|
|
#1801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. III
Cytat:
, moze jak cos przeskrobie to chociaz w wiadomosciach wspomną ![]() Bo co ja zrobie ze mam takie parcie na szklo ![]() Dobra a tak powaznie to jeszcze pomyslicie ze mnie rzeczywiscie tak ciagnie do slawy, ja juz swoje wytanczylam, wyspiewalam w szkolnych apelach wiec moje 5 minut minelo ![]() A teraz inne sprawy bo ogolnie to dzisiaj powazna bede Patrys ostatnie dwa dni byl marudny bardziej niz zwykle a dzisiaj calkiem spokojny. Zagladalam do buziaka jego rano i widzialam ze sie bielą gorne dwojki ale jeszcze wydawalo sie ze to potrwa. Teraz po kapieli zagladam a tu dziurki w dziaselkach bo sie wlasnie przebily ![]() Poza tym to mamy juz pierwsza krew za soba. W sumie to dwa razy, moje dziecko tak namietnie gryzie zabawaki ze nawet nie wie kiedy mu sie warga podwinie. Wczoraj przygryzl sobie gorną a dzisiaj wydzwonil i ugryzl sie w dolna. |
|
|
|
|
#1802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko kiedyś było nam lepiej dobrze że mam tatę który jest wpatrzony w najmłodzszą wnunię jutro smażymy się na basenie dobrej nocki
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1804 |
|
Rozeznanie
|
A teraz jeszcze Serdeczne zyczenia dla Kubusia i Tymka
Przeciez przez caly dzien nie mialam czasu zlozycz zyczen... ach ten Demonik, no wytracil z rownowagi
|
|
|
|
#1805 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za pamiec ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8349735] Pewnie pisac sie jej nie chce [/quote] jak zwykle ma racje ![]() Ale tak serio to u nas wszystko dobzre. Wiecej bywamy z Blanka na dworze, pozatym moje dziecko ograniczylo ostatnio swoje drzemki do 2 w tym jednej krotkiej i jak spi to robie wszytsko co moge w domu, bo razem z nia to jest niewykonalne. Pewnie doskonale wiecie o czym pisze ![]() Dziekuje za pamiec i zyczenia Anetko - oni sobie tak z ciebie zartuja, a jeszcze po autograf beda przylazic ![]() Dorka - zawsze podziwialam twoj hart ducha i wiem ze sobie poradzisz Co nie znaczy ze jest Ci latwo. Co do zywienia niemowlat ja tez ostatnio troche wyluzowalam i Blanka poprobowala tego i tamtego![]() Demoniku - galeria Jasia zachwyca. Poiss - ciesze sie ze Ola ma sie juz lepiej i wspolczuje traumy zwiazanej z biegunkami i odparzeniami.Najwazniejsz e ze juz za wami. Sylwia-ja juz sie nie moge doczekac morza. A jedziemy dopiero pod koniec sierpnia ![]() Motylku-Max ma juz 9 zabkow?! Blance w wielkich bolach urodzily sie ostatnio 2 jedynki co daje niespecejalnie imponujaca liczbe 4 ![]() Pysiu - udanych wakacji ![]() Ide wozki ogladac na all bo cos mnie o statnio kusi na cos nowego
|
|
|
|
#1806 |
|
Konto usunięte
|
Oglaszam wszem i wobec, ze niejaka Biankaaa z Jesiennych jest wozkowa zakupoholiczka
![]() Widez, ze Anetka sie gdzie niegdzie blaka, no coz, moja droga, nie dam sie dzis tak latwo sprowokowac |
|
|
|
#1807 |
|
Rozeznanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8356759]
Widez, ze Anetka sie gdzie niegdzie blaka, no coz, moja droga, nie dam sie dzis tak latwo sprowokowac Phiiii..., ja tez sie dzisiaj nie dam sprowokowac Meliske sobie zapodalam i luzik... nic mnie nie ruszy
|
|
|
|
#1808 |
|
Konto usunięte
|
Eeee tam, to ja mam lepszy znieczulacz....... ciasteczka z powidlami
![]()
|
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8356759]Oglaszam wszem i wobec, ze niejaka Biankaaa z Jesiennych jest wozkowa zakupoholiczka
![]() [/quote] To bylby dopiero czwarty Pracuje nad TZ zeby zrozumial ze jest mi niezbedny![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilkę chcialam powiedzieć, że będziemy z Puchatkiem strasznie tęsknić za Wami...
