|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
Cytat:
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem właśnie, z tym to jest jakoś dziwnie
Na fitnessie Rzabba bodajże powiedziała, że wykonując tylko aeroby (gł chodzi chyba o to, że te same cały czas) w końcu można spowolnić przemianę materii, bo organizm 'przyzwyczai' się do tego wysiłku. najlepiej przeplatać aeroby z siłowymi.
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1714 |
|
Zakorzenienie
|
myslę, że od takiego ćwiczenia w domu nie staniemy się od razu pudzianami tylko nasze ciało będzie bardziej jędrne
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeżeli ktoś będzie ćwiczył tylko siłowe i regularnie, to napewno mu się mięśnie rozrosną. |
|
|
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
popieram
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
blech i ręce tez nie
|
|
#1718 |
|
Zadomowienie
|
Na obiad zrobiłam "cheesburgery" z przepisu forumowego, po czym... pochłonęłam kanapkę z nutellą i coś nie zapowiada się, żeby na 1 miało się skończyc
|
|
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
Heloł dziewczynki
Co do ćwiczeń to kojarzy mi się jeszcze ze silowe powinno sie robic według: małe obciązenie-duza ilość powtórzeń w serii i tak jak piszecie przeplatane z aerobami najlepiejchoć pogoda do bani...nie pocieszam się niedozwolonym jedzonkiem i jestem bardzo zadowolona z tego powodu właśnie wszamałam obiadek i chyba należy mi się krótka drzemka buzki dla wszystkich |
|
|
|
#1720 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dzis był kurczak z brokułami na troche inny sposób, z tym że odrazu mowie ze z serem przesadziłam pewnie![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego ja zaraz lece na fitness |
||||
|
|
|
#1721 |
|
Rozeznanie
|
Wy plotkary jedne
znowu nabiłyście 3 strony xDSka boskie ciałko masz i te włosyyy... dawaj, ja chce taki kolorek! ![]() cały dzien spedzony w krakowie... ale za to w ramach obiadu zjadłam sobie na uczelnianej stołówce zestaw (pokaźny) surówek
|
|
|
|
#1722 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane. Cykado bardzo apetyczny ten Twój dzisiejszy obiadek i pewnie smakowity, a Ty się odchudzasz czy już stabilizacja u Ciebie?Kaska87, świetną masz figurkę, ja również nie widzę boczków u Ciebie . Marzenko, jak Twoje MŻ po południu, trzymasz się jakoś kochana, bo ja trzymam za Ciebie kciuki, przepraszam za wszystkie plażowiczki trzymam kciuki. A ja dzisiaj dostałam @ i zjadłabym konia z kopytami, moją jedyną zgubą są wszelakie orzeszki(niby można, ale ja mogłabym je jeść i jeść...)Zawsze sobie tłumaczę , że ten tłuszcz co one mają to jednak jest zdrowy i że maja dużo białka i że wogóle są super mniam. Czy któraś z Was też tak kocha orzechy i jak sobie radzicie żeby za dużo nie zjeść. Uwielbiam to forum, mogłabym tu cały czas przebywać.
|
|
|
|
#1723 |
|
Raczkowanie
|
Ja wtrzącham dwie płaskie łyżeczki masła orzechowego dziennie xD uwielbiam go..
|
|
|
|
#1724 |
|
Raczkowanie
|
A ja nadal zajadam orzechy, pomocy...
|
|
|
|
#1725 |
|
Raczkowanie
|
Marioleno dużo już schudlaś, musisz mieć silną wolę, tak trzymaj, a ile masz latek, bo na zdjęciach młodziutko wyglądasz. Marzenko uzupełnij w liście początek mojej SB od 9 czerwca, a gdzie się podziewasz, że Ciebie tu nie ma, Ty tez jestes młode dziewczę, chcialabym mieć tyle lat co Ty. Ja to chyba do starszyzny tu należę, a właśnie po ile macie lat, bo ja to już 33, chociaż czuje się troszkę młodziej.
|
|
|
|
#1726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no to tak pomyśl sobie jaka jestem świetna że umię powiedzieć sobie :dość i je odłożyć....i zrób to dziołszki pomocy leje i leje i ja tez zaczynam wymyślać co by tu przekąsić....musze sie czymś zając jak najszybciej ![]() buźka |
|
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze co by tutaj na kolację zrobić
![]() ś: jajecznica z 2 jaj z pierczarkami czer. papryką 2ś: nektarynka ![]() o: kurczaczek z pierkarnik plus surówka z pomidorów cebulki i jogurtu naturalnego ![]() k: ???
