Mamy lipcowe 2018 cz. IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2018-04-24, 14:58   #1141
emma90
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV

Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
śliczne szczególnie podoba mi się karuzela

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mamy sukces! właściciel przywiezie klucze dziś po 17

także jak już nic nie wyniknie o zaczniemy powoli przenosić graty

u mnie na razie rozstępów brak, u siostry też się nie pojawiły, liczę, ze u mnie też tak będzie

stopa u mnie taka sama jak była, mam takie 37/38 w zależności od butów i niech tak zostanie

a adaptery do wózka kupujemy, bo czasem jednak mogą się przydać

Emma, Kropka pokażcie musztardowe kocyki oj jak tu się zdecydować

a dziewczyny miałam pytać kupujecie jakieś krótkie spodenki dla maluszków? ja mam może 2 pary z takich komplecików z h&m i nie wiem czy kupić jeszcze? aaa i rampersy? to do spania czy na co dzień ubrać??
zobaczymy co to przyjdzie 2 te koce zamówiłam z myślą o dziecku. Jak to ostatnio z hm, zamówienie pewnie będę miała po 10 maja ogólnie to był kod rabatowy i zrobiłam większe zamówienie

jak rampers to jest ten musztardowy co na zdjęciu to tak, będzie to mój drugi czy trzeci Poprzednie kupowałam z myślą o nocach, aby się łatwiej przebierało.
Krótkich spodenek nie mam, co najwyżej coś na osłonięcie pieluchy. W duże upały planuję samo body + pielucha bambusowa

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aniama6 Pokaż wiadomość
U mnie adaptery są juz chyba w komplecie, a moze nawet bez adapterów? Teraz nawet nie wiem, na pewno fotelik się wpina bo to ta sama firma i mam zamiar korzystać. Tym bardziej że fotelik się nam fajnie prawie płasko rozklada. Dziewczyny a co to znaczy skladana gondola? Bo szczerze mówiąc nawet nie wiem czy nasza ma taką funkcje, ale do bagażnika wchodzi to najważniejsze.
Spodenek krótkich nie mam, na upał to chyba będzie w samym bodziaku leżał, a rampers jeden krótki mam chyba na 62 i chyba jeszcze dokupię ze 2. A jak z grubszymi ubrankami? Co macie/kupujecie w tych małych rozmiarach? ja mam jeden swterek ten z lidla na 56 jeden pajacyk polarowy chyba 62, czapki 2 bawełniane a tak to same body, pajace bawełaniane i półspioszki/spodnie bawełniane. No i nie wiem co i ile jeszcze kupic- jakieś bluzy, sweterki, pajace, grubsze spodnie- sama nie wiem.
A, i macie jakieś cienkie płocienne czapeczki? takie nie wiem, przed sloncem chroniące? bo ja narazie mam tylko bawełniane.
czapeczki mam takie bawełniane z hm i smyka, grubsze i cieńsze, ale ostatnio zakochałam się w bonetkach i zamówiłam 2 wełniane ( z myślą o chłodniejszych miesiącach) i jedną lnianą
emma90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 15:16   #1142
Camelitos
Wtajemniczenie

Witam się po prawie tygodniowej nieobecności

Jakoś nie miałam czasu tutaj zaglądać...

Ja po wizycie - z małą wszystko ok - waży 1300 g i wymiary są zgodne z tygodniem ciąży Cały czas byla obrócona głową do dołu a dzisiaj była tyłkiem ale wiadomo to jeszcze nic nie znaczy
Wyniki w normie, jedynie żelazo na dolnej granicy - mam brać ale powiedzcie mi - jakie żelazo bierzecie? Mam co prawda receptę od mojej gin ale chcialam zrobić rozeznanie.

