![]() |
#1171 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1174 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozostaje mi się męczyć. A u ciebie maluch o tej porze aktywny czy śpi? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Wtajemniczenie
|
Dziś i ja dołączam do grona bezsennych, choć ostatnie kilka nocy udawało mi się jakoś dosypiać choć do świtu, dziś od 1 się kręcę..
Ale trochę układam w głowie nasze mieszkanie, przeraża mnie to przenoszenie - chcialabym mieć to już za sobą ![]() U mnie synuś nie śpi razem ze mną, a co by nie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1177 | |||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Dzień dobry!
Cytat:
![]() Cytat:
Tu w linkach możecie zerknąć, jak to wygląda: https://www.olx.pl/oferta/lozeczko-d...tml#a75d41213c https://www.ceneo.pl/Lozeczka_dzieci...bi_Babybay.htm Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() xXBlankaXx Wpisz mi proszę usg III trym na 11 maja. Dzięki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blanka łącze sie w bolu! Od wczoraj mam taka zgagę ze chyba mogłabym ogniem zionąć. Po kazdym posiłku mnie meczy. Cytat:
Mleko to jeszcze podrażni bo to kwas żołądkowy??? Woda tez przechodzi jedynie na chwile... Cytat:
U mnie musi byc regulacja wysokości bo mam bardzo wysokie lozko niestety. Ale mam jednak ktore mi sie mega podoba. Wlasnie drewniane. Ale niestety do niego bede musiała wstawać i wyciągać dziecko. No to Chicco juz bede musiała przeboleć. 7 miesiacy a pozniej juz chyba bedzie w swoim pokoju. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja na zgage pije sode - jedna lyzeczka na szklanke wody. Oczywiscie nie codziennie, ale jak wypije przy takiej mocnej wieczorem raz w tygodniu, to potem dlugo mam spokoj. Czytalam w necie, że to bezpieczne
![]() Ovehita nie dostalam wiadomości :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Zadomowienie
|
A ja dziś wyjątkowo się wyspalam. Chyba dlatego ze tż w nocy w pracy i nikt mnie o 5.30 nie obudził. Co do łóżeczka chicco to miałam takie samo wrażenie- w necie spełnia wszystkie wymagania a na żywo marne. Ale podjęłam decyzje ze kupujemy. A piękne drewniane lozeczko później jeśli mały nie będzie z nami spał. Bo czuje ze tak to lozeczko tylko by stało a mały z nami w łóżku. My jeszcze misimy do drugiego domu gdzie w lecie dużo czasu spędzamy coś kupić- myśle co. Camelitos widzę ze w tum samym czasie co ja podjęłas decyzje o wolnym. U mnie atmosfera świetna i mnie żal ze już nie pracuje. Ale ja mam taka prace ze pewnie złapiecie się za głowę ze tyle tam byłam. Ale to było przemyślane, skonsultowane z lekarzem i wbrew pozorom popularne w moim środowisku- pracuje w przychodni, przyjmuje chorych . I przykro mi ze zostawiłam ich tak z dnia na dzień., no ale kiedyś musiało to nastąpić. Jak narazie 2 dni na wolnym upłynęły pełne zajęć. Dziś będzie podobnie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1184 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wy cierpicie na bezsenność, a mi wróciła senność z 1 trymestru ![]() ![]() Co do zgagi współczuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1185 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ja już dzisiaj od 6:30 na nogach, gdzie te czasy kiedy spałam do 10 ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
Monya przykro słyszeć, ze nadal istnieją takie wrunki. I to w szpitalu z renomą w duzym miescie... ale wierzę że przetrwasz to i wrócisz do siebie juz niedlugo! Co do dostawki to ja potrzebuje taką na kolkach i z mozliwoscia zamkniecia- ze w dzien przestawir do salonu i mam oko na malego.. Uff to ta moja zgaga pojawia sie od czasu do czasu i zazwyczaj jak sie za szybko poloze po jedzeniu. Zazwyczaj sama woda mi pomaga. Mleka nie lubie ![]() Ja ostatnio wstawalam ok 6 i potem w dzien odsypialam. A teraz jeszcze leze w lozku i mi dobrze z tym! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1191 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Ja też ostatnio cierpię na zgagę, ale zwykle po 1-2 godz. przechodzi. Ginekolog na zgagę poleciła mi mleczko Alugastrin, ale mi ten smak nie przejdzie. Może u Was się sprawdzi. Ja wstaję bardzo różnie, czasem zdarzy mi się przed 6:00 z mężem jak wstaje, a maks. śpię do 9:00. Za to w nocy nieraz się obudzę i wiercę długi czas, takie już pewnie uroki ciąży. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1192 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Misie!
