|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8320682]
Ide wlaczyc tv, moze Anetke wypatrze [/quote]No i beda sie teraz ze mnie smiac i kpic ![]() ![]() Demoniku, musi Ci byc strasznie ciezko z karmieniem Jasia, ja w zasadzie nie moge narzekac ale przebijaja sie powolutku dwojki na gorze u Patryka i na 3 dni stracil apetyt, zjadl tak malo ze bylam zdziwiona skad ma sily na wyglupy. Probowalam jakos go podkarmic i klapa, jesli Ty masz to na codzien to szczerze wspolczuje. Nawet nie wiem co poradzic. Myshia, wracaj do zdrowia szybko Ivy, zolta smierdzaca kupka... faktycznie piekna ![]() a tak powaznie to ciesze sie ze u Was juz ok, ze kupy sie unormowaly i ze troszeczke odpoczniesz od liczenia, ogladania i biegania z nimi do lekarza w stresie. ...... Patrys wczoraj sam od siebie zaczal bic brawo na spacerze, dzisiaj w czasie przewijania tez mu sie zdarzylo wiec w koncu moja nauka nie poszla w las. Wiecie, mamy taka troche durnowata zabawe. Maly uwielbia jak leze z golym brzuchem a on podchodzi i go slini i wypuszcza powietrze i robi tzw pierdzioszki ![]() A radosc dziecko wtedy ma niesamowita ![]() PS Nic mi nie Lotto wiec musze chyba grac dalej
|
|
|
|
#1682 |
|
Rozeznanie
|
Dziękujemy za kolejne życzonka
![]() Michał już śpi. Chwaliłyście, że ma piękną buzię... Dzisiaj się pięknie poharatał na czole. Jak przegram fotki z aparatu to Wam pokażę. |
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
brawka dla Patryczka, jakie te szkraby naze fajne się robią co? a mamusi jak miło.
anetko u nas też są pierdzioszki ale w ramię albo w rękę nad łokciem a śliny wtedy wiadrami można zbierać ![]() ależ cisza! a ja już ululałam Weroniczkę i chyba poczytam cos |
|
|
|
#1684 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego nalepszego dla Martusi, Michalka i Simuli. Sto lat !!!
Ale cisza, ja mam w miare wolny wieczor a tu pusto... halo halo ludzie... Berbeaa, masz racje - radosc mialam wielka widzac jak bije brawa, dzisiaj w kapieli tez byly. Kochana nasza mrowka
Edytowane przez aneta80s Czas edycji: 2008-07-23 o 20:58 Powód: zyczenia |
|
|
|
#1685 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
trzymajcie się Cytat:
demonik- my mamy taki jeździk- fajny ale na spacer to troche ciężko bo to się okropnie prowadzi ale i tak jest fajne.moje dziecko wyjmuję to pomarańczowe i ma frajdę i tam jest taka gałka , którą Klaudufka uwielbia. ......................... ......................... ......................... ......................... . tż już pojechał i smutno mi al e trudno. za to super spędzilismy ten czas.u mamy oczywiscie nie było zbyt fajnie ale tylko 1,5 godzinki to jakos zniosłam. brat tż kupił sobie psa ale małej nie da sie przy nim pusciś bo by ja pogryzł i trzeba było bardzo uważać. oblazłam strasznie sierścią bo tam nikt nie ma zwyczju sprzątac. Klaudufka jest przyzwyczajona "chodzić"wszędzie a nie siedzieć na kolanach więc sie zdenerwowałam a jak chciałam ja w duzym pokoju puścić to też nie było lepiej bo tam podłogi to nikt nie nył od nie wiem kiedy. babcia zabrała ja na balkon i dziecko wróciło czrne jakby po ziemi chodziło bo babcia oparła ją o barierkę.dobrze że zabrałam ubranko na zmianę.no i tam nikt nie ma zwyczaju zdejmowania butów. "teściu "w butach, mam w butach a ja głupia na boso. dobrze że szybko popszlismy do kolegi- tam mogła puscis spokojnie dziecko bo ten poodkurzał i miał (jak zawsze) porządek w pokoju i nie musiałam się martwić.ten kolega ma siostrzenicę i przyniósł tez jej zabawki dla Klaudufki żeby jej się nie nudziło. no i u pani Anety tez było spoko-dostaliśmy super 2 pary skarpetek. mała się tam obiadła i my też no i po 18 byliśmy w domku. a wczoraj w końcu z tż byliśmy w zoo- ale super było. wróciliśmy z dmuchaną myszką miki i balonem teewty. mała zadowolona i my też. no a dziasiaj u kochanej siostry bo tż obiecał dzieciom że przyjdzie i pobawi sie w chowanego.no i wszysci zadowolne. dziecko usnęło w drodze do domu i dalej tak śpi. rozebrałam tylko na spiocha i pampersa zmieniłam no i jeśc dałam i spi smacznie.tż nie odprowadzałam bo bym sie rozkleiła a tak chciałam żeby tak wyszedł i już. bo pożegnania są najgorsze. a było tak super. no i oczywiście fotki wasze też super- bardzo mi sie wszystkie podobałay. ja tez mam zwykle tyle że nie wiem które wybrać. dzieciaki swietne i jakie już duże. jak ten czas szybko leci.