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? na kolację, może serek wiejski? lub tuńczyka? lub rybkę jakąś z warzywami? lub twaróg?
|
|
|
#1729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za 3 miesiące szczęśliwe 18 latek :P narazie mam tyle silnej woli że.. oby tak dalej xD (nie no, chcę dotrwać do tych 55 kg, przede wszystkim MUSZĘ ze względu na zdrowie, i raczej się nie poddam ).Po 30 to dopiero młodość nastaje! a starość nadejść niekoniecznie musi ^^czarnulaa3 A jako że nie mam prawdziwych orzeszków pod ręką, to zastępczo jem łyżeczkę lub dwie masła orzechowego w postaci II śniadania lub podwieczorku(i czuję się bezkarna xD). orzechy w diecie są potrzebne (tak tak, tłumacz to tak sobie Mariolu ). Jutro się obejdę bez nich xD zjem zamiast nich jogurt naturalny..edit: Kurdeee chciałam się dzisiaj zważyć na siłowni, wagę gdzieś schowali.. =.=" |
|
|
|
|
#1730 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ahhh......
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Raczkowanie
|
Hah xD na szczęście silna wola mimo zbliżającej się @ mnie nie opuszcza, więc nie jest najgorzej
|
|
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
będzie sałatka grecka z: pomidorem, jajkiem, ogórkiem, feta, olivkami, papryką czerwoną
![]() jutro kupię masło orzechowe mozna go na I fazie jeść? uwielbiam je
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-07-23 o 20:14 |
|
|
|
#1733 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przypatrywałam sie bardzo dokładnie i nie widzę nawet najmniejszych boczków! Natalaplo gratuluję zmiany stanu cywilnego i przyjemnego plażowania życzę
|
|
#1734 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jestem w 59 dniu SB, w II fazie, chudne tak 0,5-1kg tygodniowo, zostało mi jeszcze do zgubienia 3 kg. To juz moja druga przygoda z SB, poprzednio schudłam za duzo bo dobiłam do 50,5kg przy wzroście 168, bylam tak wyczerpana fizycznie i psychicznie ze sama z soba nie moglam wytrzymac. Dlatego tak dobrze rozumiem co Marzenka ma na mysli mowiac, ze trzeba wiedzieć kiedy przestać. Ale to historia nie na ten watek. Teraz chce zejsc do 54, max 53 i przede wszystkim utrzymac Dlatego chudne powoli, jem duzo i urozmaicone. Wolniej pozniej wroci ![]() Co do orzechow to jest to tez moja slabosc, zwlaszcza ziemne prazone bez soli i tluszczu, masakra:d Ale dzielnie sie trzymam ostatnio ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, ja chyba za mocno kocham SB, żeby być na czymś innym.. nic innego mi nie służy. No nic, do SB włączamy MŻ. I dziękuję Ja za Ciebie też trzymam kciuki!! Napewno nam się uda, wszystkim! Cytat:
Co do wieku - wiek się nie liczy, a ma się tyle lat na ile się człowiek czuje. ![]() Cytat:
a teraz pytanie za 100%.. co mam zrobić, żeby nie ciągnęło mnie do słodkiego?
|
|||
|
|
|
#1736 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8329588]na to nie ma lekarstwa
[/quote]Ale to jest straaaszne, bo ostatnio mnie ciągnie okropnie. Chyba muszę sobie je jakoś obrzydzić ![]() Cykado, tak przejrzałam sobie Twój wątek wymiankowy i widziałam, że masz na wymianę czasopisma Shape! |
|
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
ale i się wydaje, że duzo jem
|
#1739 |
|
Rozeznanie
|
a ja zaczynam intensywny trening
![]() orzeszki uwielbiam ale odliczam sobie 10 i chowam do barku i klucz oddaję tacie
|
|
|
|
#1740 |
|
Rozeznanie
|
Ojoj, dobry wieczór!
![]() jeden dzień mnie nie było, a to już tyle czytania. Ha, jakież wy rozgadane
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

wystarczy Marzena 

Na fitnessie Rzabba bodajże powiedziała, że wykonując tylko aeroby (gł chodzi chyba o to, że te same cały czas) w końcu można spowolnić przemianę materii, bo organizm 'przyzwyczai' się do tego wysiłku. najlepiej przeplatać aeroby z siłowymi.
blech i ręce tez nie

? na kolację, może serek wiejski? lub tuńczyka? lub rybkę jakąś z warzywami? lub twaróg?

Napewno nam się uda, wszystkim!