Rozmawiałam z moją gin na temat porodu, a bardziej szpitala i w końcu wybrałam w sumie szpital w którym ona też urzęduje

Umówiłam się też na USG III trymestru - Blanka dopisz mi jak możesz wizytę na 18.05

Witam się również w 29+0 tc i dodatkowo na L4
Mialam zamiar pracować dłużej ale po sytuacji jaka teraz jest w pracy postanowiłam pójść wcześniej.

Cytat:
Napisane przez zUa_tysica Pokaż wiadomość
Emma, ta karuzela to chyba dobry pomysl. Kurczę w sumie sama nie wiem, bo u Nas Rozalina będzie w łóżeczku tylko spala w nocy i ew moze jakies drzemki w dzień, tak to chcialam miec ją orzy sobie w salonie w lezaczku tiny love - i dlatego tak sie zastanawiam czy ta karuzela sie przyda w ogole w naszym przypadku, bo w lezaczku jest taka wbudowana z melodyjkami i można przypiąć jakies zabaweczki.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Na tych warsztatach na których byłam ostatnio mowili że największym błędem jaki się popełnia to zawieszanie nowordkowi karuzelki nad łożeczkiem.. Sama nie wiem co o tym myśleć ale jak będę miała mieć jakąkolwiek karuzelkę to sama ją zrobię albo na szydełku ja albo poproszę mamę lub siostrę Za to mój mąż zadeklarował się że zrobi szumisia Stwierdził że szkoda tyle pieniędzy wydawać na coś co on może zrobić za grosze Wiec siostra uszyje misia a on zrobi mechanizm do środka

Cytat:
Napisane przez dorka24 Pokaż wiadomość
Śliczne

Cytat:
Napisane przez fioletowe okulary Pokaż wiadomość
Zua widze że masz pampersy 1 w koszyku. A rossmanna gdzieś tam koło siebie masz? Bo od 34 tc do 1 miesiaca zycia dziecka z aplikacją Rossne dostaję się pampersy 1 za 1 grosz, nam do 34 tc troche brakuje ale zawsze można założyć konto na stronie rossmanna z innego maila i wpisać datę porodu jakaś na maj i odebrać pampersy wcześniej ☺
Fioletowe dobrze wiedzieć o tych pampersach ale jak to wygląda? ja się muszę o nie "upomnieć" czy jak?

Cytat:
Napisane przez Elaaaa Pokaż wiadomość
Folinko dziękuję bardzo za rady!

Emma o Ty chodzinko! wow, ale z Ciebie sexi mamuśka !

Camelitos nam chyba też zamilkła ostatnio, czy może mi się wydaje? Cami odmelduj się

Tak Elcia ucichłam bo jakoś nie miałam czasu tu zaglądać ale jestem i miło że o mnie pamiętasz

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Ja wam powiem, że też odczuwam brak koleżanek.
Niestety wyszło jak wyszło, bo siak wyszłam za mąż to chyba stwierdziły, że teraz to mi zostaje kanapa i filmy z mężem, ale nie było źle. Odkąd jestem w ciąży to kosmos, bo to nie jest w ogóle ich świat, one są w szoku, że ja w tym wieku na dziecko się świadomie zdecydowałam.. Teraz ani do klubu nie wyjdę ani nic, wiec im na kontakcie nie zależy.. Szkoda, co tyle lat się trzymałysmy razem.

Zamawiamy pizze, a co tam i tak i tak jestem gruba
Ja tam nie narzekam na brak koleżanek, wręcz przeciwnie - mam zarowno takie co nie są mężatkami, nie mają dzieci jak i te które są dzieciate ale co do Twoich koleżanek to bardzo słabo że patrzą przez pryzmat "bo jest w ciąży" to się już nie trzymamy razem

Cytat:
Napisane przez folinka Pokaż wiadomość
No raczej! Choć w sumie jak sobie przypomnę, to też wszyscy dookoła mnie trochę dziwnie reagowali, tzn. na zasadzie "o jejku, jak szybko, jak wcześnie..." Brałam ślub mając blisko 22 lata (bez miesiąca), a Maks urodził się 10 mies później. Ale może to było bardziej dlatego, że znaliśmy się z tż niecały rok

No to jedziemy z historiami małżeńskimi! Kto następny?