Naszczęście będę miała duży znieczulacz w postaci Męża, szumu fal,piasku,,,więc jakoś damy radę![]() Dozobaczyska
|
#1811 |
|
Rozeznanie
|
No jestem jeszcze spokojna ale juz mi cisnienie zaraz taka jedna podniesie
![]() Wczoraj pod kocem wcinala czekolade a dzisiaj ciasteczka z powidlami... i nic, zeby chociaz zapytala, czy ktoras ma moze akurat ochote a gdzie tam... jak herbate kiedys podac jej blizej to Murmelius z rozwianym wlosem na momencie leciala... a teraz oooo jaka... no nie wytrzymam Pysiu, udanego wyjazdu
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aneciu ja podzielę się czekoladowymi M&M sami ![]() Oby taki był dziękujemy i na wzajem
|
|
#1813 |
|
Konto usunięte
|
Bianka: dopiero 4 wozek
![]() Pysiu: cuuudownego wypoczynku, slonecznej pogody i usmiechnietego Kubusia (z tym to nie bedzie problemu ) Anetko: wiesz, chyba sie mnie czepiasz ![]() Jakies herbaty z przed miesiecy tu wywlekasz... Cos ta meliska to chyba juz dawno po terminie byla, sprawdzilas date waznosci ![]() Ale jak juz tak jeczysz, to jedno ciastko moge dac, choc to ostatnie juz jest, takie cieplutkie, prosto z piekarnika, mniami mniami
|
|
|
|
#1814 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8357417]Jakies herbaty z przed miesiecy tu wywlekasz...
[/quote]
|
#1816 |
|
Rozeznanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8357417]
Ale jak juz tak jeczysz, to jedno ciastko moge dac, choc to ostatnie juz jest, takie cieplutkie, prosto z piekarnika, mniami mniami [/quote]Ot i poczestowala ![]() "jak juz jeczysz to jedno ciastko moge dac"... a dziekuje bardzo w takim razie, obejdzie sie przeszla juz mi na nie ochota :jak juz jeczysz"... to i zaprosila wziela
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8357417]
Pysiu: cuuudownego wypoczynku, slonecznej pogody i usmiechnietego Kubusia (z tym to nie bedzie problemu ) [/quote] Cytat:
tj dziś jeszcze jestem...A że pogardzilaś otwartymi M&Msami...to skandal nocny...nie zapomnę Ci tego...a ja chciałam Cię bronić jak LEW p.s Leosia wcinaj te ostatnie ciasteczko na oczach Anetki a co ...mhhhh
|
|
#1818 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Rozeznanie
|
Pysiu ja nie pogardzilam, nie chcialam tylko wyjadac Ci ich. Chodzilo o to abys zatrzymala je na droge bo moze byc dluga
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8357515]No ale powiedz, czepia sie, co
![]() [/quote] I to jak - czepia się jak glon okrętu
|
#1821 |
|
Konto usunięte
|
Moj dialog z przed minuty z Tz:
Ja: No czy ja cos mowie TZ: Nie musisz, Twoje oczy krzycza.... |
|
|
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8357515]No ale powiedz, czepia sie, co
![]() A to przeciez M ja zaczepiala, teraz M nie ma, i na mnie zlosc wyladowuje, na mnie, dlaczego [/quote]ot i zaplakala sie dziewczyna ![]() dobrze ze ja tych oczu Twoich nie widze, do TZ to one moze i krzycza, mnie pewnie zabilyby na miejscu Pysiu, ja sie czepiam jak glon okretu? ![]() Wiesz co Ty to tez dobra jestes , wczoraj wieczorem wpisy w profilu, dzisiaj w ciagu dnia i popoludniem mila... i m&m poczestuje i dobre slowo napisze a teraz prosze, znowu kąsa ![]() no co sie dzieje z tymi laskami?
