![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emma Wy tez malujecie- jaki bedziecie miec kolor? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1683 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1684 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Melduję się dziewczyny... U nas 28stopni... Byłam na zakupach i ledwo żyje...
![]() ![]() ![]() Ból w okolicach pępka minął, narazie ok nic nie boli, nic nie wyczuwam pod palcami, pępek. Tez nadal na miejscu ![]() Kupiłam dla małej dwie opaski, zobaczymy czy je zaakceptuje. Jak tak to wtedy kupię więcej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Wtajemniczenie
|
Asiaczku - zabilabym za taką pomyłkę
![]() Karolinko rozumiem przeboje z mysliwskimi psami, mało brakowało ! Mój pępek tak na rowni sie trzyma, nie jest mocno wypukły. Sandam, bardzo dobra cena za wózek ![]() ![]() ![]() Haha Norka jaki sen haha ![]() Ja poki co wyleguje sie w słoneczku. Mała dzisiaj ma jakiegoś leniuszka, ledwo puka, może śpi. Ona ogolnie jest takim właśnie leniuszkiem, a mnie to złości bo chciałabym czuc ją caly czas.... daje mi takie beznadziejne powody do niepokoju ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Bursztynku, dobrze,że wszystko dobrze na usg. Blanka,ładne te opaski. My też byliśmy na zakupach, mąż musiał się ubrać na niedzielne chrzciny. Ja sobie kupiłam sukienkę przez Internet, nie jest taka ładna jak na zdjęciu ale musi być bo nie zdążę odesłać. Sandam,cieszę się, że ślub i wesele się udało ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
Hej.
Bylismy w weekend u tescia na wsi bylo fajnie. Byl grill i ognisko, chlopcy bardzo zadowoleni ![]() Dostalam troche ciuszkow dla male ale niektóre sa szare i bez koloru. Czy cos da sie z nimi zrobic? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
U mnie tez straszny upał, chyba ok 30 st, a tego to ja nie lubię. Udało mi się pospać do 8, teraz byłam pozałatwiać pare spraw i drobne zakupy na czwartkowego grilla- codziennie sobie jakieś zadania wyznaczam żeby z domu wyjść. Camelitos masz jakiś fajny przepis na ciasto z rabarbarem- postanowiłam tez upiec. Ja mam taki uniwersalny z kruszonka i wszelkimi owocami ale może coś nowego bym spróbowała. A miałam pisać ze od 10 maja w Lidlu znów rzeczy dla niemowlaków i dla ciężarnych. Jeśli będą tak fajnej jakości jak poprzednio to chyba coś mi wpadnie.Dla siebie planuje już chyba nic nie kupować. W ogóle z typowo ciążowych rzeczy mam tylko jedne dżinsy hm, tak to chodzę w starych i kilka nowych kupiłam , ale nieciaxowych, a potem to mam mocne postanowienie zejść ze 2 rozmiary w dół i będę nowe piękne ubrania kupować, zobaczymy jak wyjdzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1691 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cena za wózek faktycznie imponująca, zobaczę w jakim jest stanie i jeśli wszystko będzie dobrze to go zabiorę, tym bardziej że mama zadeklarowała się że zapłaci za niego i to będzie prezent na chrzciny dla małego. ![]() Imię to żadna tajemnica prawdopodobnie będzie Przemuś. ![]() ![]() Aha i prawie bym zapomniała! Ogromnie dziękuję w imieniu swoim i męża za wszystkie życzenia i wsparcie przy całym tym weselnym zamieszaniu przed ślubem! Jesteście cudowne! ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Sandam13 Czas edycji: 2018-04-30 o 13:10 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Wtajemniczenie
|
Tutaj też tak gorąco, 29stopni w cieniu ale jest duży wiatr, więc nawet sporo poleżałam dziś na słońcu
![]() Kropka my malujemy całe mieszkanie, kolory mamy wszędzie bardzo jasne, prawie białe i właśnie jest to taki bardzo rozbielony jasnoszary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Zakorzenienie
|
Hej.
U mnie 27 w cieniu. Póki co Ewka nawet nie chciała iść do piaskownicy więc siedzimy w domu. Steasznie mnie męczą takie temperatury. Blanka oby już Cię nie bolało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1694 | ||||
Wtajemniczenie
|
Chcialam siedziec na dworze, ale za bardzo wieje wiec usiadlam z książką na wersalce i... usnelam
![]() Cytat:
Jeju te opaski dla dziewczynek są przeslodkie! Ale wiem, ze nie kazda chce miec cos na głowie... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny mam pytanie- czy mozemy stosować balsamy samoopalacjace/ samoopalacze? Mam tak blade nogi, ze az razi... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem, że nie każda akceptuje opaski, dlatego kupiłam tylko dwie ![]() Zua!!! Nie panikuj, ważne że puka ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Dobry!