Bardzo lubię" Czarownicę"

To ja mogę swoją opisać również Ja z moim mężem poznałam się w Urzędzie Miasta na spotkaniu rady, do której wtedy należałam On konczył kadencję, a ja zaczynałam i jego obowiązkiem jako byłego przewodniczącego było wdrożenie nowego w obowiązki I tak jakoś zaiskrzyło Ja miałam chłopaka, a on dziewczynę - w tym samym dniu ja zerwałam z chłopakiem a on z dziewczyną i zaczęliśmy być ze sobą Ja mialam wtedy 19 lat a on 21 jakoś specjalnie mi się nie śpieszyło do ślubu, po prostu obydwoje chcieliśmy pokończyć studia, mieć jakąś sensowną pracę i myśleć o prawdziwym życiu razem Ja też nie chciałam mieszkać z nim mimo że mieliśmy taką możliwość, ale uznałam że potem ten ślub będziemy traktować jako formalność i że nic w naszym życiu nie zmieni Zaręczyliśmy się po 6 latach bycia razem w 2014 r., a pobraliśmy się 2 lata poźniej w lipcu 2016 r Co do dziecka równiez mieliśmy plan że najpierw bierzemy ślub, potem podroż poślubna, remont mieszkania i dzidzia i tak wszystko nam się ułożyło po myśli

Cytat:
Napisane przez aaska92 Pokaż wiadomość
Czyli wszystko się okaże dopiero po porodzie,a na razie tylko pozostało starać się temu zapobiec.

Kupujecie adapter do wózka,aby można było do niego umocować fotelik? Jak byliśmy wybierać wózek i fotelik to właśnie Pani polecała jeszcze zakup tego adaptera, ale ja raczej jestem za przekładaniu dziecka do gondoli i nie wożenia go w foteliku. Jak to jest w praktyce może wiecie?
My również mamy adaptery, były dodatkiem do wózka Nie jestem zwolenniczką wożenia dziecka w nosidełku, ale też nie wyobrażam sobie przekladania dziecka z nosidełka do gondoli jak muszę np. zrobić szybkie zakupy

Cytat:
Karolina cudo

no nic zmykam stąd Mam sporo do zrobienia, poza tym czekam na męża i muszę go wyciągnąć na jakiś spacer, bo mi się strasznie chce spaceru
Camelitos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 15:49   #1143
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Karolinka zakupy sliczne, podoba mi sie ta mata na ktorej lezy dzidzia
Cami witaj po przerwie !!
Odnosnie pampersow to fioletowe pisala potem, że przychodzi mail, ze mozesz odebrać pampersy, i trzeba pojsc do rosska i powiedziec, że dostalas maila, nawet jak go jeszcze nie dostalas po 34 tc ofkors.
I witamy w gronie l4! Co sie tam dzialo w pracy, że postanowilas uciekać ?

zUa_tysica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 15:59   #1144
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolinka zakupy sliczne, podoba mi sie ta mata na ktorej lezy dzidzia
Cami witaj po przerwie !!
Odnosnie pampersow to fioletowe pisala potem, że przychodzi mail, ze mozesz odebrać pampersy, i trzeba pojsc do rosska i powiedziec, że dostalas maila, nawet jak go jeszcze nie dostalas po 34 tc ofkors.
I witamy w gronie l4! Co sie tam dzialo w pracy, że postanowilas uciekać ?