|
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
no to jeszcze kilka- wszystkie z pobytu taty
|
#1687 |
|
Wtajemniczenie
|
no i jeszcze z piaskownicy
pozdrowionka i miłego wieczoru
|
#1688 |
|
Rozeznanie
|
Dorka to Twoje dziecię to czysty tatuś! poprostu malutka wersja dużego
ale u nas to samo!ja mam pytanie do Poiss, kiedyś wspominałaś że bedziesz uczyć czytać. teraz mi powiedz jak ta sprawa się ma albo mieć bedzie? Weronika jak raczkuje to np mówię "nie wolno tam" ona robi stop odwraca się uśmiecha i ucieka z piskiem! dobra jest? dziś dwa razy się wywróciła tą ucieczką choć wtedy jej nie goniłam tylko klasłam w dłonie że lecę. Anetko masz jakoś kontakt z tą którą chcesz dorwać nad morzem? tzw Murmelius? i czemu mrówka? Edytowane przez berbeaa Czas edycji: 2008-07-23 o 21:00 Powód: Patryczek |
|
|
|
#1689 |
|
Konto usunięte
|
Anetko: no nie bylo Cie nigdzie w tv
Nie moge tu siedziec bo za mna czai sie ogromna sterta rzeczy do ukladania i transportu do szafy Potem mam zamiar isc z ksiazka do ogrodu, bo jest slicznie...Albo moze teraz tam pojde, a pozniej poskladam rzeczy ![]() No to pa
|
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
Berbeaa, z Murmeliusem nie mam zadnego kontaktu.
Ja tak tylko groze ze ją znajde, fakt ze bedziemy w Gdyni ale kto wie gdzie jej szukac Tak naprawde to wiadome, ze przyjechali na troche do PL wiec rodzina i znajomi czekali, nie chcialam jakos tam sie wciskac - to po pierwsze , a po drugie to sama nie wiem co i gdzie i kiedy bedziemy robic wiec tez nie mam pewnosci czy udaloby sie nam spotkac. Planow mamy tysiac i nie wiem ile sie zrealizuje.Na Patryka mowimy tak po prostu, ze to nasza taka mala kochana mrówka Glupie to troche ale sie przyjelo ![]() Moona, z gazeta nie wypalilo, w TV nie bylam bo "Na wspolnej" na wakacjach nie ma, sa tylko powtorki wiec tez chwilowy zastój ale... W Totka jutro 13 mln do wygrania wiec w piatek uslyszycie, ze w Wawie padla 6... moja ![]() Wiecie co, mi od siedzenia chyba tyle czasu w domu to na glowe cos padlo Edytowane przez aneta80s Czas edycji: 2008-07-23 o 21:09 Powód: Do Berbei a pozniej do Moony |
|
|
|
#1691 |
|
Konto usunięte
|
Czekam, az Tz mi umyje krzeslo, bo zaroslo w ogrodzie, kolo bluszczu stalo
![]() a Murmelius przycisne jak bedzie nast razem gdzies jechala o numer tel, zeby nie miala opcji znikniecia tak jak teraz ![]() Oli ok, na 2 porannych mega kupach sie zakonczylo, ufff
|
|
|
|
#1692 |
|
Rozeznanie
|
Moona, dobrze ze Oli i jego kupy sa w normie. U Patryka dzisiaj jakas czarna troche byla, ale to pewnie przez jagody.