![]() ![]() ![]() Mąż poleciał do pracy na 8, standardowo pobudka przed wyjściem, bo inaczej bym ![]() Aaaa Cami! Jak fajnie, że wróciłaś! ![]() ![]() ![]() ![]() Eluś, dzisiaj przeprowadzki ciąg dalszy? ![]() Monya, jak tam? Warunki Ciebie nie zabiły? ![]() Tak pilnowałam, a wczoraj przegapiłam swoją studniówkę.. ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-04-25 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Zadomowienie
|
Hello,pisze z krzywej cukrowej
![]() Po 20 minutach od wypicia było najgorzej,myślałam,ze zwymiotuje albo zemdleje. Teraz jeszcze tylko godzina. Młoda z teściową,ciężko ostatnio znosi moją nieobecność :-/ a wczoraj byłam na wizycie,melduje ze Dzidzio waży 1100 gram ![]() Co do senności/bezsenności to ja też bym ciągle spała. Ale w dzień z Młoda moge tylko wtedy gdy ona sie zdecyduje. A ze najczęściej jej sie nie chce to chodze jak to zombie i pije kawę. A tak juz mi sie dobrze żyło bez kofeiny... Wczoraj dostalam też skierowanie na echo serca dzidzia i od razu poszlam na oddział ginekologii sie zapisać, na 5 czerwca mam termin. A na oddziale widziałam laskę bardzo podobną do Norki,tylko troche niższą ![]() Monya,współczuję pobytu w szpitalu,obyś szybko wyszła! Niestety w Kielcach na Prostej też szału nie ma z jedzeniem, na parterze też sie zdarza grzyb, chociaż ogólnie starają sie zachować czystość. Ale najbardziej to mnie tam wkurzaly palące kobiety w ciąży- potem plakaly ze dziecko wcześniak z niską masą urodzeniową... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poluś, super, że powoli idzie ku lepszemu.... Sandam, witamy w gronie żonek, pewnie jeszcze przez jakiś czas będziesz się dziwnie a zarazem fajnie czuła z tym określeniem ![]() ![]() Monya, bodajże rok temu byłam w takim obskurnym szpitalu, bardzo ci współczuję ![]() ![]() Elaa, czytałam o twoich chwilowych przebojach z właścicielem mieszkania, ale super, że macie już klucze! To się będzie działo ![]() Zapomniałam do czego jeszcze miałam się odnieść - standard. Ale ostatnio odsypiam zapalenie oskrzeli, które powoli się cofa a tak dało mi w kość, że wieczorami padam jak trup. Chwilowo nie wiem, co to bezsenność, bo w nocy budzę się tylko 2-3 razy na tak wypełnionym pęcherzem, że z trudem człapię do łazienki. Z rzeczy zakupowych: w piątek przychodzi komoda, wczoraj dostałam z Alie moją pieluchę muślinową - fajna jest, gigantyczna i chyba zamówię jeszcze jedną ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1196 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W chwilach kiedy muszę odsapnać zaglądam do Was ![]() Cytat:
![]() Jaki duży już dzieć, super, że wszystko ok ![]() Norcia ma sobowtóra? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Lidla to jeszcze dodam, że od poniedziałku mają być fajne, bawełniane sukienki maxi za 33zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1200 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wracając do Lidla - jutro fajne dresiki, kiedyś kupiłam sobie taki komplet po domu i do szpitala. Prałam już setki razy i nadal się świetnie trzyma, więc jutro mam w planach kupić co najmniej 1 parę spodni. A sukienki muszę zaraz zobaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.