Jakoś nie dotyczałam tego faktu o mailu
Wiesz co raz że znowu sie sytuacja powtórzyła że laska przyszła chora do pracy i kichała oraz smarkała na mnie to dwa moja szefowa zaczęła nagle wymagać ode mnie więcej niż od innych pracowników... No i czara goryczy się przelała.. Skoro ona nie szanuje mnie to ja też się nie będę zastanawiała.. i tak pracowałam długo, codziennie słysząc w pracy że po co tutaj jeszcze siedzisz
Stary 2018-04-24, 17:34   #1145
aaska92
Zadomowienie

Camelitos W takiej sytuacji Twoja decyzja o pójście na l4 była najlepsza. Tak to jest jak za długo się chodzi to się dziwią, jak od razu czasem wymaga sytuacja L4 to też mają pracodawcy zastrzeżenia nie ma chyba idealnego momentu.
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 17:46   #1146
KarolinaK
Zakorzenienie

Kropka ja tez sie troche zawiodłam bo nie mam innego łóżeczka ktore by mi sie podobało czy odpowiadało. Chicco było tym No 1 bo mozna dostosować wysokość, złożyć, przymocować do lozka, odbezpieczyć jedna stronę, nawet pobujać. Ale jak zobaczyłam dzis na żywo to wyglądało troche marniutko. Jednak chyba nie mam innego wyboru...

Camelitos a podali jakis argument z ta karuzela? Dlaczego największe zło???
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 18:00   #1147
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Kropka ja tez sie troche zawiodłam bo nie mam innego łóżeczka ktore by mi sie podobało czy odpowiadało. Chicco było tym No 1 bo mozna dostosować wysokość, złożyć, przymocować do lozka, odbezpieczyć jedna stronę, nawet pobujać. Ale jak zobaczyłam dzis na żywo to wyglądało troche marniutko. Jednak chyba nie mam innego wyboru...

Camelitos a podali jakis argument z ta karuzela? Dlaczego największe zło???
Kobieta powiedziała: wyobraźcie sobie jakby nad Wami wisiała karuzela w takiej bliskiej odległości która się Wam kręci nad głową... Ze takie dziecko nie powinno być aż tak pobudzone przez karuzele

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Camelitos W takiej sytuacji Twoja decyzja o pójście na l4 była najlepsza. Tak to jest jak za długo się chodzi to się dziwią, jak od razu czasem wymaga sytuacja L4 to też mają pracodawcy zastrzeżenia nie ma chyba idealnego momentu.
Dokładnie no cóż ja chciałam jeszcze dłużej pracować ale skoro inni nie chcą to nic na siłę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2018-04-24, 18:08   #1148
MalaGosia88
Zakorzenienie

Camelitos ale już duża córcia gratuluję wyboru szpitala i przejścia na L4. Odpocznij teraz trochę!
Żelazo brałam Żelazek, obecnie Szelazo .

Stary 2018-04-24, 18:14   #1149
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MalaGosia88 Pokaż wiadomość
Camelitos ale już duża córcia gratuluję wyboru szpitala i przejścia na L4. Odpocznij teraz trochę!
Żelazo brałam Żelazek, obecnie Szelazo .

Gosiu czy to są leki na receptę? bo mi gin przepisała jakiś lek na receptę

Stary 2018-04-24, 18:14   #1150
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camelitos Pokaż wiadomość
Witam się po prawie tygodniowej nieobecności

Jakoś nie miałam czasu tutaj zaglądać...

Ja po wizycie - z małą wszystko ok - waży 1300 g i wymiary są zgodne z tygodniem ciąży Cały czas byla obrócona głową do dołu a dzisiaj była tyłkiem ale wiadomo to jeszcze nic nie znaczy
Wyniki w normie, jedynie żelazo na dolnej granicy - mam brać ale powiedzcie mi - jakie żelazo bierzecie? Mam co prawda receptę od mojej gin ale chcialam zrobić rozeznanie.