|
|
|
|
#1823 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1824 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak u innych dziewczyn, ale tak jest u nas, z tej pensji musimy popłacić rachunki i utrzymać 3 osoby. Nie powiem, że jest nam bardzo ciężko, bo nie jest to bardzo mała pensja, ale jesteśmy w podobnej sytuacji. Cytat:
Cytat:
, na szczęście z tego 3 jestem zadowolona.Cytat:
---------------------- No dobra poczytałam, potarzałam się uwielbiam te wymiany zdań A my jutro niespodziewanie jedziemy do Lublina , ale zaraz wracamy (w niedzielę).
|
||||
|
|
|
#1825 |
|
Konto usunięte
|
Ivy: szerokiej drogi
Chyba ide spac
|
|
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
Moona, ja nie obrazona
pranie wieszalam moja droga. Bo w dzien zrobic nie moge bo dziecko za suszarke ciaga a tak na noc rozstawie to tylko jutro bede walczyc z tym ![]() dla nie wtajemniczonych dodam, ze Moona w profilu napisala ze sie obrazilam i sobie poszlam widzicie a jednak troche za mna teskni ic zeka na zaczepki
|
|
|
|
#1827 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla Kubusia i Tymka! Jasio dziś prawie cały dzień spędził na dworze, bo już w domu świrka dostawał, a ja razem z nim. Na pierwszy spacer wyszliśmy o 7:30 Ja od 17 do 20 uczyłam się jeździć, później dopieszczałam teściów ciasteczkami i kawkami. Ba! Dziś mi poukładał garnki w kuchni pod stołem i chciał podłogę wyczyścić cukrem pudrem . W ostatniej chwili zabrałam mu zdobycz.[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8345751]Demoniku: strona z fotkami sie nie chce otworzyc, pewnie praca w toku[/QUOTE] Serwer wczoraj zastrajkował. [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8346069]Jak mi dziecko wstanie wczesniej niz o 6 to zwariuje[/QUOTE] [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8346703]4.19 I spiewamy z Basia Trzetrzelewska: Jak dobrze wstac skoro swit, jutrzenki blask...[/QUOTE] No ładnie, ładnie... Śladów szaleństwa jeszcze nie wdać, ale to się zwykle niewinnie zaczyna... ![]() Cytat:
.Cytat:
.Byłam na Perfumach, ale na razie nie wybieram się do Galerii Mokotów. Chociaż kołacze mi się myśl, żeby w niedzielę na chwilę tam śmignąć... Pisałam kiedyś na Perfumach, ze dla mnie Skin to całkiem naga, rozgrzana skóra, wystawiona do słońca z dala od wzroku innych ludzi (niekoniecznie na plaży, raczej gdzieś na dzikiej łące), wilgotne, lekko splątane włosy, strużka potu płynąca w dół po brzuchu... To bardzo cielesny zapach, dusznawy, kojarzy mi się wyłącznie z upalnym latem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
.Pysiu, życzę Wam szczęśliwej podróży i przyjemnego, leniwego wczasowania. I dobrej, słonecznej, rześkiej pogody Cytat:
taki upał i paskudna wilgoć może się na łeb rzucić.Cytat:
.Mam te fioletowe majtasy, ale nie zakładałam ich jeszcze Jaśkowi na noc. Są fajne, tylko dość trudno - moim zdaniem - zakłada się je. Ja wciąż smaruję Jasiowe klejnoty kremem p. odparzeniom, szczęśliwie udało nam się ich uniknąć i chciałabym, by tak pozostało. No i z tym kremem na dupencji trochę trudno się je zakłada. Na leżąco Jaś wierzga i wyjmuje nóżki z nogawek, nogi po kostki są w kremie. Na stojąco natomiast denerwuje się potwornie i chce mi uciec. Cytat:
Ja poświęcam cały swój wolny czas Jasiowi. Staram się maksymalnie wykorzystać czas jego drzemek, poranną i wieczorną obecność męża. I tyle .Cytat:
).Cytat:
Zdjęcia Matyldy piękne Cytat:
.Hiacynta jest moim guru! .Cytat:
My tez już mamy pierwszą krew za sobą, w Rzeczycy Jaś uderzył ustami o szczebelki łóżeczka, górna warga ciut krwawiła, a następnego dnia wyglądała jak wybotoxowana. Cytat:
![]() Cytat:
.Dobrej nocy i miłego weekendu! Dla Małgosi i Malwinki z wyprzedzeniem ślę jubileuszowe uściski! M.
