|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Troszke mnie tutaj nie było bo piękna pogoda i siedze jak najwiecej na polku
![]() Ważymy 1273g jestem o 10 dni większa ![]() Zaczynam was troszke nadrabiac
|
|
#1892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Elaaa przykro mi z tym zębem. Warto teraz powolac się na swoje prawa jako kobieta w ciazy zeby dostac sie na wizyte prędzej...
Aaska pochwal sie jaki wozek zamowiliscie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Sandam świetne wiadomości z kredytem.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Piekna!!!
|
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moj brat ma dziś urodziny, upieklam już dwa ciasta, zrobiłam sałatkę, biorę się za sprzątanie...a potem będę jeść, jeść i jeść. Dziś mam dziś, że cały czas jestem głodna..haha ![]() Pogoda jest straszna 30stopni....no masakra... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
Pozytywna nie mam siatki żadnej sprawdzonej- po prostu lekarka w czasie usg mi powiedziała na którym centylu jest Kluska
![]() My sobie zrobiliśmy wypad na Mazury i odpoczywamy nad jeziorem wiec upał mi dziś wyjątkowo nie doskwiera Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1897 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja właśnie po obiedzie sobie urzęduje na laptopie dawno nie siedziałam przed nim więc czytam, nadrabiam zaległości ![]() Kocham rolety zaciemniające i odbijające światło mam taki super chłód w mieszkaniu że aż miło siedzieć Wieczorkiem pójdziemy na spacer pewnie dopiero
|
|||
|
|
|
|
#1898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak wszystko zaczyna się układać najpierw ślub, mieszkanie i maluszek. Tylko żal mi męża przy tej przeprowadzce bo kompletnie w niczym mu nie pomogę praktycznie.. Teraz jeszcze bez problemu bym mu pomogła z jakimiś lekkimi rzeczami ale za praktycznie 2 miesiące to czuję że będę ledwo funkcjonowała. Ale jakoś sobie poradzimy. ![]() Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka jakie salatki???
Sandam będziesz go.wspierała psychicznie! |
|
|
|
|
#1901 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Sandam, ekstra wieści
dawaj znać na bieżąco jak idą postępy! Super ze będziecie na swoim <3Cytat:
Cytat:
![]() U nas zamiast wycieczki do rodzicow zdecydowalismy sie pojechac z moim tata i psem nad zalew , zrobiliśmy króciutki spacer, a potem poszliśmy na lody mile przedpołudnie ![]() Po powrocie padłam i poszłam spać mimo że nawet nie byłam zmęczona ![]() A teraz zbieramy się na grilla
|
||
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Sałatkę jedna- kebab
![]() Moje ciśnienie dzisiaj 122/77 ohohoh ze skrajności w skrajność? Musze się obserwować dziś, czy nie rośnie... Od 140/90 to wysokie ciśnienie jest?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Blanka przepis poproszę
Blanka do 140/90,powyżej trzeba ip.Pij.dużo wody.Ile u Was stopni? |
|
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za kciuki, przydadzą sie, bo wiecie jak to z terminami. Choć postaram się wykorzystać fakt, że jestem w ciąży. Tylko, że ja bym chciała jutro a nie w ciągu 7dni
![]() Zobaczymy! ![]() Kisimy się w mieszkaniu.. ufff jednak tu też dość ciepło, zresztą chyba mało gdzie po tylu dniach upałów jest przyjemnie. A jeśli jest u którejś z Was to zazdroszczę ![]() My za chwilkę też na grilla, mam nadzieję, że burza nam nie pokrzyżuje planów. Na razie nie wygląda, żeby pogoda miała się zmienić ![]() Ane3kaa jaka śliczna gwiazdeczka! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli do 140/90 mam nie panikować. Powyżej, jechać do szpitala tak? Pytam, bo dla mnie to nowość.. Ja zawsze max 90/60 ![]() A tutaj przepis ![]() https://www.przyslijprzepis.pl/przep...kebab-gyros-10 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Ela udanego grilla!
Blanka tak!Lekarz powiedział,że jak.powyżej to.do.szpitala.Upaly nie sprzyjaja dobremu ciśnieniu i samopoczuciu. |
|
|
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlewam w sieje litry wody z lodem i mięta dziś ![]() W takiej chwili jak dziś, dziękuję Bogu, że mamy lodówke z dozownikiem na napoje... Na bieżąco mam zimne napoje.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2018-05-03 o 15:48 |
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Melduję, że u mnie wszystko dobrze, ostatnio ucichłam, jakieś takie dni mam.. Chyba znów wyprawka nie daje mi spokoju, nie potrafię normalnie się cieszyć. Znów siedzę nad wózkiem, ech.. Gratuluję udanych wizyt i tak pięknych, zdrowych dzieciaczków.
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam pewna, że wózek już wybralas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Ane3ka ale słodki ma nosek ♡
Mnie coś bierze, moje dziewczyny też jakieś podgorączkowe:/ nie wiem co za dziadostwo się przyplątało do nas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
I u nas skwar. Oj dadzą nam temp w d... dadzą
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A wyprawka to mam na myśli jak zjeść ciastko i mieć ciastko, kiedy i gdzie kupić, żeby cenowo najlepiej wyszło, itd. Za dużo myślę, ale to moja wada od lat.
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Ane3ka piękna malutka!
Blanka ciśnienie masz teraz przynajmniej w normie! Pola rolety takie na przednich oknach, mozna je całkiem rozwinąć wtedy zakrywają te szpary, w rzeczywistość sa bardzo jasne i nie zakrywają słońca a z zewnątrz niewiele widać. Od ogrodu musi jeszcze zamontować w tym wielkim oknie wieczorem bo zapomniał przywieść tej rolety. Reszta u gory i w kuchni od ogrodu sa takie harmonijkowe. W sypialni mamy ciemny roz a u dziecka i szaro-niebieski. ImageUploadedByWizaz Forum1525360477.356915.jpg ImageUploadedByWizaz Forum1525360490.794702.jpg Pojechałam do miasta, kupiłam spodnie takie po domu piżmy rozmiar 10... ale nie cisną na brzuszku. Dla tz znalazłam dwie bardzo fajne koszulki żółta i taka różowa - ciekawe czy kolor mu przypadnie do gustu... i dla maluszka spodenki, bluzkę i sweterek. |
|
|
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1525360901.058744.jpg takie dla maluszka.
Ale mam znowu mdłości. Na sama mysl o jedzeniu zbiera mi sie na wymioty. Dzieki Camelitos Piesie sa najukochańsze na swiecie ale maja tez swoje dni . Jednak sa częścią naszej rodziny i oboje z Tz’em jestesmy za nimi szaleni.
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
Pola dziękuję, oby
![]() Karolina bardzo fajne te rolety !Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1918 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak mi dobrze przeszłam 5 km a teraz zaczął padał deszcz i jest takie cudowne powietrze Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Camelitos Czas edycji: 2018-05-03 o 18:05 |
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
ane3kaa Śliczna niunia
Karolina K Mam podobne rolety na całym mieszkaniu tylko w jasnoszarym kolorze dobrze się sprawdzają. Mdłości nie zazdroszczę, że Cię jeszcze teraz męczą.MałaGosia Zdrówka, nie daj się chorobie , oby Ci odpuściła. Ja miałam dziś w planie długi spacer, ale przy tej temperaturze i duchocie nie ma opcji, energii zero. Jutro też jest dzień i może coś ulży
|
|
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolina, bardzo fajne te rolety! I pewnie mąż zadowolony
![]() Norka co Ty tam znowu kminisz! Podziwiam Cię- ja bym oszalała jakbym tyle o tym kminiła... Co do ceny itp. to oglądałaś cybexa na amazonie? Może zakup bezpośrednio z jakiegoś sklepu z Niemiec spowoduje, że będzie taniej? Dziewczyny u nas też skwar! Byliśmy na spacerze- mam spuchniętą lewą kostkę Masakra! Teraz przeszła burza i pada deszcz- powietrze oczyściło się trochę i jest tak przyjemnie...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:08.

mam przygotowana jedną na porod taką z pepco i dwie do karmienia. Pizamy nie przewiduje do szpitala, bo jednak nie jest wskazane zeby TAM bylo zakryte. W domu to z majtkami na wierzchu moge paradowac a w szpitalu to jeszcze koszula zakryje...Dobrze ze sie uspokoilo! Coraz czesciej bedziemy miec takie sytuacje- organizm lrzygotowuje sie sie do porodu...O a daleko masz do Opola? Bo ja z opolskiego 

Masakra! Teraz przeszła burza i pada deszcz- powietrze oczyściło się trochę i jest tak przyjemnie...