![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
![]() |
#2252 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Odo ![]() Zua czasami trzeba się poświęcić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Blanka, dobrze, że jest wszystko w porządku
![]() Jedzonko "ekstra" ![]() ![]() Albo czasami czytam na fb na grupie wsparcia,że dziecko jedzie na diagnostykę na oddział alergologiczny i dostaje w jedzeniu uczulające go produkty, i to takie "łatwe" typu pszenica, mleko, a nie np pieprz czy jakiś inny rzadki alergen! Madziara, naprawdę robi się coraz poważniej ![]() Ja wczoraj byłam na chrzcinach, całą imprezę spędziłam na dworzu, bo synek chciał zjeżdżać na zjeżdżalni. Na szczęście ja mogłam siedzieć i obserwować, a mąż pomagał mu wchodzić ![]() Kusicie tymi pieluchami wielorazowymi,ale tłumaczę sobie, że jestem za mało zorganizowana, mam wymagającego syna i nie zdążę wszystkiego ogarnąć i jeszcze częściej prać ![]() Wysłane z mojego Che2-L11 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#2255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zua a jak radzisz sobie na diecie cukrzycowej? czy coś pomyliłam? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- kurcze czytam o tych wełnianych i niee jednak nie. chciałabym po prostu wrzucić do pralki. Są takie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2257 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Odo, o tym łagodnieniu nawet tż-towi nie będę wspominać, żeby potem się nie rozczarował ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zua, to faktycznie niefajna sytuacja... Czasami się zastanawiam po co niektórzy decydują się na dzieci... Ja sama chciałabym się ustrzec wszystkich błędów popełnionych przez moją matkę, a boję się, że będę je powielać. Ech, niektóre kobiety są stworzone do wychowywania dzieci, a inne muszę się nieźle namęczyć. Co do zgagi - a ty nie powinnaś być na takiej dość lekkiej diecie z racji cukrzycy? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Zua Co do zgagi też mnie męczy czasami i to właśnie w dni jak są grille, albo przesadzę z ilością soku pomarańczowego lub mango. Dieta lekkostrawna pomaga, ale też po prostu taki urok ciąży w ostatnim trymestrze.
madziara Rzeczywiście już całkiem poważnie się robi ![]() Ja już mam wyniki porannych badań wszystko w normie i toxoplazmozy dalej nie mam i nie przeszłam, także kamień z serca, oby i na wizycie w środę wszytsko było ok. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Pozytywna, teraz nie robił mi usg, dwa tygodnie temu ważył 1600.
Zua mi na zgagę najlepiej pomagał gaviscon w syropie, nic innego nie pomagało. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Będę jeszcze szukała w internecie, ale jeśli będzie to nieopłacalne, to po prostu wybiorę coś innego i mówi się trudno, ech. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Regular widzę,że mamy podobnych mężów. Mojemu się nie śpieszyło i jest,jak jest. Dobrze,że są sklepy internetowe! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2262 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A wczoraj padłam spać w trakcie filmu o 21.30 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do tej dziewczyny co urodziła w 32 tc to mi właśnie gin mówił, że jak odejdą wody lub zacznie się akcja porodowa to wstrzymują poród na conajmniej 2-3 dni żeby sterydy zadziałały ![]() ![]() Dopisz mi proszę wizytę 30 maja ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam tyle ambitnych planów na dziś, a bilans jest marny - zrobiłam tylko zupę i zamówiłam ręczniki z mikrofibry do szpitala. Regału, łóżeczka i naklejki/ fototapety do pokoju dziecięcego - nie wybrałam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pytanie na szybko: kupiłybyście wózek 2w1 używany w bdb stanie, w gwarancją do końca lipca 2018 (wiem
![]() ![]()
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Edytowane przez norka93 Czas edycji: 2018-05-07 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O szaro-fioletowo też na pewno fajny efekt ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Zakorzenienie
|
Złożyłam kołyskę młodemu 😀 jutro spakuję torbę, a pid koniec tygodnia puszczam zamówienie z gemini. Te ktg mnie mocno zmobilizowało 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2270 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Raczkowanie
|
Norka A to ten sam model wózka? Wzór? Kolor? Czy któryś Ci się bardziej podoba ?
![]() |
#2272 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj byłam za wózkiem i na ten co mi się podoba musiałabym czekać od 6 do 8 tygodni więc na styk przed porodem ![]() A najlepsze jest to że przed chwilą mąż mi oznajmił że za naprawę auta musimy zapłacić ponad 2 tysiące ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2273 |
Wtajemniczenie
|
Ale cio, Poluś? Bo tam jest pytanie ten czy ten.
![]()
![]() |
#2274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2276 | |
Wtajemniczenie
|
Wkurza mnie wizaż bo obcina mi cytowania i potem nie pamiętam, co chciałam napisać
![]() Pola wpisz w google przedłużka stanik, to wyskoczą Ci linki np allegro. TO jest mniej więcej takie coś jak w załączniku! Summer co do tego kufa itd. to ja też mam niewyparzony język. Ale jednak wydaje mi się, że co innego rzucić to w powietrze a wydzierać się na dziecko. A poza tym przynajmniej ja mam tak, że jak mam obok siebie dzieci, to bardziej zwracam uwage na to, czy przeklinam. Jakoś podświadomość mnie chyba ratuje. A w przypadku wspomnianej szwgierki to wydaje mi się, że ona ma po rpostu zły stosunek do dzieci i do wychowania... Odo ![]() Zmotywowana do pracy? ![]() Regular może gdzieś znajdziesz wózek? Ja wiem, co to znaczy kolor- sama dopłaciłam 200zł do swojego ![]() ![]() zUa ja też nie mam samodyscypliny w jedzeniu... Niby chciałabym ograniczyć słodkie, ale jak wiem, że mam czekoladę w zasięgu ręki, to jestem w stanie jąw 5 min wciągnąć. A potem wydaje się na chipsy 50zł ![]() ![]() Madziara to już tuż tuż! Dzisiaj dowiedziałam się, że moja położna ma mobilne ktg i jeździ do pacjentk, które skończyły 36tc ![]() pozytywna te wełniane to w ogóle jekaś wyższa szkoła wg mnie... tyle tego- co wybrać żeby było dobrze i nie zniechęciło mnie?? aaska gratki udanej wizyty ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
Norka jeśli wyglądają.porownywalnie(w sensie w podobnym stanie)to bym tańszy brała
---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Kropka dziękuję!Nawet nie wiedzialam,że coś takiego jest. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Bursztynku.kupa kasy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Zadomowienie
|
kropka nad iPierwszy raz widzę taki przedłużacz do obwodu, dobry patent, muszę się w niego zaopatrzyć
![]() Norka Jak macie budżet na ten za 650zł , a może nawet 600 z dwuletnią gwarancją to zdecydowałabym się na tą opcję. W dodatku jak już jest odświeżony itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2280 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.