Jak miło, tyle dobrych wiadomości z rana - cieszę się ogromnie ze wszystkich! ![]() Jak piszecie o temperaturach u Was, to moje oczy wyłażą na wierzch ze zdumienia ![]() Przede mną dość luźny tydzień, żadnych specjalnych planów czy załatwień nie mam, więc pewnie wypełnię go wszelakimi bieżącymi sprawami. Chcę już pokupować ostatnie rzeczy wyprawkowe, których nam brakuje, bo 8my miesiąc za pasem ![]() kropko, chyba Ty pytałaś o wielorazówki... Ciężko mi coś doradzać, bo jest takie mnóstwo opcji i wszystkie mają coś dobrego. To wszystko zależy, jak często chcesz prać, jaki czas schnięcia akceptujesz, czy wolisz większą chłonność czy szybsze schnięcie właśnie, czy zależy Ci na lepszej chłonności (np. bambusy) czy uczuciu suchości dla dziecka (mikropolary), czy na pewno tylko w jednym rozmiarze będziesz kupować... Najlepsze moja rada to czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj, żeby znaleźć co Wam pasuje. I powiem tak jeszcze - miałam taki zestaw próbny z kilkoma rodzajami pieluszek - 6 szt, każda inna i po tym diametralnie zmieniły się moje plany i wybory... ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...i#post81212591 Powodzenia w decydowaniu! Jakbyś miała jakieś konkretne pytania to pisz śmiało. Jak będę mieć więcej czasu, to może też coś jeszcze poopowiadam ![]()
![]() |
#1697 |
Zakorzenienie
|
Kropka, z tego co widzę na Fb to sporo ciężarnych stosuje samoopalacze.
U nas też strasznie wieje. Chciałam jechać na plac zabaw ale chyba odpuszczę, z tym że synuś pewnie i tak będzie chciał zaraz na dwór ![]() Moja Iguśka dopiero teraz się rozkręciła i czuję często jak się rozpycha ![]() Przyszła mi dzisiaj sukienka z alie, ale chyba bedzier bardziej jak tunika, bo rękawy wydają się długie w porównaniu do części sukienkowej. IMG_20180430_135459.jpeg Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciasto jogurtowe : ![]() 4 szkół. mąki 1 szkl.cukru 1 cukier waniliowy duży lub 2 małe 2 łyżeczki proszku , 1 łyżeczka sody Wszystko wymieszać. W drugiej misce przygotować 4 jajka, 20 łyżek jogurtu naturalnego to jest prawie cały duży jogurt ![]() 1 szklanka oleju. Ważne by skladniki miały temperaturę pokojową. Roztrzepać wszystko rózgą nie miksować. Dodać skladniki suche wymieszać tylko do połączenia składników. Wyłożyć na blaszkę. ![]() Ułożyć dowolne owoce Piec około godziny w 160/ 170 stopniach. Można na ciasto dać ![]() Ja piekłam bez z powodu braku czasu ![]() Moje już gotowe tylko nie posypane cukrem pudrem ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-04-30 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
Kropka używam balsamu brązujacego od paru dni, wszystko okej, żadnych plam i przebarwień. To napewno bezpieczniejsze od ekspozycji na słońce obecnie, na odwrocie opakowania też nie ma nic o ciężarnych
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1701 |
Rozeznanie
|
Ja podobnie jak MałaGosia używam balsamu brazujacego i nic się po nim nie dzieje żadnych przebarwień.
![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O dziękuje, wyglada pysznie i z opisu nie przekracza moich możliwości. Będę piekła, ale dopiero we środę lub czwartek rano. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Raczkowanie
|
My już po usg, Koksik pozostał dużym koksiątkiem
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kathyyy91 Czas edycji: 2018-04-30 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że mnie tu dzisiaj tak nie ma, ale czuję się jak rozpruty (ostatnio był chyba zdeptany?) kapeć. Robiłam pół dnia niewinny krem z buraków, marchewki, itd.
![]() ![]() ![]() Ściskam Was wszystkie i odezwę się jutro! ![]()
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1708 | ||
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za opinie! Chcialam wstapic do drogerii, ale burza mnie pogonila...
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja sama musze tez ograniczyc slodycze... ale owocow nie bede ogrsniczac! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś mi się wydaje, że dzisiaj znowu burza się zrobi. Dzisiaj w nocy tak dawało, że przez kilka godzin prawie nie spałam. Też się dzisiaj źle czuję, normalnie źle znoszę takie wysoki temperatury, a w ciąży to jest hardkor. Nie wyobrażam sobie siebie jakby takie temperatury utrzymały się do czerwca. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
Kathy brawo ! Duży synuś
![]() Dołączam do grona narzekających na upały.. i tak mnie zastanawia, dlaczego mamy takiego pecha i ciąża wypada nam akurat na lato, które rozpoczęło się w kwietniu? Obawiałam sie czerwca, lipca a tutaj jak na złość 32 stopnie w czwartek u nas.. najlepiej mi więc w samochodzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.