Dzisiaj maly jadl pierwszy raz rybke, wcinal ja bardzo chetnie ale jak mu sie odbijalo to... łłłeeeee Dorka, zdjecia jak zawsze bardzo ladne, Klaudia bardzo duza, pieknie uczesana i jak zawsze zadowolona Czy tylko ja tu dzisiaj dyzuruje?
|
|
|
|
#1693 | |||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Wczoraj narzekałam, że cisza na wątku, a dziś strona caluchna do nadrobienia
![]() Cytat:
Joli ciesz się, że to tylko siuśki, jak już 2 razy czyściłam dywan po czymś konkretniejszym i nie bardzo zbitym ![]() Cytat:
Gratulacje dla Agatki Cytat:
Sąsiadów masz nieciekawych. Miejmy nadzieję, że list coś zadziała. Ludzie czasem nie mają wyobraźni, bądź są strasznymi ekscentrykami. Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrowia Cytat:
Demoniku on chyba nie znosi widoku swoich talerzyków, miseczek, itp. A może na twoich kolanach siedząc, zjadałby chętniej?? Ja w zasadzie unikam karmienia Mai w inny sposób niż w krzesełku, ale pewnie gdyby nie chciała jeść, to próbowałabym wszystkiego. Życzę cierpliwości i przełomu w karmieniu ![]() Cytat:
Bardzo fajny, my kupiliśmy rowerkowaty ![]() Cytat:
A ile prezentów dostałaś?? Jak powiedziałam Tż to stwierdził: no tak, pewnie ty pierwsza zobaczysz . Czy to tylko pierwszy ząbek się liczy?Cytat:
Mój to by się najchętniej wtedy rozchorował . Cytat:
Najwyżej wyjdziecie na trochę z nią na dwór, będzie dobrze. Powodzenia na chrzcinach, czekamy na zdjęcia. Cytat:
Nawet kupa może być piękna ![]() Cytat:
Ja daje takie owoce jak Ty, czasem jagody i maliny jak posiadam Cytat:
Gratulacje dla Patrysia. Wysiłki mamy jednak się opłaciły. U nas też ta zabawa się sprawdza i sprawia dużo radości nie tylko Mai ![]() Cytat:
Masz racje, że złościsz się na teściową, skoro wiedziała, że ją odwiedzicie mogła choć odkurzyć i przemyć podłogę. Nie dziwię się, że unikasz wizyt u niej, jeszcze teraz jak Klaudia wszędzie by chciała iść. Klaudunia tak wydoroślała, na pierwszej fotce taka poważna, dostojna. Fajnutkie ma rumieńce na policzkach. Tatusia nie opuszczała prawie na krok Kózka chyba trochę ją onieśmielała. Cytat:
Moja królewna tak samo dziś jakaś wywrotna, chyba z 4 razy padła jak długa. Patrzyła tylko tymi swoimi wielkimi, przestraszonymi oczami na mnie i moją reakcję. Ja zachowuje spokój i śmieje się do niej, więc przeważnie obywa się bez płaczów i lamentów. [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8329201] Nie moge tu siedziec bo za mna czai sie ogromna sterta rzeczy do ukladania i transportu do szafy Potem mam zamiar isc z ksiazka do ogrodu, bo jest slicznie...Albo moze teraz tam pojde, a pozniej poskladam rzeczy [/quote]Ja dziś się z tym uporałam, dodatkowo przejrzałam, posegregowałam i ułożyłam w półce Mai i naszej bieliźnie. Wywlekłam z jej półki, całą reklamówkę za małych ubranek. Cytat:
Ja mówię myszka (różne warianty tego słowa ) i potwór. Pewnie każda z nas nazywa jakoś swojego szkraba prócz imienia (np. Pysia mówi Puchatek, a Joli- Pucka ) I to jest normalne [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8329297] Oli ok, na 2 porannych mega kupach sie zakonczylo, ufff [/quote]No to nie było tak źle. |
|||||||||||||||
|
|
|
#1694 |
|
Rozeznanie
|
i ja :P
Ivy ja sie usmialam jak przeczytałam truposzka i na cmentarzu jeszcze sie chichram hahahaha ![]() ja składam zyczonka dla mojego ulubienca Jasia i dla wszystkich solenizantów Moniś u nas jedzenie to tez parę lyzeczek i wyginanie się i koniec jedzenia Ivy ja jak krzycze na moją psotnicę ze tego nie wolno czy cus to ona sie smieje a jak nunu pokaze to ta mi odmachuje i wez tu badz madry
|
|
|
|
#1695 |
|
Rozeznanie
|
ide spac dobranoc
aneta 6 to moja :P ew moge sie z toba podzielic ale to ewentualnie ![]()
|
|
|