|
|
#1828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Małgosi Cytat:
, ja się w nim czułam świetnie, ale oczywiście mojemu mężowi się nie spodobała ta czerwień, ale kto powiedział, że on się zna , w zasadzie chyba muszę go wygrzebać z dna szafy Cytat:
![]() Wiedziałam, że to napiszesz, wiedziałam i powiem to z 90% pewnością, że w poniedziałek (albo jeszcze w niedzielę ) pochwalisz się nowym nabytkiem (znam to uczucie ciągnięcia wilka do lasu, ja ostatnio nawet do ND nie zamierzałam wchodzić, ale coś siedziało mi w głowie i mówiło "wejdź tam, wejdź tam" i weszłam i wyszłam z Halloweenem pod pachą), mama została z Olką przed sklepem i się załamała . Pyta mnie co ja tyle tam robiłam? Uwierzcie lub nie przez dobre 15 minut stałam i myślałam, czy kupić. Przy kasie jeszcze uderzyłam w gadkę z kasjerką, bo mnie spytała, czy znam ten zapach... "Ba prawie się na nią obraziłam ".Zaczęłam jak to ja wykład o składzie Halloween. Cytat:
). Nie powiem jest w nim coś co nawet mogłoby mi się spodobać, ale jak tylko poczułam akord skórzany, to już wiedziałam, że nam nie po drodze |
|||
|
|
|
#1829 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;8349735]ZAnusiu: ja bym chetnie zjadla taka zupke
[/quote]Zapraszam ![]() Cytat:
:hej: To dobrze, że Maciuś zniósł dzielnie rozłąkę. Dziadkowie stanęli na wysokości zadania ![]() Cytat:
Dużo zdrowia dla Ciebie Ebenko. Odpoczywaj jak tylko możesz. Cytat:
Cytat:
Gratuluję kolejnych ząbków. U nas nadal nic. Teraz to chyba już zupełnie same zostałyśmy bezzębne ![]() Bianka jesteś wózkomaniaczką ![]() Cytat:
A tamte już poszły w odstawkę, czy sobie wybierasz, w którym Blaneczka w dany dzień będzie jeździć?? Może jakoś kolorystycznie je dobierasz??
|
|||||
|
|
|
#1830 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udanego wyjazdu, wypoczywajcie Cytat:
![]() Pysiu: cuuudownego wypoczynku, slonecznej pogody i usmiechnietego Kubusia (z tym to nie bedzie problemu ) Anetko: wiesz, chyba sie mnie czepiasz ![]() Jakies herbaty z przed miesiecy tu wywlekasz... Cos ta meliska to chyba juz dawno po terminie byla, sprawdzilas date waznosci ![]() Ale jak juz tak jeczysz, to jedno ciastko moge dac, choc to ostatnie juz jest, takie cieplutkie, prosto z piekarnika, mniami mniami [/quote]Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za kolejną dawkę humoru. Cytat:
Szczęśliwej podróży. Cytat:
Jak Ci idą jazdy?? Cytat:
Cytat:
Klaudia ostatnio tak spoważniała. Fryzurkę ma bardzo fajną ... Robiłam dziś ciasto Krówkę i co? Oczywiście nie wyszło Cienki placek, że ledwo to przekroiłam, polewa zamiast pięknie się rozprowadzić, to wygląda jakby ktoś ... tu i tam Nie mam coś ostatnio szczęścia do pieczenia. Jutro jeszcze jednak raz spróbuję, zrobię tartę
|
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.

dzieki za pamiec 

Naszczęście będę miała duży znieczulacz w postaci Męża, szumu fal,piasku,,,więc jakoś damy radę

uwielbiam te wymiany zdań