wniosek? Pomogło mi zasnąć po jakichś 30 minutach. Mój mózg skupiał się na odbiorze dźwięków aż go ululało. Żeby męża nie budzić, można zrobić to w słuchawkach.Mąż poleciał do pracy na 8, standardowo pobudka przed wyjściem, bo inaczej bym Aaaa Cami! Jak fajnie, że wróciłaś! Twoja córcia taka duzia już.. Jak te dzieci nam rosną! Eluś, dzisiaj przeprowadzki ciąg dalszy? ![]() Monya, jak tam? Warunki Ciebie nie zabiły? Będziesz miała jakieś badania? Kroplówki? Co mówią o ciśnieniu?Tak pilnowałam, a wczoraj przegapiłam swoją studniówkę..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-25 o 08:38 |
|
|
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
Hello,pisze z krzywej cukrowej
czyżbym byla juz ostatnia?Po 20 minutach od wypicia było najgorzej,myślałam,ze zwymiotuje albo zemdleje. Teraz jeszcze tylko godzina. Młoda z teściową,ciężko ostatnio znosi moją nieobecność :-/ a wczoraj byłam na wizycie,melduje ze Dzidzio waży 1100 gram szyjka 3 cm zamknięta. Tylko mam jakieś uplawy,więc znów dostałam macmiror.Co do senności/bezsenności to ja też bym ciągle spała. Ale w dzień z Młoda moge tylko wtedy gdy ona sie zdecyduje. A ze najczęściej jej sie nie chce to chodze jak to zombie i pije kawę. A tak juz mi sie dobrze żyło bez kofeiny... Wczoraj dostalam też skierowanie na echo serca dzidzia i od razu poszlam na oddział ginekologii sie zapisać, na 5 czerwca mam termin. A na oddziale widziałam laskę bardzo podobną do Norki,tylko troche niższą Monya,współczuję pobytu w szpitalu,obyś szybko wyszła! Niestety w Kielcach na Prostej też szału nie ma z jedzeniem, na parterze też sie zdarza grzyb, chociaż ogólnie starają sie zachować czystość. Ale najbardziej to mnie tam wkurzaly palące kobiety w ciąży- potem plakaly ze dziecko wcześniak z niską masą urodzeniową... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1194 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poluś, super, że powoli idzie ku lepszemu.... Sandam, witamy w gronie żonek, pewnie jeszcze przez jakiś czas będziesz się dziwnie a zarazem fajnie czuła z tym określeniem Wróć do nas szybko i streść nam, jak było ![]() Monya, bodajże rok temu byłam w takim obskurnym szpitalu, bardzo ci współczuję Niestety warunku panujące w szpitalu, nawet takie detale jak odrapane ściany, bardzo wpływają na samopoczucie Ale trzymaj się, ważne, że lekarze nadrabiają wiedzą.Elaa, czytałam o twoich chwilowych przebojach z właścicielem mieszkania, ale super, że macie już klucze! To się będzie działo ![]() Zapomniałam do czego jeszcze miałam się odnieść - standard. Ale ostatnio odsypiam zapalenie oskrzeli, które powoli się cofa a tak dało mi w kość, że wieczorami padam jak trup. Chwilowo nie wiem, co to bezsenność, bo w nocy budzę się tylko 2-3 razy na tak wypełnionym pęcherzem, że z trudem człapię do łazienki. Z rzeczy zakupowych: w piątek przychodzi komoda, wczoraj dostałam z Alie moją pieluchę muślinową - fajna jest, gigantyczna i chyba zamówię jeszcze jedną Aaaa - jakby co to w Lidlu są przecenione biustonosze do karmienia. Kiedyś były razem z tą akcją ciuszków dla niemowlaków - 2 szt. za 50 zł bodajże, wczoraj dorwałam za 34 zł. Bardzo fajne będą po domu, bo nie mają fiszbinów (położna mówiła, że takie są najlepsze, bo nie hamują laktacji) i są mięciutkie. Tak więc polecam.
|
|||
|
|
|
|
#1195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dzięki za cynk odnośnie biustonoszy ja też nie mam problemów ze spaniem Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak latam z jednego mieszkania na drugie i sprzątam, bo tam hmm jakby to powiedzieć "nieporządek" tzn względnie ale nie po mojemu, a u siebie też wiadomo chce zostawić wszystko w miarę umyte i posprzątane.. gorąco się robi już u nas na poddaszu, na nowym na szczęście przyjemny chłodek, bo jeszcze cień ![]() W chwilach kiedy muszę odsapnać zaglądam do Was ![]() Cytat:
Jaki duży już dzieć, super, że wszystko ok ![]() Norcia ma sobowtóra? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
witamy, witamy. No i duży dzieć już! Super
|
|
|
|
|
|
#1198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stąd u mnie ten terminA co do Lidla to jeszcze dodam, że od poniedziałku mają być fajne, bawełniane sukienki maxi za 33zł będę polować jak zostanie jakaś xs lub s
|
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wracając do Lidla - jutro fajne dresiki, kiedyś kupiłam sobie taki komplet po domu i do szpitala. Prałam już setki razy i nadal się świetnie trzyma, więc jutro mam w planach kupić co najmniej 1 parę spodni. A sukienki muszę zaraz zobaczyć
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

pomocy

ale to działa na 2min heh
. Jutro mam się pojawić na IP. Trzymajcie proszę kciuki, żeby mi go podali bez problemu 
To samo będę chciała przekazać swoim dzieciom. 

Pamiętam, że raz posunęłam się nawet do tego, że na jutubie w TV (jakaś aplikacja smarthub czy cuś takiego) włączyłam sobie Chopina albo Mozarta, taką muzykę relaksacyjną, spokojną, wniosek? Pomogło mi zasnąć po jakichś 30 minutach. Mój mózg skupiał się na odbiorze dźwięków aż go ululało.
Żeby męża nie budzić, można zrobić to w słuchawkach.
Twoja córcia taka duzia już..
Jak te dzieci nam rosną! 
Będziesz miała jakieś badania? Kroplówki? Co mówią o ciśnieniu?
czyżbym byla juz ostatnia?
szyjka 3 cm zamknięta. Tylko mam jakieś uplawy,więc znów dostałam macmiror.
nie mam ich caly czas, tylko jak napinam dane partie mięśni (tak jak pisalam np przy przekrecaniu).![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)