Rozmawiałam z moją gin na temat porodu, a bardziej szpitala i w końcu wybrałam w sumie szpital w którym ona też urzęduje

Umówiłam się też na USG III trymestru - Blanka dopisz mi jak możesz wizytę na 18.05

Witam się również w 29+0 tc i dodatkowo na L4
Mialam zamiar pracować dłużej ale po sytuacji jaka teraz jest w pracy postanowiłam pójść wcześniej.

To ja mogę swoją opisać również Ja z moim mężem poznałam się w Urzędzie Miasta na spotkaniu rady, do której wtedy należałam On konczył kadencję, a ja zaczynałam i jego obowiązkiem jako byłego przewodniczącego było wdrożenie nowego w obowiązki I tak jakoś zaiskrzyło Ja miałam chłopaka, a on dziewczynę - w tym samym dniu ja zerwałam z chłopakiem a on z dziewczyną i zaczęliśmy być ze sobą Ja mialam wtedy 19 lat a on 21 jakoś specjalnie mi się nie śpieszyło do ślubu, po prostu obydwoje chcieliśmy pokończyć studia, mieć jakąś sensowną pracę i myśleć o prawdziwym życiu razem Ja też nie chciałam mieszkać z nim mimo że mieliśmy taką możliwość, ale uznałam że potem ten ślub będziemy traktować jako formalność i że nic w naszym życiu nie zmieni Zaręczyliśmy się po 6 latach bycia razem w 2014 r., a pobraliśmy się 2 lata poźniej w lipcu 2016 r Co do dziecka równiez mieliśmy plan że najpierw bierzemy ślub, potem podroż poślubna, remont mieszkania i dzidzia i tak wszystko nam się ułożyło po myśli

My również mamy adaptery, były dodatkiem do wózka Nie jestem zwolenniczką wożenia dziecka w nosidełku, ale też nie wyobrażam sobie przekladania dziecka z nosidełka do gondoli jak muszę np. zrobić szybkie zakupy

Karolina cudo

no nic zmykam stąd Mam sporo do zrobienia, poza tym czekam na męża i muszę go wyciągnąć na jakiś spacer, bo mi się strasznie chce spaceru
Super, że wizyta udana... i jaka ładna waga 1400g Ciekawe ile nasz łobuz będzie ważył za tydzień.

Co do zwolnienia to dobrze zrobiłaś Nie warto narażać się na choroby i przemęczenie, bo niestety szefostwo raczej tego nie doceni Jeśli chodzi o żelazo to ja dostałam Tardyferon.

Dziewczyny, mam skierowanie na zastrzyk z immunoglobuliny, choć mój lekarz uparcie twierdzi, że nie jest mi potrzebny, bo to efekt firm farmaceutycznych . Jutro mam się pojawić na IP. Trzymajcie proszę kciuki, żeby mi go podali bez problemu

Edytowane przez ovejita
Czas edycji: 2018-04-24 o 18:16
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 18:32   #1151
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Ovejita wyslij mi maila na priv bo inaczej nie wiem jak te zdjecia Ci wysłać

I tak apropo czemu nie możemy wrzucac fotek z aplikacji ? :/

Edytowane przez zUa_tysica
Czas edycji: 2018-04-24 o 18:35
Stary 2018-04-24, 18:37   #1152
MalaGosia88
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu czy to są leki na receptę? bo mi gin przepisała jakiś lek na receptę

Na receptę miałam już Tardyferon, Sorbifer Durules i jeszcze jeden ale uciekła mi nazwa :/ i żaden lek nie działał, biorę suplementy i dopiero wyniki w normie, nie wiem czy taka moja uroda czy coś w tym jest .
Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Super, że wizyta udana... i jaka ładna waga 1400g Ciekawe ile nasz łobuz będzie ważył za tydzień.

Co do zwolnienia to dobrze zrobiłaś Nie warto narażać się na choroby i przemęczenie, bo niestety szefostwo raczej tego nie doceni Jeśli chodzi o żelazo to ja dostałam Tardyferon.

Dziewczyny, mam skierowanie na zastrzyk z immunoglobuliny, choć mój lekarz uparcie twierdzi, że nie jest mi potrzebny, bo to efekt firm farmaceutycznych . Jutro mam się pojawić na IP. Trzymajcie proszę kciuki, żeby mi go podali bez problemu
Kciuki !!!

Stary 2018-04-24, 18:47   #1153
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Na receptę miałam już Tardyferon, Sorbifer Durules i jeszcze jeden ale uciekła mi nazwa :/ i żaden lek nie działał, biorę suplementy i dopiero wyniki w normie, nie wiem czy taka moja uroda czy coś w tym jest . Kciuki !!!

Ja właśnie dostałam tardyferon

Przyszła dzisiaj moja kamerka z Ali działa, mężu skoro skonfigurowal IMG_20180424_193516.jpg

Stary 2018-04-24, 18:58   #1154
Elaaaa
Wtajemniczenie

Dziękuję dziewczyny za wszystkie kciuki, dobre życzenia odnośnie naszej przeprowadzki działamy choć na dziś już koniec, bo duszno tak, że padamy z nóg. Jutro ciąg dalszy i tak codziennie po trochu

Aaa i dziękuję za odzew odnośnie rampersow, ja właśnie mam kilka ale w sumie ni to piżamka, ni to taki bodziak ze spodenkami. Wyjdzie w praniu

Norciu Dziękuję Kochana hmm co do rampersow to nie wiem czy błąd, widzisz, że ja do końca nie wiem kiedy je zakładać więc masz o jeden problem mniej

Karolciu, dziękuję ale u nas to niestety tylko wynajem, a nie kupno.. marzenia

A Wy najważniejsze, że też już na swoim Cudne rzeczy ! Karuzela Dziękuję!

Emma Ooo właśnie poluje na takiego rampersa tylko takiego wiesz, jakby efekt sprania mega mi się podoba ! Z tym, że chyba jak już synek będzie miał 68-74

A ten koc piknikowy to taki z tą powłoką ze spodu nieprzemakalna jakby? Na trawkę, piasek itp?

Super zakupy, pochwal się jak przyjda

Camelitos Ooo Cami ! Witaj jaka córunia duża, gratki i witaj na l4, zaglądaj do nas koniecznie, szczególnie teraz jak czasu pewnie ciut więcej

Pouciekały mi cytaty, ale chyba nic nie pomyliłam

Edytowane przez Elaaaa
Czas edycji: 2018-04-24 o 19:09
Elaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 18:59   #1155
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:

Przyszła dzisiaj moja kamerka z Ali działa, mężu skoro skonfigurowal Załącznik 7515076

I co, zadowolona z kamerki ? Na dniach w takim razie powinna być moja

Stary 2018-04-24, 19:01   #1156
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
I co, zadowolona z kamerki ? Na dniach w takim razie powinna być moja

Mój mąż siedzi i się nią bawi, strasznie podjarany dźwięk jest niezły, jakość też w ciemności dość dobrze działa

Stary 2018-04-24, 19:16   #1157
monyaa108
Raczkowanie

Hej dziewczyny witam się że szpitala jestem od niedzieli w centrum zdrowia matki Polki. Warunki fatalne, syf niewyobrażalny grzyb wszechobecny łazienki jak z horroru brudno ściany popękane. Jedzenie na poziomie obozu koncentracyjnego..... No cóż przynajmniej personel fachowy mam nadzieję że coś mi wymyśla. Na razie trwa diagnostyka. Ciężko mi z telefonu także poczytam Was z domu jak wyjdę. Pozdrawiam ciepło
monyaa108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 19:24   #1158
pozytywnaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monyaa108 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny witam się że szpitala jestem od niedzieli w centrum zdrowia matki Polki. Warunki fatalne, syf niewyobrażalny grzyb wszechobecny łazienki jak z horroru brudno ściany popękane. Jedzenie na poziomie obozu koncentracyjnego..... No cóż przynajmniej personel fachowy mam nadzieję że coś mi wymyśla. Na razie trwa diagnostyka. Ciężko mi z telefonu także poczytam Was z domu jak wyjdę. Pozdrawiam ciepło
Szok Przecież to nie średniowiecze, czemu tak jest

Sent from my Redmi 3S using Wizaz Forum mobile app
pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 19:36   #1159
zUa_tysica
Wtajemniczenie

Cytat:
O masakra, monya trzymaj się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2018-04-24, 19:40   #1160
emma90
Wtajemniczenie

Camelitos super, że wróciłaś i jaki dzieciaczek spory i też uważam, że dobrze zrobiłaś z l4, nie ma się co przemęczać w pracy jak jest taka atmosfera wpadaj do nas częściej
Ja biorę Szelazo nie jest na receptę

Elaaa takie z efektem sprania najlepsze dam znać co przyjdzie i czy nie będę zwracać a kocyk piknikowy jest bardziej z myślą dla nas na teraz nad wodę czy do parku ale przy dziecku też się pewnie przyda

Cytat:
przykro mi, że są takie warunki, ale najważniejsze, że jesteś pod okiem lekarzy

Edytowane przez emma90
Czas edycji: 2018-04-24 o 19:42
Stary 2018-04-24, 19:42   #1161
MalaGosia88
Zakorzenienie

Camelitos oby Tobie ładnie żelazo rosło po nim

Monya dużo zdrowia... nie jestem jakaś wygodnicka ale lubię mieć minimum czystości dla komfortu psychicznego. Przykre

Stary 2018-04-24, 19:43   #1162
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Camelitos oby Tobie ładnie żelazo rosło po nim

Monya dużo zdrowia... nie jestem jakaś wygodnicka ale lubię mieć minimum czystości dla komfortu psychicznego. Przykre

Zobaczymy co to będzie mam nadzieję że wzrośnie jak nie to będę próbowała czegoś innego

Stary 2018-04-24, 19:54   #1163
xxxbursztynekxxx
Zadomowienie

Hej kobietki

Camelitos -dzidzia rośnie jak na drożdżach i fajnie że zdecydowałaś się na wolne, chwila oddechu na pewno dobrze ci zrobi, zawsze to mniej stresu i więcej czasu na przygotowania

Monyaa ale trafiłaś na warunki, szkoda gadać. Oby jak najszybciej ci pomogli i żebyś nie musiała tam siedzieć za długo.

Oveijta trzymam kciukasy za zastrzyk mam nadzieję że obędzie się bez problemów

xxxbursztynekxxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 20:42   #1164
aaska92
Zadomowienie

Ovejita Trzymam mocno kciuki !

Monya Duzo sił. W szoku jestem, ze specjalistyczny szpital i takie warunki :/
aaska92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 20:49   #1165
KarolinaK
Zakorzenienie

Monya trzymaj sie dzielnie. U nas szpital tez nie grzeszy nowością ale innego nie ma blisko. Czemu zostawili Cie w szpitalu?

Camelitos moze to i racja z ta karuzela ale mysle ze to tez moze byc kwestia przyzwyczajenia do zasypiania w samotności. Cos takiego jak liczenie owiec
Musiałabym sie nad tym zagłębić ale wydaje mi sie ze krzywdy nie powinno zrobic. Zobaczę co powiedzą u nas na zajęciach

Taki obiad dzis u mnie. Wyjelam grill elektryczny ktory 6 lat był spakowany w garażu. Uwierzycie. Po tylu przeprowadzkach z kraju do kraju mam mase takich wlasnie niespodzianek w garażu dają o sobie znać przy kolejnej przeprowadzce inaczej sa zasypane stosem innych kartonów.
ImageUploadedByWizaz Forum1524599197.826772.jpg
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 20:52   #1166
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Monya trzymaj sie dzielnie. U nas szpital tez nie grzeszy nowością ale innego nie ma blisko. Czemu zostawili Cie w szpitalu?

Camelitos moze to i racja z ta karuzela ale mysle ze to tez moze byc kwestia przyzwyczajenia do zasypiania w samotności. Cos takiego jak liczenie owiec
Musiałabym sie nad tym zagłębić ale wydaje mi sie ze krzywdy nie powinno zrobic. Zobaczę co powiedzą u nas na zajęciach

Taki obiad dzis u mnie. Wyjelam grill elektryczny ktory 6 lat był spakowany w garażu. Uwierzycie. Po tylu przeprowadzkach z kraju do kraju mam mase takich wlasnie niespodzianek w garażu dają o sobie znać przy kolejnej przeprowadzce inaczej sa zasypane stosem innych kartonów.
Załącznik 7515196
Daj znać jak się czegoś dowiesz

Wow pyszne jedzonko

Stary 2018-04-24, 20:53   #1167
emma90
Wtajemniczenie

Cytat:

Załącznik 7515196

ja w zeszłym tygodniu wyciągnęłam patelnię grillową i też ciąglę na obiad są pieczone kurczaki lub sery

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2018-04-24, 21:13   #1168
ovejita
Wtajemniczenie

Cytat:
Ovejita wyslij mi maila na priv bo inaczej nie wiem jak te zdjecia Ci wysłać

I tak apropo czemu nie możemy wrzucac fotek z aplikacji ? :/

Poszło

Cytat:

Przyszła dzisiaj moja kamerka z Ali działa, mężu skoro skonfigurowal Załącznik 7515076

Podrzucisz linka do kamerki na którą się zdecydowaliście?
Ja zastanawiam się, czy na Ali nie zamóić torby do wózka

Cytat:
Monya za szybką diagnozę i powrót do domu.
Przykro czytać, jakie warunki oferuje szpital, ale najważniejsze byś była pod dobrą opieką
Masz ściągniętą aplikację Tapatalk lub wizaz? Na nich bardzo przyjemnie (przynajmniej dla mnie) przegląda się forum. I zdecydowanie wolę robić to na telefonie niż laptopie (pod warunkiem, że aplikacja nie szwankuje )

Cytat:
Napisane przez xxxbursztynekxxx Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Oveijta trzymam kciukasy za zastrzyk mam nadzieję że obędzie się bez problemów

Cytat:
Ovejita Trzymam mocno kciuki !

Monya Duzo sił. W szoku jestem, ze specjalistyczny szpital i takie warunki :/
ovejita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-24, 21:33   #1169
Camelitos
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ovejita Pokaż wiadomość
Poszło

Podrzucisz linka do kamerki na którą się zdecydowaliście?
Ja zastanawiam się, czy na Ali nie zamóić torby do wózka

Monya za szybką diagnozę i powrót do domu.
Przykro czytać, jakie warunki oferuje szpital, ale najważniejsze byś była pod dobrą opieką
Masz ściągniętą aplikację Tapatalk lub wizaz? Na nich bardzo przyjemnie (przynajmniej dla mnie) przegląda się forum. I zdecydowanie wolę robić to na telefonie niż laptopie (pod warunkiem, że aplikacja nie szwankuje )
Mam link ja zamawiałam z tego

SANNCE Home Security IP Camera Wi-Fi Wireless Mini Network Camera Surveillance Wifi 720P Night Vision CCTV Camera Baby Monitor
http://s.aliexpress.com/b2uaqQNZ?fromSns=Copy to Clipboard

Tylko płaciłam mniej bo zamawiałam wtedy kiedy były wyprzedaże

Co do torby do wózka to widziałam na grupie na face linki do toreb to wózka polecanych

Stary 2018-04-24, 23:42   #1170
pozytywnaj
Zadomowienie

mnie kolejną noc dopada bezsenność pomocy

pozytywnaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości