Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-24, 22:53   #391
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Ja powoli oszczędzam na zakupy u Niemców.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:24   #392
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Dzień dobry
Od kilku dni mój pies budzi mnie około 6 rano . Tak wychodzi na spacer jego osiedlowa miłość i Tofik szaleje. Mówię Wam, czegośtakiego nie widziałam jak żyję . Płacze, biega jak oszalały, cały dygocze, jak waruje akurat na balkonie to wychyla się tak bardzo, że aż się boję by nie spadł.
Ta jego miłość wabi się Zuza, jest wodołazem i jest dobre dziesięć razy większa i cięższa od niego
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

foteczka, foteczka
Postaram się pstryknąć do jutra

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Podjęłam decyzję o rozstaniu z moimi Burżujkami i z jednym rozświetlaczem. Jeszcze nad kilkoma myślę, ale już chyba i tak zwariowałam.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:32   #393
isa666
Zakorzenienie

Dobry, wstalam rano a za oknem znów ciemne chmury....nie będę tego komentować, bo mi szkoda klawiatury
Odkładam zatem zakupy do poniedziałku, już w tym tygodniu nie pojadę nigdzie, bo pogody i tak nie będzie

Aga coż poradzić na psią miłość?
Mój Frodo mnie z kolei denerwuje, bo chrapie w nocy i spać nie mogę Ale to wina mojej mamy, upasła go ciasteczkami i czekoladą i teraz on ledwo dycha w nocy.
Stary 2008-07-25, 07:47   #394
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Aga coż poradzić na psią miłość?
Mój Frodo mnie z kolei denerwuje, bo chrapie w nocy i spać nie mogę Ale to wina mojej mamy, upasła go ciasteczkami i czekoladą i teraz on ledwo dycha w nocy.
Niom, on za nią szaleje od szczeniaczka, już dwa lata z okładem , ale od kilku dni to co wyczynia wprawia nas w osłupienie . No i jak on ją bezbłędnie wyczuwa, ona przechodzi pod blokiem, on siedzi w tym czasie na czwartym piętrze, nawet nie musi warować na balkonie . Zawsze przylatuje wtedy ze smyczą w pysku i wzrokiem błaga, by go wyprowadzić. Za pierwszym razem myślałam, że musi wyjść za potrzebą, bo tak zwykle się zachowuje, kiedy np. ma biegunkę i nie może wytrzymać.
A co do chrapania, Tof też chrapie, choć spasiony nie jest .

Stary 2008-07-25, 07:51   #395
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Korzystając z tego, że TŻ jeszcze chrapie usiłuję Was trochę podczytywać

zizku jaki Chanel?

Na bezcłówce na Okęciu ceny i wybór całkiem przystępne, ale kolorówkowo nie zaszalałam wcale Marzyła mi się nowa błyszcząca Terracotta ale oparłam się. Zaszalałam tylko perfumeryjnie.
Aż wstyd mówić.
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 07:53   #396
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
cos dziwnego stalo sie z moimi rzesami. na wczasach pomalowalam je moze ze dwa razy, dzis po dlugiej przerwie pomalowalam je moja krolowa helenka i oniemialam - nigdy nie mialam takich rzes, nawet po odzwyce czarnomorskie powietrze dobrze im zrobilo, nagle tak duzo ich jest i takie dlugie. no piekne, napatrzec sie nie moge
Może po prostu przyzwyczaiłaś sie do "gołych" rzęs i teraz pomalowane wydają Ci sie boskie Ja podobnie miałam kiedyś z jakimś tuszem (juz nie pamietam jakim - chyba Gosha) - na początku rzęsy wydawały mi sie mega wydłużone, a przy 3 opakowaniu stwierdziłam, że jednak tak fajnie nie wydłuza - przyzwyczaiłam sie już do tego efektu

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
To witaj w klubie, bo ja kilka dni temu ogłosiłam taki sam odwyk Będziemy się wspierać, prawda?
Ja tez ogłosiłam i ...

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
majatek zostawilam w ksiegarni a teraz ide wertowac allegro w poszukiwaniu nowego telefonu
ja tez chce kupic nowy telefon bo mi sie umowa konczy... Czy teraz nie ma "normlanych" telefonów bez bajerów?? Wszystkie z apartem, radio, mp3 i innymi dla mnie zbytecznymi bajerami Zostawiłabym sobie ten co mam (bez tych rzeczy, nooo radio ma, ale i t ak nie korzystam) ale mi sie znudził

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Zostaw mi, z chęcią wypróbuję

Vipera 419 i 2 Essence z Ibizy- genialnie chłodzą nigdy jeszcze tak długo nie czułam chłodku na ustach (burżuja nie miałam), koloru nie dają, tylko taka tafelkę mokrą delikatna ale wyraźną, śliczną 6,90 zł super zakup. Polecam tak gorąco jak duży puder SunClub
Krem chetnie bym Ci wysłał, ale on ma szklany cięzki dość słoiczek i nie mam koncepcji jak by go wysłać - pudełeczka takiego nie mam a do koperty to chyba cięzko będzie takiego "byka" włożyć

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Podjęłam decyzję o rozstaniu z moimi Burżujkami i z jednym rozświetlaczem. Jeszcze nad kilkoma myślę, ale już chyba i tak zwariowałam.
Nooo własnie widziałam Twoje aukcje - wiedze ze ostra selekcja??
Ja sie chyba pozbedę różu mineralnego Loreala bo nie mam do niego siły

Coś chciałam konkretnego napisać i nie pamiętam co

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:10   #397
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizku jaki Chanel?
chanel soleil tan w odcieniu limmitowanym, 65 sable d'or

czemu ja nie zaszalalam na bezclowkach?

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Może po prostu przyzwyczaiłaś sie do "gołych" rzęs i teraz pomalowane wydają Ci sie boskie Ja podobnie miałam kiedyś z jakimś tuszem (juz nie pamietam jakim - chyba Gosha) - na początku rzęsy wydawały mi sie mega wydłużone, a przy 3 opakowaniu stwierdziłam, że jednak tak fajnie nie wydłuza - przyzwyczaiłam sie już do tego efektu

moze... ale wydaje mi sie, ze to cos wiecej jest ich teraz tak duuuuuuuzo

Cytat:
ja tez chce kupic nowy telefon bo mi sie umowa konczy... Czy teraz nie ma "normlanych" telefonów bez bajerów?? Wszystkie z apartem, radio, mp3 i innymi dla mnie zbytecznymi bajerami Zostawiłabym sobie ten co mam (bez tych rzeczy, nooo radio ma, ale i t ak nie korzystam) ale mi sie znudził

ja juz znalazlam nokia 6300. przyjaciolka taka ma, wczoraj ja dobrze poogladalam i zmacalam podoba mi sie, cena tez przystepna w komisie. tylko musze znalezc sponsora [ojciec sie zaoferowal ale wyjechal sluzbowo i nie moge sie do niego dodzwonic. mam jego karte wiec tylko czekam na pozwolenie ]

ide myc kudly i jade do dziadkow obdzielic ich upominkami
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:20   #398
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbym siebie słyszała, myślę tak samo: po co oni pchają do telefonów te bajery jak to tylko spowalnia ich pracę i powoduje zawieszanie Od zdjęć mam aparat, od muzyki MP4 a telefon ma dzwonić i wysyłać SMSy(nawet MMSów mi nie trzeba ani żadnych polifonicznych dzwonków itp.).
Ja mam od ponad roku Samsunga, ale deneruje mnie i chcę Nokię kupić jakąś(Nokie mają najlepszy interfejs wg. mnie i są banalnie proste w obsłudze).

Spojrzałam przed chwilą przypadkiem na barometr, mam w pokoju 23 stopnie a wilgotność powietrza wynosi... 70% Normalnie czuć w powietrzu taką wilgoć okropną jak w jakiejś dżungli
Stary 2008-07-25, 08:24   #399
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dziewczynki , ruszam zaraz na Mazury, wracam w poniedzialek, sciskam Was mocno, będę tesknić

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:25   #400
zizou
Zakorzenienie

moim pierwszym telefonem byla motorola v5 chyba, taka mala z klapka po tej motorolce byly juz tylko nokie i szczerze - ja glupieje jak mam w rece inny telefon. nokie potrafie obslugiwac z zamknietymi oczami a w tych wszystkich SE, samsungach czy motorolach ja sie po prostu gubie. nie daj boze, jak maja przyciski na odwrot niz w nokii

madzia udanego wypadu
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:29   #401
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Dziewczynki , ruszam zaraz na Mazury, wracam w poniedzialek, sciskam Was mocno, będę tesknić
Baw się dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 08:33   #402
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego wyjazdu i przede wszystkim ładnej pogody

ziz Nokie są the best Ja miałam jeszcze przed Samsungiem taką starą ceglastą Nokię 3410 bodajże(on była dostępna w takim fajnym kolorze obudowy - taki jasny turkus jak moje literki ). Ale zachciało mi się tel. z klapką i kupiłam tego dziada Samsunga a Nokię odsprzedałam mamie exTŻ i teraz jej dobrze służy a ja tęsknię czasem za tym telefonikiem
O taka była śliczna: http://allegro.pl/item405261871_nokia_3410.html
Stary 2008-07-25, 08:46   #403
snowqueen
Zakorzenienie

Dzień dobry

madziarra udanego wyjazdu, wspierać się oczywiście będziemy, zwłaszcza, że jak widzę i Hexx dołącza

zizou ja będę wybierała telefon na przełomie grudnia i listopada, już nie mogę się doczekać Też uważam, że Nokie są najfajniejsze, innego telefonu nigdy nie miałam (obecnie zadręczam moją piatą Nokię właśnie), ale kto wie, może tym razem skuszę się na coś innego

Co do brązerów, to ja jestem bardzo zadowolona z moich Chanel i Lancome. Oba są świetne, lekko drobinkowe, maja piękne odcienie.

A teraz sobie popatrzę, co tam ciekawego na Tru

isa tez miałam ta Nokię, daaawno temu Teraz mam Nokię z klapką 6131
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 08:47   #404
Hosenka*
Zakorzenienie

Po wstepnej selekcji (głównie ze wzgledu na cene ) wybrałam 4 telefony miedzy którymi sie waham:
samsung j700
samsung u700
samsung f210
samsung l760

Same samsungi tak jakos wyszło, że z ok 20 wstepnie wybrałam te
Najbardziej skłaniam sie ku f210 - na fotce w sumie to troche zbyt wycudaczony wyglad jak dla mnie
Myślałam też na LG Shine, ale znalazłam negatywne opinie na jego temat.

Moim pierwszym telefonem była kultowa Nokia 3310 Do dziś uważam że był to mój najlpeszy telefon Dokupiłam sobie do niej czerwona obudową i dlatego granatowa jest w nienaruszonym stanie. Telefon ma obecnie mój tata, służy bezawaryjnie 6 lat, wymienił tylko baterie bo niedawno (!!) zaczęła krócej trzymać.
Potem miałam Motorolę - malutką, srebrną z antenką - nei pamietam modelu - chyba t191, potem Samsunga (też nie pamietam modelu, ma go teraz moja mama), teraz mam Nokię yyy musze rozberac zeby model wiedziec ... juz wiem 6030

Madziarra: baw sie dobrze

Jutro prawdopodobnie znowu ide na impreze - boże... toż to częściej niż na studiach Chyab do tej samej knajpy co ostatnio, mam nadzieje ze faceta od "You can dance" nie bedzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg product1.jpg (27,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cf485a04-e001-4c90-a0ee-f4c20b282d66_product.jpg (19,9 KB, 11 załadowań)

Instagram

Stary 2008-07-25, 08:54   #405
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Po wstepnej selekcji (głównie ze wzgledu na cene ) wybrałam 4 telefony miedzy którymi sie waham:
samsung j700
samsung u700
samsung f210
samsung l760

Same samsungi tak jakos wyszło, że z ok 20 wstepnie wybrałam te
Najbardziej skłaniam sie ku f210 - na fotce w sumie to troche zbyt wycudaczony wyglad jak dla mnie
Myślałam też na LG Shine, ale znalazłam negatywne opinie na jego temat.

Faktycznie cudaczny, on się jakoś wysuwa, przekręca Ja wolę bardziej tradycyjne komórki, ewentualnie z klapką(bo wtedy nie ma obaw, że się ekranik zrysuje)

BTW. A tak jeszcze mi się przypmoniało, w nowej Vivie jest próbka błyszczyka Glam Shine 6 h i sobie wczoraj użyłam i muszę powiedzieć, że skubaniec trwały bardzo Jadłam, piłam, maziałam paluchami po ustach i mimo iż błysk zniknął po pewnym czasie to nadal było czuć taką dzwiną jakby kleisto-błyszczykową powłokę(podobne uczucie mam przy JT, ale mniej intensywne ), jakby się wżarł w wargi.
A jak go chciałam zmyć, to nie chciał zejść Dopiero jak wytarłam mocno usta w ręcznik to zlazł(nawet pianka do mycia twarzy mu niestraszna).
I w tej samej gazecie jest artystyczne zdjęcie kosmetyków brązujących i jest fotka brązerka Lancome z tym aniołkiem, tyle że brązer jest pokruszony Jak oni mogą tak do zdjęć niszczyć kosmetyki?
Stary 2008-07-25, 09:05   #406
Hosenka*
Zakorzenienie

Klapka jest przesuwana w bok a potem do góry - coś jak wskazówka w zegarze

Instagram

Stary 2008-07-25, 09:09   #407
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Tak w temacie zdjęć. Wczoraj znalazłam fantastycznego bloga modowego. Warto pooglądać chociażby dla genialnych zdjęć.
No i cera tej blond modelki, z tą pomadką : http://elinkan.blogg.se/2008/july/

Stary 2008-07-25, 09:33   #408
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Na bezcłówce na Okęciu ceny i wybór całkiem przystępne, ale kolorówkowo nie zaszalałam wcale Marzyła mi się nowa błyszcząca Terracotta ale oparłam się. Zaszalałam tylko perfumeryjnie.
Aż wstyd mówić.
Pochwal się, pochwal.

Cytat:
Nooo własnie widziałam Twoje aukcje - wiedze ze ostra selekcja??
No ostra, po ciężkich bojach z myślami doszłam do wniosku, że po co mają leżakować u mnie, skoro i tak nie używam ich od miesięcy. Mam nadzieję, że znajdą miły, kochający dom.

Cytat:
Udanego wyjazdu, baw się dobrze.

W temacie telefonów, to mój pierwszy telefon to była taka wielka, ceglasta Nokia, nie pamiętam modelu, ale była ciężka i ogromna i zawsze znalazł się ktoś, kto z niej lubił zażartować (to były już czasy, kiedy telefony były takiej wielkości, jak dziś). Później była moja kochana 3310, którą niestety mi skradziono. Potem wzięłam telefon na abonament i pod rząd miałam dwa Sony Ericssony - najpierw bodajże T610 (albo i nie T? taki srebrno-czarny), a potem W810i, który strasznie lubiłam, bo był niezniszczalny, fajny i w dodatku robił mi za radio w samochodzie mamy, w który radia nie ma.

Teraz też chciałam SE, te telefony mają niezniszczalną baterię - po 2 latach użytkowania wciąż potrafiła trzymać ponad tydzień przy normalnym używaniu telefonu (smsy, dzwonienie).
W kwietniu, jak skończyła mi się umowa, jedynym sensownym telefonem proponowanych mi przez Orange była Nokia E51 i ta wzięłam. Już się nawet przyzwyczaiłam, ale korzystam może z 5% jej funkcji - telefon, sms, czasem radio, czasem budzik, czasem kalkulator - i nie wiem, po co mi te wszystkie bajery w niej.

A teraz muszę się zbierać powoli, bo spóźnię się do fryzjera. Nie mogę doczekać się chwili, kiedy będę mieć porządek na głowie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 10:27   #409
isa666
Zakorzenienie

Ja mam obecnie kom na kartę w Orange(miałam raz abonament w Plusie, ale to były czasy, kiedy abonamenty były wysokie - ja płaciłam chyba z 50 zł na miesiąc, a gratis miałam 20 smsów miesięcznie i 10 minut rozmów Więc te gratisy wtedy to nawet i w 2 dni wykorzystałam, tymbardziej że to były czasy kiedy namiętnie esemesowałam z exTŻ nim jeszcze zostaliśmy parą i rachunki przychodziły po 100 zł ).
A na ten abonament się wtedy skusiłam, bo chciałam mieć bardzo telefon Siemens SL45i: http://allegro.pl/item404306672_siem...ktura_vat.html (wtedy był pierwszym na rynku telefonem z odtwarzaczem mp3 i był tylko w Plusie dostępny ).
Ale telefon ten bardzo się zawieszał(wystarczyło, że miałam w skrzynce kilka wiadomości a już były probelmy z wysyłaniem smsów i pisaniem ) więc po tych 2 latach męczarni sprzedałam go i kupiłam tą Nokię 3410.

A taki jest mój obecny dziad stary http://allegro.pl/item404807266_sprz..._sgh_x480.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 10:43   #410
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
.

A taki jest mój obecny dziad stary http://allegro.pl/item404807266_sprz..._sgh_x480.html
He, he, he, a ja mam aktualnie tę starą biznesową Nokię sprzed pięciu lat i przyznam, że to jeden z lepszych telefonów jakie kiedykolwiek miałam.
Pierwsza była taka ogromna cegła Centertela (nawet nie wiem, co to było) - chyba z jedenaście lat temu. Pamiętam,jak będąc na wczasach z rodzicami korzystał z niej ojciec. Siedział na plaży z tą gigantyczną cegłą i prowadził godzinne konferencje z biurem (pracoholik, do dziś nie ma komórki, ale zawsze pożycza od której z nas w czasie wyjazdów, bo przecież firma bez niego się zawali). Gadało się max 40-50 min., potem trzeba było kilkanaście godzin to cudo ładować.
Następna była jakaś Motorola, ukradli mi ją w Rumunii. Kolejne dwa tel to Nokie 3210 i 3310. Następny był cud techniki z 2004r. - LG - zakończył żywot w toalecie. SE kupiony w maju ub. roku - używałam go może miesiąc i wziął go w spadku TZ.
Służbowe telefony to zawsze były Nokie. Przyznaję, że im mniej miały bajerów, tym lepiej mi służyły.
Aktualny telefon wzbudza sensację wśród znajomych (to przecież obciach-taka staroć!), ale ja zawsze głupkowate uwagi kwituję stwierdzeniem, że on jest w stylu vintage i póki co nie zamierzam go zmieniać!

Stary 2008-07-25, 10:46   #411
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja mam taką Nokię http://allegro.pl/item402187643_nowa_nokia_ 6030_krakow_sklep_gsm.htm l

Kupiłam ją przez centralę w Warszawie gdy pracownicy wydzwaniali i proponowali przedłuzenie umowy (umowa kończy mi sie we wrześniu a już od czerwca mnie molestują, dlatego zaczęłam sie tym interesować) za 7,50 a w salonie maiąłbym za 70 zł ...

Wogóle to tel straaaasznie podrożały Żeby mieć fajny telefon za mniej niż 100 zł trzeba wizać w Orange wyższy abonamnet (ja mam teraz najniższy za 25 zł i rzadko go przekraczam ) i na dłuższy okres - np 30 miesięcy A i tak tel które mi sie podobają kosztują przy abonamencie 35 zł na 30 miesięcy 400-500 zł Jest jeden który wychodzi przy tych warunkach za 1 zł ale z opinii nie jest zbyt dobry

Instagram

Stary 2008-07-25, 10:48   #412
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Czeeść słoneczko świeci pieknie, pogoda wraca

Gayenko, jednak nie będę w Rybniku Tż nie może jechać

Madziarrko, udanego wypoczynku

A ja zamierzam nabyć serię Ziaja Spa Sopot: krem, micela i piling

EDIT: też idę dziś po nowy telefon
Stary 2008-07-25, 10:54   #413
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
EDIT: też idę dziś po nowy telefon
A jaki??

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-25, 11:03   #414
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

A Samsunbg J700, już na mnie czeka, lecę go tylko odebrać
Stary 2008-07-25, 11:09   #415
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
A Samsunbg J700, już na mnie czeka, lecę go tylko odebrać
Ooo ja też go kcialam Tzn jest nadal na mojej liście, ale ExTZ polecił mi U700. Jak juz bedziesz miała to napisz co nie co Przede wszystkim czy mając go w torebce i idąc ulica słychać dzwonek Bo ja mam obecnie problem, bo opócz Nokii 3310 moje tel dosyć cicho dzwonią i idąc ulicą muszę się skupiać na wysłuchiwaniu telefonu - dzwonek oczywiście ustawiony na max i wybrany najbardziej piskliwy i dynamiczny ...

Co spowodowało ze sie akurat na ten tel zdecydowałas??

Instagram

Stary 2008-07-25, 11:17   #416
snowqueen
Zakorzenienie

Hosenko podziwiam, ja mam abonament za 100 zl i prawie zawsze go przekraczam o 20-30 zł Zginęłabym bez komórki. Inna sprawa, że ze stacjonarnych nie korzystam wcale, chyba że w pracy, no i też wolę dzwonić niż pisać smsy.

Właśnie dostałam w pracy nowy komputer, ale fajny
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 11:26   #417
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Hosenko podziwiam, ja mam abonament za 100 zl i prawie zawsze go przekraczam o 20-30 zł Zginęłabym bez komórki. Inna sprawa, że ze stacjonarnych nie korzystam wcale, chyba że w pracy, no i też wolę dzwonić niż pisać smsy.
Taki duży abonament nie jest mi potrzebny. Najwyższy rachunek przyszedł mi chyba na niecałe 80zł, ale to było gdy ExTZ (wtedy jeszcze TZ) był w PL weekend i używał mojego tel (zostawił połowe na zapłacenie bo głównie on wydzwaniał )
Teraz, na sierpień przeszło mi chyba 5 zł niewykorzystanych w lipcu Nowy abonament planuje wziąć za 35 zł, bo tel są znacznie tańsze wtedy i biorąc pod uwage cene telefonu i ilość minut w tym abonamencie, cena za min wychodzi mniej wiec sie bardziej opłaca

Instagram

Stary 2008-07-25, 11:48   #418
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Ooo ja też go kcialam Tzn jest nadal na mojej liście, ale ExTZ polecił mi U700. Jak juz bedziesz miała to napisz co nie co Przede wszystkim czy mając go w torebce i idąc ulica słychać dzwonek Bo ja mam obecnie problem, bo opócz Nokii 3310 moje tel dosyć cicho dzwonią i idąc ulicą muszę się skupiać na wysłuchiwaniu telefonu - dzwonek oczywiście ustawiony na max i wybrany najbardziej piskliwy i dynamiczny ...

Co spowodowało ze sie akurat na ten tel zdecydowałas??

Jakoś tak wizualnie mi się spodobał, ponoć robi niezłe zdjęcia a to mi się często przydaje.
Zobaczymy czy będę zadowolona.
Ja mało używam telefonu komórkowego, nie dzwonię często.
A już abonament za 100 jest dla mnie niewyobrażalny
Stary 2008-07-25, 11:58   #419
isa666
Zakorzenienie

Aga my też mieliśmy taka ceglę Centertela, zanim nam przylączyli tel. stacjonarny On miał jeszcze taką cieniutką wysuwaną antenkę i klapkę na dole z wbudowanym mikrofonem
A potem tata dostał służbową Nokię 3210(do dziś leży gdzieś w szafie i działa ). Potem ja ją chwilę nosiłam(byłam w gimnazjum i robiłam niezły szpan tym telefonem ).
Ech....to były czasy

Ufff...ostraszna duchota się zrobiła jak słońce wyszło A ja sobie frytki jeszcze zrobilam na obiad
Stary 2008-07-25, 12:07   #420
Hosenka*
Zakorzenienie

Wiem co miałam napisac !! Przypomniałam sobie po 6 godzinach

Jestem w trakcie stosowania NT. Jeszcze nie wiem jak działa na kondycje paznokci, ale szkoda ze nie działa przyspieszająco na ich wzrost Obciełam tydzień temu i niemal takie same nadal są. Pod tym względem zdecydowanie wolę SH Maximum Growth - po zmyciu odzywki po 5 dniach (przez 5 dni maluje sie 1 warstwę a potem zmywa i od nowa - podobnie jak NT) paznokcie były wyraźnie dłuższe

Za to NT wygrywa w kwestii trwałości - SH lubi sobie schodzić po myciu garów

A gdzie Gayenka??

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości