![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy lipcowe 2018 cz. IV
Aniama dziękuję. Widzę,że u Ciebie są zdrowe relacje!
Emma piękny! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2462 |
Wtajemniczenie
|
Pati super ze wszystko ok. Kurczę 2 kg to juz tak powaznie brzmi....
Ja przescieradlo do gondoli chyba tez kupie na wszelki wypadek. Smoczki tez mam juz z warsztatów. Co do rabarbaru to myślę, że spokojnie mozna zjeść byle nie przesadzić ! I od razu do glowy przyszla mi zupka szczawiowa mniam..... Regular powodzenia ma u3t !!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2463 |
Zadomowienie
|
Z rodzicami, a może głównie z mama to muszę pracować na te relacje. I w niektórych kwestiach odpuszczać. Natomiast z teściowa na początku relacje nie były wspaniałe, krótko mówiąc nie spodobałem jej się, ale ja to olałam, po prostu tz sam jeździł w odwiedziny aż zaczęła być bardzo miła, zapraszać mnie itp, to czasem jadę. Jak będzie wnuk to i babcie zaprosimy i my częściej pewnie pojedziemy ale coś czuje ze nie będzie miała odwagi się wtrącać, a szczególnie krytykować moich metod wychowawczych ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2465 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny tak się zastanawiam czy przyjmiecie do Waszego grona jeszcze jedną mamusie
![]() Podczytywałam Was co jakiś czas w wolnych chwilach ale nie ujawniałam się. Jestem mamą 4 letniej rozkosznej dziewczynki a na świat niedługo przyjdzie jej braciszek. Termin z usg 11 lipiec, z tp 5 lipiec Mieszkamy w Skandynawii więc tutaj ktoś z naszych rejonów czy tylko mamusie z Polski? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj. Ze Skandynawii chyba nie mamy nikogo, z zagranicy chyba tylko UK. Ale to w niczym nie przeszkadza. Może napiszesz nam jak wyglada prowadzenie ciąży, poród, podejście do opieki nad noworodkiem w Skandynawii? Bo na tyle ile ja się orientuje to bardzo mi się podoba. Np nieprzegrzewanie dzieci, jak najwiecej na świeżym powietrzu itp. No i stylistyka rzeczy dla niemowlaków/ umeblowania w skandynawskim stylu tez teraz na topie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2468 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo np. jeżeli w Twojej diecie jest na tyle kwasów omega 3/6 to nie widzę potrzeby dodatkowego suplementowania DHA. No więc widzisz, warto zagłębić się w ten temat i świadomie dobrać brakujące suplementy... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja kupuję prześcieradło- dla samego faktu higieny i łatwości przeprania. Bo przynajmniej mój Dzieć będzie pewnie często w wózku i na zewnątrz ![]() Smoczków mam kilka- wszystkie dostałam. Nie wiem czy będę stosować- na początek będęna pewno chciała ograniczyć, aby nie zaburzyć odruchu ssania. Ale jak już nauczy się poprawnie przystawiać do piersi, to czemu nie? Tylko kto go potem tego oduczy... ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#2469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() skąd dokładnie jesteś? mam sporą rodzinę w Szwecji i od 15lat regularnie ich odwiedzam, jestem wprost zakochana w tym kraju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Pola Dziekuje ze pytasz. Tak wlasnie mi sie z domu pracuje
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Witaj Guru!!! Z ktorego kraju Skandynawii? Kocham cała Skandynawię. Na starość sie tam kiedys z Tz przeprowadzimy. Oboje mieszkaliśmy w Finlandii 6lat. Cudowny kraj. Szwecję tez kocham. Norwegia rowniez przepiękna. Danii nie miałam okazji zwiedzić niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny chciałam się pochwalić,że bez suplementacji żelaza ,a pijąc sok z pokrzywy zamiennie z burakiem oraz praktycznie codziennie koktajl natka +jarmuż (od czasu do czasu szpinak) z owocami hemoglobina skoczyła mi z 11,1 na 11,7 ![]() aaa i ph 6,5 -co zrobić,aby obniżyć? Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-08 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2473 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A buraków w ogóle nie lubisz? Co do pietruszki ,to daję cały pęczek do koktajlu,ale piję go z TŻ na pół,więc teoretycznie zjadam połowę pęczka dziennie. Emma norma to podobno 10,5! Naprawdę czuję się lepiej,nie mam krwi w nosie, paznokcie długie i mocno ,no i włosy się zgęstniały Edytowane przez pola25 Czas edycji: 2018-05-08 o 15:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na włosy i paznokcie od początku ciąży nie mam co narzekać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2478 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale by mi się kopas w upas przydał... Przebimbałam praktycznie cały dzień. Buszowałam trochę po ali i zamówiłam kilka zabawek, które wcześniej planowałam, popatrzyłam po smyku i chyba pojadę tam zobaczyć jakieś torby do wózka i przewijak na komodę. Akurat jutro przed wizytą u neurologa zobaczę, czy jest na co wydać trochę kasy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2479 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
Właśnie te ciążowe brałam,ginekolog tak zalecił
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2481 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2482 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja swego czasu piłam, jakoś ostatnie rzadziej robię moje koktajle... Muszę do nich wrócić... Były smaczne, napełniały mnie na jakiś czas no i dobrze wpływały na mnie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teraz wróciłam z zakupów. Znalazłam rabarbar, ale stoisk z truskawkami już nie było... Ale czego mogłam się spodziewać o godzinie 16:30 ![]() Kupiłam też ananasa- zrobię wodę smakową rabarbarową, cytrynową i ananasową ![]() No i byłam w rossmannie- kupiłam chusteczki babydream- będą przynajmniej do szpitala, płyn do kąpieli babydream i mini opakowania podróżne, żeby przelać sobie płyn do higieny intymnej oraz żel pod prysznic i wrzucić do torby szpitalnej. W pepco kupiłam klapki za 5zł- jak znalazł do szpitala, żeby potem je wywalić ![]()
![]() |
![]() |
#2483 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny doradźcie jaki aspirator do nosa??? Kupiłam ta gruszkę ale nie jestem przekonana czy ona sie w ogole nada... jakas mała sie wydaje.
Czy lepiej kupic ten odkurzacz elektryczny??? No i szukam dobrej niani nadal... zupełnie nie wiem co wybrac. Tego jets masa na rynku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2484 |
Zadomowienie
|
Ja się obawiam, że wypadanie włosów i łamliwe paznokcie po ciąży to sprawka hormonów. Przez ciążę to, co powinno wypaść dzięki hormonom się trzymało łebka i podobno po porodzie, kiedy spada poziom hormonów, włosy nadrabiają miesiące przerwy
![]() Ooo, Kropko, ja też takie higieniczne do szpitala już skompletowałam, razem z pojemniczkami. Właśnie jeszcze klapki by mi się przydały i jakieś majtki, co to będę mogła je potem wywalić. Może właśnie wpadnę do Pepco? Prawie nigdy tam nie bywam i nawet nie wiem, co mają... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
Karolina.ja zamawiam katarek!Z synkiem się super sprawdził.
Summer.masz rację-wypadanie to .kwestia.hormonów,jakimiś .problemami z tarczyca,ja do te.pory nie mialam Ja zrobilam.to.smoothie z rabarbarem,szalu nie było,ale syn wypił cały.kubek i.powiedział,że dobre# |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2486 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pokażcie prześcieradła i.nianie !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Ja specjalnej różnicy w łamliwości paznokci czy wlosow to nie widze. Jedno jest natomiast pewne. Włosy to wcale nic a nic mi sie nie przetłuszczają. Mogłabym chyba nie myc ze dwa tygodnie i wygladaja nadal na swieze. Dziwne to bardzo bo od zawsze włosy myje co dwa trzy dni a teraz spokojnie moge czwarty i piąty dzien przechodzić i wygladaja jakby dopiero co były umyte. Nie wiem czego to zasługa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed ciążą,mylam codziennie a teraz ze 2 razy.w tygodniu i nie dlatego,że są tłuste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pola a ktory katarek? Ten co sie wysysa??? Bo jak patrze to tam jest ich sporo roznych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.