|
#1696 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Konto usunięte
|
Mi wystarczy 5
![]() Oli tez sie smieje jak mowie, ze nie wolno, lub kiwam palcem oj oj A dzis mnie zaskoczyl, bo po raz pierwszy od miesiecy sam i to bardzo chetnie otwieral buzie na widok jedzenia, a konkretnie brzoskwini ale zdaje sobie sprawe piszac to, ze wizazowym zwyczajem jutro bedzie odmiana i plucie ![]() My do Oliego mowimy: Buchtik (buchcik, pyza po slowacku), Ksichtik (ksychcik-twarzyczka), Bubulienko ( to slowotwor powstaly z Misia Bubu, kumpla Yogi`ego ), i wiele wiele innych, ale kroluje Bubulinko, Bubulienko, Bubik, Bubisko, Bubinko
|
|
|
|
#1698 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) normalnej kupy wywołał ogromną radość na mojej gębie ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że już po wszystkim Cytat:
Właściwie to miałam ochotę na wszystkie 3, które tam stały , ale wtedy to już na pewno nie miałbym po co do domu wracać... męża trafiłoby na miejscu No, ale jak mogłam je sobie odmówić, jak na allegro są po 100zł, a w Natura Drogeria były po 59zł??? Przecież to byłoby marnotrawstwo ![]() Wprawdzie dzisiaj zrobiła jeszcze jedną, ale znów taka zwyczajną Cytat:
![]() Super, że miło spędziliście czas z TŻ ,zdjęcia super Cytat:
Mam zamiar kupić (jeszcze w lipcu) zestaw do czytania dla niemowląt i małych dzieci. Tylko muszę w ulubionych doszperać tą aukcję. W sumie metoda jest prosta, bo można taki zestaw zrobić samemu (ale że ja leniwa jestem, oj strasznie leniwa). Na kartonach pisze się słowa. Na początek rzeczowniki, potem czasowniki i pokazuje dziecku z daną osobą lub przedmiotem. Podobno działa o tej metodzie uczyłam się jeszcze na studiach myślę, że warto spróbować. [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8329297]Czekam, az Tz mi umyje krzeslo, bo zaroslo w ogrodzie, kolo bluszczu stalo [/quote]Obok mnie stało... nie przypominam sobie ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8329297] Oli ok, na 2 porannych mega kupach sie zakonczylo, ufff [/quote]Uff całe szczęście No właśnie Demoniku, a może spróbuj na talerzu, którego Wy używacie ![]() Cytat:
, po Lolitce uciekł z łoża małżeńskiego, muszę kiedyś przetestować cmentarnego trupa ![]() Cytat:
To ja też, ja też
|
|||||||
|
|
|
#1699 |
|
Konto usunięte
|
Ivy: nie widzialas, bo za perfumami sie rozgladalas, co tam na jakims krzesle bedziesz wzrok zawieszala
![]() Anusiu: jakies potkniecia ostatnio byly, moze jakies przewrotki, skoki ![]() Melduje, ze zakochana golebia para z balkonu pewnej wizazanki wyemigrowala z kraju i doleciala do mnie Maja gniazdo nad moim oknem i co rano przypominaja o swoim istnieniu
|
|
|
|
#1700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cmentarny trup wymiata. Tez się z tego zestawienia dobrze uśmiałam ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8331866]Anusiu: jakies potkniecia ostatnio byly, moze jakies przewrotki, skoki [/quote]Nie, nie ![]() na razie ok., dzięki za troskę Jeśli coś się przydarzy, nie omieszkam opisać ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8331866][Melduje, ze zakochana golebia para z balkonu pewnej wizazanki wyemigrowala z kraju i doleciala do mnie Maja gniazdo nad moim oknem i co rano przypominaja o swoim istnieniu [/quote]
|
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8331866]Melduje, ze zakochana golebia para z balkonu pewnej wizazanki wyemigrowala z kraju i doleciala do mnie
Maja gniazdo nad moim oknem i co rano przypominaja o swoim istnieniu [/quote]A właśnie zapomniałam napisać, że zakochana para gołąbków rzeczywiście już do mnie na balkon nie przylatuje, zostały wystraszone workami foliowymi ![]() Współczuję Lea. Ciebie też budzą ?
|
|
|
|
#1702 | |||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze,ze moj Tz nie zna tego zwyczaju, bo jeszcze prezentu by sie domagal.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no wlasnie,czasem pilnuje sie tydzien i nie jem prawie nic,a i tak mnie wysypie czasami tak,ze nawet make up nie pomoze,albo na rekach mam rany otwarte.[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8293109] 1. Simon woli lizac kanape, niz sie bawic z Olim 2. Simon zafascynowany zawieszka od smoczka, a Oli ze swoja mina na co dzien, do tego w wersji audio jest krzyk 3. Oli koniecznie chce ten mlotek, ale krzyk chyba na Si nie dziala 4. A tu Oli znowu chce cos, co akurat ma Simula 5. Dobra, mlotka nie dostalem, ale i tak jest ok 6. A tu z kolei Oli woli ogladac wiadomosci niz patrzec na Si [/quote]ja dodalam kilka zdjec na PB,ale wiekszosc wyglada tak samo,istna pogon za ta sama zabawka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzis byly 3i sie wcale nie cieszylam Łusia je baaaardzo duzo, nic nie rozumiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no co nie mozna miec ponoc wszystkiego ![]() Cytat:
Motylku moze masz bardziej wymagajacego uwagi synka,ale napewno w przyszlosci jakos Ci sie odwdzieczy za caly wysilek,ktory wkladasz w jego wychowanie Cytat:
szkoda troszke a moje dziecie na odwrot ze smokiem, po drzemce sam go sobie wklada,a juz nie potrzebowal nawet do zasypiania.rozczula mnie ten widok ze smokiem, bo nigdy go nienaduzywal,ale staram sie szybko reagowac i wyciagam mu go. Cytat:
podobno takie kolory nie sprzyajaj wyciszeniu sie za to Si,potrafi sam siedziec godzine w lozeczku. placze jak jest na dole.zanosze go do lozeczka i bawi sie ladnie sam,tylko nikogo nie moze byc w pokoju,ale ja musze byc nudna mama ... Cytat:
moj maluszek nie tolerowal owocow. ostatnio w trakcie zabawy am am (potraktowal ja jak berek) zjadl calego banana ![]() no i chyba musisz sie przezucic na dorosle talerze i sztucce. aha jak bylismy w restauracji,to mimo iz Si byl najedzony chcial jeszcze.siedzielismy na dworze,a on tylko zagladal do naszych talerzy i wyciagal mi krewetki lapkami z sosu ![]() Cytat:
************************* ************************* ********** dziekujemy za zyczonka tez przylaczamy sie do zyczen dla wszystkich Solenizantow i Solenizantek moze sie nie udzielalam troszke,ale zdjecia wszystkie nadrobilam,nawet te na stronach www... ikto tu jest zorganizowany, no kto ?? musialam dojsc do siebie po wizycie gosci czekam na Tz,ktory rodzicow mi zaraz przywiezie . wroce Tu w piatek
|
|
#1703 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, ja nie umiem sobie tego wyobrazić, ale ja ograniczona jestem ![]() Toć i o to chodzi, żeby nie wyciszała ![]() Już mam ten widok w wyobraźni: czerwone ściany, czerwona pościel, czerwona ja i skropiona burdelowym Agentem Provocateurem (takie perfumy burdelowe, według mnie burdelowe ) , no dobra zasłonki mogą być ecru, niech tam. Podłoga koniecznie w ciemnym brązie... hmm czy coś jeszcze ![]() A tak zapomniałam mąż jeszcze , niekoniecznie czerwony, jemu odpuszczę .No dobra zaczynam bredzić, chyba czas iść spać. Cytat:
No właśnie równiuteńko 11 dni, miło poczuć zapach kupy, a nie kwasu... |
|||
|
|
|
#1704 |
|
Konto usunięte
|
Melduje, ze wstalismy o 4.30
![]() Ciekawe czy w dobrym zdrowiu psychicznym dojdziemy do wieczora
|
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mamuśki
Naskrobałyście aż się pogubiłam Idę po dużą kawusię i zabieram się do lektury
|
#1706 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1707 |
|
Rozeznanie
|
witm ide po tasme bo nie mam jak skonczyc albumow
wscieklam sie wczoraj ale za to jaka jatka byla nad ranem z mezem w****ilam sie na maksa..... odezwe sie i popisze wam dokladnie pozniej |
|
|
|
#1708 |
|
Konto usunięte
|
Joasiu: tylko spokoj Cie uratuje, easy
|
|
|
|
#1709 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8331866]Ivy: nie widzialas, bo za perfumami sie rozgladalas, co tam na jakims krzesle bedziesz wzrok zawieszala
![]() Anusiu: jakies potkniecia ostatnio byly, moze jakies przewrotki, skoki ![]() Melduje, ze zakochana golebia para z balkonu pewnej wizazanki wyemigrowala z kraju i doleciala do mnie Maja gniazdo nad moim oknem i co rano przypominaja o swoim istnieniu [/quote]ja mam za to jakis wysyp szczypawek na balkonie i chyba przestane tam wieszać pranie.muszę zmyć koniecznie podłoge bo jak zdejmowałam wczoraj pranie to chyba ze 20 zostało zdeptanych. Cytat:
też ide kawusie zrobić. ja tylko ostatnio nie mam pomysłu co zrobić- moje dziecko tyle pije że pampers w nocy nie wytrzymuję i zwykle ok 4 muszę zmieniać prześcieradło i tylko dlatego dziecko mi sie wybudza. juz zakładam jej 5 ale dzisiaj i tak nie wytrzymała.może są jakieś specjalne na noc a ja o nich nie wiem?
|
|
#1710 | |
|
Rozeznanie
|
Serdeczne życzenia jubileuszowe dla Maciusia!
Cytat:
Edytowane przez Katarzynka77 Czas edycji: 2008-07-24 o 10:02 Powód: życzenia |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

[/quote]

na początku wysypka zmalała, ale pod sam koniec wyjazdu się pogorszyło

Normalnie wychodze z siebie po ledwo go polozylam a tu ujada w ogrodku zaraz u sasiadow za ogrodzeniem kundel wilczurowaty.
Moi sasiedzi maja 5 kotow i 2 psy. Wydaje im sie ze jak juz maja ogrodek to na wsi mieszkaja i nikomu nic nie przeszkadza. Psow nie wyprowadzaja koty same lataja gdzie chca. Czsem tak kupskami wali od nich z ogrodu ,ze raz zwrocilam uwage ze moze by posprzatali. Calymi dniami ich nie ma bo maja studio tatuazu. To im to nie przeszkadza ,ze psy wyja a koty mialcza pod oknami i drzwiami za jedzeniem.Dzis sie wnerwilam i napisalam list do zarzadcy bloku zeby im zwrocil uwage. klocic sie z nimi nie bede a baba powalona raz mi powiedziala, ze ona zabije kazdego kto ma niechec do jej zwierzakow. Kurde milosniczka zwierzat mi sie znalazla ale zeby miec szacunek do ludzi to juz nie laska. Pies szczeka po nocach bo wracaja kolo 2 -3 nad ranem. Maz oczywiscie mial pisac ten list juz ze 100 razy ale go nie napisla jak to on.
) I to jest normalne